2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar haftasonu Poyraz'ı kontrole götürdüm. Aşısını da yaptırdım. 4400 gram, 57 cm olmuş. Kilosu doktora az geldi. 5 kiloyu geçebilir boyu kaldırır dedi ve mamayı 90 cc ye çıkardı. Anne sütüyle birlikte mama devam dedi. Kolik olmuş yavrum dişinizi sıkın geçici bir dönem dedi. Banyosunu gece yaptırın rahatlar dedi. Gaz için damla yazdı. Kalça ultrasonunu da bu cuma çektircem. Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Kızlar bir de bişey sorcam. Süt parasıyla emzirme ödeneği aynı şey mi?

Kızlar fazla sayıda gözü olan sırt çantası arıyorum. Kullandığı çantadan memnun olup tavsiye edecek var mı?

Selam kuzum, iyi haberlere sevindim. Bebeğin kaç doğmuştu ki 4400 az dedi? Benimki 3200 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı, 4400 çok iyi dedi. Bir presentil önde hatta.
Süt parası ve emzirme ödeneği aynı şey. Halk dili/ kanun dili.

Bu arada boy da aynı:) Boy-kilo :)

Kızlar, 40 ımız perşembe çıkacak 2 gündür bende kanama yok sadece çok hafif şeffaf bir alıntı oluyor, normal midir?
Birde 40 çıktıktan sonra tekrar ne zaman regl olacağız?

Cnm hormonlusu sut uretimini etkilemez mi

Benim 21. Gün ve kanamam bitti normal mi?
Emzirme parası yatmış e devletten baktım dogum parası aldınız mı ben daha onu arastırmadım dogum raporunu okulada teslim etmedim çocuk parasıda agustos gibi aile ve sosyal politikalar dan alcakmışım siZde durumlar ne?
Hametan pişik kremini hiç bilmiyorum nerden alabilirim evden de çıkamıyorum bende birde desitin var o nasıldır?

E-devlette nereden bakıyorsun

Çok şaşırdım ya, çok uzun bir süreç olmuş senin için. Benim öyle olursa balon gibi şişerim kesin.
Dr normal karşıladı mı bu durumu?
Dr 10 ayda kontrole cagirmisti
Gittim adet olmadigimi soyledim
İlac baslayalim dedi
Emziryrm azaltmaz mi dedim
Zaten ne kadar emziriyorsun ki dedi
Ben iyi emziriyrdym
İstemedim
1,5 yasina kadar normal
Herkeste farklilik gosteriyor
Mesela bnm kuzen sutten kesince adet oldu hep cocuklarinda

E devletten hangi kisimdan bakilabiliyor?

Benimki pişik oldu bayadır sudocrem sürüyorum ama geçmiyor pişiği geciren bir krem öneriniz?
Canım popoyu sildikten sonra biraz havalandın. Sonra sudocremi kulak cubuguyla yogun sür. Ciltte kalsın yani. Birazda o sekilde havalansın. Sonra bezini bagla. Ben o sekişde cok faydasını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…