- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Cnm ben kalkan kullandım yara olmadı 15 günden sonra ped koyuyorum ama bu gece kırıp sürücem beslesin diye zarar gelmez dogumdan once almıştımBenim aldığım da aynısıymış canım, çok sağol. İyi geldi mi bu sana?
Sudocrem kullanıyorum hep sürüyorum ama fayda etmedi.. prima pek iyi gelmedi benim bebeğe galiba, elimdekiler bitince huggies e geçicem çok tavsiye eden olduCanım ıslak mendil kullanıyorsan onu bırak birde hametan veya sudocrem kullan pişik için prima dediğin gibi emiyor bildiğin bez şişiyor ağırlaşıyor benim kızın daha hiç pişik olmadı çok şükür ben çok memnun kaldım hem bezden hem pişik kreminden
Benim kız saatte bir çişli bez yapıyo ve öyle durmayı sevmiyor ağlıyor almadan susmuyorBen dikkat ettim uyandığında altı genellikle temiz oluyor. Emerken yapıyor altına. 5 saat uyudu bir kere, onda bile temizdi bezi. Uyanınca yaptı hemen.
Bnmki 3 haftalik nerdeyse gunasiri cikardim..hatta mangala bile gittik acik alana..ve sadece zibin ve altina altlik giydiriyorum..hava sicak ..eve tikilmak psikoljimi bozuyor calisan bir bayandim..eger bebegi cikarmazsam sut sagip anneme birakip kendim alisverise gittim..lohusa psikolojisine girmemek icin disari cikin derim.Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz
Bizde 34 gunluguz basta senin gibi sorun yasadik meme cikmasin diyordu emzik verdik rahatiz ama sutum yetmedi benimde tospik oglum doyumsuz mama verdim aptamil kullandik eczaci arkadasim onu onerdi aylik kontrolde doktor dedi hic bi sorun yok cok iyi bakmissiniz 1100 gram almisti gogsumden sut sagip veriyorum hemde mama veriyorum doktor bi sakincasi yok dedi boyle devam edin anne sutunu kesme ve 4 aya kadar su verme dediKızlar lütfen banada yorum yapın çok ihtiyacım var 35 günlük olduk bebeğim doğduğundan beri hep memede olmak istiyor memede uyuyor meme çıkınca 5 dk sonra uyanıyor memeyi verince gene uyuyor arada mama veriyorum 2 günde 1 falan ozaman zoraki sallayarak falan uyuyor geceleri de zorla uyandırıyorum hatta bazen uyanmıyor sağıp biberonla zorla veriyorum 1 aylık kontorolde benim doktor yoktu 600 gr almış az almış mama dddi doktor bende kendi doktorumuza sordum anne sütü 15 gün sonra kontrol dedı gündüz göğsümden inmiyor benim göğsüm hiçbir zaman çok olmadı ama başlarda en azndan 1 saat dalıyordu göğsüm gene doluyordu simdi göğsümde uyumak istiyor süt hiç dolmuyor tabi geçen gece sağdım ikisinden 60 cc çıktı sanırım yetmiyor demi ama kusuyor sürekli memede kaldığında süt çıkıyor elimle sağıyorum hep süt cıkıyor hemen ama yetiriyor mu bilmiyorum napıcagımı sasırdım mama hangi marka veriyorsnuz
Mamayı kac kere veriyorsun birde hNgi meme aldın benim meme anne göğsü gibi olanlardan almıyor onuBizde 34 gunluguz basta senin gibi sorun yasadik meme cikmasin diyordu emzik verdik rahatiz ama sutum yetmedi benimde tospik oglum doyumsuz mama verdim aptamil kullandik eczaci arkadasim onu onerdi aylik kontrolde doktor dedi hic bi sorun yok cok iyi bakmissiniz 1100 gram almisti gogsumden sut sagip veriyorum hemde mama veriyorum doktor bi sakincasi yok dedi boyle devam edin anne sutunu kesme ve 4 aya kadar su verme dedi
Canım pazartesi günü 5.200gramdık ve iki haftadır molfix 3midi kullanıyoruz büyük olsun biraz canım bence bir paket daha var sonra 3+ olandan deneyeceğim iz yapmaya başladı hafiften çünküKizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Bilniyorumki sürekli memede ağzından süt akmıyor mesela ama kusuyor günde 1 kaka yapıyor 600 gr az geldi herkes küçük Bebek diyor damaklı emzik mi alsam senin bebeiş nasıl kilosuBen mama vermiyorum..kilo alimi bnce kotu dgl..bunun disinda duyduğunu dusunuyorsaniz yalanci emzik ile uykuya dalmasini deneyebilirsiniz
Bilniyorumki sürekli memede ağzından süt akmıyor mesela ama kusuyor günde 1 kaka yapıyor 600 gr az geldi herkes küçük Bebek diyor damaklı emzik mi alsam senin bebeiş nasıl kilosu
lilipit ve tecrübeli anneler bebeğim kucağa alıştı ve kucaktan yerine bırakınca 15-20 dk sonra uyanıyor hemen kucağıma alıyorum alır almaz uyuyor gündüz hep böyle gece yine uyuyor çok şükür ama hep böyle devam edemez dimi nasıl unutturabilirim bu huyunu fazla oturmadan?
3-4 gündür böyle öğlen kucağımda uyuduğu pozisyonda uzanıyorum bende oda uyuyoruz 1.5-2 saat geri kalan zamanlarda hep böyle 15-20 dk uyu uyan şeklindeBenimki de bugün bütün gün göğsümde uyudu. Çözüm bulursan bana da söyle
Yataga cok yavasca çaktırmadan yatir bi de yuzunun oldugu kisma yakin yere kendi kiyafetini koy. Bnm velet beni birakmadigimda boyle yapiyorumBenimki de bugün bütün gün göğsümde uyudu. Çözüm bulursan bana da söyle
Canım benimki sadece bende değil kim alırsa alsın uyuyor hemen geri ben babası babaannesi farketmiyorYataga cok yavasca çaktırmadan yatir bi de yuzunun oldugu kisma yakin yere kendi kiyafetini koy. Bnm velet beni birakmadigimda boyle yapiyorum
Kac gunluk sizin ki..bnmki 3 haftalik gunde 7 kkez kaka yapiyor sivi kivamda..bnmkinin kilo alimi iyi gibi..Bilniyorumki sürekli memede ağzından süt akmıyor mesela ama kusuyor günde 1 kaka yapıyor 600 gr az geldi herkes küçük Bebek diyor damaklı emzik mi alsam senin bebeiş nasıl kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?