2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar

Merhaba kızlar. Ben internerten resimdeki gibi bir ana dizi aldım. Bebiş sallanarak uyuyor ve uyanmasın diye yatağına almıyorum. İçine bel desteği de koydum. Sizce zararlı olur mu gece boyu onda yatması.

Eklentiler

• IMG_5835.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 48
Biz ilk kontrole giderken yaşadık onu,pusete bir türlü yerleştiremedik çocuğu,altına kumaş alt açma serdik öyle böyle götürdük.. çocuk doktoruna ve sonrasında sağlık ocağındaki hemşireye sorduk bebek böyle rahatsız olur mu bi türlü oturtamadık diye, onların yapısına uygun oluyor bu pusetler kafalarını düz tutmaya çalışın yeterli dediler

Lütfen fikri olan bana yardım etsin bebeğim 11 günlük oldu bir göğsümde 15 diğerinde 15 dk emzirmeye çalışıyorum sonra yatağına koyuyorum ağlamaya tekrar meme aramaya başlıyor emzik de ise yaramıyor böyle olan var mı bu emzirme de yaklaşık bir saat sürüyor ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak bilemiyorum çok bunaldım

zamanla azalıyor.
yani benımkıde aynen senın gibi.
ama bizim tosbiğe yetemıyorum yada moralım bozuk süt gıttı. bılemıyorum.
mamaya devam edıyorum.
Hicmi yok artik canimm ayy tek korkum ya offf belki vardir da bebis cok yedigi icin yetmiyodur canim sikma canini

Aynen canim gunduz sadce bebegi uyutmak icin ayaktayim yada emzirmek icin uyumuyo cadi bide sinirli gorsen sanki bana dusman aksam 11 oluyo pes gidiyo ama ben benlikten cikiuorum bebek 4 kilo ama bana sanki 10 kilo oluyo kucagimda tutarken (

Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Molfix biraz daha küçük sanırım kalıp olarak primaya göre... ben prima 2 numara kullanıyorum sanırım 5 kg kadar olduk biz de...

Canim doyduguna eminmisin bebisin yarim saat emdikten sonra doymus olmasi gerekiyo cunku

Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz

Bizim doktorumuz "bebek makina değildir, 15 dakika 20 dakika gibi saatli emzirme olmaz. O en alt sınırdır. İstediği kadar emzirmelisin. Hem güven kazanması için de önemli" dedi. Çok yorucu ama ne kadar isterse o kadar emzirmek gerkiyor.

Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz
O eskidenmiş. Al bebeğini çık. Biz 3. Gününden beri geziyoruz. Senin moralin en önemlisi.

Benim aldığım da aynısıymış canım, çok sağol. İyi geldi mi bu sana?

Bende de öyleydi. Artık benimde akmıyor Beyin hafızaya aliyor zamanla bebeğe yetecek sütü. Yetiyorda sütüm şükür bebeğe. Endişe etme sende.
Yenidoganlar icin o pusetlerin en cukur yerine ufak bi battaniye ortu fln katlayip konuluyo derinlik azaliyo. Bebegi oyle oturtup kemerleri takiliyo. Hastaneden çıkarken bebek hemsiresi anlatip kendi yerlestirmisti

Hicmi yok artik canimm ayy tek korkum ya offf belki vardir da bebis cok yedigi icin yetmiyodur canim sikma canini
hiç yok değilde eskisi kadar yok.
akmalar taşmalar bitti.
sağınca 100 cc falan cıkardı şimdi 30/40 zor oluyor.

Aynen canim gunduz sadce bebegi uyutmak icin ayaktayim yada emzirmek icin uyumuyo cadi bide sinirli gorsen sanki bana dusman aksam 11 oluyo pes gidiyo ama ben benlikten cikiuorum bebek 4 kilo ama bana sanki 10 kilo oluyo kucagimda tutarken (
ayy benimki bide kucaga-gezdirmeye alıstı 5 kılo cıvarı. sezeryandan kalma bel ağrım var. çok zorlanıyorum .
benımkıde pek yaman memeden az süt gelınce koparacak sanıyorum. kökunden tutupa sağa sola çekiştiriyor sıpa.
zaten 24 saatın toplasan 8-9 saatı ancak uyuyor. yada bana öyle gelıyor.feci uykusuzum.

Bizde de olmuştu ben anne sütü ve çayla sildim masaj yaptım ertesi güne geçti ve bidaha olmadı

5 günlükten beri sokakta:) bir kaç kere beraber benim iş yerime gittik, her gün en az sitenin bahçesinde ya da havuz başında dolaşıyoruz ortalama yarım saat.
Avm gezmedik, doktor 1 yaş aşıları bitene kadar gitmeyin, her tür mikrop var oralarda dedi.
Kalın giyinen çocuk huzursuz olur, terler soğur bu nedenle üşütür. Sıcak bebenin düşmankdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…