Hahah ben erkek miyim acaba:) gün sayıyorum resmen:) doktoru aradım pazarlık etmeye, sopalarım seni kudurukluk yapma dediBu erkeklerin cinsellik duskunlugu oldurecwk beni..keyiflerinden de odun vermiyolar.bnm ki de resmen 40imin cikmasi icin gun sayiyor ama kendisi korinmak zorunda..yapacak bsy yok..kendime ilac vs..asla mudahale etmem..
Tmm canım o zaman alışıksanız sıkıntı olmaz çabuk geçer Konak . Ben eşimden dolayı zor tarıyorum bebişin saçını bıngıldağa zarar vereceksin diye pinpirikleniyor daNasi bi zarar canim ben hep tariyorum neye dikkat etmeliyiz ki
Zor geçti ama geçti, sağol canım. İşte şimdi de sarılık temposunda emmek istiyor, o da geçerse iyi olacak. Sen de üzülme, senin çocik de gayet iyi durumda:)Maşallah kuzuya :) Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin çok üzüldüm sarılık olduğunda
Ben de düşünüyordum ama iğneye karar verdim canım adet olunca artık Spiral düşünüyorum. Korktum birazcık@lilipit sen spiral taktirmayi düşünüyordun sanırım ben geçen kontrolde kadın dogumcuma sordum.spiral istediğimi ama spiralle hamile kalanlar olduğunu falan duyduğumu falan konuştuk
Bana hormonlu spiral den bahsetti daha garantiymis kaysada hamile kalma ihtimali yok gibiymis .bu spiralden adet süren kısalıyormus ve daha az kanaman oluyormuş.ben doktora sordum tavsiye edermisin diye ederim dedi.
Ay geçmiş olsun, umarım huzur dolu bir akşam olur, ateş yapmaz aşı.kızlar 2. ay aşılarımızı olduk bugün. Çok yorgun düştü yavrucaklar.
Hahah ben erkek miyim acaba:) gün sayıyorum resmen:) doktoru aradım pazarlık etmeye, sopalarım seni kudurukluk yapma dedi
Ayy çok güldümHahah ben erkek miyim acaba:) gün sayıyorum resmen:) doktoru aradım pazarlık etmeye, sopalarım seni kudurukluk yapma dedi
Bizimki de sarılık oldu. 2,5-3 saatte bir uyanıyor emziriyorum mama veriyorum uyuyor tekrar.Zor geçti ama geçti, sağol canım. İşte şimdi de sarılık temposunda emmek istiyor, o da geçerse iyi olacak. Sen de üzülme, senin çocik de gayet iyi durumda:)
Arkadaysa öndeki hava yastığını neden kapatasın kuzum. Öne bağladığında hava yastığı iptal olacak. Tutacağıda tam ortada olacak. Youtube da video var..Ben arkaya bağlıyorum yine de kapatmalı mıyım?
Verem aşısı ya ben bile hatırlıyorum acısını yazıııık ya ne kadar canları vae ki çok üzülüyorumkızlar 2. ay aşılarımızı olduk bugün. Çok yorgun düştü yavrucaklar.
Ya ben bi bucuk ay oldu dogum yapıp raporu okula vereli mebbise hala işlemedi idare ya bi sıkıntı olur mu ki gecen arayıp sordum işleriz bi sorun yok dedi ama içim rahat etmedi:)ptt ye yatıyor canim seninki muhtemelen yatmıştır benim evraklar haziran 13 ünde gonderilmis temmuz 20 ile 25 i arasinda yatar dediler
Umarım canım bakalım.Ay geçmiş olsun, umarım huzur dolu bir akşam olur, ateş yapmaz aşı.
Tatlım enfeksiyon riski varmış vajinal ultrasonla bakılsın kontrollerin yapılsın 40 kontrolünde kafan rahat olur daha güzel olur.Hahah ben erkek miyim acaba:) gün sayıyorum resmen:) doktoru aradım pazarlık etmeye, sopalarım seni kudurukluk yapma dedi
Yok cesaret edemiyorum, zaten doktor sopalar:) Benim eşim bildiğin üzere bir Kenan İmirzalıoğlu olmasa da, ciğerci kedisi gibi peşindeyim, adam üstüme gelmiyor ama karısı deli :)Tatlım enfeksiyon riski varmış vajinal ultrasonla bakılsın kontrollerin yapılsın 40 kontrolünde kafan rahat olur daha güzel olur.
Hanımlar bence isteksiz de olsanız bu cinsellik olayını çok ertelemeyin. Kanka muhabbetlerine hiç girmeyin. Zaten hamilelik lohusalık hem fiziki hem manevi açıdan zorluyor bizi. Haklısınız ama erkeklerin kafası cinsellikte bir başka çalışıyor anlamak mümkün değil, tombik de olsak hala çekici olmalıyız. İsteksizliliği naz olarak ifade edin, koşsunlar peşinizde ama kanka muhabbeti yapmayın bence, nacizane...
Sorma yaVerem aşısı ya ben bile hatırlıyorum acısını yazıııık ya ne kadar canları vae ki çok üzülüyorum
Nesi var kocanın duymasın aman. Opüyorum sevgilerYok cesaret edemiyorum, zaten doktor sopalar:) Benim eşim bildiğin üzere bir Kenan İmirzalıoğlu olmasa da, ciğerci kedisi gibi peşindeyim, adam üstüme gelmiyor ama karısı deli :)
Bence aşırı haklısın, o iş başkaaa bu iş başka:) kocadan soğumayalım, soğuyanları uyaralım:)
Sorma yaverem ve birtakım karma aşılar. Ağla ağla perişan oldular.
CanlarımSorma yaverem ve birtakım karma aşılar. Ağla ağla perişan oldular.
Ahahah :) sevgiler kuzumNesi var kocanın duymasın aman. Opüyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?