Banyodan once zeytin yagi surup biraz bekletmekayyy benim kel oğlum keltoş oğlum kolik oğlum...
seni çok seviyorum ama lutfen bıraz uyu...
kızlar benımkının 1cm bile olmayan saçları kerme kepek tarzı bişeyler olmaya başladı.
yenıdoğanlarda görürdümde anlam veremezdim, caresı nedir bilen var mı.
Kizlar bebeginizi disari cikariyo musunuz benim annem tutturdu 40 i dolmadan cikmaz usur hasta olur ama doktorumuz diyo 28 derecenin ustunde ise bi tek zibinla yatirin temmuz ayindayiz diyo siz neler yapiyosunuz
Bende ağaçkakan woody diyorum.Ayyy kakaganda neydii diyorum.bi tuhaflik var bu cumlede :)))agac kakan dicektim
Benimki de ayni kucak olsun yetiyo kim olduguna bakmiyo ama bunu sans eseri denedim ben ise yaradi. Simdi boyle uykuya dalamadiginda deniyorum cogu zaman uyanmiyoCanım benimki sadece bende değil kim alırsa alsın uyuyor hemen geri ben babası babaannesi farketmiyor
Annemde arabadayken 1 saatlik bir yolculuk yaptım. Araba pusetini yerleştiremedim emniyet kemerine. Annem başındaydı bebeğin, pusetin arabaya saglam baglandıgından emin olsam cıkarım cünkü oglum hemen uyuyor arabada. Bir de pusetin yönü ters oluyor arkaya baktıgımda yuzunu göremiyorum ne sacma sey. Utanmasam kamera baglarım yani...Araba kullanan arkadaşlar bebeklerinizle hiç dışarı çıktınızmı?yada ne zaman çıkmayı düğünüyorsunuz?ben hala cesaret edemiyorum
Ben bazen tisortumu ortu gibi ustune seriyorum. Battaniyeyi ustunden atiyo ama tisortu atmiyo. Ya da ben reflu yataginda yatiriyorum cok cabuk uyaniyosa yatagi koltuga yanima aliyorum o da bazen ise yariyo. Ama hicbiri omuzu basa koyarak uyumanin yerini tutmuyo tabi. Biraksam orda saatlerce uyur. Guvende hissediyolar napcanBugün onu da yaptım canım yine uyandı. Giyilmiş atletimi koydum olmadı. Kucağıma alıp başını omzuma dayayınca uyuyor. Yatakta kıpırdanıp uyanıyor hemen. Bilemedin 5 dk sonra.
Hava yastigini kapatmak kosuluyla bebegi one yan koltuguna alabilirsin. Buna izin var. Bebegi Kontrol etmen daha kolay olurAnnemde arabadayken 1 saatlik bir yolculuk yaptım. Araba pusetini yerleştiremedim emniyet kemerine. Annem başındaydı bebeğin, pusetin arabaya saglam baglandıgından emin olsam cıkarım cünkü oglum hemen uyuyor arabada. Bir de pusetin yönü ters oluyor arkaya baktıgımda yuzunu göremiyorum ne sacma sey. Utanmasam kamera baglarım yani...
Benim oğlum hiç 4-5saat uyumadı, gece 1 defa 3 saat uyuyor onun dışında 2 saate bir uyanıyor. Ama ben bir sorun olmadıkça bebeklerin uyku ve yeme işini ihtiyaçlarına göre ayarladıklarını ammelerinde neyin doğru oldugunu hissettiklerini düşünüyorum. Sen sana dıgru gelen neyse onu yap benceKızlar doktor bana gündüz 2 saatte, gece 3 saatte uyandır, emzir dedi. Ama annemler teyzemler bebek uyandırılmaz, uykuya da ihtiyacı var diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli uyandırınca da huysuz oluyor. Sizler neler yapıyorsunuz? Bazen 4, 4.5 saat dokunmuyorum ama için hiç rahat değil.
