2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Brbeklerin artık sabah keyfi oluyor, bol bol konuş onunla ilgi bekliyordur belki, sonra yorulup uyur..

Boşuns yazmışım yahuuu Misk-i amber herkes yazmış bu işlerin bilirkişisi de var zaten beatrices bana ne oluyorsa :) neysr birilerinin işine yarar belki

Evet. Bir form doluyor bir de. Cüzdanla bir işleri yok, kayıtlı olması gerekiyor bebeğin, o yüzden cüzdan çıktıktan sonra başvuruluyor.
Anadolu yakasında Maltepe de ek hizmetler binası varmış. Oraya yapabilir miyiz yoksa illa ilgili birime mi yapmalıyız? Çok soru sordum kusura bakma

İki ilaçta bende var cnm aldım
Biogaia yı kullanıyorum, digerini bugun başlicam heralde..bugun 2 gun kakamız yok daha..huzursuz cok zor uyuyor,surekli kucagımda istiyor,off panik yaptım bu durumu ben cok
Zaten lohusa huzunu var uzerimde hergun aglıyorum birde bazı şeyler ters gidince iyice yıpranıyorum

Cnm sen sab simplexi gunde kac kez veriyorsun

133 lira olan emzirme yardımı sadece SGK lılara özel.

İlk defa duydum arka bungıldagı. Cok cahil kalmışım. Arkada elime yumusaklık geliyodu demekki bıngıldakmış. Tam alnının arka tarafı oluyo sanırım. Benim kızımınkide geniş duruyo. Öndeki kadar bi cukurluk var

Kızlar biz mama takviyesi olarak aptamil kullanıyoruz. 1.5 kutu bitirdik. Ne gaz sancımız vardı ne kabızlık sorunu.. Ama ikinci kutunun sonlarında kabızlık sorunu baş gösterdi. Yani acaba o kadar mama bitirdikten sonra mama kabız yapmış olabilir mi? Gerçi tam bi kabızlık da diil yaptığında gene olması gerektiği gibi aynı renk ve kıvamda yapıyo ama çok sancı giriyo kıpkırmızı oluyo yavrum. Günde iki kez yapardı şimdi iki günde bir kez yapamıyo.. Mamadan olmuş olabilir mi? @zehrayalcin87 cnm sen galiba aptamil conformilden bahsetmiştin.. Kullandınız mı, aptamilden farkı var mı? Biz de mi onu denesek acaba..

fener50 senin bebeğin kafası yamulmuş olmasın benimki gibi? 10 kuruş büyüklüğünde bir yuvarlak oldu arkada, doktor kafası biraz uzamış dedi, düz kafa yastığı verdi.
Üste doğru uzama yokki arka kafa çıkıntısında üstteki bıngıldak gibi ama yanlamasına boşluk var

Evet o arka bıngıldak. bebekte doğduğunda 6 tane bıngıldak bulunur sadece 2 si belirgin olur ön ve arka. Bizimki doğduğunda bu kadar belirgin değildi sanki ya da dikkat etmedim hiç. Dün elime belirgin geldi tedirgin oldum biraz. Topikteki annelerde bizde yok deyince daha tedirgin oldum uzaktan tanıdığımız bir çocuk Dr û vardı en son ona sordum günde 4 damla devit ver 8 aya kadar yolu var yazmış. Nette 3. Ay yazıyor içim rahatladı biraz zaten 2. Ay kontrolümüze az kaldı.

Aynen benğm kızımın kafasını tari

f etmişsin. Sorun mu peki öyle olması,onu anlayamadım.
şimdilik bir tehlikesi yok gibi erken kapanması gibi geç kapanması da sorun. Bizimki bana Biraz büyük geldi. Böyle tedirgin olduğumda netten araştırıyorum mübarek ilk okuduğum sayfa da doğumla kapanır yazıyor onu okudum bizimki kapanmamış diye düşündüm hemen sizlere sordum sonra biraz daha araştırdım 3. Aya kadar kapanabileceiğini okudum yine içim rahat etmesi Dr a sordum o da 8. Aya kadar yolu var yazmış. Arkadaş ilk okuduğum neden hep olumsuzu yaşatıyor bana.

Bu arada sıpayı hep yan yatırıyorım o yine sırt üstü yatıyor valla bir ara kafası göçtü diye bile düşündüm çünkü arkaya bombeli çıkıktı düz yata yata düzleştirdi belki o yüzden belirgin oldu sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…