3-6 lar benim hep kısa-uzun kollu. Hadi bugün soğuk, iki güne ısınır. Neyse ki sipariş çıkmış, gelir yakında:)O bosluk nasil olusuyor yahu :)
Ben zaten dogdugundan beri 0-3 3-6 karisik giydiryrdum
Mevlut telasimiz var o gecsin artik yenidogan ve 0-3 leri kaldircam
Bnm tosbikto 6 kilo :)
Ben yedim kan yapar... afiyet olsun..Emzirme döneminde ciğer yiyebiliyor muyuz artık?
Aynen canım abartılı konuşmalar dikkatini çekiyobebelerin. Bende konusacak bişey bulamadıgımda sarkı sözlerini konuşma seklinde söylüyorumHahahaha ben ya, eşim ve annem bıcır bıcır konuşuyor bende tık yok gayet sessiz sedasız emziriyorum. Kızıyorlar, utanmasam dertlerimi anlatcam kıza, aklıma birley gelmiyordu.
Sonra meğerse öğrendimki abartılı tepkilerle sevip kınuşmak lazımmış, artık saçma sapan ninniler, konuşmalar. Bebek bile bu halimi yadırgıyor garip garip bakıyor. Bazende eskisi gibi sadece susuyorum arada güzel kızım, fındık burunlu, koca yanaklım fln diye seviyorum.
İşin kötü yanı kızdan bahsederken hep bu, şu diye bahsediyorum eşim çok kızıyor bunu değiştirmeye çalışıyorum
İlaç verdin mi? Ben bizim dr a sordum ateşi kaç olursa korkayım diye? Anlarsın zaten dedi 38 i geçince dedi. Peki ne yapayım ilaç vereyim mi dedim. İlk 1 -1 bucuk ayda önermiyoruz, soy ılık suyla kolunu bacagını serinlet düşmedi gel yanıma. Ama 2. Ay aşısında kullanabilirisin. Sana yazayım ilaç evde bulunsun o zaman kullanmak için dedi. Parol şurup ve fitil verdi. Eczacı fitili yarım kullanın dedi kullanacagınız zaman. Bir de önce şurup düşmezse ayeşi fitil veriyoruz galiba diye biliyorum.Ay çokmuş canım sabır diliyorum. Benimkilerin dün gece 40a dayandı ateşleri çok korktum
Ben de kanım kaynadığında ya da kızdığımda seni yine yutarım diyorum :)Uydurma şarkılar söylüyorum, alakasız şeyler anlatıyorum. Ses tonumu ayarlı tutarak. Bazen yorgunluktan kızasım geliyor, o zaman bile şarkı türküyle hallediyorum.
Umut Gece çok köpek bir çocukmuş, annesi onu yiyecekmiş filan gibi
Bizim sülale oğlan çocugu dogurdu, tüm kuzenlerimin oğlu var, oğlumunda kuzeni erkek, beslediğimiz kedi köpekler bile erkek@lilipit ve çocukları 56 cm üstü olan bacılar, sizin de çocuklarınızın kıyafetleri küçük geliyor mu? 0-3 ay badiler zor kapanıyor, 3-6ay kıyafetlerine geçtim ben. Onların da çoğunu uzun kollu almışım, internetten 62cm'ye göre tulumlar sipariş ettim, onları bekliyorum şimdi.
Boşluktan da canım sıkılıyor, kumaş aldım, oğlana birşeyler dikeceğim. Bari bu hızlı uzama döneminde çeşit bol olur:)
Yine tek degilmisim desene cunku ne bicim.anneyim diye sorgular oluyorum kendimi bazenAnnem bir güzel muhabbet ediyor aynı şeyi düşünüyorum bazen ne anlatayım bu çocuğa diye :)
Ben de sınıf öğretmeniyim ama son 2 senedir yöneticilik yapıyorum özel bir kurumda..arkadaslar aramizda ogretmen olanlar kimler merak ettim kendimden basliyim ben turkce ogretmeniyim bu sene ucretsiz izin alicm sizler ne yapmayi dusunuyorsunuz
Yok canım olur mu şey. Olsak olsak şaşkın anne oluruz :)Yine tek degilmisim desene cunku ne bicim.anneyim diye sorgular oluyorum kendimi bazen
Maşallah demeden geçemedim :)Evet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)
Becerikli olmak böyle birşey sanırım. Benim elimden giç öyle işler gelmez :) kolay gelsin becerikli anneEvet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)
Evet canım sigortali ikisinede başvurdu bi okul mevzusunu yeni anladım :)Eşin SGK'lı çalışıyorsa emzirme yardımı alabilir senin adına. Doğum parasını herkes alabilir. Başvurmak yeterli.
Ay canım çok sağol beni aydinlattin öğretmen değilim burda yazılanları okuyordum herkes okula raporu verdim deyince biz niye vermedik acaba diye telaş ettim :) meğer öğretmen olan veriyormuş. .Misk Ambercim öğretmensin sanırım bende, ben özeldeyim ama. Hamileyken doğum iznine çıktık ya o sırada dr un sana bir rapor verdi ya sen onu okuluna götürmüşsündür muhakkak. Sonrasında dogum olduktan sonra dr yine 2 rapor verdi bana, biri aile ve sosyal politikalardan alacağım doğum yardım parası (300 lira) diğeri de kendi okuluma teslim ettim. Ne zaman işe başlayacağımı söylüyor. Mesela ben 22 Eylül de başlıyorum ((fener50 bu arada iyiki iznimi sonuna kadar kullandım ben seminerden ve ilk haftadan yırttım :) ))
Bu arada ben 15 Haziran da dogum yaptım, sgk dediki bana 14 Temmuza kadar Ziraat ten 133 lira para alabilirsiniz. Ziraate Kimliği verdim paramı aldım.
Aile ve Sosyal Politikalara gittim, benim Tc bebeğin Tc ve cep tel no su verdim. 25 Ağustos tan sonra postaneden 300 lira çekeceğimi söyledi.
Yalnız bu paralardan biri devlet öğretmenine verilmiyor, özel okul öğretmenine veriliyor hangisi bilmiyorum ama.
Sen de okulunun muhasebecisini ara öğren ne eksiğin varsa yap sıkıntı yaşama bence :)
Aynen canım sağolsunBoşuns yazmışım yahuuuMisk-i amber herkes yazmış bu işlerin bilirkişisi de var zaten beatrices bana ne oluyorsa :) neysr birilerinin işine yarar belki
Yoo mali müşavir ve ticaret uzmanıyım :) Kumaşları instagram'dan aldım sıkıntıdan.Maşallah demeden geçemedim :)
Terzimisin? Ben de dikiyorum ama bu sıralar fırsat buldukça ya uzanıyorum ya yemek yiyorum :)
Becerikli olmak böyle birşey sanırım. Benim elimden giç öyle işler gelmez :) kolay gelsin becerikli anne
Sevindim işe yaradığım için:) Güle güle harca, bereketi bol olsun:)Evet canım sigortali ikisinede başvurdu bi okul mevzusunu yeni anladım :)
Sağol kuzum benim, mjuks.Becerikli olmak böyle birşey sanırım. Benim elimden giç öyle işler gelmez :) kolay gelsin becerikli anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?