İlk kizimin saclarida cok usun dogmusstu hastanese yatarken kazimislardi ama eve geldiginde sac olmadigi halde konak olmustu. Badem yagiyla ve zeytin yagiyla yumusatip tarakla hafif kazitarak cozmusstuk.sonra cok parlak ve guzel saclari cikmissti. Acaba kullandigimiz yagdan mi olmustu bilmiyorum ama cok parlakti ve hep dikkat cekerdi. Bu sene ergenlikle yagli ve mat duruyorayyy benim kel oğlum keltoş oğlum kolik oğlum...
seni çok seviyorum ama lutfen bıraz uyu...
kızlar benımkının 1cm bile olmayan saçları kerme kepek tarzı bişeyler olmaya başladı.
yenıdoğanlarda görürdümde anlam veremezdim, caresı nedir bilen var mı.
Vay arkadas ne lıbıdoymus yeah:)Hahah ben erkek miyim acaba:) gün sayıyorum resmen:) doktoru aradım pazarlık etmeye, sopalarım seni kudurukluk yapma dedi
Canım konak ne oluyor? Cahilliğime ver hiç bilmiyorumİlk kizimin saclarida cok usun dogmusstu hastanese yatarken kazimislardi ama eve geldiginde sac olmadigi halde konak olmustu. Badem yagiyla ve zeytin yagiyla yumusatip tarakla hafif kazitarak cozmusstuk.sonra cok parlak ve guzel saclari cikmissti. Acaba kullandigimiz yagdan mi olmustu bilmiyorum ama cok parlakti ve hep dikkat cekerdi. Bu sene ergenlikle yagli ve mat duruyor
50-60 gun tam zamani cnmKızlar oyun halısı kullanmaya başladınızmı? Ne zaman kullanmak lazım acaba biz 52günlük olduk
Ben sma veriyorum şimdilik bir sıkıntı olmadımama veren sevgili arkadaşlar hangi markaları veriyorsunuz memnun musunuz?
Regl olmanin desavantaji, sut azaliyor o gunlerdepsikolojik olarakta etkilenir insan, inşallah bende bir an evvel olurum canım
Bebegim sik emiyorsa benimde gogsum civikkızlar benim gögsüm çok yumuşak, Bebek emdikçe yumuşuyor ve 2 gündür sürekli emiyor çocukcağız, sıktığımda süt geliyor ama memedeyken ağlıyor, sanırım doymuyor sonra biraz mama veriyorum kendine geliyor, mayışıyor.
süt gelmese sert olurdu gögsüm, emerken süt geliyor görüyorum, ağzının kenarlarından taşıyor, bebeğe mi yetmiyor nedir, bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Iki bacak bu tane agizdi sankiBizimde az kaldı. Nasıl bi aşı,cok ates yapar diyolar ama umarım sorunsuz atlatırsınız. Bacaktanmı yapılıyo yine,tek doz bi aşı mı. Bilgi verirmisin canım
Ya ben yorgunum diyrm uykum var diyrmTatlım enfeksiyon riski varmış vajinal ultrasonla bakılsın kontrollerin yapılsın 40 kontrolünde kafan rahat olur daha güzel olur.
Hanımlar bence isteksiz de olsanız bu cinsellik olayını çok ertelemeyin. Kanka muhabbetlerine hiç girmeyin. Zaten hamilelik lohusalık hem fiziki hem manevi açıdan zorluyor bizi. Haklısınız ama erkeklerin kafası cinsellikte bir başka çalışıyor anlamak mümkün değil, tombik de olsak hala çekici olmalıyız. İsteksizliliği naz olarak ifade edin, koşsunlar peşinizde ama kanka muhabbeti yapmayın bence, nacizane...
Benim yavrumunda troid falan hepsine bakıldı 3 tüp kan alındı ne kadar kanı varki sanki, sen neden böyle bir istekte bulundun, bizden dr istedi sarılığı geçmek bitmeyince 7 diydi 1. Ayında ve acaba başka bir hastalık mı neden oluyor diye baktı..Ben de bugun dr.den B12 ,D,demir baglami istedim kizim icin.onlari es gecti.hgb.tsh falan istedi. Tsh3 free ust sinirin0,1 ustunde cikti. Evde baktim netten henuz dr gormedi
Daha erken değil mi kesmek için. Ben 1 yaşındam önce kesmeyi düşünmüyorum belki sonrada duruma bağlı. Yaşında belinde olur heralde bir de uzuyor. Gören herkes saçlarına takılıyor :) konak bizde de yok bilmiyorum sonradan oluşur mu?B12 ignesi yakar,dogrudur.ama sifa olsun iyilessin ins.
Sac a gelince benim kiziminda cok saclari vede uzun.yikadigim gunun aksamina bile bildigin keçi kokuyor. Gazini cikarmak icin aldigimda bayiliyorum resmen.ama konak yok cok sukur. Kestirmeyede ablasi izin vermiyor.
Haklısın tatlım valla sen de haklısın ne diyeyim...Ya ben yorgunum diyrm uykum var diyrm
Yok enerjim yok valla :)
Boyle daha iyi
Zaten sinir oluyrm erkeklere
Dunya onlara guzel ya
Bebeğim uyuyor ama baktım üçüncü ay gibi kapanır yazıyor internette.Kızlar acil bebeklerinizin arka bıngıldağı açık mı uyanık olanlar bakabilirler mi nette arka kapanır genelde sadece ön bıngıldak açık kalır diyor benim kızımın ensesinin üstünde siinkilerde de var mı
kızlar benim gögsüm çok yumuşak, Bebek emdikçe yumuşuyor ve 2 gündür sürekli emiyor çocukcağız, sıktığımda süt geliyor ama memedeyken ağlıyor, sanırım doymuyor sonra biraz mama veriyorum kendine geliyor, mayışıyor.
süt gelmese sert olurdu gögsüm, emerken süt geliyor görüyorum, ağzının kenarlarından taşıyor, bebeğe mi yetmiyor nedir, bu durumu yaşayan var mı aranızda?
50-60 gun tam zamani cnm
Tamam ozaman alayım tavsiye edebilecğin varmı?nerden alayım50-60 gun tam zamani cnm
Kızlar acil bebeklerinizin arka bıngıldağı açık mı uyanık olanlar bakabilirler mi nette arka kapanır genelde sadece ön bıngıldak açık kalır diyor benim kızımın ensesinin üstünde siinkilerde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?