Becerikli maşallah. Bu arada senin pipipedler ne durumda? Benimkiler yalan oldu. Ne mümkün dikmek benim açımdan, kaç kere üstüme işedi kakasını fışkırttı, özellikle geceleri çok hazırlıksız yakalanıyorum, bu pampers alt açma lar bir harika. 2 paket bitirdim almam lazım.Yoo mali müşavir ve ticaret uzmanıyım :) Kumaşları instagram'dan aldım sıkıntıdan.
Oğlan kucağımda uyuyor, ben elde dikiyorum. Makinaya gitmek imkansız tabii:)
İşe yarıyor da, bugün havaya fırladı beyimizin çişinden:) yaş büyüdükçe basınç artıyor ahhahahaBecerikli maşallah. Bu arada senin pipipedler ne durumda? Benimkiler yalan oldu. Ne mümkün dikmek benim açımdan, kaç kere üstüme işedi kakasını fışkırttı, özellikle geceleri çok hazırlıksız yakalanıyorum, bu pampers alt açma lar bir harika. 2 paket bitirdim almam lazım.
Carpol ve fitil yazmıştı doktor. Zaten banyo yapamıyoruz aşı yeri ıslanmamalı. Fitil yarım dediğin gibi ama kabul etmediler ıkınıp geri çıkardılar malesef olabiliyormuş. Carpol verdim 4 saat arayla. Bir de alınlarına koltuk altlarına falan ıslak bez koydum.İlaç verdin mi? Ben bizim dr a sordum ateşi kaç olursa korkayım diye? Anlarsın zaten dedi 38 i geçince dedi. Peki ne yapayım ilaç vereyim mi dedim. İlk 1 -1 bucuk ayda önermiyoruz, soy ılık suyla kolunu bacagını serinlet düşmedi gel yanıma. Ama 2. Ay aşısında kullanabilirisin. Sana yazayım ilaç evde bulunsun o zaman kullanmak için dedi. Parol şurup ve fitil verdi. Eczacı fitili yarım kullanın dedi kullanacagınız zaman. Bir de önce şurup düşmezse ayeşi fitil veriyoruz galiba diye biliyorum.
Sen ne yaptın ilaç kullandın mı?
Carpol ve fitil yazmıştı doktor. Zaten banyo yapamıyoruz aşı yeri ıslanmamalı. Fitil yarım dediğin gibi ama kabul etmediler ıkınıp geri çıkardılar malesef olabiliyormuş. Carpol verdim 4 saat arayla. Bir de alınlarına koltuk altlarına falan ıslak bez koydum.
Yediğin bir şeye tepki vermiş olabilir, belki üşütmüştür hafif. Bir kerelik mukuslu kaka önemli değil. Takip etmen lazım. Geçmiş olsun.Mukuslu kaka daha önce konuşulmuştu sanırım ama bugün benim kızın bezinde vardı. Ateşi yok ama baya uyuyor bugün halsiz gibi. Neden oluyordu bu
Fitili attıktan sonra 4-5 dakika popo yanaklarını birleştirip deliği kapatıp bekle dedi bizim oğlanın doktoru. Erimesini bekliyorsun yani. Aklında bulunsun. Geçmiş olsun tekrar.Carpol ve fitil yazmıştı doktor. Zaten banyo yapamıyoruz aşı yeri ıslanmamalı. Fitil yarım dediğin gibi ama kabul etmediler ıkınıp geri çıkardılar malesef olabiliyormuş. Carpol verdim 4 saat arayla. Bir de alınlarına koltuk altlarına falan ıslak bez koydum.
