İdrar yollarında enfeksiyon olabilir, sadece gaz olabilir. Doktoru arayın bence.
O zaman sıkıntı yok, fitil verebilir doktor. Geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin küçümen.Kusmuyo,emmiyo,ates yok,çiş yapıo...
Enfeksiyon belirtileri yok kı cnm
Bi tek huzursuz uyumuyo ve kaka yapmadı
Dr dun konustum bir gun daha bekle demişti..
Ben hissedemeyenlerdenim sanırım. Bir tek tepedeki elime geliyor.Arka bıngıldağa bakan olmadı mı
Kıyamam ya en sonunda pes edip uyuyacaktır inşallah canım kucağındadamı uyumuyorBir cocuk butun gun sadce yarim saat uykuyla nasil durabilir dun tum gunum bebek pispislamakla gcti hayir aglamiyo da derdi ney kakasini da yapti karni da tok neden saat 11e kadar uyumadi bu cocukcildirmamak elde degil bugunde boyle olursa ben bittim demektr 3 gundr uykusuz zombi gibi dolaniyorum
Bende eşim üzerinden alıyorum sandım. Kendi formları vardır herhalde :) nüfus cüzdanı yeterli mi bebeğinÜşenirsen diye dedim. Başvuruyu sen yapacaksın ama gidemezsen eşin yapabilir yani:)
Bizimki de geçen akşam aynı böyle ağlamıyo öyle durmuş boncuk boncuk bakıyo. Karnı tok altı kuru uyumadı. Sonra biraz mama verdim mayıştı hemen. Sen dene belki işe yararBir cocuk butun gun sadce yarim saat uykuyla nasil durabilir dun tum gunum bebek pispislamakla gcti hayir aglamiyo da derdi ney kakasini da yapti karni da tok neden saat 11e kadar uyumadi bu cocukcildirmamak elde degil bugunde boyle olursa ben bittim demektr 3 gundr uykusuz zombi gibi dolaniyorum
Uyuyo yatiriyorum geri uyaniyo bole hani ders yaparken gozlerimizi uyumamak icin zorlariz ya tam dalacak bi aciyo uyumamam gerek der gibiKıyamam ya en sonunda pes edip uyuyacaktır inşallah canım kucağındadamı uyumuyor
Acmi kaliyo diyosun ama emiyo bayagi hatta fazla geleni cikartiyo bile hic mama vermedim ki sut yetiyo diye kilosu da iyiBizimki de geçen akşam aynı böyle ağlamıyo öyle durmuş boncuk boncuk bakıyo. Karnı tok altı kuru uyumadı. Sonra biraz mama verdim mayıştı hemen. Sen dene belki işe yarar
Mümkün değil uykusunun olmaması. Günde kaç saat uyuyorlar bazen biraz yardıma ihtiyaçları oluyor galiba. Ben çözümü öyle buldum. Benimki de emmişti. Üzerine 60 cc mama verdim. Normalde hemen dalar baktım bizimle tv izliyo kerata. Bi 30 cc daha mama yaptım içti ve hemen uyudu. Biraz daha emzir mama vermiyorsan. Memede uyur belkiAcmi kaliyo diyosun ama emiyo bayagi hatta fazla geleni cikartiyo bile hic mama vermedim ki sut yetiyo diye kilosu da iyiacaba gercekten uykusumu yok
Tamam cAnım teşekkür ederimE bebek, hepsi burada
Bende bondigo var
Oyuncak sayisi vs bakarak gozune guzel geleni alabilirsin cnm
Selam, benim bebeğimde bazen 3 günde 1 kada yapıyor. Endişe edecek bir durum yok, önemli olan çişini yapması. Bio gaia bağırsak düzenleyici damla vermişti dr. Yeterli gelmeyince bio simplex gaz ilacı verdi. Bir kaç gündür gayet rahat şekilde kaka yapıyor. Gaz sancısı fazla kalmadı, drun ile görüşüp sizde gaz ilacına başlayabilirsiniz.Kızlar mrb
Cok ACIL CEVAP BEKLİYORUM
temmuz annesiyim, 10'gunluk bebegim var,dun kaka yapmadı huzursuzdu
Sabah yine kaka olmayınca kulak pamugyla zeytinyag poposuna uyarma amaclı yaptım , yine kaka yok
Ama bebegim uyumuyor uykuya dalamıyor,baacaklarını yukarı bukuyor..bi rahatsızlıgı var ben kaka zannediyorum
Neredeyse sadece anne sutu içiyor
Lütfen yardım edin, uyarmama ragmen kaka yapmadı ve hala huzursuz, ne olabilir baska,ooffffff
Evet. Bir form doluyor bir de. Cüzdanla bir işleri yok, kayıtlı olması gerekiyor bebeğin, o yüzden cüzdan çıktıktan sonra başvuruluyor.Bende eşim üzerinden alıyorum sandım. Kendi formları vardır herhalde :) nüfus cüzdanı yeterli mi bebeğin
Canım bende hissedemedim arkadakini, sadece üsttekini hissediyorumArka bıngıldağa bakan olmadı mı
Günaydın, dün benim bebekte aynıydı ya. Tüm gün toplamda 1.5 saat uyumuştur. Akşam 22:30 da artık yorgunluktan bayıldı gece 3 e kadar baygındı sonra saat başı uyanmaya devam :)Uyuyo yatiriyorum geri uyaniyo bole hani ders yaparken gozlerimizi uyumamak icin zorlariz ya tam dalacak bi aciyo uyumamam gerek der gibi
Aynen..molfix cok kati ve cocugu pisik yapti..prima iyiydi..Prima molfix den kalip olarak daha buyuk gibi.molfix bizde iz yaparken prima yapmiyordu ikisini ayni anda almistim. Simdi 3 numara molfix kullaniyorum. Ama bi tuhaf ici yesil.islaklik gostergesi yok. Cok acil markete girip eline gelen ilk 3 numarasini aldim. Belki cesitleri vardi ama inceleyecek vaktim yoktu
Misk Ambercim öğretmensin sanırım bende, ben özeldeyim ama. Hamileyken doğum iznine çıktık ya o sırada dr un sana bir rapor verdi ya sen onu okuluna götürmüşsündür muhakkak. Sonrasında dogum olduktan sonra dr yine 2 rapor verdi bana, biri aile ve sosyal politikalardan alacağım doğum yardım parası (300 lira) diğeri de kendi okuluma teslim ettim. Ne zaman işe başlayacağımı söylüyor. Mesela ben 22 Eylül de başlıyorum ((Herhangi bi okula mı veriliyor canım bizde evimize yakın olan okula gidip raporu verelim mi eşim vermemiş eşimin de haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?