Canım oglum 63 günlük ameliyatına bende girdim aman yarabbim dedim zira pipi meger yokmuş oladar sıyırıp temiz bakmama ragmen deri altı kesilince halka gibi iltihap temizledi doktor. Sen temiz tutmuşsun yoksa daha kötü olurdu dedi muhtemelen gaz sancısı aglaması yanı sıra bu da agrı yapıodu dedişimdi yarı yarıya azalır agrısı dedi inş öle olur lokal anesteziyle oldu hastaneden 3saatte cıktıkHayirli olsun..bebis kac gunluk..bi de lokal anestezi dimi??
canım o iğne batma hissi bende de oluo oglumun emme saati sinyalini verio süt doldugu için muhtemeln mastit deildir merak etme olsa anlardın onun acısı off off yaniMastit olan bir arkadaş vardı ama kimdi unuttum. Yardıma ihtiyacım var, sol gögsümde iğne batıyo gibi hissediyorım bazen. Gögsümde bazen sertlik oluyor çok emzirince yada sağınca iniyo. Ateşim yok, gögsümde iltihap vs yok. İğne batması nedir?
Bizde 50 günlük olduk..bende cesaret edip çıksam iyi olucak artık..bir kere çıkınca devamı gelir heralde bizimkide herzaman uyumuyor..sadece acıkırsa ağlar onun içinde çıkmadan doyurmak lazımBiz bugün 50 günlük olduk, 2 gün önce de ilk defa kızımla yalnız çıktık... walla çıkana kadar beni de çok düşündürdü bu konu ama beklediğimden daha başarılı oldu ilk denememiz.
Yolcu airbagini devre dışı bırakıp ön koltuğa bağladım puseti. Çıkmadan önce de altını temizleyip, karnını doyurdum... uyumak için tüm koşullar elverişliydi yanibuna rağmen uyumadı ama küçük cadı.. kırmızıda durunca falan da ilgilendim, oldu walla...
eninde sonunda çıkılacaktı...
Rahatsiz oldugunda kendi uyanip agliyo zaten ama genelde bez emdigi icin rahatsiz olmuyo herhalde. Ben uyumadan hemen once degistiriyorum. Hos dr izin verdi ama biz daha 5saati fln hic goremedikKızla
kızlar bebekleri gece 4-5 saat ellemeyelim uyusunlar diye konuşuluyor ama benim kafama takılan hadi açlığa dayanırlar belki ama çişli bezler 4-5 saat alınmazsa pişik olmaz mı ? Altını almak için kaldıırnca da uyanıyor benimki. Ben o yüzden 3 saatte 1 uyandırıyorum mecbur
Geceleri uyurken genelde yapmıyor ama tabi o 7 saat içinde yapmış ilk defa o kadar uyuduk normal de 5 saat oldumu kendiliginden uyanırdi dün epey dinlendik :)Gece 12 den sabah 7ye bezini de mi değiştirmediniz hiç ?
Canım birde prima emiyor kuru oluyor doktorda dedi bezi için uykusunu bölmeyin diyeGece 12 den sabah 7ye bezini de mi değiştirmediniz hiç ?
Ben bi gece 4 saat uyuyakaldığımda bebeğimin altı pişik olmuştu. 1 hafta geçmedi ciğer gibi kıpkırmızı olmuştu hatta sonra sertleşti orası zımpara gibi. O geceden beri korktum 2 saatte 1 alarm kurup altını değiştiriyorum çok çiş yapıyor bizimki. 2 saat sonra bezi baya küp gibi ağır oluyor. Prima kullanıyoruz ama yine de pişik olduCanım birde prima emiyor kuru oluyor doktorda dedi bezi için uykusunu bölmeyin diye
ozelikle gece uykusu bölünmemeliymiş bir ay dolduktan sonra 6 saate kadar uyuyabilirmis bunlar benim bildiklerim ne kadar doğru bilmiyorum ama annenin de uykuya ihtiyacı var uykusuzluk sütün azalmasina hatta kesilmesine sebeb oluyormuş
Canım ıslak mendil kullanıyorsan onu bırak birde hametan veya sudocrem kullan pişik için prima dediğin gibi emiyor bildiğin bez şişiyor ağırlaşıyor benim kızın daha hiç pişik olmadı çok şükür ben çok memnun kaldım hem bezden hem pişik kremindenBen bi gece 4 saat uyuyakaldığımda bebeğimin altı pişik olmuştu. 1 hafta geçmedi ciğer gibi kıpkırmızı olmuştu hatta sonra sertleşti orası zımpara gibi. O geceden beri korktum 2 saatte 1 alarm kurup altını değiştiriyorum çok çiş yapıyor bizimki. 2 saat sonra bezi baya küp gibi ağır oluyor. Prima kullanıyoruz ama yine de pişik oldu
Ben yapıyorum canım tlf saçma kurutma makinesi sesi yükledim. Uçak modunda açıyorum Sakinlesince veya uyuyunca kapatıyorum normal moda geçiyorum :) iyi oluyokizlar bebegim bazen cok huysuzlasiypr aglama krizine giriyor sinirleniyor youtubede gezinirken bebekler icin supurge sesi diye bisey buldum onu actim yine aglama krizi tutmustu cocuk susuverdi emmiyordu aglamaktan gozu bisey gormuyordu on saniye dinlettim gozlerime inanamadim cok dinletmemek adina huysuzlastiginda telefonu uzaga koyarak sakinlestirmek icin kisaca acsak bebege zarari olur mu duydunuz mu hic yoksa ne emiyor ne susuyor
Kizlar ya bebegimin gözü cok capaklanip akiyor günde belki her saat basi silsem yeri var ki siliyorumda neden oluyor acaba iki gözünün arasindaki yere masaj yapiyorum sürekli gözyasi kanallari acilsin diye öyle söylemisti doktor ama gecmedi bi türlü sizdede böyle olan varmi normalmi bukadar cok olmasi??