Buraya yazmak günlüğe yazmak gibi oluyor. Ben de özellikle doktoe ziyaretlerini yazıyorum ayrıntılı. Haberler için teşekkürler:)Arkadaşlar kızımın yumurtalıklarındaki kisti 1,5 cm lere düşmüş (ilk başta 7 cm di). Kan verdi bugün. Sedyeye yatırdım arkamı döndim hemşire brbeği tutun düşcek demez mi. Tosunellam ayakları kaldırmış yan dönmüş. Şok oldum. Bi iki gündür kudururken kaldırıyodu ayakları, şimdi dönmeye başlıcak heralde. Koca sesli kızım yıktı yine ortalığı :)
Gülücük atmaya başladı, keyfi yerindeyse, aç değilse gııı hüuu filan diyo. Ama ben konuşursam genelde açken çıkardığı sesleri çıkarıyo. Pek yanaşasım gelmiyo
Bıraksam hep emcek ama 10-15 dakkadan fazla emzirmiyorum çünkü kusuyo kaç kere denediysrm. Emziği de kafasına göre emiyo emmiyo. İstemezse öğürüyo cadı.elini emiyo kedi gibi. Yani artık ne isterse yapsın diyorum.
Hafta sonu kırk mevlüdü olcak, bu sıcakta gözimde büyüyo valla. Dağıtmalık olarak şeker kutusu aldık. İçine bi kaç şekerleme alıp dağıtcaz. En temizi.
3 numara beze geçtim sonunda. Devamlı taşırıyodu yandan, sırttan.rahat ettim valla.
Kıyafet olarak sadece zıbın giydirdiğim için 3-6 lar oluyo şu an ama tam oluyo. Yakında onlar da sıkmaya başlıcak gibi.
Öyle işte uzun oldu yine :)
Ben de amigurumiye basladim uyku saatlerinde ama kucagimdayken yapamiyorum. Onu da ogrensem iyi olacak surekli kucakta uyumak istiyo gunde 1oyuncak bile bitiririm o zmnYoo mali müşavir ve ticaret uzmanıyım :) Kumaşları instagram'dan aldım sıkıntıdan.
Oğlan kucağımda uyuyor, ben elde dikiyorum. Makinaya gitmek imkansız tabii:)
Evet benimkiler de küçük geliyor kalıbı büyük olanları giydiriyorum. 62 cm olan bodyler aldım birkaç tane@lilipit ve çocukları 56 cm üstü olan bacılar, sizin de çocuklarınızın kıyafetleri küçük geliyor mu? 0-3 ay badiler zor kapanıyor, 3-6ay kıyafetlerine geçtim ben. Onların da çoğunu uzun kollu almışım, internetten 62cm'ye göre tulumlar sipariş ettim, onları bekliyorum şimdi.
Boşluktan da canım sıkılıyor, kumaş aldım, oğlana birşeyler dikeceğim. Bari bu hızlı uzama döneminde çeşit bol olur:)
Onu da ben beceremiyorum ama çok özeniyorumBen de amigurumiye basladim uyku saatlerinde ama kucagimdayken yapamiyorum. Onu da ogrensem iyi olacak surekli kucakta uyumak istiyo gunde 1oyuncak bile bitiririm o zmn
Soobe markasının hem kalıpları geniş, hem fiyatları iyi. Ordan aldım ben de.Evet benimkiler de küçük geliyor kalıbı büyük olanları giydiriyorum. 62 cm olan bodyler aldım birkaç tane
Buraya yazmak günlüğe yazmak gibi oluyor. Ben de özellikle doktoe ziyaretlerini yazıyorum ayrıntılı. Haberler için teşekkürler:)
Bu arada ben emeibaby aldım, kullanımı biraz zor. Fiyatı da çok pahalanmış ben zamdan önce almıştım.
Neko bitter var, hem fiyatı uygun hem de tipi güzel. Acelen yoksa ondan al. 4. Aydan sonra kullanılıyor galiba.
Hayirli olsun..bebis kac gunluk..bi de lokal anestezi dimi??
