Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Cnm şöyle söyliim. Ben psikolojim bozulmasın diye hiç bakmadım :) 40 çıkana kadar da bakmıcam :) ama el yordamıyla anladığım kadarıyla hiç dikişim kalmadı ve şişliklerim de indi. 40 çıksın zaten tekrar bi muayene olcam ben de spor yapabilir miyim diye sorcam. Diğerini ben de merak ediyorum ama :)Normal doğum yapan arkadaşlarım, dikişleriniz ne alemde?
Benim dikişler düşmeye başladı artık siyah ipler geliyor arada ama hala rahimim sağ tarfında dikiş olan yerlerde şişlikler var, zamanla geçcek heralde.
@lilipit bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürer canım? Bir de cinselliği gözüm görmüyor ama merak ettim ne zaman eskisi gibi olur :)
Su an 6 saat mi yani?Bnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.
Biz dün gece 12 de yattık sabah 7 de kalktik karnı doydu tekrar uyuduKızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.
Biz dün gece 12 de yattık sabah 7 de kalktik karnı doydu tekrar uyudugeceleri deliksiz uyuyor Bn de uyandirmiyorum gece uykusuna alıştı baya. . bi ara hep kaldıriyordum uyku sersemı oluyor yarim yamalak emiyordu
Bir gece gene kaldırdım gözleri kapalı emmeye başladı sonra genzine gitti resmen mosmor oldu cok korktum o geceden beri ne zaman isterse o zaman emdiriyorum kilosunu da çok güzel almış sende gece uykusunu bölme bence
Ben bir defa yürüyüşe çıktım. Spor yapabilirsin dese bile yapcak vaktim yok ki, wcye bile yollamıyor bu bebe beni. Ben ağdaya gittim valla geçen hafta, ağda yapan kızada söyledim dikiş var dikkat et diye, ne oldu ne bitti bilmiyorum, canım hiç acımadı ama inş zarar vermemişizdir :))Cnm şöyle söyliim. Ben psikolojim bozulmasın diye hiç bakmadım :) 40 çıkana kadar da bakmıcam :) ama el yordamıyla anladığım kadarıyla hiç dikişim kalmadı ve şişliklerim de indi. 40 çıksın zaten tekrar bi muayene olcam ben de spor yapabilir miyim diye sorcam. Diğerini ben de merak ediyorum ama :)
Daha kontrole gitmedik bu hafta gidicez. Tekrar Sorup netlestircrm ama zaten o kdr beklemeyip kendi uyanip meme istiyo simdi bileSu an 6 saat mi yani?
Ben bir defa yürüyüşe çıktım. Spor yapabilirsin dese bile yapcak vaktim yok ki, wcye bile yollamıyor bu bebe beni. Ben ağdaya gittim valla geçen hafta, ağda yapan kızada söyledim dikiş var dikkat et diye, ne oldu ne bitti bilmiyorum, canım hiç acımadı ama inş zarar vermemişizdir :))
Koku bendede biraz oldu ama geçti, kanama ara ara çok çok az oluyor ya da olmuyor. Olmadığı zaman koşa koşa gittim :)Aa ne güzel. Ben de yaptırmak istiyorum da korkuyorum. Bir de lohusa kanaması geçmedi hala. Az az geliyo. Bir de koku var ya. Kaşıntı veya değişik bi akıntı yok ama. Doktor 40 ın çıkınca gel demişti , ağda yaptırmadan gitmek istemiyorum artık.
Böyle bişey yaşayanınız var mı?
Dr bana 15-20 güne geçer demişti dikişler için.. Bence korkma geçen haftaya kadar zaten iyileşmiştir..Ben bir defa yürüyüşe çıktım. Spor yapabilirsin dese bile yapcak vaktim yok ki, wcye bile yollamıyor bu bebe beni. Ben ağdaya gittim valla geçen hafta, ağda yapan kızada söyledim dikiş var dikkat et diye, ne oldu ne bitti bilmiyorum, canım hiç acımadı ama inş zarar vermemişizdir :))
Canım senin sezeryan değil miydi?Kızlar bende ağda konusunu düşünüyorum.16 gün oldu ameliyat olalı,önümüzdeki 1 hafta içinde gitsem iyi olacak ama dikiş yerime zarar verir diye korkuyorum.. doktora da 40 ım çıkınca gideceğim..nasıl yapsam bilemedim
İyi dileklerin icin tesekkur ederim.insallahGötür bakalım dr.a ama o zamana kadar düşünüp evham yapma kendine canım, beni görsen bırak beli her yerimde öbek öbek kıllar var. Allahtan lazer denen bişey var.. gönlünü ferah tut hiç bişeyi çıkmıcak fıstığın..
Bizdede durum ayni gündüz pek 4 saati bulmuyor sürekli uyandigi icin,,, ama geceleri uyanmiyor oyüzden 4-4,5 saati buluyor emmesi bende üzülüyorum cok aştim saati diyeKızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.
kızlar bebekleri gece 4-5 saat ellemeyelim uyusunlar diye konuşuluyor ama benim kafama takılan hadi açlığa dayanırlar belki ama çişli bezler 4-5 saat alınmazsa pişik olmaz mı ? Altını almak için kaldıırnca da uyanıyor benimki. Ben o yüzden 3 saatte 1 uyandırıyorum mecburBnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.
Gece 12 den sabah 7ye bezini de mi değiştirmediniz hiç ?Biz dün gece 12 de yattık sabah 7 de kalktik karnı doydu tekrar uyudugeceleri deliksiz uyuyor Bn de uyandirmiyorum gece uykusuna alıştı baya. . bi ara hep kaldıriyordum uyku sersemı oluyor yarim yamalak emiyordu
Bir gece gene kaldırdım gözleri kapalı emmeye başladı sonra genzine gitti resmen mosmor oldu cok korktum o geceden beri ne zaman isterse o zaman emdiriyorum kilosunu da çok güzel almış sende gece uykusunu bölme bence
Ya bu yazdıkların o kadar dogruki. Dün tasınma işimiz vardı. Sinir stres hat safhadaydı. Kızım iki dakika bile rahat durmadı. Resmen cıldırrttı beni. Şimdi yine aymi. Bi yandan msj yazıyorum diger yandan besik sallıyorum. Sürekli aglamaklı. Bu ew düzene girene kadarda böyle sürer sanırımCnm sen gergın mısın?
Al bebısını cık dısarı
Sana da ıyı gelır onada
Bebek oyle bısey kı
Sen esınle tartısırsız o uyumaz
Etkılenıyorlar cok inan
Mesela sen esınle cıfte kumrular gıbı ol
Icın kıpır kıpır olsun mutlu ol
Bebekte cok mutlu oluyor
Defalarca tecrube etmısımdır
Sen yoruluyorsun ya gergın olabılırsın kanımca
Bebekte ondan sınırlı olabılır
sezeryan canım da,malum hemen bikini bölgesinde kesik..ağda da orası gerdiriliyor falan ya o yüzden tedirginim..Canım senin sezeryan değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?