2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayirli olsun..bebis kac gunluk..bi de lokal anestezi dimi??

Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum

Gratiste var ben kullanıyorum ama işinize yarar mı bilmem... ben dirseklerime dizkapağıma falan sürerim banyo sonrası... bi bakın isterseniz

Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Benim hiç cesaretim yok ... eşim de kullanırsın, bi şey olursa çek sağa, yak dörtlüleri diyor ama ben bi altı ay beklerim sanırım

Gratiste var ben kullanıyorum ama işinize yarar mı bilmem... ben dirseklerime dizkapağıma falan sürerim banyo sonrası... bi bakın isterseniz

Çok sağol canım eczaneye bir bakayım. Eczanelerde satmıyorlarsa oraya da bir bakayım. Aynı şeydir herhalde değil mi? İsmini biliyor musun canım?

Bu işte..ama emzirirken olur mu bilemedim...

Eklentiler

• IMG_8296.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_8297.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.

Benim hiç cesaretim yok ... eşim de kullanırsın, bi şey olursa çek sağa, yak dörtlüleri diyor ama ben bi altı ay beklerim sanırım
Altı ay çok gibi okadar bekleyemem sanırım eşim şimdiden başladı söylenmeye sürekli onunla çıkıyorum anneme falan bırakıyor e işine geç kalıuor cesaretimi toplayıp çıkmm lazım

Avent, bebedor, natursutten, wee baby... hepsi var Akışı da iyi ama meme istiyor küçük enik
Olsun seni yoracak senin enik ama emsin. Bende dr browns var dışarda zorda kaldıgımda onu kullanıyorum cok cok emiyor.
Benim oğlan bu 2 gündür iğneleri yiyince, aşı, kan aldırdı, B12 iğnesi biraz huzuru kaçtı haliyle, sürekli memede öyleki mememden süt emerken kusuyor . Şimdi bu bebek milleti sadece aç olduklarında değil, kendilerini güvende hissetmek için bir de ağrıları olduğunda emmek istiyor ya belki öyle bir zamanda biberon vermişsindir o da kabul etmemiş olabilir.bak şimdi aklıma ne geldi böyle yazınca ya emmeyip biberonla mama alan çocuklar bu güven ve ağrı durumunda ne yapıyor acaba?

Sezeryanla dogum yaptim cinsellik niye bilmem ama daha kolay. Ama her birliktelikten sonra mantar oluyor anlamiyrm tam geciyor diym hoop basa donuyrm var mi boyle sikayeti olan

Ben de merak ediyorum bunu. Benim doktor 2 saatte bir emzir dedi ama ben doğduğundan beri 3 saatte bir emziriyprum. Bi iki defa da uyuyakaldım 4 saati buldu.

Ben henüz cesaret edemiyorum, gerçi arabada gayet uslu . Ya uyuyor ya da melul melul bakınıyor Ama yine de cesaret edemedim

canım o konuda bence kendini suçlama,olacağı varsa oluyor.. ben Doğumdan önce de sonra da hiçbirşey kullanmadım ama çok şükür yara fln olmadı.. yaptığım tek şey her emzirmeden önce kahverengi halkaya kendi sütümü sürmek..

biz bugün 16 günlük olduk ben cesaret ediyorum aslında ama sezeryan olduğum için 6 hafta kadar dikkat etmem gerekiyormuş,o yüzden beklemedeyim.. ama en fazla 2 hafta içinde çıkarım herhalde

Ben bu hafta çıkacam mecbur. Yan koltuktaki hava yastigini iptal edip yanima alcam

Bnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.

Cnm benim bebeğim 34 günlük. İşte 2-3 hafta önce almışımdır. Girdiğim ilk eczanede buldum. Fiyatı da sadece 6 tl idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…