Biz ilk kontrole giderken yaşadık onu,pusete bir türlü yerleştiremedik çocuğu,altına kumaş alt açma serdik öyle böyle götürdük.. çocuk doktoruna ve sonrasında sağlık ocağındaki hemşireye sorduk bebek böyle rahatsız olur mu bi türlü oturtamadık diye, onların yapısına uygun oluyor bu pusetler kafalarını düz tutmaya çalışın yeterli dedilerKızlar otokoltuğuna bebişlerinizi nasıl oturtuyosunuz? Biz bi türlü beceremedik. İçine bel destek minderi aldık olmadı. Altına battaniye yerleştirdik olmadı. Hepsini çıkardık çocuk sanki içinde iki büklüm kaldı. Nette de bi video bulamadım adamakıllı bebek oturtulan..
Bi de bi arkadaşımız bebeğiyle araç sürdüğünü söylemişti adını hatırlayamadım. Arkadaşım okuyosan bu mesajı, nasıl oturttun acaba bebeğini?..
Hicmi yok artik canimm ayy tek korkum ya offf belki vardir da bebis cok yedigi icin yetmiyodur canim sikma caninizamanla azalıyor.
yani benımkıde aynen senın gibi.
ama bizim tosbiğe yetemıyorum yada moralım bozuk süt gıttı. bılemıyorum.
mamaya devam edıyorum.
Aynen canim gunduz sadce bebegi uyutmak icin ayaktayim yada emzirmek icin uyumuyo cadi bide sinirli gorsen sanki bana dusman aksam 11 oluyo pes gidiyo ama ben benlikten cikiuorum bebek 4 kilo ama bana sanki 10 kilo oluyo kucagimda tutarkenkızlar ikiz üçüz bebeklilere Allah sabır versin. saat tam 4.ten beri ayaktayım.kahvaltımı şimdi yaptım...ondada kırk kere bööö diye bağırdı kalkıp kalkıp oturdum.
yani evime geldim.. eşimde evde olmasına rağmen.
hamileyken bu bebeğin adı yaman olsun kendiside pek yaman olsun demiştimde bu derece değil.....
evdeki derece 34ü gösteriyor... sıcaktan bunaldı deyıp yıkadım. yok yok... sebebsiz uyanık ve bağırıyor,sürekli ağzıyla aranıyor.
sap simplexin etkisi geçiyor sanırım
Molfix biraz daha küçük sanırım kalıp olarak primaya göre... ben prima 2 numara kullanıyorum sanırım 5 kg kadar olduk biz de...Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Canim doyduguna eminmisin bebisin yarim saat emdikten sonra doymus olmasi gerekiyo cunkuLütfen fikri olan bana yardım etsin bebeğim 11 günlük oldu bir göğsümde 15 diğerinde 15 dk emzirmeye çalışıyorum sonra yatağına koyuyorum ağlamaya tekrar meme aramaya başlıyor emzik de ise yaramıyor böyle olan var mı bu emzirme de yaklaşık bir saat sürüyor ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak bilemiyorum çok bunaldım
Evet ikisini de kullandim..molfix kucuk kalibi..Molfix biraz daha küçük sanırım kalıp olarak primaya göre... ben prima 2 numara kullanıyorum sanırım 5 kg kadar olduk biz de...
Bizim doktorumuz "bebek makina değildir, 15 dakika 20 dakika gibi saatli emzirme olmaz. O en alt sınırdır. İstediği kadar emzirmelisin. Hem güven kazanması için de önemli" dedi. Çok yorucu ama ne kadar isterse o kadar emzirmek gerkiyor.Lütfen fikri olan bana yardım etsin bebeğim 11 günlük oldu bir göğsümde 15 diğerinde 15 dk emzirmeye çalışıyorum sonra yatağına koyuyorum ağlamaya tekrar meme aramaya başlıyor emzik de ise yaramıyor böyle olan var mı bu emzirme de yaklaşık bir saat sürüyor ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak bilemiyorum çok bunaldım
O eskidenmiş. Al bebeğini çık. Biz 3. Gününden beri geziyoruz. Senin moralin en önemlisi.Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz
Eki Görüntüle 2021506 Eki Görüntüle 2021507
Cnm onunki mayıs dogumlu:)
Benimkide gece 4 saat uyuyo bazen 2 saatte bir uyanıyo ben bebeğe göre davranıyrm ama vicdan da yapıyorum
Biri tavsiye etmişti ebebekteki baby me alt acma ama süper ince olan büyük ikiye böldüm ve fiyatı uygun 4 al 3 öde ile alın bence
Bendeki e vitamini fotoda
Yenidoganlar icin o pusetlerin en cukur yerine ufak bi battaniye ortu fln katlayip konuluyo derinlik azaliyo. Bebegi oyle oturtup kemerleri takiliyo. Hastaneden çıkarken bebek hemsiresi anlatip kendi yerlestirmistiBende de öyleydi. Artık benimde akmıyor Beyin hafızaya aliyor zamanla bebeğe yetecek sütü. Yetiyorda sütüm şükür bebeğe. Endişe etme sende.
hiç yok değilde eskisi kadar yok.Hicmi yok artik canimm ayy tek korkum ya offf belki vardir da bebis cok yedigi icin yetmiyodur canim sikma canini
ayy benimki bide kucaga-gezdirmeye alıstı 5 kılo cıvarı. sezeryandan kalma bel ağrım var. çok zorlanıyorum .Aynen canim gunduz sadce bebegi uyutmak icin ayaktayim yada emzirmek icin uyumuyo cadi bide sinirli gorsen sanki bana dusman aksam 11 oluyo pes gidiyo ama ben benlikten cikiuorum bebek 4 kilo ama bana sanki 10 kilo oluyo kucagimda tutarken(
Canim doyduguna eminmisin bebisin yarim saat emdikten sonra doymus olmasi gerekiyo cunku
Bizde de olmuştu ben anne sütü ve çayla sildim masaj yaptım ertesi güne geçti ve bidaha olmadıKizlar ya bebegimin gözü cok capaklanip akiyor günde belki her saat basi silsem yeri var ki siliyorumda neden oluyor acaba iki gözünün arasindaki yere masaj yapiyorum sürekli gözyasi kanallari acilsin diye öyle söylemisti doktor ama gecmedi bi türlü sizdede böyle olan varmi normalmi bukadar cok olmasi??
Ben etmiştim:) güle güle kullan:)Eki Görüntüle 2021506 Eki Görüntüle 2021507
Cnm onunki mayıs dogumlu:)
Benimkide gece 4 saat uyuyo bazen 2 saatte bir uyanıyo ben bebeğe göre davranıyrm ama vicdan da yapıyorum
Biri tavsiye etmişti ebebekteki baby me alt acma ama süper ince olan büyük ikiye böldüm ve fiyatı uygun 4 al 3 öde ile alın bence
Bendeki e vitamini fotoda
hiç yok değilde eskisi kadar yok.
akmalar taşmalar bitti.
sağınca 100 cc falan cıkardı şimdi 30/40 zor oluyor.
Ne güzel ya, bende hala 3 saatte emzirmesem doluluktan şişen memeler var, bebek emdikten sonra sağıyorum ki ancak boşalsın. Fazlası da dertmiş.. Ben azalacağı günü bekliyorum sabırla. Maşallah denmesin
5 günlükten beri sokakta:) bir kaç kere beraber benim iş yerime gittik, her gün en az sitenin bahçesinde ya da havuz başında dolaşıyoruz ortalama yarım saat.Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?