2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Banyodan once zeytin yagi surup biraz bekletmek
Banyo sonrasinda ise tarakla masaj yaparak taramak

Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz

SAdece zıbınla duruyo kızım, bazen o bile fazla geliyo.
Dışarı çıkıyorum fırsat oldukça . Yoksa ortadan ikiye çatlarım heralde

Canım benimki sadece bende değil kim alırsa alsın uyuyor hemen geri ben babası babaannesi farketmiyor
Benimki de ayni kucak olsun yetiyo kim olduguna bakmiyo ama bunu sans eseri denedim ben ise yaradi. Simdi boyle uykuya dalamadiginda deniyorum cogu zaman uyanmiyo

Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Annemde arabadayken 1 saatlik bir yolculuk yaptım. Araba pusetini yerleştiremedim emniyet kemerine. Annem başındaydı bebeğin, pusetin arabaya saglam baglandıgından emin olsam cıkarım cünkü oglum hemen uyuyor arabada. Bir de pusetin yönü ters oluyor arkaya baktıgımda yuzunu göremiyorum ne sacma sey. Utanmasam kamera baglarım yani...

Bugün onu da yaptım canım yine uyandı. Giyilmiş atletimi koydum olmadı. Kucağıma alıp başını omzuma dayayınca uyuyor. Yatakta kıpırdanıp uyanıyor hemen. Bilemedin 5 dk sonra.
Ben bazen tisortumu ortu gibi ustune seriyorum. Battaniyeyi ustunden atiyo ama tisortu atmiyo. Ya da ben reflu yataginda yatiriyorum cok cabuk uyaniyosa yatagi koltuga yanima aliyorum o da bazen ise yariyo. Ama hicbiri omuzu basa koyarak uyumanin yerini tutmuyo tabi. Biraksam orda saatlerce uyur. Guvende hissediyolar napcan

Hava yastigini kapatmak kosuluyla bebegi one yan koltuguna alabilirsin. Buna izin var. Bebegi Kontrol etmen daha kolay olur

Benim oğlum hiç 4-5saat uyumadı, gece 1 defa 3 saat uyuyor onun dışında 2 saate bir uyanıyor. Ama ben bir sorun olmadıkça bebeklerin uyku ve yeme işini ihtiyaçlarına göre ayarladıklarını ammelerinde neyin doğru oldugunu hissettiklerini düşünüyorum. Sen sana dıgru gelen neyse onu yap bence

Cnm gazi falan vardir ondanda ister kucak
Bnm bebegimde bu sekilde
Bebegin ihtiyacini gidermek disinda kucaga almayarak unutur
İki aylikken zaten oyun halisi kullanmaya baslayacagiz
Duracak uyanikken hep orada
Uyanıkken Ağlamıyor ama gazı varsa ağlamazmı?

Benimki de ayni kucak olsun yetiyo kim olduguna bakmiyo ama bunu sans eseri denedim ben ise yaradi. Simdi boyle uykuya dalamadiginda deniyorum cogu zaman uyanmiyo
Bir iki kere yapmıştım işe yaramıştı aslında sonra unuttum sağol tekrar deneyeyim bakalım

Ne güzel maşallah.. darısı benim oğluma..

Ben beğeniyorum emiciliğini falan,hatta bazen değiştirmeyi unutuyorum bakıyorum problem yok.. başka marka kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama yüzeyi de bence güzel..

Herkese hayırlı geceler O kadar uzun zaman olduki foruma girmeyeli özlemişim umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir
Biz 52 günlük olduk çok şükür. günlerim o kadar zor geçiyor ki hiç bir şeye fırsat bulamıyorum hep kucakta ve genelde ağlıyor kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor yan yana yatarsak 1 saat falan uyuyoruz. Memeyi emmede en başından beri sıkıntısı vardı şimdide çok geliyor yutmuyor tıkanıyor yine ağlıyor sagıp veriyorum oda ayrı bir vakit. Son 1 haftadır ağlama nöbetleri var sanki etinden et koparıyorlar uyumuyor sabah 5 de uyanıyo gece 10 11 arası toplasan 3 saat uyumamıştır çok zorlaniyorum bu tempoda. Bu gece acile gidiyorduk giyindik tam kapıdan cıkıcaz uyudu. İnş çabuk normale döner

Normal bence herzaman aç oldukları için değil güvende hissetmek içinde aranıyorlar. O istedikçe emzirmek lazım ben öyle yaptım ağladıgım bile oldu, sürekli bir durum değil daha çok küçükle 1 haftada değişiyor 1 günde bile. Anmelik kolay değilmiş ama geçiyor

Yenidoganlar icin o pusetlerin en cukur yerine ufak bi battaniye ortu fln katlayip konuluyo derinlik azaliyo. Bebegi oyle oturtup kemerleri takiliyo. Hastaneden çıkarken bebek hemsiresi anlatip kendi yerlestirmisti
Bu arada esime bebek on koltukta hava yastıgı iptal edilerek tasınıyormuş dedim. Bana dediki, evet bana sorsaydın sana söylerdim...

Bu arada esime bebek on koltukta hava yastıgı iptal edilerek tasınıyormuş dedim. Bana dediki, evet bana sorsaydın sana söylerdim...
Bu da guzelmis
Önde güvenli olur mu canım ya, puseti sabitleyebilir miyim ki?
Emniyet kemerini takmak onde de arkada da ayni mantik zaten. Video olarak izledim zor da degil. Onde olmasi daha mantikli dikiz aynasindan trafigi gozler gibi arada bi de miniklere bakariz. Sahsen ben arka koltuğa tek basina birakmaya güvenemiyorum. Gozumun onunde olsun

Ben ilk zamanlar yaşadım canım senin anlattığını 1 saati memeyi alsın diye uğraşmakla geçiyordu. 3 hafta sürdü böyle belki daha sonra normale döndük çok şükür. Alışıyorlar tek çare zaman ve sabır

Sünnetiniz Nasıl geçti cnm kaç günlükken oldu merak ettim canım. Oğluşa bende düşünüyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…