2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
14 yasinda ve yaygin tuylenme.bebekliktede vardi.simdi daha koyu.kucukken baktirmistim cildiyeye.buyuyunce lazer demisti.oylece onemsemeden biraktim.

Netten bakin poliklinik gununde arayin cevap veriyorlar.ben aliyorum enazindan.
Kendi dr.larimda cevap veriyorlar

14 yasinda ve yaygin tuylenme.bebekliktede vardi.simdi daha koyu.kucukken baktirmistim cildiyeye.buyuyunce lazer demisti.oylece onemsemeden biraktim.
Götür bakalım dr.a ama o zamana kadar düşünüp evham yapma kendine canım, beni görsen bırak beli her yerimde öbek öbek kıllar var. Allahtan lazer denen bişey var.. gönlünü ferah tut hiç bişeyi çıkmıcak fıstığın..

Dün prüma pampers peteksiz bezi ile ilgili konuşulmuştu, ben petekli ve göstergeli kullanıyor. Düm kim marketten aldım ve peteksiz olan çıktı, yanlış almışım. Kim markette bulabilirsiniz bilginiz olsun

Canım sağlık ocağındakiler bana e vitamini kapsülü veriyorduk eskiden ama artık e vitamini kapsülü üretilmiyor dediler. Güncel bilgisi olan varsa konu ile ilgili bilgilendirirse sevinirim. Yakın zamanda alan oldu mu? Bir de o kapsülü kullandıktan sonra emzirmeden önce yıkanıyor mu canım, yoksa Bebek emebiliyor mu?

Canım ben kullandım. Mastit olunca vermişlerdi. Hatta önce iğne sonra hap. Mecburen kullandım yoksa süt falan kalmayacaktı. Emzirdiğim için ona göre ilaç verdiler. Doktor emzirebilirsin demişti bana. Ben bebeğe geçecek mi diye sordum. Bebek hasta olunca yeri geliyor bebeğe de ilaç veriyoruz, bazı durumlarda yapacak birşey yok gibisinden birşeyler söyledi.

Normal doğum yapan arkadaşlarım, dikişleriniz ne alemde?
Benim dikişler düşmeye başladı artık siyah ipler geliyor arada ama hala rahimim sağ tarfında dikiş olan yerlerde şişlikler var, zamanla geçcek heralde.
lilipit bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürer canım? Bir de cinselliği gözüm görmüyor ama merak ettim ne zaman eskisi gibi olur :)

Of ya çok zor oluyordur senin için, inşallah bir an önce toparlar artık canım ya. Çok uzun sürdü, çok çektirdi sana bu gögüs

Öyle gerçekten Yok doğumu tetikliyormuş bilmem ne diye Doğum öncesi krem kullanmadım böyle oldu işte
Çok pişmanım keşke kullansaydım hamileyken
Bütün hamile sayfalarına yazıp herkesi uyarasım var, ben ettim siz etmeyin diye. Vaktim bol olsa üşenmeden yazacam gerçekten.
Bir de benim meme ucum çok küçük onun etkisi oluyor galiba. Bebek tutamayınca çok hırpalanıyor

Ben kullanmamıştım krem, kullabmayada vakit olmamıştı, erkenden geldiği için :)
Gögüs ucundan kaynaklıdır canım.. lansinoh krem kullanıyor musun? Gerçekten çok iyi bir krem, onu sürüp üstüne gögüs kalkanı takıp bekledin mi?
O sırada öama takviyesi yapsan bebişe, hem süt dolar hem gögsün dinlenir

Lansinoh, garmastan, madecassol, bepanthene, susam yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, göğüs kalkanı, göğsü tamamen açık bırakma, üstüne penye bez koyma... Denemediğim bir e vitamini kapsülü kaldı bugün varsa ondan aldıracağım...
Benim meme uçlarının küçüklüğünden oluyor herhalde. Bebek çok hırpalıyor tutamayınca çekiştirip duruyor.

Benim de 3 4 gundur arada seffaf misina gibi parcalar dusuyo dista gorebilecegim yerde 1tane vardi uclari gorunuyodu cekmeye korktum acilir belki diye. Batma yapiyo bazen

Ay inşallah e vitamini şifa olur canım

Ben kendime çok kızıyorum zaten. Rahat olmak istiyorum biraz daha ama henüz olamadım. Hep ya bişey olursa diye evhamla geçiyo günlerim. Ama yine de ilk günlere nazaran daha iyiye gidiyorum :) daha da iyi olcam inşallah. Biraz daha alışmam lazım.
Benden çok etkilendiğini ben de farkına vardım. Gerginliğimi hemen hissediyo, o zamanlar uyuması bile değişiyo kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…