2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım zaten biz şuan sadece o konuyu konusuyoruz yani uygulama filan henüz yok. Gece ikide benim kız en erken uyuyo. O saattede ikimiz pert oluyoruz zaten. Bazen eşime kanka naber filan diyorum deli oluyo

Emzirme parası hangisi oluyo acaba. Ben sadece 400lira aldım. Kimlik cıkarırken bi kagıt vermişlerdi. Onunla pttye gittim ama kagıda hiç gerek bile yokmuş. Kimlik yeterliymiş.
Cnm hic bilmiyrm
Ben ozel sigortali olduugum icin 160 tl emzirme yardimi aldim sadece

Çok şaşırdım ya, çok uzun bir süreç olmuş senin için. Benim öyle olursa balon gibi şişerim kesin.
Dr normal karşıladı mı bu durumu?
Ben ilk kızımda 45. Gün regl oldum. Sonra her 1.5 ayda olmaya devam etti. 6. Aydan sonra aylık düzenine döndü.
Oğlumda tam 11 ay hiç regl olmadım sonra aylık periyot devam etti.
Şimdi bu kızımda da 42. Gün regl oldum. Şu an reglim devam ediyor. Benimki çocuğun cinsiyetine göre değişiyor galiba)

Canım zaten biz şuan sadece o konuyu konusuyoruz yani uygulama filan henüz yok. Gece ikide benim kız en erken uyuyo. O saattede ikimiz pert oluyoruz zaten. Bazen eşime kanka naber filan diyorum deli oluyo
Ya o is buyuk sikinti ya
Yoruluyrz zaten
Benim aklima bile gelmiyor
Dun gece mesela birini uyuttum alarm kurdum cise kaldirdim
Tam uykuya daldim bebis uyandi, saat bir, cin gibi gözler sabah beşe kadar durmadı, tam uyudu bende daldım saat 6,30da dıgerı anne çişiim var diye uyandı tek bir ihtiyaç var oda uyku valla :)

Valla benimde hiiç aklıma gelmiyor. Bazen kızıyorum kendime niye böyleyim diye... ama sevmiyorum ne yapayım. O durum ilk evlilik zamanlarında iyiydi... ilk çocuktan sonra sıkıntılı olmuştur benim için. Hep tedirgin, hep tetikte olunca eziyete dönüşüyor

Valla aynıyız
Bende kızıyorum kendime
Ama cıdden fırsat olmuyor kı
Yorgun oluyor ınsan
Çocuklar buyuyunce artık

A
Al bendende o kadar. Şöyle kesintisiz 6-7 saat uyusam. Yok yada dört saatte olur. Tek ihtiyacım uyku.

Valla
Valla aynıyız
Bende kızıyorum kendime
Ama cıdden fırsat olmuyor kı
Yorgun oluyor ınsan
Çocuklar buyuyunce artık
canım bazen düşünüyorum cocuk büyüyüp aklı yetincede bu sefer ya duyarsa ya anlrsa tedirginligi yasarım kesin. Annemle babamı anlıyodum cünkü kapı kitleme sesindenbenim cocuklar bizi anlamasın mümkünse

3730 gram doğdu. Hastaneden çıktığımızda 3490 gramdı. Boyu 57 cm olduğu için kiloyu kaldırır alsın kilo dedi. Hakkı var bacakları kolları hala ince. Azcık gıdısı var yanakları toparlandı biraz. Kuzenim PTT'ye yatıyomuş dedi farklı bişey mi bilemedim. Bana ziraate yatmış zaten.

Bizim kızın da pişik olmuşgu ne sürsem geçmedi doktora gittik. Doktor pişik 3 günden fazla sürmez sürerse mantardır dedi mantar kremi verdi. Eğer pişik sadece makatın çevresinde kızarıklık şeklindeyse süt alerjisi olabilir. Doktor poposuna bakınca kıymuştu bizim alerji teşhisini. Sizin pişik kaç gündür devam ediyorb?
Benimki pişik oldu bayadır sudocrem sürüyorum ama geçmiyor pişiği geciren bir krem öneriniz?

Bugün aktardan acı elma yağı aldım. Üstünde adaçayı yağı yazıyor ama halk arasında acı elma yağı deniyormuş. Kızın ayak tabanlarına birer damla sürdüm. Pırt pırt çıktı gazı. Hem de 2.5 saat oldu kesintisiz uyuyor maaşallah. Daha önce paylaşılmış mıydı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…