2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O bosluk nasil olusuyor yahu :)
Ben zaten dogdugundan beri 0-3 3-6 karisik giydiryrdum
Mevlut telasimiz var o gecsin artik yenidogan ve 0-3 leri kaldircam
Bnm tosbikto 6 kilo :)
3-6 lar benim hep kısa-uzun kollu. Hadi bugün soğuk, iki güne ısınır. Neyse ki sipariş çıkmış, gelir yakında:)
40 oldu mu ya:) ne çabul geçiyor günler.

Aynen canım abartılı konuşmalar dikkatini çekiyobebelerin. Bende konusacak bişey bulamadıgımda sarkı sözlerini konuşma seklinde söylüyorum

Ay çokmuş canım sabır diliyorum. Benimkilerin dün gece 40a dayandı ateşleri çok korktum
İlaç verdin mi? Ben bizim dr a sordum ateşi kaç olursa korkayım diye? Anlarsın zaten dedi 38 i geçince dedi. Peki ne yapayım ilaç vereyim mi dedim. İlk 1 -1 bucuk ayda önermiyoruz, soy ılık suyla kolunu bacagını serinlet düşmedi gel yanıma. Ama 2. Ay aşısında kullanabilirisin. Sana yazayım ilaç evde bulunsun o zaman kullanmak için dedi. Parol şurup ve fitil verdi. Eczacı fitili yarım kullanın dedi kullanacagınız zaman. Bir de önce şurup düşmezse ayeşi fitil veriyoruz galiba diye biliyorum.
Sen ne yaptın ilaç kullandın mı?

Ben de kanım kaynadığında ya da kızdığımda seni yine yutarım diyorum :)

Bizim sülale oğlan çocugu dogurdu, tüm kuzenlerimin oğlu var, oğlumunda kuzeni erkek, beslediğimiz kedi köpekler bile erkek dolayısı ile evde her mevsime uygun her boyda her çeşit kıyafet var. Bir de anneciği ona bissürü şey almış. O konuda biraz şanslıyız biz

arkadaslar aramizda ogretmen olanlar kimler merak ettim kendimden basliyim ben turkce ogretmeniyim bu sene ucretsiz izin alicm sizler ne yapmayi dusunuyorsunuz
Ben de sınıf öğretmeniyim ama son 2 senedir yöneticilik yapıyorum özel bir kurumda..

zeyden ben de sınıf öğretmeniyim devlette. Kedin değil ama büyük ihtimalle ben de ücretsiz izne ayrılacağım

Evet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)
Maşallah demeden geçemedim :)
Terzimisin? Ben de dikiyorum ama bu sıralar fırsat buldukça ya uzanıyorum ya yemek yiyorum :)

Evet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)
Becerikli olmak böyle birşey sanırım. Benim elimden giç öyle işler gelmez :) kolay gelsin becerikli anne

Ay canım çok sağol beni aydinlattin öğretmen değilim burda yazılanları okuyordum herkes okula raporu verdim deyince biz niye vermedik acaba diye telaş ettim :) meğer öğretmen olan veriyormuş. .
Diğer ikisine eşim başvurdu .. tekrar sağol canım

Maşallah demeden geçemedim :)
Terzimisin? Ben de dikiyorum ama bu sıralar fırsat buldukça ya uzanıyorum ya yemek yiyorum :)
Yoo mali müşavir ve ticaret uzmanıyım :) Kumaşları instagram'dan aldım sıkıntıdan.
Oğlan kucağımda uyuyor, ben elde dikiyorum. Makinaya gitmek imkansız tabii:)

Eklentiler

• IMG_7338.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…