Bizimde az kaldı. Nasıl bi aşı,cok ates yapar diyolar ama umarım sorunsuz atlatırsınız. Bacaktanmı yapılıyo yine,tek doz bi aşı mı. Bilgi verirmisin canımkızlar 2. ay aşılarımızı olduk bugün. Çok yorgun düştü yavrucaklar.
Trafiğe çıkıyorum da korkuyorum ne yalan söyliyimArkadaysa öndeki hava yastığını neden kapatasın kuzum. Öne bağladığında hava yastığı iptal olacak. Tutacağıda tam ortada olacak. Youtube da video var..
Ölümüne kankayız:)))))Tatlım enfeksiyon riski varmış vajinal ultrasonla bakılsın kontrollerin yapılsın 40 kontrolünde kafan rahat olur daha güzel olur.
Hanımlar bence isteksiz de olsanız bu cinsellik olayını çok ertelemeyin. Kanka muhabbetlerine hiç girmeyin. Zaten hamilelik lohusalık hem fiziki hem manevi açıdan zorluyor bizi. Haklısınız ama erkeklerin kafası cinsellikte bir başka çalışıyor anlamak mümkün değil, tombik de olsak hala çekici olmalıyız. İsteksizliliği naz olarak ifade edin, koşsunlar peşinizde ama kanka muhabbeti yapmayın bence, nacizane...
O tedirginlik hep oluyor haklısın..Trafiğe çıkıyorum da korkuyorum ne yalan söyliyim
Helal sanaÖlümüne kankayız:)))))
Umarım. Mızmız vaziyetteler omuzdan inmiyorlarKıyamam kuzucuklara ya. Geçmiş olsun. Ateş yapmasın da bir de onlarla uğraşmazsın umarım.
Vereyim canım. Verem koldan yapılıyor asıl acı veren o. üç gün banyo yok kola su değmemesi gerekiyor bu yüzden banyo yapıp gittik aşıya. İki bacaktan da diğer iki aşıyı oldular. Onlar karma aşılar. Onda da ağladılarBizimde az kaldı. Nasıl bi aşı,cok ates yapar diyolar ama umarım sorunsuz atlatırsınız. Bacaktanmı yapılıyo yine,tek doz bi aşı mı. Bilgi verirmisin canım
psikolojik olarakta etkilenir insan, inşallah bende bir an evvel olurum canımBen ilk kızımda 45. Gün regl oldum. Sonra her 1.5 ayda olmaya devam etti. 6. Aydan sonra aylık düzenine döndü.
Oğlumda tam 11 ay hiç regl olmadım sonra aylık periyot devam etti.
Şimdi bu kızımda da 42. Gün regl oldum. Şu an reglim devam ediyor. Benimki çocuğun cinsiyetine göre değişiyor galiba)
Acı elma yağı önerisini bende duymuştum ama pek ciddiye almamıştım, sende işe yaradıysa artık benim için hurafe olmaktan çıktı.. Eşime aldırayım bir an evvelBugün aktardan acı elma yağı aldım. Üstünde adaçayı yağı yazıyor ama halk arasında acı elma yağı deniyormuş. Kızın ayak tabanlarına birer damla sürdüm. Pırt pırt çıktı gazı. Hem de 2.5 saat oldu kesintisiz uyuyor maaşallah. Daha önce paylaşılmış mıydı bilmiyorum
Yapma yaaaBizim kızın da pişik olmuşgu ne sürsem geçmedi doktora gittik. Doktor pişik 3 günden fazla sürmez sürerse mantardır dedi mantar kremi verdi. Eğer pişik sadece makatın çevresinde kızarıklık şeklindeyse süt alerjisi olabilir. Doktor poposuna bakınca kıymuştu bizim alerji teşhisini. Sizin pişik kaç gündür devam ediyorb?
