Hayirli olsun..bebis kac gunluk..bi de lokal anestezi dimi??Merhaba hanımlar bugün sünnetimizi olduk biraz zor oldu ameliyatı şimdi evdeyiz uyusuklugungecince cok agladı yeni uykuya daldı sayılır. Dr erken sünnet ettirmekle ii ettiğimizi cünkü iltihap oluşmaya başladıgını söyledi pipi gömük idi
Gratiste var ben kullanıyorum ama işinize yarar mı bilmem... ben dirseklerime dizkapağıma falan sürerim banyo sonrası... bi bakın istersenizCanım sağlık ocağındakiler bana e vitamini kapsülü veriyorduk eskiden ama artık e vitamini kapsülü üretilmiyor dediler. Güncel bilgisi olan varsa konu ile ilgili bilgilendirirse sevinirim. Yakın zamanda alan oldu mu? Bir de o kapsülü kullandıktan sonra emzirmeden önce yıkanıyor mu canım, yoksa Bebek emebiliyor mu?
Ay inşallah e vitamini şifa olur canım
Benim hiç cesaretim yok ... eşim de kullanırsın, bi şey olursa çek sağa, yak dörtlüleri diyor ama ben bi altı ay beklerim sanırımAraba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Gratiste var ben kullanıyorum ama işinize yarar mı bilmem... ben dirseklerime dizkapağıma falan sürerim banyo sonrası... bi bakın isterseniz
Dur bi bakayımÇok sağol canım eczaneye bir bakayım. Eczanelerde satmıyorlarsa oraya da bir bakayım. Aynı şeydir herhalde değil mi? İsmini biliyor musun canım?
Annesinin memelerini çok sevmiş demek ki :)Ay milletin bebesi meme reddeder benimki biberon reddediyor.
Deli olmak işten değil
Altı ay çok gibi okadar bekleyemem sanırım eşim şimdiden başladı söylenmeye sürekli onunla çıkıyorum anneme falan bırakıyor e işine geç kalıuor cesaretimi toplayıp çıkmm lazımBenim hiç cesaretim yok ... eşim de kullanırsın, bi şey olursa çek sağa, yak dörtlüleri diyor ama ben bi altı ay beklerim sanırım
Olsun seni yoracak senin enik ama emsin. Bende dr browns var dışarda zorda kaldıgımda onu kullanıyorum cok cok emiyor.Avent, bebedor, natursutten, wee baby... hepsi varAkışı da iyi ama meme istiyor küçük enik
Sezeryanla dogum yaptim cinsellik niye bilmem ama daha kolay. Ama her birliktelikten sonra mantar oluyor anlamiyrm tam geciyor diym hoop basa donuyrm var mi boyle sikayeti olanNormal doğum yapan arkadaşlarım, dikişleriniz ne alemde?
Benim dikişler düşmeye başladı artık siyah ipler geliyor arada ama hala rahimim sağ tarfında dikiş olan yerlerde şişlikler var, zamanla geçcek heralde.
@lilipit bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürer canım? Bir de cinselliği gözüm görmüyor ama merak ettim ne zaman eskisi gibi olur :)
Kızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.
Ben henüz cesaret edemiyorum, gerçi arabada gayet uslu . Ya uyuyor ya da melul melul bakınıyorAraba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
canım o konuda bence kendini suçlama,olacağı varsa oluyor.. ben Doğumdan önce de sonra da hiçbirşey kullanmadım ama çok şükür yara fln olmadı.. yaptığım tek şey her emzirmeden önce kahverengi halkaya kendi sütümü sürmek..Öyle gerçektenYok doğumu tetikliyormuş bilmem ne diye Doğum öncesi krem kullanmadım böyle oldu işte
Çok pişmanım keşke kullansaydım hamileyken
Bütün hamile sayfalarına yazıp herkesi uyarasım var, ben ettim siz etmeyin diye. Vaktim bol olsa üşenmeden yazacam gerçekten.
Bir de benim meme ucum çok küçük onun etkisi oluyor galiba. Bebek tutamayınca çok hırpalanıyor
biz bugün 16 günlük olduk ben cesaret ediyorum aslında ama sezeryan olduğum için 6 hafta kadar dikkat etmem gerekiyormuş,o yüzden beklemedeyim.. ama en fazla 2 hafta içinde çıkarım herhaldeAraba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Ben bu hafta çıkacam mecbur. Yan koltuktaki hava yastigini iptal edip yanima alcamAraba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Bnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.Kızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.
Cnm benim bebeğim 34 günlük. İşte 2-3 hafta önce almışımdır. Girdiğim ilk eczanede buldum. Fiyatı da sadece 6 tl idi.Canım sağlık ocağındakiler bana e vitamini kapsülü veriyorduk eskiden ama artık e vitamini kapsülü üretilmiyor dediler. Güncel bilgisi olan varsa konu ile ilgili bilgilendirirse sevinirim. Yakın zamanda alan oldu mu? Bir de o kapsülü kullandıktan sonra emzirmeden önce yıkanıyor mu canım, yoksa Bebek emebiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?