Kaza anında büyük bir basınçla açıldığı için, bebeği öldürebilir. Boynu kırılır vsAirbagi neden kapatıyorsunuz peki?olmazsa bende ön koltukta denerim bakalım
Emzirme parası hangisi oluyo acaba. Ben sadece 400lira aldım. Kimlik cıkarırken bi kagıt vermişlerdi. Onunla pttye gittim ama kagıda hiç gerek bile yokmuş. Kimlik yeterliymiş.E devletten hangi kisimdan bakilabiliyor?
Bende eşime korunacaksın dedigimde eşimin cewabı:ne geregi var zaten bizim cocugumuz hemen olmuyo. Ne akıl ya,sanki garantisi varNe oldugunu bilmiyorum ama hormonlu demeniz ile bastan eledim..bence dogum kontrol hapi dahil kullanmayi veya horminlara mudahale etmeyi dogru bulmuyorum..bi zahmet esim korunsun..bence normal spiral taktirip,kayma riski bitene kadar esiniz korunabilir..nacizane tavsiyem..
ayy nasil güldüm ya esine deseydin asil hemen olmaz diyenlerin hemen oluyo diye :)) yakin arkadasim daha regl bile olmamisti bebegi 3 aylikti hamile kalmis onlar da oyle hemen olmaz demişlerBende eşime korunacaksın dedigimde eşimin cewabı:ne geregi var zaten bizim cocugumuz hemen olmuyo. Ne akıl ya,sanki garantisi var
Kaza aninda airbag acildiginda bebek ve cocuklarda bogulmaya neden oluyormus. O yuzden airbag kapatildiginda on koltukta pusete izin varAirbagi neden kapatıyorsunuz peki?olmazsa bende ön koltukta denerim bakalım
Doğum parası hesabımıza mı yatıyor? Bİz gidip bir yerden mi alıyoruz? Ben okula doğum raporunu verdim.bu arada öğretmen anneler biz emzirme odenegi almiyoruz sadece dogum parasi aliyoruz emzirme odenegi 4a ile 4b lilere veriliyor biz 4 cyiz
Bu erkeklerin cinsellik duskunlugu oldurecwk beni..keyiflerinden de odun vermiyolar.bnm ki de resmen 40imin cikmasi icin gun sayiyor ama kendisi korinmak zorunda..yapacak bsy yok..kendime ilac vs..asla mudahale etmem..Bende eşime korunacaksın dedigimde eşimin cewabı:ne geregi var zaten bizim cocugumuz hemen olmuyo. Ne akıl ya,sanki garantisi var
Bu erkeklerin cinsellik duskunlugu oldurecwk beni..keyiflerinden de odun vermiyolar.bnm ki de resmen 40imin cikmasi icin gun sayiyor ama kendisi korinmak zorunda..yapacak bsy yok..kendime ilac vs..asla mudahale etmem..
Ne okulu canım Bn hiç okula bişey vermedim birde hangi okula niye ne veriliyor hiç bisey den haberim yokDoğum parası hesabımıza mı yatıyor? Bİz gidip bir yerden mi alıyoruz? Ben okula doğum raporunu verdim.
ptt ye yatıyor canim seninki muhtemelen yatmıştır benim evraklar haziran 13 ünde gonderilmis temmuz 20 ile 25 i arasinda yatar dedilerDoğum parası hesabımıza mı yatıyor? Bİz gidip bir yerden mi alıyoruz? Ben okula doğum raporunu verdim.
dogum yaptığına dair belge vermedin mi hic okul istemedi miNe okulu canım Bn hiç okula bişey vermedim birde hangi okula niye ne veriliyor hiç bisey den haberim yok
Aynen benim esimde aynı biz hamilelikde son 2 ay bişey yapmadık dogumu tetikler diye ondada 41 hafta oldu doğmadı sonra mecbur suniyle doğurdumCgkfte benim eşimde tereddüt yaşıyor, öyle bir istekte bulunmuyor konusunu bile açmıypr. Benden bir adım bekliyor sanırım ama bizim bebek wcye bile göndermiyor beni. Yemeği bile o ladar hızlı yiyorum ki, kaldı ki cinsellik şuan için imkansız bizim için
Yok canım hiç vermedim okul mu istiyor ala alah eşime bi soruyumdogum yaptığına dair belge vermedin mi hic okul istemedi mi
Son 2 ay yine iyiymiş, biz 5. Haftadaa öğrendik hamile olduğumu ve o zamandan beri hiç olmadı. Cesaret edemedikAynen benim esimde aynı biz hamilelikde son 2 ay bişey yapmadık dogumu tetikler diye ondada 41 hafta oldu doğmadı sonra mecbur suniyle doğurdumşimdide bugün 40 cikti tabi 40 gün boyunca da bişey yapmadık eşim hala bisey demiyor artık nasıl bişeyler olacak çok merak ediyorum kanka gibi olduk kocisimle
esin vermistir belgeleri okul mecbur istiyor kayda girmesi lazim cunku ona gore islem yapiyoarYok canım hiç vermedim okul mu istiyor ala alah eşime bi soruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?