Canm benim bebeğimde saçlı. Ben organik friendly nin şampuanını kullanıyorum. Yağlanma yok 3 gün yıkamasam anca başlıyo. Belki şampuandan olabilir. Yada saçının karakterinden. Ama saçından kaynaklı olması için erken gibi geldi bana.Selam arkadaşlar,
Biz B12 iğnesine başladık bu hafta 3 kere sonra haftada 1 olacak 2. Ay kontrolüne kadar tesellim iğne uçları insülin iğnesi gibi kıl gibi, ama ilaç yakıyor galiba malesef.
Bir de bir sualim var saçlı bebek doğuran annelere; benim oğlan doğduğunda oldukça saçlıydı, hatta belki kel doğar diye tarak bile almamıştım babası hemen taragını aldı (en buyuk eglencesi oglunun saclarına sekil vermek) şimdi şöyle, bem hergün yıkıyorum oglumu mustelanın sac
Ve vücut sampuanı ile. Bir günde yağlanıyor saçlar. Sizde de saçlar cabuk yağlanıyor mu? Bir de hergün sampuan kullanmaktan olabilir mi? Ne yapıyorsunuz. 2. Gün bildiğin kokuyor kafası. Benim saçlarım kuru 1 hafta yıkamasam yağlanmaz kokmaz ilk defa yağlı saçla karşılaşıyorum.
her ikisinide kullandim alissin dedim birakip ise gitcem sonucta yavrum ac kalmasin dedim sol gogsumu tutmadi bi turlu onu sagiyorum yetmedigi yerde agliyo mama takviyesi yapiyorum belli bi olcegi yok yaniMamayı kac kere veriyorsun birde hNgi meme aldın benim meme anne göğsü gibi olanlardan almıyor
Bende ayni yapiyorum cnm da gecmedi bi türlü masaji nereye ve nasil yapiyordun??Bizde de olmuştu ben anne sütü ve çayla sildim masaj yaptım ertesi güne geçti ve bidaha olmadı
Evett iki gözü birden akiyor cnm,, cayla felan siliyorum bende..Doktorda bakti bir sorun göremedim dedi bi ilac felan yazmadi ama kac haftadir böyle devam ediyorrBnm bebegimin de sag gozu ayni sekilde..doktor antibiyotikli damla verdi..1 hafta kullandim ise yaramadi..yesil yesil akiyor veya capaklaniyor..yani bzmki dogumda olusmus enf.dgl..bir sonraki gidisimde tekrar soracagim..bmmkinin gozyasi damari tıkalı...sizinkinin iki gozu birden mi akiyor..antibiyotikli damla kullandiniz mi..kullanmadiysaniz deneyin belki gecer
Canım her gün şampuan olmayacak. Haftada en fazla 3 kez şampuan: vucüt temizleyici olacak, diğer günler su dökülecek sadece dedi doktor.Selam arkadaşlar,
Biz B12 iğnesine başladık bu hafta 3 kere sonra haftada 1 olacak 2. Ay kontrolüne kadar tesellim iğne uçları insülin iğnesi gibi kıl gibi, ama ilaç yakıyor galiba malesef.
Bir de bir sualim var saçlı bebek doğuran annelere; benim oğlan doğduğunda oldukça saçlıydı, hatta belki kel doğar diye tarak bile almamıştım babası hemen taragını aldı (en buyuk eglencesi oglunun saclarına sekil vermek) şimdi şöyle, bem hergün yıkıyorum oglumu mustelanın sac
Ve vücut sampuanı ile. Bir günde yağlanıyor saçlar. Sizde de saçlar cabuk yağlanıyor mu? Bir de hergün sampuan kullanmaktan olabilir mi? Ne yapıyorsunuz. 2. Gün bildiğin kokuyor kafası. Benim saçlarım kuru 1 hafta yıkamasam yağlanmaz kokmaz ilk defa yağlı saçla karşılaşıyorum.
Doktor bize damla felan vermedi normal dedi ama söylediği içime sinmedi birdahaki gittigimde söyleyim böylede olmuyorki üzülüyorum sabah bi kalkıyorum kirpikleri birbirine yapışmış inşallah tez zamanda gecer sizede geçmiş olsun..Ben Yaşıyorum aynı durumu sürekli siliyorum
Akıyor gözü malesef..Dr da dediğiniz gibi göz kanalları tıkalı diyip damla ve masaj önerdi...
Damla bitti hala aynı malesef masaj yapıyorum bende sürekli...Günde 15 defa ya kadar yapılabilir mis..Bu durumun düzelmesi 1 yılı buluyormus..Masaj ve Damlalar ile genelde %95 düzelir miş...
