2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnm bebegimin de sag gozu ayni sekilde..doktor antibiyotikli damla verdi..1 hafta kullandim ise yaramadi..yesil yesil akiyor veya capaklaniyor..yani bzmki dogumda olusmus enf.dgl..bir sonraki gidisimde tekrar soracagim..bmmkinin gozyasi damari tıkalı...sizinkinin iki gozu birden mi akiyor..antibiyotikli damla kullandiniz mi..kullanmadiysaniz deneyin belki gecer

Göz temizliği için serum fizyolojik ile gazlı bezi tavsiye ederim. Gazlı beze döküp bastırmadan gözü silince Allahın izniyle geçiyor. Benim kızımın gözü kapanmıştı böyle yaptık geçti.ama gözyaşı kanalı kapalı değildi.

Cnm benim bebeğim 34 günlük. İşte 2-3 hafta önce almışımdır. Girdiğim ilk eczanede buldum. Fiyatı da sadece 6 tl idi.

Ben de dün aldım canım. Buldum çok sağol. Bir ampül bir de kapsülünü aldım. Sen hangisini kullanıyorsun? Bir de günde kaç kez sürmeliyim?

Canım ben oldum mastit ama iğne batması gibi değildi. Ağrı vardı bildiğin. Göğsümde sertlikler vardı ve emzirince yada sağınca gitmiyordu. Göğüslerim kırmızı kırmızı olmuştu. Sertlikler kalmıyorsa mastit değildir diye düşünüyorum ama bilemedim.

sezeryan canım da,malum hemen bikini bölgesinde kesik..ağda da orası gerdiriliyor falan ya o yüzden tedirginim..

Ben yaptırdım canım. Kadın oraya ağda sürmedi. Orayı gerdirtmedi de. Dikkatli bir şekilde yaptı. Tecrübeli biriydi zaten. Gerdirtmeden basıl yaptı anlamadım. O civarı da eline biraz ağda alıp kendisi elle topladı sanırım tek tük kalanları.

Benimki de öyle. Gece 3 saat. Nadiren 4 saat oluyor. Gündüzleri de 2 saat.

Gunaydin kizlar sutum azaliyormu acaba onceden hep akardi simdi sadece emzirirken diger gogus akiyo zamanla boylemi oluyodu yoksa gercekten sutum mu azaliyor artik

Gunaydin kizlar sutum azaliyormu acaba onceden hep akardi simdi sadece emzirirken diger gogus akiyo zamanla boylemi oluyodu yoksa gercekten sutum mu azaliyor artik
Benimki baştan beri öyle canım üzülme azalmıyordur... Bu azalma korkusu galiba tüm emziren annelerde var bende de var..

Bende de öyleydi. Artık benimde akmıyor Beyin hafızaya aliyor zamanla bebeğe yetecek sütü. Yetiyorda sütüm şükür bebeğe. Endişe etme sende.

Kızlar otokoltuğuna bebişlerinizi nasıl oturtuyosunuz? Biz bi türlü beceremedik. İçine bel destek minderi aldık olmadı. Altına battaniye yerleştirdik olmadı. Hepsini çıkardık çocuk sanki içinde iki büklüm kaldı. Nette de bi video bulamadım adamakıllı bebek oturtulan..
Bi de bi arkadaşımız bebeğiyle araç sürdüğünü söylemişti adını hatırlayamadım. Arkadaşım okuyosan bu mesajı, nasıl oturttun acaba bebeğini?..

Ben kullanıyorum canım ben altına sadece bı müslim bezi koyuyorum terlemesin diye başka birşey koymuyorum.kemerler düzgün bağlanacak şekilde yerleştiriyorum
O koltuklar çocuklara göre ayarlaniyor o sebeple birşey koymaya gerek yok diye biliyorum.zaten koysam kemerler düzgün takilmaz.kizimda rahat görünüyor koltukta sadece uyurken kafası çok yamuluyor onu destekliyorum yumuşak birseyle

Eğer çocuk 40 dakika uyursa yada yolda giderken çocuk ağlarsa durabilecek şekilde yerler varsa emzirmek yada mama vermek için o zaman çıkabilirsin.sadece senin sakın olman onemli stres yapmaman.yoksa elin ayağına dolaşır.birde acelen olmaması gerekirse 15-20 dakika durup emzirmen gerekebilir

Ben de dün aldım canım. Buldum çok sağol. Bir ampül bir de kapsülünü aldım. Sen hangisini kullanıyorsun? Bir de günde kaç kez sürmeliyim?
Rica ederim, inşallah fayda eder. Benim aldığım ampuldü cnm. Her emzirmeden sonra sürüyodum. Bi de sürdükten sonra kalkan kullanabilirsen çok daha kısa sürede etkisini görürsün diye düşünüyorum.

Cnm benimde bugun itibari ile 3 dikişim düştü 4 tane vardı batikon yapıyorum spreyin içine doldurdum sıkıyoruz iyi oldu şişlik yokta isilik oldum orkidten sanırım kontrole gidicem agırdan alıyorum

kızlar ikiz üçüz bebeklilere Allah sabır versin. saat tam 4.ten beri ayaktayım.kahvaltımı şimdi yaptım...ondada kırk kere bööö diye bağırdı kalkıp kalkıp oturdum.
yani evime geldim.. eşimde evde olmasına rağmen.
hamileyken bu bebeğin adı yaman olsun kendiside pek yaman olsun demiştimde bu derece değil.....

evdeki derece 34ü gösteriyor... sıcaktan bunaldı deyıp yıkadım. yok yok... sebebsiz uyanık ve bağırıyor,sürekli ağzıyla aranıyor.
sap simplexin etkisi geçiyor sanırım

Bnmki seninkinden 10gun buyuk. Dr 4saate kdr uyuyosa elleme diyo. Sarilik tehlikesi yoksa tabi. 1aylik olunca da limit 6 saate cikacak demisti.
Cnm onunki mayıs dogumlu:)
Benimkide gece 4 saat uyuyo bazen 2 saatte bir uyanıyo ben bebeğe göre davranıyrm ama vicdan da yapıyorum
Biri tavsiye etmişti ebebekteki baby me alt acma ama süper ince olan büyük ikiye böldüm ve fiyatı uygun 4 al 3 öde ile alın bence
Bendeki e vitamini fotoda

Kullandığınız ilacın etken maddesinin ingilizcesini buraya yazarak(http://www.e-lactancia.org/) süte geçiş seviyesini görebilirsiniz. Ben mastit sebebiyle 2 kere antibiyotik kullandım, elbette geçiyordur ancak kar zarar durumuna bakmak lazım. Canınızı sıkmayın anne sütü her zaman iyidir.

zamanla azalıyor.
yani benımkıde aynen senın gibi.
ama bizim tosbiğe yetemıyorum yada moralım bozuk süt gıttı. bılemıyorum.
mamaya devam edıyorum.

Ben bel desteği koydum, üzerine de teyzemin yaptığı kalın alt açma minderini koyuyorum. Pusetin içine uygun boyutta. Yoksa çocuk içine gömülüyor dediğin gibi.

Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…