2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben chicco'nun emziğini aldım. Karnı aç olduğunda ağzında tutmuyor atıyor. Sadece emmek istiyorsa emiyor. Özel bişey yapmadım emmesi için. Ama ağzına alsın diye dudaklarına, diline damağına değdiriyorum o da kapıveriyo

Cok gecmis olsun..kurtuldunuz..darisi basimiza

Sünnet işi zormuş :/
Benim bebiş emzik almıyo chicco markası başka mı alsam sizce tavsiye var mı?

Boşluk mu Canın sıkılacak kadar boş zamanın oluyor mu?
E bebek sürekli kucağımda, sıkılıyorum :) geçen haftaya kadar bilgisayar başında çalışıyordum kucakta bebeyle, işlerim de azaldı. Neyse bi bluz diktim kendime yakaya dikiş yapmadım, meme vereceğim diye indir kaldır mahvolacak zaten :) iki yandan 2 omuzdan elde diktim oh canım da sıkılmadı:)

Eklentiler

• IMG_7346.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 88
benim kız 19 günlük,başta dr verme dese de verdim yalancı emziği ama iki gündür kesinlikle istemiyor,memede uyumak istiyor.. alışmasın istiyorum ama memeden çektiğim an ya uyanıyor ya da ağlamaya başlıyor,ne yapıcam bilmiyorum..

. Benim kız tulum ve badilerini nerdeyse hiç giyemedi,bir çoğunu sadece 1 sefer giydirebildim,alt üst pijamalar daha rahat oldu,onlar olmasaydı açıkta kalacaktı resmen kız.. hediye çok gelir diye büyük de pek almamıştım,şimdi acilen alışveriş yapmam lazım..

2. Ay ı zor geçireceğiz ama geçecek.. güçlü benim oğlum teyzesi maşallah :)
oy maşallah küçük adama..

Naçizhane tavsiyem Soobe marka. Hem kalıpları geniş hem de fiyatları iyi. Modelleri de çok tatlı.

Yoo mali müşavir ve ticaret uzmanıyım :) Kumaşları instagram'dan aldım sıkıntıdan.
Oğlan kucağımda uyuyor, ben elde dikiyorum. Makinaya gitmek imkansız tabii:)
İyi fikir çünkü Bizim oğlan da kucağa fena alışıyor :)

Evet cnm dort gun sonra senin oglusunda kirki cikiyor :)
Bnmki huy degistirdi gece hic uyumuyor :)

Kızlar benim annem bebeğin meme uçlarına masaj yap ara ara dedi,bende aklıma geldikçe yapıyordum.şimdi temmuz annelerinde kesinlikle sıkılmaması ve masaj yapılmaması gerektiğini okudum ,sebebi belirtilmemiş ama sakıncalıymış.. sizin bilginiz var mı bu konuda? Benim dr hiç uyarmadı beni

canimmm sakin sakin yapma benim kaynana ilk kizimda ovun ovun dedi her banyodan sonra masaj yaptık ovduk 1 ay kontrolunde doktor bi kizdi bize :)) soylemisti ama sebebini tam hatırlamıyorum simdi

İşe yarıyor da, bugün havaya fırladı beyimizin çişinden:) yaş büyüdükçe basınç artıyor ahhahaha
Ebebek alt açma da çok iyi ama ince olanları. 4 al 3 öde var, çılgın ucuza geliyor.
Çok komik nasıl bir taźyikse artık, ebebege de bakayım şimdi. Sagol

Maşallah... Hamaratsın valla Eline sağlık

Evet yapılmamalı. İçerisinde anne hormonlarından geçen süt oluyor, kendi kendine yok olması lazım. Masaj yapılırsa enfeksiyon oluşabilir. Kesinlikle ellenmemeli demişti oğlanın doktoru. Bizim oğlanda baya şişlik vardı, yeni geçti sayılır. Belki 10 gün olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…