Bnm bebegimin de sag gozu ayni sekilde..doktor antibiyotikli damla verdi..1 hafta kullandim ise yaramadi..yesil yesil akiyor veya capaklaniyor..yani bzmki dogumda olusmus enf.dgl..bir sonraki gidisimde tekrar soracagim..bmmkinin gozyasi damari tıkalı...sizinkinin iki gozu birden mi akiyor..antibiyotikli damla kullandiniz mi..kullanmadiysaniz deneyin belki gecerKizlar ya bebegimin gözü cok capaklanip akiyor günde belki her saat basi silsem yeri var ki siliyorumda neden oluyor acaba iki gözünün arasindaki yere masaj yapiyorum sürekli gözyasi kanallari acilsin diye öyle söylemisti doktor ama gecmedi bi türlü sizdede böyle olan varmi normalmi bukadar cok olmasi??
Cnm benim bebeğim 34 günlük. İşte 2-3 hafta önce almışımdır. Girdiğim ilk eczanede buldum. Fiyatı da sadece 6 tl idi.
Mastit olan bir arkadaş vardı ama kimdi unuttum. Yardıma ihtiyacım var, sol gögsümde iğne batıyo gibi hissediyorım bazen. Gögsümde bazen sertlik oluyor çok emzirince yada sağınca iniyo. Ateşim yok, gögsümde iltihap vs yok. İğne batması nedir?
sezeryan canım da,malum hemen bikini bölgesinde kesik..ağda da orası gerdiriliyor falan ya o yüzden tedirginim..
Yav benim sıpa niye uyumaz ki. Herkesin bebeği uyuyor mu yahu. En uzun uykusu gece 3 saat. Gündüz de tavşan uykusu toplasan 2 saati geçmez. Her bulduğum yerde uyuyasim var. Zaten akşam 8den 12 ye ağlama krizi kolikli sıpanin. Gunduz hep kucakta. Cooook yorgunum a dostlar.
Benimki baştan beri öyle canım üzülme azalmıyordur... Bu azalma korkusu galiba tüm emziren annelerde var bende de var..Gunaydin kizlar sutum azaliyormu acaba onceden hep akardi simdi sadece emzirirken diger gogus akiyo zamanla boylemi oluyodu yoksa gercekten sutum mu azaliyor artik
Gunaydin kizlar sutum azaliyormu acaba onceden hep akardi simdi sadece emzirirken diger gogus akiyo zamanla boylemi oluyodu yoksa gercekten sutum mu azaliyor artik
Kızlar otokoltuğuna bebişlerinizi nasıl oturtuyosunuz? Biz bi türlü beceremedik. İçine bel destek minderi aldık olmadı. Altına battaniye yerleştirdik olmadı. Hepsini çıkardık çocuk sanki içinde iki büklüm kaldı. Nette de bi video bulamadım adamakıllı bebek oturtulan..
Bi de bi arkadaşımız bebeğiyle araç sürdüğünü söylemişti adını hatırlayamadım. Arkadaşım okuyosan bu mesajı, nasıl oturttun acaba bebeğini?..
Rica ederim, inşallah fayda eder. Benim aldığım ampuldü cnm. Her emzirmeden sonra sürüyodum. Bi de sürdükten sonra kalkan kullanabilirsen çok daha kısa sürede etkisini görürsün diye düşünüyorum.Ben de dün aldım canım. Buldum çok sağol. Bir ampül bir de kapsülünü aldım. Sen hangisini kullanıyorsun? Bir de günde kaç kez sürmeliyim?
Cnm benimde bugun itibari ile 3 dikişim düştü 4 tane vardı batikon yapıyorum spreyin içine doldurdum sıkıyoruz iyi oldu şişlik yokta isilik oldum orkidten sanırım kontrole gidicem agırdan alıyorumNormal doğum yapan arkadaşlarım, dikişleriniz ne alemde?
Benim dikişler düşmeye başladı artık siyah ipler geliyor arada ama hala rahimim sağ tarfında dikiş olan yerlerde şişlikler var, zamanla geçcek heralde.
@lilipit bu şişliklerin geçmesi ne kadar sürer canım? Bir de cinselliği gözüm görmüyor ama merak ettim ne zaman eskisi gibi olur :)
Cnm onunki mayıs dogumlu:)Bnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.
Kullandığınız ilacın etken maddesinin ingilizcesini buraya yazarak(http://www.e-lactancia.org/) süte geçiş seviyesini görebilirsiniz. Ben mastit sebebiyle 2 kere antibiyotik kullandım, elbette geçiyordur ancak kar zarar durumuna bakmak lazım. Canınızı sıkmayın anne sütü her zaman iyidir.Berbat bir gece geçirdim. Dişim apse yapmış. Antibiyotik başlanıldı. Canım çok sıkkın ya çocuğa geçecek diye. Mama versem bu dönemde sütüm gider mi? Emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Bebişin doktoru da devlette arayamıyorum nasıl daha az etkilenir bebiş diye.
Gunaydin kizlar sutum azaliyormu acaba onceden hep akardi simdi sadece emzirirken diger gogus akiyo zamanla boylemi oluyodu yoksa gercekten sutum mu azaliyor artik
Ben bel desteği koydum, üzerine de teyzemin yaptığı kalın alt açma minderini koyuyorum. Pusetin içine uygun boyutta. Yoksa çocuk içine gömülüyor dediğin gibi.Kızlar otokoltuğuna bebişlerinizi nasıl oturtuyosunuz? Biz bi türlü beceremedik. İçine bel destek minderi aldık olmadı. Altına battaniye yerleştirdik olmadı. Hepsini çıkardık çocuk sanki içinde iki büklüm kaldı. Nette de bi video bulamadım adamakıllı bebek oturtulan..
Bi de bi arkadaşımız bebeğiyle araç sürdüğünü söylemişti adını hatırlayamadım. Arkadaşım okuyosan bu mesajı, nasıl oturttun acaba bebeğini?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?