Sünnetiniz Nasıl geçti cnm kaç günlükken oldu merak ettim canım. Oğluşa bende düşünüyorum inş
Merhaba kızlar yazamadım kaç gündür teli elime dahi alamadım ayrıntıları belirteyim sünnetle ilgili. Öncelikle oglum 2 ay 3 günlükken sünneti oldu. Yapan dr ürolog idi. Ben 40 ı cıkmadan evvel muayene ettirmiştim yenidogan sünneti istiyordum müsade etmedi cünkü dogudugunda 10 gün yas ciğer sendromu ve enfeksiyondan ötürü küvözde kaldı. Riske atmayalım dedi. Ayrıca bu sebeplerden uyutmayacagım lokal yapacagım yani organı uyusturacagım dedi. Sünnet sabahı hastaneye gittik ( keisnlikle sünnetleri hastane ve ameliyat ortamında yapmanızı öneririm zira sünnetle ilgili komplikasyonlar olabiliyo) yatışımız yapıldı bebeği anne sütüyle beslendiği için 2 saat evvelinden emzirmeyi bırakmak gerekio eger mamayla beslenseydi bu süre 3 saat olacaktı. Benimki aç oldugu için cok cok agladı iğneyi vurduklarında da bu aglama ayyuka cıktı beni ilk önce ameliyata almadılar sonrasında oglum durmayınca hazırlayıp aldılar dr kesinlikle bayılma ayılma dik dur dedi aglaması geçsin ve uykuya dalsın die uyusana dek emzirdimo arada uyudu masaya yatırdık ben kollarını hafifçe tuttum uykuda irkilmesin die başka biri ayaklarından. Dr pipideki deriyi çekip kesti bi ara bi sallandım sonra bayılma lüksün yok kızım dedim kendi kendime ve devam edip izledim sonrası daha kolaydı benim için :) ancak pipi altı resmen halka şeklinde bembeyaz iltihap olmuş dr gösterdi iiki geç kalmadın cok sıkıntı yaşardın ve bu durum erkeklerde böbrek yetmezliğine kadar gidio dedi. Temizleyip sıyırdı ve nası masajnyapacagımı temizleyeceğimi gösterdi dikiş attı eriyen dikiş. Pansumanı yapıp bitirdi 1 sata sonra cıktık hastaneden zor olan kısım ilk aglaması ve sonrasında uyusukluk geçince cok aglaması agrı kesici ve antibiotik 3 gün kullandık bu arada kucakta istediğimiz gibi gazını cıkaramadıgımızdan dün felaket bi gaz sancısı yasadık 3 saat kesintisiz agladı ve solugu korkarak acilde aldım. Pipiye bişe oldu zannettim meger gazmıs kontrolde de herşeyin ii gittiğini öğrendik inş düzelicek ama 2 gün üstüne kurudu sayılır bişe sğrmüoruz kaka bulaşmasın die bardak kesip koruyoruz. Bi numara büyğk bez kullanıorum bi de.Geçmiş olsun kuzuya annesi atlattınız darısı 2 oğluma inş zor oldu derken canım Nasıl zor oldu
Sling aldımm baglamasını iki üç denedimten sonra kolay oluo tek sıkıntı sıcak. Solomombaby var instagramda ona bi bak istersenArkadaşlar kızım ele avuca geldi biraz artık kanguru almak istiyorum, havalar da serinler yakında daha rahat kullanılır.
Kanguru mu , sling mi? Sling bağlaması zor gelir bana. En kolayı , sağlıklısı hangisirdir. Siz aldınız mı, ne aldınız. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
@lilipit ve çocukları 56 cm üstü olan bacılar, sizin de çocuklarınızın kıyafetleri küçük geliyor mu? 0-3 ay badiler zor kapanıyor, 3-6ay kıyafetlerine geçtim ben. Onların da çoğunu uzun kollu almışım, internetten 62cm'ye göre tulumlar sipariş ettim, onları bekliyorum şimdi.
Boşluktan da canım sıkılıyor, kumaş aldım, oğlana birşeyler dikeceğim. Bari bu hızlı uzama döneminde çeşit bol olur:)
Evet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)
Sling aldımm baglamasını iki üç denedimten sonra kolay oluo tek sıkıntı sıcak. Solomombaby var instagramda ona bi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?