Geçmiş olsun canım Nasıl oldu bebeğin.Canım doktora gittik isilik değilmiş sabun şampuan alerji yapmış dedi
Alpahonova diye şampuan aldırdı 160 TL .. 3 gün yıkayın geçmezse getirin ilaç vercem dedi egzama ya cevirebilir dedi bugün yıkadık kuruydu cildi şimdi baya nemlendi inşallah faydasını görürüz dua edin
Geçmiş olsun kuzuya annesi atlattınız darısı 2 oğluma inş zor oldu derken canım Nasıl zor olduMerhaba hanımlar bugün sünnetimizi olduk biraz zor oldu ameliyatı şimdi evdeyiz uyusuklugungecince cok agladı yeni uykuya daldı sayılır. Dr erken sünnet ettirmekle ii ettiğimizi cünkü iltihap oluşmaya başladıgını söyledi pipi gömük idi
Ben 3 numaraya geçtim canım çok ta büyük Değil aslında 4800 dü bi aylıkken oğluş 5 kilo olmuştur sanırım sıkıntı yok şuan için.Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Konak mı oldu canım yoksa. Benim ilk oğlum da olmuştu zeytinyağı sürüyordum banyodan önce. Sonrasında da cep tarağının ince tarafıyla çok hafif bıngıldağa zarar vermeyecek şekilde taruyordum saçsızdı oğlum. Geçti zamanla. Ama bıngıldağa zarar veririm korkusu varsa deneme sakın zamanla geçer inş.ayyy benim kel oğlum keltoş oğlum kolik oğlum...
seni çok seviyorum ama lutfen bıraz uyu...
kızlar benımkının 1cm bile olmayan saçları kerme kepek tarzı bişeyler olmaya başladı.
yenıdoğanlarda görürdümde anlam veremezdim, caresı nedir bilen var mı.
Canım şoför koltuğunda otururken ters duran puseti görmek için arkaya takılan özel aynalar var bebek mağaZalarında bi bak istersenAnnemde arabadayken 1 saatlik bir yolculuk yaptım. Araba pusetini yerleştiremedim emniyet kemerine. Annem başındaydı bebeğin, pusetin arabaya saglam baglandıgından emin olsam cıkarım cünkü oglum hemen uyuyor arabada. Bir de pusetin yönü ters oluyor arkaya baktıgımda yuzunu göremiyorum ne sacma sey. Utanmasam kamera baglarım yani...
Nasi bi zarar canim ben hep tariyorum neye dikkat etmeliyiz kiKonak mı oldu canım yoksa. Benim ilk oğlum da olmuştu zeytinyağı sürüyordum banyodan önce. Sonrasında da cep tarağının ince tarafıyla çok hafif bıngıldağa zarar vermeyecek şekilde taruyordum saçsızdı oğlum. Geçti zamanla. Ama bıngıldağa zarar veririm korkusu varsa deneme sakın zamanla geçer inş.
Cnm ben kalkan kullandım yara olmadı 15 günden sonra ped koyuyorum ama bu gece kırıp sürücem beslesin diye zarar gelmez dogumdan once almıştım
1. Ayda ne asısı vuruluyor saglık ocagında
Kalca usg de 1.ay değilmi o hastanede cekiliyor değil mi nasıl cekiliyor ıkısı aynı gün once hangisi yapılsın?
Lansinoh lanolin göğüs kremini pişik için kullananlar var sizce ???
Ben ilk zamanlar yaşadım canım senin anlattığını 1 saati memeyi alsın diye uğraşmakla geçiyordu. 3 hafta sürdü böyle belki daha sonra normale döndük çok şükür. Alışıyorlar tek çare zaman ve sabır
Bende çok uğraştım ilk günler 10 dk durmuyordu memede ama hemen uyuyordu sarılık oldu emdiği yetiyor sandım ama yetmemiş demekki. uyanmıyordu göğüsler sisti ağrı başladı. kontrolde mecbur 1 gece kalıp fototerapi aldık ve sagdık hastanede o zamandan beri hala fazla kalmıyo memede bosaltamıyo göğsü keşke emse de 1 saate raziyim gece sag içir fazlasını dplaba koy ısıt cok yorucu
Sağol canim cok sükür kirmiziliklari geçti çok az kaldı hemen faydasını gördük dahada geçecek inşallah yüzü felan eski haline döndü çok mutluyum :)) cildi çok kuru habire nemlendiriyorumGeçmiş olsun canım Nasıl oldu bebeğin.