Önde güvenli olur mu canım ya, puseti sabitleyebilir miyim ki?Hava yastigini kapatmak kosuluyla bebegi one yan koltuguna alabilirsin. Buna izin var. Bebegi Kontrol etmen daha kolay olur
Uyanıkken Ağlamıyor ama gazı varsa ağlamazmı?Cnm gazi falan vardir ondanda ister kucak
Bnm bebegimde bu sekilde
Bebegin ihtiyacini gidermek disinda kucaga almayarak unutur
İki aylikken zaten oyun halisi kullanmaya baslayacagiz
Duracak uyanikken hep orada
Bir iki kere yapmıştım işe yaramıştı aslında sonra unuttum sağol tekrar deneyeyim bakalımBenimki de ayni kucak olsun yetiyo kim olduguna bakmiyo ama bunu sans eseri denedim ben ise yaradi. Simdi boyle uykuya dalamadiginda deniyorum cogu zaman uyanmiyo
Ne güzel maşallah.. darısı benim oğluma..Biz dün gece 12 de yattık sabah 7 de kalktik karnı doydu tekrar uyudugeceleri deliksiz uyuyor Bn de uyandirmiyorum gece uykusuna alıştı baya. . bi ara hep kaldıriyordum uyku sersemı oluyor yarim yamalak emiyordu
Bir gece gene kaldırdım gözleri kapalı emmeye başladı sonra genzine gitti resmen mosmor oldu cok korktum o geceden beri ne zaman isterse o zaman emdiriyorum kilosunu da çok güzel almış sende gece uykusunu bölme bence
Ben beğeniyorum emiciliğini falan,hatta bazen değiştirmeyi unutuyorum bakıyorum problem yok.. başka marka kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama yüzeyi de bence güzel..Doğum kilosunun üstüne canım. Bizim Doğum kilosunu sordu çünkü tarttıktan sonra.
Benim ucu kopuk olan mememden çok süt akıyor canım. Kalın olsun da, emiciliği nasıl. Yüzeyi falan güzel mi? Göğüslerim çok kötü durumda baş edemiyorum. Göğüs kalkanı olunca daha da çok akıyor. Onu da kullanamıyorum.
Normal bence herzaman aç oldukları için değil güvende hissetmek içinde aranıyorlar. O istedikçe emzirmek lazım ben öyle yaptım ağladıgım bile oldu, sürekli bir durum değil daha çok küçükle 1 haftada değişiyor 1 günde bile. Anmelik kolay değilmiş ama geçiyorLütfen fikri olan bana yardım etsin bebeğim 11 günlük oldu bir göğsümde 15 diğerinde 15 dk emzirmeye çalışıyorum sonra yatağına koyuyorum ağlamaya tekrar meme aramaya başlıyor emzik de ise yaramıyor böyle olan var mı bu emzirme de yaklaşık bir saat sürüyor ne zaman uyuyacak ne zaman uyanacak bilemiyorum çok bunaldım
Bu arada esime bebek on koltukta hava yastıgı iptal edilerek tasınıyormuş dedim. Bana dediki, evet bana sorsaydın sana söylerdim...Yenidoganlar icin o pusetlerin en cukur yerine ufak bi battaniye ortu fln katlayip konuluyo derinlik azaliyo. Bebegi oyle oturtup kemerleri takiliyo. Hastaneden çıkarken bebek hemsiresi anlatip kendi yerlestirmisti
Bu da guzelmisBu arada esime bebek on koltukta hava yastıgı iptal edilerek tasınıyormuş dedim. Bana dediki, evet bana sorsaydın sana söylerdim...
Emniyet kemerini takmak onde de arkada da ayni mantik zaten. Video olarak izledim zor da degil. Onde olmasi daha mantikli dikiz aynasindan trafigi gozler gibi arada bi de miniklere bakariz. Sahsen ben arka koltuğa tek basina birakmaya güvenemiyorum. Gozumun onunde olsunÖnde güvenli olur mu canım ya, puseti sabitleyebilir miyim ki?
Ben ilk zamanlar yaşadım canım senin anlattığını 1 saati memeyi alsın diye uğraşmakla geçiyordu. 3 hafta sürdü böyle belki daha sonra normale döndük çok şükür. Alışıyorlar tek çare zaman ve sabırBenimki emerken savaşıyo kıpkırmızı oluyo ses cıkartıyo ama emmekte istiyo eliyle iktiriyo sonra memenin ıcını kacırıyo tekrar veriyorum ve süre baya uzuyo 1 saat emzirmede geciyor çözemedim neden böyle varmı sizde böyle bişi??
Sünnetiniz Nasıl geçti cnm kaç günlükken oldu merak ettim canım. Oğluşa bende düşünüyorum inşbenimki de yapıo ama gaz oldugu için böyle yapıolarmış ben memeyle savaşa baslayınca omzuma alıp gazını cıkarıp öle devam ediorum bidr kuzlar yatın sünnet olucak oglusum ne tslan söyleyeyim endişeliyim
Cok komikler degilmi amaBende ağaçkakan woody diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?