kızlar benim gögsüm çok yumuşak, Bebek emdikçe yumuşuyor ve 2 gündür sürekli emiyor çocukcağız, sıktığımda süt geliyor ama memedeyken ağlıyor, sanırım doymuyor sonra biraz mama veriyorum kendine geliyor, mayışıyor.
süt gelmese sert olurdu gögsüm, emerken süt geliyor görüyorum, ağzının kenarlarından taşıyor, bebeğe mi yetmiyor nedir, bu durumu yaşayan var mı aranızda?[/QUOTE
Benim de öyle o yüzden mama desteği veriyorum mecburen.kızlar benim gögsüm çok yumuşak, Bebek emdikçe yumuşuyor ve 2 gündür sürekli emiyor çocukcağız, sıktığımda süt geliyor ama memedeyken ağlıyor, sanırım doymuyor sonra biraz mama veriyorum kendine geliyor, mayışıyor.
süt gelmese sert olurdu gögsüm, emerken süt geliyor görüyorum, ağzının kenarlarından taşıyor, bebeğe mi yetmiyor nedir, bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Çalıştığım okula doğum raporunu verdim. Doğum parası alınıyormuş. Ben de yeni öğrendim.Ne okulu canım Bn hiç okula bişey vermedim birde hangi okula niye ne veriliyor hiç bisey den haberim yok
Gogus pompaniz hangi marka acabaa..bnmki kraft cok acitiyor ve cekim gucu dusuk..Benimde oyle sert değil göğsüm.. hep yetiyomudur diye düşünüyodum dün gece bebiş içmeyince sagdım burda cc söylemek istemiyorum karsılastırma yapıyor insan cunkü cc gayet iyiydi artık takılmıyorum 20 dk biri 15 dk biri emziriyorum birdahaki emzirmede bıraktıgım göğüsten başlıyorum
Benim oğlumun B12 si var, kan tahlili var, 2 karma aşısı ve birde veremi mi var, offfff ofVereyim canım. Verem koldan yapılıyor asıl acı veren o. üç gün banyo yok kola su değmemesi gerekiyor bu yüzden banyo yapıp gittik aşıya. İki bacaktan da diğer iki aşıyı oldular. Onlar karma aşılar. Onda da ağladılar
Prima molfix den kalip olarak daha buyuk gibi.molfix bizde iz yaparken prima yapmiyordu ikisini ayni anda almistim. Simdi 3 numara molfix kullaniyorum. Ama bi tuhaf ici yesil.islaklik gostergesi yok. Cok acil markete girip eline gelen ilk 3 numarasini aldim. Belki cesitleri vardi ama inceleyecek vaktim yoktuKizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Ben de bugun dr.den B12 ,D,demir baglami istedim kizim icin.onlari es gecti.hgb.tsh falan istedi. Tsh3 free ust sinirin0,1 ustunde cikti. Evde baktim netten henuz dr gormediBenim oğlumun B12 si var, kan tahlili var, 2 karma aşısı ve birde veremi mi var, offfff of
Selam arkadaşlar,
Biz B12 iğnesine başladık bu hafta 3 kere sonra haftada 1 olacak 2. Ay kontrolüne kadar tesellim iğne uçları insülin iğnesi gibi kıl gibi, ama ilaç yakıyor galiba malesef.
Bir de bir sualim var saçlı bebek doğuran annelere; benim oğlan doğduğunda oldukça saçlıydı, hatta belki kel doğar diye tarak bile almamıştım babası hemen taragını aldı (en buyuk eglencesi oglunun saclarına sekil vermek) şimdi şöyle, bem hergün yıkıyorum oglumu mustelanın sac
Ve vücut sampuanı ile. Bir günde yağlanıyor saçlar. Sizde de saçlar cabuk yağlanıyor mu? Bir de hergün sampuan kullanmaktan olabilir mi? Ne yapıyorsunuz. 2. Gün bildiğin kokuyor kafası. Benim saçlarım kuru 1 hafta yıkamasam yağlanmaz kokmaz ilk defa yağlı saçla karşılaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?