Canım zaten biz şuan sadece o konuyu konusuyoruz yani uygulama filan henüz yok. Gece ikide benim kız en erken uyuyo. O saattede ikimiz pert oluyoruz zaten. Bazen eşime kanka naber filan diyorum deli oluyoCgkfte benim eşimde tereddüt yaşıyor, öyle bir istekte bulunmuyor konusunu bile açmıypr. Benden bir adım bekliyor sanırım ama bizim bebek wcye bile göndermiyor beni. Yemeği bile o ladar hızlı yiyorum ki, kaldı ki cinsellik şuan için imkansız bizim için
Cnm hic bilmiyrmEmzirme parası hangisi oluyo acaba. Ben sadece 400lira aldım. Kimlik cıkarırken bi kagıt vermişlerdi. Onunla pttye gittim ama kagıda hiç gerek bile yokmuş. Kimlik yeterliymiş.
Off deme yaKızlar galiba mastit oldum sağ göğsüm kızardı başağrısı hat safhada
Ben ilk kızımda 45. Gün regl oldum. Sonra her 1.5 ayda olmaya devam etti. 6. Aydan sonra aylık düzenine döndü.Çok şaşırdım ya, çok uzun bir süreç olmuş senin için. Benim öyle olursa balon gibi şişerim kesin.
Dr normal karşıladı mı bu durumu?
Ya o is buyuk sikinti yaCanım zaten biz şuan sadece o konuyu konusuyoruz yani uygulama filan henüz yok. Gece ikide benim kız en erken uyuyo. O saattede ikimiz pert oluyoruz zaten. Bazen eşime kanka naber filan diyorum deli oluyo
Sagol orangutancımE devlette iş görmezlik ödeneği kısmı var hatta mesaj olarak düşmüştü ilk 133 tl ziraat diyor
Valla benimde hiiç aklıma gelmiyor. Bazen kızıyorum kendime niye böyleyim diye... ama sevmiyorum ne yapayım. O durum ilk evlilik zamanlarında iyiydi... ilk çocuktan sonra sıkıntılı olmuştur benim için. Hep tedirgin, hep tetikte olunca eziyete dönüşüyorYa o is buyuk sikinti ya
Yoruluyrz zaten
Benim aklima bile gelmiyor
Dun gece mesela birini uyuttum alarm kurdum cise kaldirdim
Tam uykuya daldim bebis uyandi, saat bir, cin gibi gözler sabah beşe kadar durmadı, tam uyudu bende daldım saat 6,30da dıgerı anne çişiim var diye uyandı tek bir ihtiyaç var oda uyku valla :)
Anladım doğruKaza anında büyük bir basınçla açıldığı için, bebeği öldürebilir. Boynu kırılır vs
Valla aynıyızValla benimde hiiç aklıma gelmiyor. Bazen kızıyorum kendime niye böyleyim diye... ama sevmiyorum ne yapayım. O durum ilk evlilik zamanlarında iyiydi... ilk çocuktan sonra sıkıntılı olmuştur benim için. Hep tedirgin, hep tetikte olunca eziyete dönüşüyor
Al bendende o kadar. Şöyle kesintisiz 6-7 saat uyusam. Yok yada dört saatte olur. Tek ihtiyacım uyku.Ya o is buyuk sikinti ya
Yoruluyrz zaten
Benim aklima bile gelmiyor
Dun gece mesela birini uyuttum alarm kurdum cise kaldirdim
Tam uykuya daldim bebis uyandi, saat bir, cin gibi gözler sabah beşe kadar durmadı, tam uyudu bende daldım saat 6,30da dıgerı anne çişiim var diye uyandı tek bir ihtiyaç var oda uyku valla :)
canım bazen düşünüyorum cocuk büyüyüp aklı yetincede bu sefer ya duyarsa ya anlrsa tedirginligi yasarım kesin. Annemle babamı anlıyodum cünkü kapı kitleme sesindenValla aynıyız
Bende kızıyorum kendime
Ama cıdden fırsat olmuyor kı
Yorgun oluyor ınsan
Çocuklar buyuyunce artık
3730 gram doğdu. Hastaneden çıktığımızda 3490 gramdı. Boyu 57 cm olduğu için kiloyu kaldırır alsın kilo dedi. Hakkı var bacakları kolları hala ince. Azcık gıdısı var yanakları toparlandı biraz. Kuzenim PTT'ye yatıyomuş dedi farklı bişey mi bilemedim. Bana ziraate yatmış zaten.Selam kuzum, iyi haberlere sevindim. Bebeğin kaç doğmuştu ki 4400 az dedi? Benimki 3200 doğdu, hastahaneden 3090 çıktı, 4400 çok iyi dedi. Bir presentil önde hatta.
Süt parası ve emzirme ödeneği aynı şey. Halk dili/ kanun dili.
Maşallah kuzuya :) Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin çok üzüldüm sarılık olduğundaBu arada boy da aynı:) Boy-kilo :)
Benimki pişik oldu bayadır sudocrem sürüyorum ama geçmiyor pişiği geciren bir krem öneriniz?
Ben arkaya bağlıyorum yine de kapatmalı mıyım?Kaza anında büyük bir basınçla açıldığı için, bebeği öldürebilir. Boynu kırılır vs
EMZİRME PARASI İÇİN NEREYE BASVURULUYOR?Cnm hic bilmiyrm
Ben ozel sigortali olduugum icin 160 tl emzirme yardimi aldim sadece
Memurlarda birsey yapılmıyormuşEMZİRME PARASI İÇİN NEREYE BASVURULUYOR?
Bebek bezi almalıııııKızlar hepsiburadada anne bebek festivali sepette ekstra %20 indirim var bazı ürünlerde. Haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?