Yataga cok yavasca çaktırmadan yatir bi de yuzunun oldugu kisma yakin yere kendi kiyafetini koy. Bnm velet beni birakmadigimda boyle yapiyorum
Selam arkadaşlar,
35 günlük bebeğimi aç bırakma düşüncesi yüzünden onu sevemiyorım bile cunku ya ağlıyor ya uyuyor yada memede simdi yorgunluktan uyudu memede cektim akşamları gece uykusuna geçiyor ozaman uyuyor gündüz mememden inmiyorKac gunluk sizin ki..bnmki 3 haftalik gunde 7 kkez kaka yapiyor sivi kivamda..bnmkinin kilo alimi iyi gibi..
Dimi haklısın sık şampuan yaptım yağlandırdım miniği. Aynen terleyince de öyle ve kokuyor ya bööö..Canım her gün şampuan olmayacak. Haftada en fazla 3 kez şampuan: vucüt temizleyici olacak, diğer günler su dökülecek sadece dedi doktor.
Şampuan deriyi yağlandırıyor.
Bir de hava çok sıcak, benim enik de çok saçlı, terleyip soğuyunca da yağlanıyof.
Doğum kilosunun üstüne mi hastaneden çıkış kilosunun üstüne mi acaba? Bu arada ben ped olarak bebedor kullanıyorum ,biraz kalın bir yapısı var ama genelde evde olduğum için çok sıkıntı olmuyor.. alışveriş yaptığım yerde o vardı bir daha da değiştirmedimSağlık ocağındaki takip eden kişi bana en az 600 gr demişti. 600gr alsa da anne sütü yetiyor deriz, 1000gr alsa da anne sütü yetiyor deriz dedi.
Şampuan en fazla haftada 3 kere olacakmış. Bir de bu ilk saçları yağa yatkın oluyormuş yenileri çıkınca düzelecekmiş. Geçecek yani oleyyyBenim kız da öyle canım. Çok saçlı. Bugün yıkıyorum yarın Banyo saatine kadar yağlanıyor. Ben de sebamed kullanıyorum. Bir çözümü varsa ben de öğrenmek isterim.
Benim de 60 cc çıkıyor ama bebek emdiğinde daha fazla oluyormuş. Ben mama vermiyorum. Yarın tartılıcak bakalım ne kadar almış. Doktorum da mama verme yanlısı değil ama tabi ki çok zayıf kalırsa vericez. Ben sütümün yettiğini düşünüyorum. Bence seninki de yetiyordur. Aç olduğu için emmiyor bebeğin.Kızlar lütfen banada yorum yapın çok ihtiyacım var 35 günlük olduk bebeğim doğduğundan beri hep memede olmak istiyor memede uyuyor meme çıkınca 5 dk sonra uyanıyor memeyi verince gene uyuyor arada mama veriyorum 2 günde 1 falan ozaman zoraki sallayarak falan uyuyor geceleri de zorla uyandırıyorum hatta bazen uyanmıyor sağıp biberonla zorla veriyorum 1 aylık kontorolde benim doktor yoktu 600 gr almış az almış mama dddi doktor bende kendi doktorumuza sordum anne sütü 15 gün sonra kontrol dedı gündüz göğsümden inmiyor benim göğsüm hiçbir zaman çok olmadı ama başlarda en azndan 1 saat dalıyordu göğsüm gene doluyordu simdi göğsümde uyumak istiyor süt hiç dolmuyor tabi geçen gece sağdım ikisinden 60 cc çıktı sanırım yetmiyor demi ama kusuyor sürekli memede kaldığında süt çıkıyor elimle sağıyorum hep süt cıkıyor hemen ama yetiriyor mu bilmiyorum napıcagımı sasırdım mama hangi marka veriyorsnuz
Bebedorun göğüs pedleri çok iyiKızlar ben lansinoh göğüs pedi almıştım. Katlanmış olduğu için çok beğenmedim. Kullandığınız beğendiğiniz göğüs pedi var mı? Katlanmış olmasın istiyorum.
Doğum kilosunun üstüne mi hastaneden çıkış kilosunun üstüne mi acaba? Bu arada ben ped olarak bebedor kullanıyorum ,biraz kalın bir yapısı var ama genelde evde olduğum için çok sıkıntı olmuyor.. alışveriş yaptığım yerde o vardı bir daha da değiştirmedim
Benimde böyle ne yapacağız biz böyle ya35 günlük bebeğimi aç bırakma düşüncesi yüzünden onu sevemiyorım bile cunku ya ağlıyor ya uyuyor yada memede simdi yorgunluktan uyudu memede cektim akşamları gece uykusuna geçiyor ozaman uyuyor gündüz mememden inmiyor
Cnm gazi falan vardir ondanda ister kucaklilipit ve tecrübeli anneler bebeğim kucağa alıştı ve kucaktan yerine bırakınca 15-20 dk sonra uyanıyor hemen kucağıma alıyorum alır almaz uyuyor gündüz hep böyle gece yine uyuyor çok şükür ama hep böyle devam edemez dimi nasıl unutturabilirim bu huyunu fazla oturmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?