2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canm benim bebeğimde saçlı. Ben organik friendly nin şampuanını kullanıyorum. Yağlanma yok 3 gün yıkamasam anca başlıyo. Belki şampuandan olabilir. Yada saçının karakterinden. Ama saçından kaynaklı olması için erken gibi geldi bana.

Mamayı kac kere veriyorsun birde hNgi meme aldın benim meme anne göğsü gibi olanlardan almıyor
her ikisinide kullandim alissin dedim birakip ise gitcem sonucta yavrum ac kalmasin dedim sol gogsumu tutmadi bi turlu onu sagiyorum yetmedigi yerde agliyo mama takviyesi yapiyorum belli bi olcegi yok yani

Evett iki gözü birden akiyor cnm,, cayla felan siliyorum bende..Doktorda bakti bir sorun göremedim dedi bi ilac felan yazmadi ama kac haftadir böyle devam ediyorr

Canım her gün şampuan olmayacak. Haftada en fazla 3 kez şampuan: vucüt temizleyici olacak, diğer günler su dökülecek sadece dedi doktor.
Şampuan deriyi yağlandırıyor.
Bir de hava çok sıcak, benim enik de çok saçlı, terleyip soğuyunca da yağlanıyof.

Doktor bize damla felan vermedi normal dedi ama söylediği içime sinmedi birdahaki gittigimde söyleyim böylede olmuyorki üzülüyorum sabah bi kalkıyorum kirpikleri birbirine yapışmış inşallah tez zamanda gecer sizede geçmiş olsun..

Yataga cok yavasca çaktırmadan yatir bi de yuzunun oldugu kisma yakin yere kendi kiyafetini koy. Bnm velet beni birakmadigimda boyle yapiyorum

Bugün onu da yaptım canım yine uyandı. Giyilmiş atletimi koydum olmadı. Kucağıma alıp başını omzuma dayayınca uyuyor. Yatakta kıpırdanıp uyanıyor hemen. Bilemedin 5 dk sonra.

Benim kız da öyle canım. Çok saçlı. Bugün yıkıyorum yarın Banyo saatine kadar yağlanıyor. Ben de sebamed kullanıyorum. Bir çözümü varsa ben de öğrenmek isterim.

Kızlar ben lansinoh göğüs pedi almıştım. Katlanmış olduğu için çok beğenmedim. Kullandığınız beğendiğiniz göğüs pedi var mı? Katlanmış olmasın istiyorum.

Kac gunluk sizin ki..bnmki 3 haftalik gunde 7 kkez kaka yapiyor sivi kivamda..bnmkinin kilo alimi iyi gibi..
35 günlük bebeğimi aç bırakma düşüncesi yüzünden onu sevemiyorım bile cunku ya ağlıyor ya uyuyor yada memede simdi yorgunluktan uyudu memede cektim akşamları gece uykusuna geçiyor ozaman uyuyor gündüz mememden inmiyor

Dimi haklısın sık şampuan yaptım yağlandırdım miniği. Aynen terleyince de öyle ve kokuyor ya bööö..

Sağlık ocağındaki takip eden kişi bana en az 600 gr demişti. 600gr alsa da anne sütü yetiyor deriz, 1000gr alsa da anne sütü yetiyor deriz dedi.
Doğum kilosunun üstüne mi hastaneden çıkış kilosunun üstüne mi acaba? Bu arada ben ped olarak bebedor kullanıyorum ,biraz kalın bir yapısı var ama genelde evde olduğum için çok sıkıntı olmuyor.. alışveriş yaptığım yerde o vardı bir daha da değiştirmedim

Benim kız da öyle canım. Çok saçlı. Bugün yıkıyorum yarın Banyo saatine kadar yağlanıyor. Ben de sebamed kullanıyorum. Bir çözümü varsa ben de öğrenmek isterim.
Şampuan en fazla haftada 3 kere olacakmış. Bir de bu ilk saçları yağa yatkın oluyormuş yenileri çıkınca düzelecekmiş. Geçecek yani oleyyy

Benim de 60 cc çıkıyor ama bebek emdiğinde daha fazla oluyormuş. Ben mama vermiyorum. Yarın tartılıcak bakalım ne kadar almış. Doktorum da mama verme yanlısı değil ama tabi ki çok zayıf kalırsa vericez. Ben sütümün yettiğini düşünüyorum. Bence seninki de yetiyordur. Aç olduğu için emmiyor bebeğin.

Doğum kilosunun üstüne canım. Bizim Doğum kilosunu sordu çünkü tarttıktan sonra.
Benim ucu kopuk olan mememden çok süt akıyor canım. Kalın olsun da, emiciliği nasıl. Yüzeyi falan güzel mi? Göğüslerim çok kötü durumda baş edemiyorum. Göğüs kalkanı olunca daha da çok akıyor. Onu da kullanamıyorum.

Emzirme döneminde ödem attırıcı çaylar, yeşil çay, kiraz sapı, mısır püskülü çayları içilebiliyor mu? beatrices bilgin var mı canım bu konuda?

Benimde böyle ne yapacağız biz böyle ya

ayyy benim kel oğlum keltoş oğlum kolik oğlum...
seni çok seviyorum ama lutfen bıraz uyu...

kızlar benımkının 1cm bile olmayan saçları kerme kepek tarzı bişeyler olmaya başladı.
yenıdoğanlarda görürdümde anlam veremezdim, caresı nedir bilen var mı.

Cnm gazi falan vardir ondanda ister kucak
Bnm bebegimde bu sekilde
Bebegin ihtiyacini gidermek disinda kucaga almayarak unutur
İki aylikken zaten oyun halisi kullanmaya baslayacagiz
Duracak uyanikken hep orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…