Ay çokmuş canım sabır diliyorum. Benimkilerin dün gece 40a dayandı ateşleri çok korktumBenim oğlumun B12 si var, kan tahlili var, 2 karma aşısı ve birde veremi mi var, offfff of
Uydurma şarkılar söylüyorum, alakasız şeyler anlatıyorum. Ses tonumu ayarlı tutarak. Bazen yorgunluktan kızasım geliyor, o zaman bile şarkı türküyle hallediyorum.Aslinda bu konuyuda soracaktim ya neler konusuyosunz ben bazen kitleniyorum koniscak bisi bulamiyorum cocugunla
Bende aynı şekilde kızmalarımı bile şarkıyla hallediyorum oda artık benim konuşmalarıma alıştı ııııı aaaoo diye garip sesler çıkarıyor. Bizim en büyük sorunumuz mememi yalancı emzik niyetine kullanması nasıl vazgeçiricem bilmiyorumUydurma şarkılar söylüyorum, alakasız şeyler anlatıyorum. Ses tonumu ayarlı tutarak. Bazen yorgunluktan kızasım geliyor, o zaman bile şarkı türküyle hallediyorum.
Umut Gece çok köpek bir çocukmuş, annesi onu yiyecekmiş filan gibi
Aldığım çoğu kıyafeti giydiremeden kaldırdım malesef bende . Haftasonu yeni kıyafetler aldık 3-6 ay. Benim gözümde hala minicik ama çok çabuk büyüyorlar yalilipit ve çocukları 56 cm üstü olan bacılar, sizin de çocuklarınızın kıyafetleri küçük geliyor mu? 0-3 ay badiler zor kapanıyor, 3-6ay kıyafetlerine geçtim ben. Onların da çoğunu uzun kollu almışım, internetten 62cm'ye göre tulumlar sipariş ettim, onları bekliyorum şimdi.
Boşluktan da canım sıkılıyor, kumaş aldım, oğlana birşeyler dikeceğim. Bari bu hızlı uzama döneminde çeşit bol olur:)
Ben hissetmedim..Arka bıngıldağa bakan olmadı mı
Doktor bana da emzik ver dedi aynı dert bende de olduğu için. 7 çeşit emzik denedim, yok. Beyimiz ya öğürüyor ya da eliyle çıkartıyor sağolsun. Emzik memeye devamBende aynı şekilde kızmalarımı bile şarkıyla hallediyorum oda artık benim konuşmalarıma alıştı ııııı aaaoo diye garip sesler çıkarıyor. Bizim en büyük sorunumuz mememi yalancı emzik niyetine kullanması nasıl vazgeçiricem bilmiyorum
Ayni bizimkiBir cocuk butun gun sadce yarim saat uykuyla nasil durabilir dun tum gunum bebek pispislamakla gcti hayir aglamiyo da derdi ney kakasini da yapti karni da tok neden saat 11e kadar uyumadi bu cocukcildirmamak elde degil bugunde boyle olursa ben bittim demektr 3 gundr uykusuz zombi gibi dolaniyorum
Guzel taktikmis bunu deneyecegimUydurma şarkılar söylüyorum, alakasız şeyler anlatıyorum. Ses tonumu ayarlı tutarak. Bazen yorgunluktan kızasım geliyor, o zaman bile şarkı türküyle hallediyorum.
Benimkide öğürüyor yada çığlıık atarak ağlıyor. Emzik memeye devam aynenDoktor bana da emzik ver dedi aynı dert bende de olduğu için. 7 çeşit emzik denedim, yok. Beyimiz ya öğürüyor ya da eliyle çıkartıyor sağolsun. Emzik memeye devam
Ben yiyorum, kansızlıktan öleceğim yoksa.Emzirme döneminde ciğer yiyebiliyor muyuz artık?
Bende yalanci emzige zor alistrdm ama suan kurtaricm yeminle. Bende bi suru emzik aldim en son bambino diye bi markanin damaksiz ucu yuvarlak olanlardn denedim baslarda almadi ama yavasca elimde agzina yerlestrp bekledim bi kac gun sonra alisti simdide verdimmi almaz illa bekletecm elimlr biraz sonra emmeye baslarKızlar selam . Yardımınıza ihtiyacım var. Oğlum yalancı emziği başlarda ağzında biraz tutar atardı. Bende çok önemsemedim açıkçası çokta alışmasını istemedim. Birinci ayına girdikten sonra çocuğa bi haller oldu. Mememi yalancı emzik niyetine kullanıyor saatlerce oynuyor memeyle. Nasıl yapıyor anlamadım ama süt gelmesin diye değişik bi yöntemle emiyor ağzından çıkardığında ucu ezilmiş oluyor. Ve sütler akıyor bıraktığında. Uykuya dalmak için ve gaz sancılarımız olduğunda mememe yapışıyor direk. Yalancı emziğe nasıl alıştırabilirim ? Fikirlerinize ihtiyacm var.( Avent suavinex nuk bu emzikleri denedim hiç birini almıyor çığlık çığlığa bağırıyor verdiğimde )
O bosluk nasil olusuyor yahu :)Uydurma şarkılar söylüyorum, alakasız şeyler anlatıyorum. Ses tonumu ayarlı tutarak. Bazen yorgunluktan kızasım geliyor, o zaman bile şarkı türküyle hallediyorum.
Tepesinde var arkasında yok boşluk sanki..Arkada sert kısımlar arasında boşluk hissediyorum kafa dalgalı gibi.
Annem bir güzel muhabbet ediyor aynı şeyi düşünüyorum bazen ne anlatayım bu çocuğa diye :)Aslinda bu konuyuda soracaktim ya neler konusuyosunz ben bazen kitleniyorum koniscak bisi bulamiyorum cocugunla
Evet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)Aldığım çoğu kıyafeti giydiremeden kaldırdım malesef bende . Haftasonu yeni kıyafetler aldık 3-6 ay. Benim gözümde hala minicik ama çok çabuk büyüyorlar ya
2. Ay ı zor geçireceğiz ama geçecek.. güçlü benim oğlum teyzesi maşallah :)Ay çokmuş canım sabır diliyorum. Benimkilerin dün gece 40a dayandı ateşleri çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?