Canım birde prima emiyor kuru oluyor doktorda dedi bezi için uykusunu bölmeyin diye
ozelikle gece uykusu bölünmemeliymiş bir ay dolduktan sonra 6 saate kadar uyuyabilirmis bunlar benim bildiklerim ne kadar doğru bilmiyorum ama annenin de uykuya ihtiyacı var uykusuzluk sütün azalmasina hatta kesilmesine sebeb oluyormuş
Kızlar bende ağda konusunu düşünüyorum.16 gün oldu ameliyat olalı,önümüzdeki 1 hafta içinde gitsem iyi olacak ama dikiş yerime zarar verir diye korkuyorum.. doktora da 40 ım çıkınca gideceğim..nasıl yapsam bilemedim
Aa ne güzel. Ben de yaptırmak istiyorum da korkuyorum. Bir de lohusa kanaması geçmedi hala. Az az geliyo. Bir de koku var ya. Kaşıntı veya değişik bi akıntı yok ama. Doktor 40 ın çıkınca gel demişti , ağda yaptırmadan gitmek istemiyorum artık.
Böyle bişey yaşayanınız var mı?
Geceleri uyurken genelde yapmıyor ama tabi o 7 saat içinde yapmış ilk defa o kadar uyuduk normal de 5 saat oldumu kendiliginden uyanırdi dün epey dinlendik :)
Cnm dikislerime bakamiyrm ben korkuyrmNormal doğum yapan arkadaşlarım, dikişleriniz ne alemde?
Benim dikişler düşmeye başladı artık siyah ipler geliyor arada ama hala rahimim sağ tarfında dikiş olan yerlerde şişlikler var, zamanla geçcek heralde.
lilipit bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürer canım? Bir de cinselliği gözüm görmüyor ama merak ettim ne zaman eskisi gibi olur :)
darısı başına olsun canım :) insallah gazlı günlerimiz bitsin uykular bölünmuycek ..Ne güzel arkadaşım 7 saat kesintisiz uyumak
Çok imrendim inş artık böyle devam eder
Uyu uyan baş ağrısı sürekli
Maşallah diycem nazar değmesin :)) Allah bizede nasip etsin :))darısı başına olsun canım :) insallah gazlı günlerimiz bitsin uykular bölünmuycek ..
Suan gaz çıkarcam diye uyandı kızım Bn de emzirdim emerken tekrar uyudu yerine yatırdım hemen Bn de uyuyorum
Ben dikkat ettim uyandığında altı genellikle temiz oluyor. Emerken yapıyor altına. 5 saat uyudu bir kere, onda bile temizdi bezi. Uyanınca yaptı hemen.Kızla
kızlar bebekleri gece 4-5 saat ellemeyelim uyusunlar diye konuşuluyor ama benim kafama takılan hadi açlığa dayanırlar belki ama çişli bezler 4-5 saat alınmazsa pişik olmaz mı ? Altını almak için kaldıırnca da uyanıyor benimki. Ben o yüzden 3 saatte 1 uyandırıyorum mecbur
Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Kızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.
Ben 3 haftadır çıkıyorum arabayla kız 54 günlük.yab koltuğa puseti yerleştirdim airbagi de kapattım.evden çıkmadan besliyorum temizliyorum.birde güneş gelmesin diye sag sol hep örtüyle kapatıyorum.camlarida onu çarpmayacak şekilde ayarlıyorum.genelde uyuyor arAbada.bence cesaret Edip çıkın çok uzun yer değil ama 15-20 dakikalık yerler çok rahat oluyor
Yan koltuk derken ön koltukmu?benim gideceğim mesafe 40dk falan olur bitaz uzun yani o yüzden cesaret edemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?