2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kusmuyo,emmiyo,ates yok,çiş yapıo...
Enfeksiyon belirtileri yok kı cnm
Bi tek huzursuz uyumuyo ve kaka yapmadı
Dr dun konustum bir gun daha bekle demişti..
O zaman sıkıntı yok, fitil verebilir doktor. Geçmiş olsun. Hemencecik iyileşsin küçümen.

Bizde baya belirgin hep sırt üstü yatıyor yan yatırmama rağmen dönüyor. Daha önce fark etmedim hatta arkası dışa baya çıkıktı.

Bir cocuk butun gun sadce yarim saat uykuyla nasil durabilir dun tum gunum bebek pispislamakla gcti hayir aglamiyo da derdi ney kakasini da yapti karni da tok neden saat 11e kadar uyumadi bu cocuk cildirmamak elde degil bugunde boyle olursa ben bittim demektr 3 gundr uykusuz zombi gibi dolaniyorum

Kıyamam ya en sonunda pes edip uyuyacaktır inşallah canım kucağındadamı uyumuyor

Bizimki de geçen akşam aynı böyle ağlamıyo öyle durmuş boncuk boncuk bakıyo. Karnı tok altı kuru uyumadı. Sonra biraz mama verdim mayıştı hemen. Sen dene belki işe yarar

Bizimki de geçen akşam aynı böyle ağlamıyo öyle durmuş boncuk boncuk bakıyo. Karnı tok altı kuru uyumadı. Sonra biraz mama verdim mayıştı hemen. Sen dene belki işe yarar
Acmi kaliyo diyosun ama emiyo bayagi hatta fazla geleni cikartiyo bile hic mama vermedim ki sut yetiyo diye kilosu da iyi acaba gercekten uykusumu yok

Acmi kaliyo diyosun ama emiyo bayagi hatta fazla geleni cikartiyo bile hic mama vermedim ki sut yetiyo diye kilosu da iyi acaba gercekten uykusumu yok
Mümkün değil uykusunun olmaması. Günde kaç saat uyuyorlar bazen biraz yardıma ihtiyaçları oluyor galiba. Ben çözümü öyle buldum. Benimki de emmişti. Üzerine 60 cc mama verdim. Normalde hemen dalar baktım bizimle tv izliyo kerata. Bi 30 cc daha mama yaptım içti ve hemen uyudu. Biraz daha emzir mama vermiyorsan. Memede uyur belki

Selam, benim bebeğimde bazen 3 günde 1 kada yapıyor. Endişe edecek bir durum yok, önemli olan çişini yapması. Bio gaia bağırsak düzenleyici damla vermişti dr. Yeterli gelmeyince bio simplex gaz ilacı verdi. Bir kaç gündür gayet rahat şekilde kaka yapıyor. Gaz sancısı fazla kalmadı, drun ile görüşüp sizde gaz ilacına başlayabilirsiniz.

Bende eşim üzerinden alıyorum sandım. Kendi formları vardır herhalde :) nüfus cüzdanı yeterli mi bebeğin
Evet. Bir form doluyor bir de. Cüzdanla bir işleri yok, kayıtlı olması gerekiyor bebeğin, o yüzden cüzdan çıktıktan sonra başvuruluyor.

fener50 senin bebeğin kafası yamulmuş olmasın benimki gibi? 10 kuruş büyüklüğünde bir yuvarlak oldu arkada, doktor kafası biraz uzamış dedi, düz kafa yastığı verdi.

Uyuyo yatiriyorum geri uyaniyo bole hani ders yaparken gozlerimizi uyumamak icin zorlariz ya tam dalacak bi aciyo uyumamam gerek der gibi
Günaydın, dün benim bebekte aynıydı ya. Tüm gün toplamda 1.5 saat uyumuştur. Akşam 22:30 da artık yorgunluktan bayıldı gece 3 e kadar baygındı sonra saat başı uyanmaya devam :)
Hava çok kötüydü ondan mı etkilendiler acaba

Aynen..molfix cok kati ve cocugu pisik yapti..prima iyiydi..

Herhangi bi okula mı veriliyor canım bizde evimize yakın olan okula gidip raporu verelim mi eşim vermemiş eşimin de haberi yok
Misk Ambercim öğretmensin sanırım bende, ben özeldeyim ama. Hamileyken doğum iznine çıktık ya o sırada dr un sana bir rapor verdi ya sen onu okuluna götürmüşsündür muhakkak. Sonrasında dogum olduktan sonra dr yine 2 rapor verdi bana, biri aile ve sosyal politikalardan alacağım doğum yardım parası (300 lira) diğeri de kendi okuluma teslim ettim. Ne zaman işe başlayacağımı söylüyor. Mesela ben 22 Eylül de başlıyorum (( fener50 bu arada iyiki iznimi sonuna kadar kullandım ben seminerden ve ilk haftadan yırttım :) ))

Bu arada ben 15 Haziran da dogum yaptım, sgk dediki bana 14 Temmuza kadar Ziraat ten 133 lira para alabilirsiniz. Ziraate Kimliği verdim paramı aldım.

Aile ve Sosyal Politikalara gittim, benim Tc bebeğin Tc ve cep tel no su verdim. 25 Ağustos tan sonra postaneden 300 lira çekeceğimi söyledi.

Yalnız bu paralardan biri devlet öğretmenine verilmiyor, özel okul öğretmenine veriliyor hangisi bilmiyorum ama.

Sen de okulunun muhasebecisini ara öğren ne eksiğin varsa yap sıkıntı yaşama bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…