2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum

Biz bugün 50 günlük olduk, 2 gün önce de ilk defa kızımla yalnız çıktık... walla çıkana kadar beni de çok düşündürdü bu konu ama beklediğimden daha başarılı oldu ilk denememiz.
Yolcu airbagini devre dışı bırakıp ön koltuğa bağladım puseti. Çıkmadan önce de altını temizleyip, karnını doyurdum... uyumak için tüm koşullar elverişliydi yani buna rağmen uyumadı ama küçük cadı.. kırmızıda durunca falan da ilgilendim, oldu walla...
eninde sonunda çıkılacaktı...

Cnm şöyle söyliim. Ben psikolojim bozulmasın diye hiç bakmadım :) 40 çıkana kadar da bakmıcam :) ama el yordamıyla anladığım kadarıyla hiç dikişim kalmadı ve şişliklerim de indi. 40 çıksın zaten tekrar bi muayene olcam ben de spor yapabilir miyim diye sorcam. Diğerini ben de merak ediyorum ama :)

Biz dün gece 12 de yattık sabah 7 de kalktik karnı doydu tekrar uyudu geceleri deliksiz uyuyor Bn de uyandirmiyorum gece uykusuna alıştı baya. . bi ara hep kaldıriyordum uyku sersemı oluyor yarim yamalak emiyordu

Bir gece gene kaldırdım gözleri kapalı emmeye başladı sonra genzine gitti resmen mosmor oldu cok korktum o geceden beri ne zaman isterse o zaman emdiriyorum kilosunu da çok güzel almış sende gece uykusunu bölme bence

ozzzy28 bizim 35 günlük oldu, ben 3 saat max. 4 saat sonunda mutlaka emziriyorum veya mama veriyorum. Bu aralar uyanmıyor benimkide gözleri kapalı emiyor. Kan şekeri düşüp uyanmadığını düşünüyorum o yüzden mutlaka beslemeye çalışıyorum. 4 saati biraz aşsa aç kaşdı diye düşünüp çok üzülüyorum.
Net bir bilgi olsa keşke şu konuda, sayısal verilerle ilerlesek hem beslenmede hem uykuda.

Ben bir defa yürüyüşe çıktım. Spor yapabilirsin dese bile yapcak vaktim yok ki, wcye bile yollamıyor bu bebe beni. Ben ağdaya gittim valla geçen hafta, ağda yapan kızada söyledim dikiş var dikkat et diye, ne oldu ne bitti bilmiyorum, canım hiç acımadı ama inş zarar vermemişizdir :))

Aa ne güzel. Ben de yaptırmak istiyorum da korkuyorum. Bir de lohusa kanaması geçmedi hala. Az az geliyo. Bir de koku var ya. Kaşıntı veya değişik bi akıntı yok ama. Doktor 40 ın çıkınca gel demişti , ağda yaptırmadan gitmek istemiyorum artık.

Böyle bişey yaşayanınız var mı?

Koku bendede biraz oldu ama geçti, kanama ara ara çok çok az oluyor ya da olmuyor. Olmadığı zaman koşa koşa gittim :)

Kızlar bende ağda konusunu düşünüyorum.16 gün oldu ameliyat olalı,önümüzdeki 1 hafta içinde gitsem iyi olacak ama dikiş yerime zarar verir diye korkuyorum.. doktora da 40 ım çıkınca gideceğim..nasıl yapsam bilemedim

Dr bana 15-20 güne geçer demişti dikişler için.. Bence korkma geçen haftaya kadar zaten iyileşmiştir..

Mastit olan bir arkadaş vardı ama kimdi unuttum. Yardıma ihtiyacım var, sol gögsümde iğne batıyo gibi hissediyorım bazen. Gögsümde bazen sertlik oluyor çok emzirince yada sağınca iniyo. Ateşim yok, gögsümde iltihap vs yok. İğne batması nedir?

İyi dileklerin icin tesekkur ederim.insallah

Bizdede durum ayni gündüz pek 4 saati bulmuyor sürekli uyandigi icin,,, ama geceleri uyanmiyor oyüzden 4-4,5 saati buluyor emmesi bende üzülüyorum cok aştim saati diye

Kizlar ya bebegimin gözü cok capaklanip akiyor günde belki her saat basi silsem yeri var ki siliyorumda neden oluyor acaba iki gözünün arasindaki yere masaj yapiyorum sürekli gözyasi kanallari acilsin diye öyle söylemisti doktor ama gecmedi bi türlü sizdede böyle olan varmi normalmi bukadar cok olmasi??

Kızla
Bnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.
kızlar bebekleri gece 4-5 saat ellemeyelim uyusunlar diye konuşuluyor ama benim kafama takılan hadi açlığa dayanırlar belki ama çişli bezler 4-5 saat alınmazsa pişik olmaz mı ? Altını almak için kaldıırnca da uyanıyor benimki. Ben o yüzden 3 saatte 1 uyandırıyorum mecbur

Gece 12 den sabah 7ye bezini de mi değiştirmediniz hiç ?

Ya bu yazdıkların o kadar dogruki. Dün tasınma işimiz vardı. Sinir stres hat safhadaydı. Kızım iki dakika bile rahat durmadı. Resmen cıldırrttı beni. Şimdi yine aymi. Bi yandan msj yazıyorum diger yandan besik sallıyorum. Sürekli aglamaklı. Bu ew düzene girene kadarda böyle sürer sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…