Aa süpermiş ama zaten ön koltuğa da alınabiliyormuş artık aynaya gerek kalmaz dimiCanım şoför koltuğunda otururken ters duran puseti görmek için arkaya takılan özel aynalar var bebek mağaZalarında bi bak istersen
Kesinlikle görünce rahatlıyorsun cok tesekkurler :)Bu da guzelmis
Emniyet kemerini takmak onde de arkada da ayni mantik zaten. Video olarak izledim zor da degil. Onde olmasi daha mantikli dikiz aynasindan trafigi gozler gibi arada bi de miniklere bakariz. Sahsen ben arka koltuğa tek basina birakmaya güvenemiyorum. Gozumun onunde olsun
Günaydın canım, iyi olmanıza sevindim. Emin ol bizim günlerde hiç kolay geçmiyor, hepimizin hergün farklı dertleri oluyor :)Herkese hayırlı geceler O kadar uzun zaman olduki foruma girmeyeli özlemişim umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir
Biz 52 günlük olduk çok şükür. günlerim o kadar zor geçiyor ki hiç bir şeye fırsat bulamıyorum hep kucakta ve genelde ağlıyor kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor yan yana yatarsak 1 saat falan uyuyoruz. Memeyi emmede en başından beri sıkıntısı vardı şimdide çok geliyor yutmuyor tıkanıyor yine ağlıyor sagıp veriyorum oda ayrı bir vakit. Son 1 haftadır ağlama nöbetleri var sanki etinden et koparıyorlar uyumuyor sabah 5 de uyanıyo gece 10 11 arası toplasan 3 saat uyumamıştır çok zorlaniyorum bu tempoda. Bu gece acile gidiyorduk giyindik tam kapıdan cıkıcaz uyudu. İnş çabuk normale döner
Ben beğeniyorum emiciliğini falan,hatta bazen değiştirmeyi unutuyorum bakıyorum problem yok.. başka marka kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama yüzeyi de bence güzel..
Benim doktor içirmiyor hiçbir ot çayını. Bebeğe neyin dokunacağını şu aşamada bilemeyiz diye.Emzirme döneminde ödem attırıcı çaylar, yeşil çay, kiraz sapı, mısır püskülü çayları içilebiliyor mu?beatrices bilgin var mı canım bu konuda?
Bazen 40dakika duruyor bazen sonlara doğrı durmuyor ama genelde gündüz duruyor..akşam kolik olduğu için emzikle duruyo ondada emziği atıyor benim ağzına koymam lazım..o yüzden arka koltukta zor olur..Eğer çocuk 40 dakika uyursa yada yolda giderken çocuk ağlarsa durabilecek şekilde yerler varsa emzirmek yada mama vermek için o zaman çıkabilirsin.sadece senin sakın olman onemli stres yapmaman.yoksa elin ayağına dolaşır.birde acelen olmaması gerekirse 15-20 dakika durup emzirmen gerekebilir
Evet arkaya bakması saçma..öne bakıcak şekilde koysam bu sefer tehlikeli..bilmiyorum bakalım ne zaman cesaret edip çıkıcamAnnemde arabadayken 1 saatlik bir yolculuk yaptım. Araba pusetini yerleştiremedim emniyet kemerine. Annem başındaydı bebeğin, pusetin arabaya saglam baglandıgından emin olsam cıkarım cünkü oglum hemen uyuyor arabada. Bir de pusetin yönü ters oluyor arkaya baktıgımda yuzunu göremiyorum ne sacma sey. Utanmasam kamera baglarım yani...
Bazen 40dakika duruyor bazen sonlara doğrı durmuyor ama genelde gündüz duruyor..akşam kolik olduğu için emzikle duruyo ondada emziği atıyor benim ağzına koymam lazım..o yüzden arka koltukta zor olur..
Ne oldugunu bilmiyorum ama hormonlu demeniz ile bastan eledim..bence dogum kontrol hapi dahil kullanmayi veya horminlara mudahale etmeyi dogru bulmuyorum..bi zahmet esim korunsun..bence normal spiral taktirip,kayma riski bitene kadar esiniz korunabilir..nacizane tavsiyem..lilipit sen spiral taktirmayi düşünüyordun sanırım ben geçen kontrolde kadın dogumcuma sordum.spiral istediğimi ama spiralle hamile kalanlar olduğunu falan duyduğumu falan konuştuk
Bana hormonlu spiral den bahsetti daha garantiymis kaysada hamile kalma ihtimali yok gibiymis .bu spiralden adet süren kısalıyormus ve daha az kanaman oluyormuş.ben doktora sordum tavsiye edermisin diye ederim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?