2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çalıştığım okula doğum raporunu verdim. Doğum parası alınıyormuş. Ben de yeni öğrendim.
Herhangi bi okula mı veriliyor canım bizde evimize yakın olan okula gidip raporu verelim mi eşim vermemiş eşimin de haberi yok

Birde okul mu para veriyor canım :)

Canım arkadaşlar öğretmen oldukları için çalıştıkları okula veriyorlar raporlarını... sen öğretmen misin ya da çalışıyor musun?
Eğer çalışıyorsan iş yerine vermen gerekiyor raporunu... onun dışında Doğum parası almak için SGK'ya, süt parası için ise Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne başvurman gerekiyor...

Benimki 10 dk emip bırakıyor, başlar
Kızlar oyun halısı kullanmaya başladınızmı? Ne zaman kullanmak lazım acaba biz 52günlük olduk
ben aldım, içinede koydum zavallım hiç bişi anlamadı, bir oyuncağının parlaklığı dikkatini çekti noş boş ona baktı :) çok erken şuan onu anladım

Kızlar mastite hangi doktor bakıyor?
Göğsüm boş yani dolu değil ağrı yapacak kadar... Ama bebek emerken sanki kan çekiliyormuş gibi ve yarım saat oldu emeli hala yanma var sol göğsüm de yok böyle bişey oturup kalkıncada başımın sağ tarafı zonkluyor evde yapabileceğim birşey var mı yoksa hastanelikmiyim?

Süt parası emzirme ödeneği değil mi? Ben aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne gitmedim. Otomatik yatmış hesabıma

Süt parası emzirme ödeneği değil mi? Ben aile ve sosyal politikalar müdürlüğüne gitmedim. Otomatik yatmış hesabıma
Otomatik yatan SGK lıların aldığı emzirme/süt parasI.
Bir de Sosyal güvence farkı olmadan bütün annelere yatan çocuk parası var. Başvuru yapmak gerekiyor, anne adına pttye yatıyor. Sadece anne alabiliyor. Çocuk başı 300 tl gibi bir para. Daha önce bütün ödenekler için detaylı bir mesaj yazmıştım. Bulup yine atayım.

Arkadaşlar hatırlatma olsun:)

Yok canım Bn çalışmıyorum ...

şimdi anladım çalışanlara özel bir durum yani eşimde diyo ne okulu saçmalama diye

Dün işte bunu sormak istemiştim aslında. Şimdi ben başvuru yapmalıyım değil mi
Benim eşim yaptı evin yakınındaki Aile bürosuna. Kabul ettiler. Oğlanın kimliği çıkar çıkmaz yaptı. 5 günlük filandı.
Başvuruyu yapabilir eşin ama parayı sadece anne alabilir PTT'den.

Benim eşim yaptı evin yakınındaki Aile bürosuna. Kabul ettiler. Oğlanın kimliği çıkar çıkmaz yaptı. 5 günlük filandı.
Başvuruyu yapabilir eşin ama parayı sadece anne alabilir PTT'den.
Ben başvuramıyor muyum? Eşimin mi yapması lazım. Kafam karıştı :)

arkadaslar aramizda ogretmen olanlar kimler merak ettim kendimden basliyim ben turkce ogretmeniyim bu sene ucretsiz izin alicm sizler ne yapmayi dusunuyorsunuz

Kızlar mrb
Cok ACIL CEVAP BEKLİYORUM

temmuz annesiyim, 10'gunluk bebegim var,dun kaka yapmadı huzursuzdu
Sabah yine kaka olmayınca kulak pamugyla zeytinyag poposuna uyarma amaclı yaptım , yine kaka yok
Ama bebegim uyumuyor uykuya dalamıyor,baacaklarını yukarı bukuyor..bi rahatsızlıgı var ben kaka zannediyorum
Neredeyse sadece anne sutu içiyor
Lütfen yardım edin, uyarmama ragmen kaka yapmadı ve hala huzursuz, ne olabilir baska,ooffffff

İdrar yollarında enfeksiyon olabilir, sadece gaz olabilir. Doktoru arayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…