Hametan krem surun.Benimki pişik oldu bayadır sudocrem sürüyorum ama geçmiyor pişiği geciren bir krem öneriniz?
Dr.Brown var bir de onu dene. Gerçi bizimki hiç bişey ayırtetmiyor emme konusundaAvent, bebedor, natursutten, wee baby... hepsi varAkışı da iyi ama meme istiyor küçük enik
Selam kuzum, iyi haberlere sevindim. Bebeğin kaç doğmuştu ki 4400 az dedi? Benimki 3200 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı, 4400 çok iyi dedi. Bir presentil önde hatta.Kızlar haftasonu Poyraz'ı kontrole götürdüm. Aşısını da yaptırdım. 4400 gram, 57 cm olmuş. Kilosu doktora az geldi. 5 kiloyu geçebilir boyu kaldırır dedi ve mamayı 90 cc ye çıkardı. Anne sütüyle birlikte mama devam dedi. Kolik olmuş yavrum dişinizi sıkın geçici bir dönem dedi. Banyosunu gece yaptırın rahatlar dedi. Gaz için damla yazdı. Kalça ultrasonunu da bu cuma çektircem. Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Kızlar bir de bişey sorcam. Süt parasıyla emzirme ödeneği aynı şey mi?
Ne güzel çocukDr.Brown var bir de onu dene. Gerçi bizimki hiç bişey ayırtetmiyor emme konusunda
Bu arada boy da aynı:) Boy-kilo :)Kızlar haftasonu Poyraz'ı kontrole götürdüm. Aşısını da yaptırdım. 4400 gram, 57 cm olmuş. Kilosu doktora az geldi. 5 kiloyu geçebilir boyu kaldırır dedi ve mamayı 90 cc ye çıkardı. Anne sütüyle birlikte mama devam dedi. Kolik olmuş yavrum dişinizi sıkın geçici bir dönem dedi. Banyosunu gece yaptırın rahatlar dedi. Gaz için damla yazdı. Kalça ultrasonunu da bu cuma çektircem. Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Kızlar bir de bişey sorcam. Süt parasıyla emzirme ödeneği aynı şey mi?
Çok su içiyorum aslında ama vücut tutuyor sanırım canım.Benim doktor içirmiyor hiçbir ot çayını. Bebeğe neyin dokunacağını şu aşamada bilemeyiz diye.
Bol su içsen canım ödem atmak için?
Bizde dr brown kullanıyoruz canım, çokta sevdi. Aventi sevmedi hiçNe güzel çocukBir tek o kaldı kullanmadığım, alayım bari:)
Cnm hormonlusu sut uretimini etkilemez mililipit sen spiral taktirmayi düşünüyordun sanırım ben geçen kontrolde kadın dogumcuma sordum.spiral istediğimi ama spiralle hamile kalanlar olduğunu falan duyduğumu falan konuştuk
Bana hormonlu spiral den bahsetti daha garantiymis kaysada hamile kalma ihtimali yok gibiymis .bu spiralden adet süren kısalıyormus ve daha az kanaman oluyormuş.ben doktora sordum tavsiye edermisin diye ederim dedi.
Ben 13 ayda oldum cnmKızlar, 40 ımız perşembe çıkacak 2 gündür bende kanama yok sadece çok hafif şeffaf bir alıntı oluyor, normal midir?
Birde 40 çıktıktan sonra tekrar ne zaman regl olacağız?
Çok şaşırdım ya, çok uzun bir süreç olmuş senin için. Benim öyle olursa balon gibi şişerim kesin.Ben 13 ayda oldum cnm
E-devlette nereden bakıyorsunBenim 21. Gün ve kanamam bitti normal mi?
Emzirme parası yatmış e devletten baktım dogum parası aldınız mı ben daha onu arastırmadım dogum raporunu okulada teslim etmedim çocuk parasıda agustos gibi aile ve sosyal politikalar dan alcakmışım siZde durumlar ne?
Hametan pişik kremini hiç bilmiyorum nerden alabilirim evden de çıkamıyorum bende birde desitin var o nasıldır?
Dr 10 ayda kontrole cagirmistiÇok şaşırdım ya, çok uzun bir süreç olmuş senin için. Benim öyle olursa balon gibi şişerim kesin.
Dr normal karşıladı mı bu durumu?
E devletten hangi kisimdan bakilabiliyor?Benim 21. Gün ve kanamam bitti normal mi?
Emzirme parası yatmış e devletten baktım dogum parası aldınız mı ben daha onu arastırmadım dogum raporunu okulada teslim etmedim çocuk parasıda agustos gibi aile ve sosyal politikalar dan alcakmışım siZde durumlar ne?
Hametan pişik kremini hiç bilmiyorum nerden alabilirim evden de çıkamıyorum bende birde desitin var o nasıldır?
Airbagi neden kapatıyorsunuz peki?olmazsa bende ön koltukta denerim bakalımOn koltuğa koyuyorum ben yüzü arkaya bakıyor ama ben onu rahat görebiliyorum.emzigi düşse verebiliyorum
Canım popoyu sildikten sonra biraz havalandın. Sonra sudocremi kulak cubuguyla yogun sür. Ciltte kalsın yani. Birazda o sekilde havalansın. Sonra bezini bagla. Ben o sekişde cok faydasını gördümBenimki pişik oldu bayadır sudocrem sürüyorum ama geçmiyor pişiği geciren bir krem öneriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?