2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk kizimin saclarida cok usun dogmusstu hastanese yatarken kazimislardi ama eve geldiginde sac olmadigi halde konak olmustu. Badem yagiyla ve zeytin yagiyla yumusatip tarakla hafif kazitarak cozmusstuk.sonra cok parlak ve guzel saclari cikmissti. Acaba kullandigimiz yagdan mi olmustu bilmiyorum ama cok parlakti ve hep dikkat cekerdi. Bu sene ergenlikle yagli ve mat duruyor

Canım konak ne oluyor? Cahilliğime ver hiç bilmiyorum

Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınızmı? Ne zaman kullanmak lazım acaba biz 52günlük olduk

Bebegim sik emiyorsa benimde gogsum civik
Ama merak etme yetiyordur sutun bence

Bizimde az kaldı. Nasıl bi aşı,cok ates yapar diyolar ama umarım sorunsuz atlatırsınız. Bacaktanmı yapılıyo yine,tek doz bi aşı mı. Bilgi verirmisin canım
Iki bacak bu tane agizdi sanki
Verem asisi icin bize farkli gun verdi
Ayni gun yapmiyor sanirim
Ates ilk oglumda yapmisti

Ya ben yorgunum diyrm uykum var diyrm
Yok enerjim yok valla :)
Boyle daha iyi
Zaten sinir oluyrm erkeklere
Dunya onlara guzel ya

Ben de bugun dr.den B12 ,D,demir baglami istedim kizim icin.onlari es gecti.hgb.tsh falan istedi. Tsh3 free ust sinirin0,1 ustunde cikti. Evde baktim netten henuz dr gormedi
Benim yavrumunda troid falan hepsine bakıldı 3 tüp kan alındı ne kadar kanı varki sanki, sen neden böyle bir istekte bulundun, bizden dr istedi sarılığı geçmek bitmeyince 7 diydi 1. Ayında ve acaba başka bir hastalık mı neden oluyor diye baktı..

Daha erken değil mi kesmek için. Ben 1 yaşındam önce kesmeyi düşünmüyorum belki sonrada duruma bağlı. Yaşında belinde olur heralde bir de uzuyor. Gören herkes saçlarına takılıyor :) konak bizde de yok bilmiyorum sonradan oluşur mu?

Kızlar acil bebeklerinizin arka bıngıldağı açık mı uyanık olanlar bakabilirler mi nette arka kapanır genelde sadece ön bıngıldak açık kalır diyor benim kızımın ensesinin üstünde siinkilerde de var mı

Bebeğim uyuyor ama baktım üçüncü ay gibi kapanır yazıyor internette.

Ben siinkilerde de var mı onu merak ettim nadiren üçüncü ayda kapanır yazıyor eğer bütün bebişlerde varsa içim rahatlayacak. Şehir dışındayız annemlerdeyiz Dr umuza da götüremem

Benimde öyle emsede sonra ağlıyor aranıyor ve mama verince lıkır lıkır iciyor

50-60 gun tam zamani cnm

Bende geçen düşünüyordum ilk kizimda ne zaman başladım diye.simdi annemdeyiz eve dönünce başlarım artık 2 ayı geçmiş olucaz o zaman

Şu anda bakmadım ama daha önceden bakmisligim var. Tek bıngıldak var bizde o da önde.

Mama soran arkadaş vardı alıntı yapamadım Hipp organik veriyorum ama sadece bir öğün sıkıntı yaşamadım.

Konak bizde de oldu o kadar dikkat etmeme rağmen. Yıkanmadan 5 dk önce karbonatlı ılık su sürdüm. Bekletip yıkadım. Iki yıkamaya geçiyor.

İnternette anneler iki bıngıldağı fark eder biri ön diğeri arka diyor kimi site 8 haftada çoğu 3. Ayda kapanır diyor en büyük bongıldağım ön olduğunu yazıyor ama bizimkinin arka da baya büyük stres oldum ben arka bıngıldağın olduğunu biliyordum o yüzden hiç olumsuz düşünmemiştim annem benim elime ilk defa böyle büyük geldi deyince tedirgin oldum. Kimse de geç olduğu için bakamadı merak ve tedirginlik içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…