2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
E devletten hangi kisimdan bakilabiliyor?
Emzirme parası hangisi oluyo acaba. Ben sadece 400lira aldım. Kimlik cıkarırken bi kagıt vermişlerdi. Onunla pttye gittim ama kagıda hiç gerek bile yokmuş. Kimlik yeterliymiş.

E devlette iş görmezlik ödeneği kısmı var hatta mesaj olarak düşmüştü ilk 133 tl ziraat diyor

Bende eşime korunacaksın dedigimde eşimin cewabı:ne geregi var zaten bizim cocugumuz hemen olmuyo. Ne akıl ya,sanki garantisi var

Bende eşime korunacaksın dedigimde eşimin cewabı:ne geregi var zaten bizim cocugumuz hemen olmuyo. Ne akıl ya,sanki garantisi var
ayy nasil güldüm ya esine deseydin asil hemen olmaz diyenlerin hemen oluyo diye :)) yakin arkadasim daha regl bile olmamisti bebegi 3 aylikti hamile kalmis onlar da oyle hemen olmaz demişler

bu arada öğretmen anneler biz emzirme odenegi almiyoruz sadece dogum parasi aliyoruz emzirme odenegi 4a ile 4b lilere veriliyor biz 4 cyiz

bu arada öğretmen anneler biz emzirme odenegi almiyoruz sadece dogum parasi aliyoruz emzirme odenegi 4a ile 4b lilere veriliyor biz 4 cyiz
Doğum parası hesabımıza mı yatıyor? Bİz gidip bir yerden mi alıyoruz? Ben okula doğum raporunu verdim.

Bu erkeklerin cinsellik duskunlugu oldurecwk beni..keyiflerinden de odun vermiyolar.bnm ki de resmen 40imin cikmasi icin gun sayiyor ama kendisi korinmak zorunda..yapacak bsy yok..kendime ilac vs..asla mudahale etmem..

Bu erkeklerin cinsellik duskunlugu oldurecwk beni..keyiflerinden de odun vermiyolar.bnm ki de resmen 40imin cikmasi icin gun sayiyor ama kendisi korinmak zorunda..yapacak bsy yok..kendime ilac vs..asla mudahale etmem..
Cgkfte benim eşimde tereddüt yaşıyor, öyle bir istekte bulunmuyor konusunu bile açmıypr. Benden bir adım bekliyor sanırım ama bizim bebek wcye bile göndermiyor beni. Yemeği bile o ladar hızlı yiyorum ki, kaldı ki cinsellik şuan için imkansız bizim için

Doğum parası hesabımıza mı yatıyor? Bİz gidip bir yerden mi alıyoruz? Ben okula doğum raporunu verdim.
Ne okulu canım Bn hiç okula bişey vermedim birde hangi okula niye ne veriliyor hiç bisey den haberim yok

ptt ye yatıyor canim seninki muhtemelen yatmıştır benim evraklar haziran 13 ünde gonderilmis temmuz 20 ile 25 i arasinda yatar dediler

Aynen benim esimde aynı biz hamilelikde son 2 ay bişey yapmadık dogumu tetikler diye ondada 41 hafta oldu doğmadı sonra mecbur suniyle doğurdum şimdide bugün 40 cikti tabi 40 gün boyunca da bişey yapmadık eşim hala bisey demiyor artık nasıl bişeyler olacak çok merak ediyorum kanka gibi olduk kocisimle

Kızlar kolikli olduğunu nerden anlıyoruz ne özellikler oluyor biz doktora sormayı unutmuşuz..

Son 2 ay yine iyiymiş, biz 5. Haftadaa öğrendik hamile olduğumu ve o zamandan beri hiç olmadı. Cesaret edemedik
Artık bende korkar oldum bilmiyorum :))

Kızlar galiba mastit oldum sağ göğsüm kızardı başağrısı hat safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…