2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım Nasıl oldu bebeğin.

Bende çok uğraştım ilk günler 10 dk durmuyordu memede ama hemen uyuyordu sarılık oldu emdiği yetiyor sandım ama yetmemiş demekki. uyanmıyordu göğüsler sisti ağrı başladı. kontrolde mecbur 1 gece kalıp fototerapi aldık ve sagdık hastanede o zamandan beri hala fazla kalmıyo memede bosaltamıyo göğsü keşke emse de 1 saate raziyim gece sag içir fazlasını dplaba koy ısıt cok yorucu

Geçmiş olsun kuzuya annesi atlattınız darısı 2 oğluma inş zor oldu derken canım Nasıl zor oldu

Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Ben 3 numaraya geçtim canım çok ta büyük Değil aslında 4800 dü bi aylıkken oğluş 5 kilo olmuştur sanırım sıkıntı yok şuan için.

Konak mı oldu canım yoksa. Benim ilk oğlum da olmuştu zeytinyağı sürüyordum banyodan önce. Sonrasında da cep tarağının ince tarafıyla çok hafif bıngıldağa zarar vermeyecek şekilde taruyordum saçsızdı oğlum. Geçti zamanla. Ama bıngıldağa zarar veririm korkusu varsa deneme sakın zamanla geçer inş.

Canım şoför koltuğunda otururken ters duran puseti görmek için arkaya takılan özel aynalar var bebek mağaZalarında bi bak istersen

Nasi bi zarar canim ben hep tariyorum neye dikkat etmeliyiz ki

Kalça ultrasonu 5 dakika sürüyor.iki kalcasina ultrason ile bakıp ölçüm yapiyorlar.biz cumartesi yaptırdık.cok şükür doktor sorun yok dedi.

Ayni seyi bende yaşıyorum resmen meme için savaş halindeyiz.kİZim biberon gibi hem ve çok gelsin istiyor resmen meme ile savaşıyor ben ter içinde kalıyorum
Ben ilk kızımı 22 ay emzirdim onun.gibi olsun istiyorum bu kizimda da ama böyle nasıl olacak hiç bilmiyorum

lilipit sen spiral taktirmayi düşünüyordun sanırım ben geçen kontrolde kadın dogumcuma sordum.spiral istediğimi ama spiralle hamile kalanlar olduğunu falan duyduğumu falan konuştuk
Bana hormonlu spiral den bahsetti daha garantiymis kaysada hamile kalma ihtimali yok gibiymis .bu spiralden adet süren kısalıyormus ve daha az kanaman oluyormuş.ben doktora sordum tavsiye edermisin diye ederim dedi.

Geçmiş olsun canım Nasıl oldu bebeğin.
Sağol canim cok sükür kirmiziliklari geçti çok az kaldı hemen faydasını gördük dahada geçecek inşallah yüzü felan eski haline döndü çok mutluyum :)) cildi çok kuru habire nemlendiriyorum

Kesinlikle görünce rahatlıyorsun cok tesekkurler :)

Günaydın canım, iyi olmanıza sevindim. Emin ol bizim günlerde hiç kolay geçmiyor, hepimizin hergün farklı dertleri oluyor :)

Benimki pişik oldu bayadır sudocrem sürüyorum ama geçmiyor pişiği geciren bir krem öneriniz?

Bazen 40dakika duruyor bazen sonlara doğrı durmuyor ama genelde gündüz duruyor..akşam kolik olduğu için emzikle duruyo ondada emziği atıyor benim ağzına koymam lazım..o yüzden arka koltukta zor olur..

Evet arkaya bakması saçma..öne bakıcak şekilde koysam bu sefer tehlikeli..bilmiyorum bakalım ne zaman cesaret edip çıkıcam

Bazen 40dakika duruyor bazen sonlara doğrı durmuyor ama genelde gündüz duruyor..akşam kolik olduğu için emzikle duruyo ondada emziği atıyor benim ağzına koymam lazım..o yüzden arka koltukta zor olur..

On koltuğa koyuyorum ben yüzü arkaya bakıyor ama ben onu rahat görebiliyorum.emzigi düşse verebiliyorum

Ne oldugunu bilmiyorum ama hormonlu demeniz ile bastan eledim..bence dogum kontrol hapi dahil kullanmayi veya horminlara mudahale etmeyi dogru bulmuyorum..bi zahmet esim korunsun..bence normal spiral taktirip,kayma riski bitene kadar esiniz korunabilir..nacizane tavsiyem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…