2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar 2. ay aşılarımızı olduk bugün. Çok yorgun düştü yavrucaklar.
Bizimde az kaldı. Nasıl bi aşı,cok ates yapar diyolar ama umarım sorunsuz atlatırsınız. Bacaktanmı yapılıyo yine,tek doz bi aşı mı. Bilgi verirmisin canım

Ölümüne kankayız:)))))

Bizimde az kaldı. Nasıl bi aşı,cok ates yapar diyolar ama umarım sorunsuz atlatırsınız. Bacaktanmı yapılıyo yine,tek doz bi aşı mı. Bilgi verirmisin canım
Vereyim canım. Verem koldan yapılıyor asıl acı veren o. üç gün banyo yok kola su değmemesi gerekiyor bu yüzden banyo yapıp gittik aşıya. İki bacaktan da diğer iki aşıyı oldular. Onlar karma aşılar. Onda da ağladılar

Bugün ben de check up oldum ilişki serbest artık. Kanamam 60 gün sürdü sormayın kızlar.

psikolojik olarakta etkilenir insan, inşallah bende bir an evvel olurum canım

Acı elma yağı önerisini bende duymuştum ama pek ciddiye almamıştım, sende işe yaradıysa artık benim için hurafe olmaktan çıktı.. Eşime aldırayım bir an evvel

kızlar benim gögsüm çok yumuşak, Bebek emdikçe yumuşuyor ve 2 gündür sürekli emiyor çocukcağız, sıktığımda süt geliyor ama memedeyken ağlıyor, sanırım doymuyor sonra biraz mama veriyorum kendine geliyor, mayışıyor.
süt gelmese sert olurdu gögsüm, emerken süt geliyor görüyorum, ağzının kenarlarından taşıyor, bebeğe mi yetmiyor nedir, bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Yapma yaaa ben bez değiştirdim o gün pişik oldu ertesi gün eski beze geri döndüm pişik gecer gibi oldu sonra tekrar cogaldı dediğin gibi makat cevresi yani popo yanaklarında kırmızı benekli dediğin süt alerjisi olabilir mi? Ben yediklerime hiç dikkat etmem faydalı olan herşeyi yerim haftaya 1. Ayı usg ve aşısı var doktora sorucam bakalım

Benimde oyle sert değil göğsüm.. hep yetiyomudur diye düşünüyodum dün gece bebiş içmeyince sagdım burda cc söylemek istemiyorum karsılastırma yapıyor insan cunkü cc gayet iyiydi artık takılmıyorum 20 dk biri 15 dk biri emziriyorum birdahaki emzirmede bıraktıgım göğüsten başlıyorum

Benim de öyle o yüzden mama desteği veriyorum mecburen.

Gogus pompaniz hangi marka acabaa..bnmki kraft cok acitiyor ve cekim gucu dusuk..

Benim oğlumun B12 si var, kan tahlili var, 2 karma aşısı ve birde veremi mi var, offfff of

Kizlar bebeklrinize kac numara bez kullaniyorsunuz..3 numara aldim buyuk oldu..2 numara alsam elimde kalir mi?molfix 2 numara cocukta iz yapiyor diye 3 numara aldim ama o da biraz buyuk..bebisim tahmini 5 kg kadar
Prima molfix den kalip olarak daha buyuk gibi.molfix bizde iz yaparken prima yapmiyordu ikisini ayni anda almistim. Simdi 3 numara molfix kullaniyorum. Ama bi tuhaf ici yesil.islaklik gostergesi yok. Cok acil markete girip eline gelen ilk 3 numarasini aldim. Belki cesitleri vardi ama inceleyecek vaktim yoktu

Benim oğlumun B12 si var, kan tahlili var, 2 karma aşısı ve birde veremi mi var, offfff of
Ben de bugun dr.den B12 ,D,demir baglami istedim kizim icin.onlari es gecti.hgb.tsh falan istedi. Tsh3 free ust sinirin0,1 ustunde cikti. Evde baktim netten henuz dr gormedi

B12 ignesi yakar,dogrudur.ama sifa olsun iyilessin ins.
Sac a gelince benim kiziminda cok saclari vede uzun.yikadigim gunun aksamina bile bildigin keçi kokuyor. Gazini cikarmak icin aldigimda bayiliyorum resmen.ama konak yok cok sukur. Kestirmeyede ablasi izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…