14 yasinda ve daha fazlalastiİnsanın aklına şüphe kalmaması önemli tabi.
Ekg ve ekoda yaptırdık şimdi onlardada sorun yok çok şükür.
Kızınızın belindekiler hala duruyor mu? Genetikte olabilir..
14 yasinda ve yaygin tuylenme.bebekliktede vardi.simdi daha koyu.kucukken baktirmistim cildiyeye.buyuyunce lazer demisti.oylece onemsemeden biraktim.Aslında bel açıklığında bel bölgesindeki tüylenme bizim düşündüğümüz gibi değil. Bir bölgede Tutam şeklinde dikkat çekecek şekilde bir öbek halinde tüylenme olması gerek. Yani yaygın ve zayıf tüyler değil. Ama yine de riske atmamak için bi gösterin aklınızdan çıksın.
Aynı şeyi söyledi dr da çift bez bağlayabilirsiniz dediCnm çift bez bagla
Netten bakin poliklinik gununde arayin cevap veriyorlar.ben aliyorum enazindan.Berbat bir gece geçirdim. Dişim apse yapmış. Antibiyotik başlanıldı. Canım çok sıkkın ya çocuğa geçecek diye. Mama versem bu dönemde sütüm gider mi? Emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Bebişin doktoru da devlette arayamıyorum nasıl daha az etkilenir bebiş diye.
Götür bakalım dr.a ama o zamana kadar düşünüp evham yapma kendine canım, beni görsen bırak beli her yerimde öbek öbek kıllar var. Allahtan lazer denen bişey var.. gönlünü ferah tut hiç bişeyi çıkmıcak fıstığın..14 yasinda ve yaygin tuylenme.bebekliktede vardi.simdi daha koyu.kucukken baktirmistim cildiyeye.buyuyunce lazer demisti.oylece onemsemeden biraktim.
Haftasonu işte bi de.Netten bakin poliklinik gununde arayin cevap veriyorlar.ben aliyorum enazindan.
Kendi dr.larimda cevap veriyorlar
Bize dr normal olduğunu söylemişti.. Hatta çılgın tabirini de o kullanmıştı, çok çılgın oluyolar bu yenidığanlar demişti. :) O yüzden çok takılmıyorum ben. Keyfini çıkarıyorum ama bazen gazdan bırakıyo onu anlıyorum, emzirmeye ara verip gazını çıkartmaya çalışıyorum..
Bi de cnm göğüs ucun yaraysa hâlâ bana e vitamini ampulu çok iyi geldi. Denemediğim şey kalmadı. Lansinoh, garmastan pomat, bal, hindistan cevizi yağı, zeytinyağı.. Hiçbirisi işe yaramadı, e vitamini 2 günde geçirdi. Göğüs ucuna ampulu kırıp sürüyosun. Gerçi belki burda paylaşılmıştır. Uzınca bi süre takip edemedim ama yazayım dedim, belki işine yarar
Ayyy kakaganda neydii diyorum.bi tuhaflik var bu cumlede :)))agac kakan dicektimBenzetme süperAynı ağaçkakan gibi. Dün gece bizimkinin tepinmesi gazdanmış galiba. Sırtüstü yatırıp yatarak emzirdim emdi sıpa
Berbat bir gece geçirdim. Dişim apse yapmış. Antibiyotik başlanıldı. Canım çok sıkkın ya çocuğa geçecek diye. Mama versem bu dönemde sütüm gider mi? Emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Bebişin doktoru da devlette arayamıyorum nasıl daha az etkilenir bebiş diye.
Yaraların ıyılesmedı mı cnm
Ayyy kakaganda neydii diyorum.bi tuhaflik var bu cumlede :)))agac kakan dicektim
Of ya çok zor oluyordur senin için, inşallah bir an önce toparlar artık canım ya. Çok uzun sürdü, çok çektirdi sana bu gögüsYok canımHatta dün gece mememin biri kanadı. Bebeğin ağzı falan kan oldu
Çok canım sıkılıyor.
Of ya çok zor oluyordur senin için, inşallah bir an önce toparlar artık canım ya. Çok uzun sürdü, çok çektirdi sana bu gögüs
Ben kullanmamıştım krem, kullabmayada vakit olmamıştı, erkenden geldiği için :)Öyle gerçektenYok doğumu tetikliyormuş bilmem ne diye Doğum öncesi krem kullanmadım böyle oldu işte
Çok pişmanım keşke kullansaydım hamileyken
Bütün hamile sayfalarına yazıp herkesi uyarasım var, ben ettim siz etmeyin diye. Vaktim bol olsa üşenmeden yazacam gerçekten.
Bir de benim meme ucum çok küçük onun etkisi oluyor galiba. Bebek tutamayınca çok hırpalanıyor
Ben kullanmamıştım krem, kullabmayada vakit olmamıştı, erkenden geldiği için :)
Gögüs ucundan kaynaklıdır canım.. lansinoh krem kullanıyor musun? Gerçekten çok iyi bir krem, onu sürüp üstüne gögüs kalkanı takıp bekledin mi?
O sırada öama takviyesi yapsan bebişe, hem süt dolar hem gögsün dinlenir
Benim de 3 4 gundur arada seffaf misina gibi parcalar dusuyo dista gorebilecegim yerde 1tane vardi uclari gorunuyodu cekmeye korktum acilir belki diye. Batma yapiyo bazenNormal doğum yapan arkadaşlarım, dikişleriniz ne alemde?
Benim dikişler düşmeye başladı artık siyah ipler geliyor arada ama hala rahimim sağ tarfında dikiş olan yerlerde şişlikler var, zamanla geçcek heralde.
lilipit bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürer canım? Bir de cinselliği gözüm görmüyor ama merak ettim ne zaman eskisi gibi olur :)
Ay inşallah e vitamini şifa olur canımLansinoh, garmastan, madecassol, bepanthene, susam yağı, zeytin yağı, kantaron yağı, göğüs kalkanı, göğsü tamamen açık bırakma, üstüne penye bez koyma... Denemediğim bir e vitamini kapsülü kaldı bugün varsa ondan aldıracağım...
Benim meme uçlarının küçüklüğünden oluyor herhalde. Bebek çok hırpalıyor tutamayınca çekiştirip duruyor.
Cnm sen gergın mısın?
Al bebısını cık dısarı
Sana da ıyı gelır onada
Bebek oyle bısey kı
Sen esınle tartısırsız o uyumaz
Etkılenıyorlar cok inan
Mesela sen esınle cıfte kumrular gıbı ol
Icın kıpır kıpır olsun mutlu ol
Bebekte cok mutlu oluyor
Defalarca tecrube etmısımdır
Sen yoruluyorsun ya gergın olabılırsın kanımca
Bebekte ondan sınırlı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?