Canım biliyosun kimsenin işine karışma huyum yok. Ama hamileyken/ emzirirken sigara içen kaç arkadaşım varsa, hepsinin çocuğu alerjik astım, krupp vs gibi hastalıkları var. Hep ciğerleri problemli. Az dayan, olmaz mı?Hamilelikten önce sigara içiyordum, hamileyken hiç içmedim o zaman zorda gelmiyordu içmemel açıkçası ama şimdi bir haftadır fena halde canım sigara içmek istiyor. Canım sıkılıyor bu duruma
Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallahMerhaba kızlar yazamadım kaç gündür teli elime dahi alamadım ayrıntıları belirteyim sünnetle ilgili. Öncelikle oglum 2 ay 3 günlükken sünneti oldu. Yapan dr ürolog idi. Ben 40 ı cıkmadan evvel muayene ettirmiştim yenidogan sünneti istiyordum müsade etmedi cünkü dogudugunda 10 gün yas ciğer sendromu ve enfeksiyondan ötürü küvözde kaldı. Riske atmayalım dedi. Ayrıca bu sebeplerden uyutmayacagım lokal yapacagım yani organı uyusturacagım dedi. Sünnet sabahı hastaneye gittik ( keisnlikle sünnetleri hastane ve ameliyat ortamında yapmanızı öneririm zira sünnetle ilgili komplikasyonlar olabiliyo) yatışımız yapıldı bebeği anne sütüyle beslendiği için 2 saat evvelinden emzirmeyi bırakmak gerekio eger mamayla beslenseydi bu süre 3 saat olacaktı. Benimki aç oldugu için cok cok agladı iğneyi vurduklarında da bu aglama ayyuka cıktı beni ilk önce ameliyata almadılar sonrasında oglum durmayınca hazırlayıp aldılar dr kesinlikle bayılma ayılma dik dur dedi aglaması geçsin ve uykuya dalsın die uyusana dek emzirdimo arada uyudu masaya yatırdık ben kollarını hafifçe tuttum uykuda irkilmesin die başka biri ayaklarından. Dr pipideki deriyi çekip kesti bi ara bi sallandım sonra bayılma lüksün yok kızım dedim kendi kendime ve devam edip izledim sonrası daha kolaydı benim için :) ancak pipi altı resmen halka şeklinde bembeyaz iltihap olmuş dr gösterdi iiki geç kalmadın cok sıkıntı yaşardın ve bu durum erkeklerde böbrek yetmezliğine kadar gidio dedi. Temizleyip sıyırdı ve nası masajnyapacagımı temizleyeceğimi gösterdi dikiş attı eriyen dikiş. Pansumanı yapıp bitirdi 1 sata sonra cıktık hastaneden zor olan kısım ilk aglaması ve sonrasında uyusukluk geçince cok aglaması agrı kesici ve antibiotik 3 gün kullandık bu arada kucakta istediğimiz gibi gazını cıkaramadıgımızdan dün felaket bi gaz sancısı yasadık 3 saat kesintisiz agladı ve solugu korkarak acilde aldım. Pipiye bişe oldu zannettim meger gazmıs kontrolde de herşeyin ii gittiğini öğrendik inş düzelicek ama 2 gün üstüne kurudu sayılır bişe sğrmüoruz kaka bulaşmasın die bardak kesip koruyoruz. Bi numara büyğk bez kullanıorum bi de.
Canım kilo gidince 1 numara farkeder dediler. 39 olur yakında merak etme. Sen güzel beslen, onlar küçülürbeatrices bana bir yorum yap...,
ayaklarım 38.5 du normalde.
bugun 39 denedım hala dar malesef ayakkabılar ve sandaletler.
bu durum canımı cok sıkıyor. ev terliği bile 41 numara aldım...
45gunluk bebiş... sence hala ödem var mıdır.. nolur olsunnn
kızlar dıyet baslığının linkini sayfaya kopyalayabilir misiniz, yine kaybettim..
Vicdanım el vermiyor canım, yoksa içerdim kıyamıyorum kıza. Sigara içen anne hiç emzirmesin daha iyi gibi yorumlar okudum. 2 yıl emerse yandım :)Canım biliyosun kimsenin işine karışma huyum yok. Ama hamileyken/ emzirirken sigara içen kaç arkadaşım varsa, hepsinin çocuğu alerjik astım, krupp vs gibi hastalıkları var. Hep ciğerleri problemli. Az dayan, olmaz mı?
ahhh cok saol.. 39 olsun yeter..Canım kilo gidince 1 numara farkeder dediler. 39 olur yakında merak etme. Sen güzel beslen, onlar küçülür
bu vesileyle sigarayı bırakmıs olursun fena mı hem sağlığın hem paran sana kalır:)Vicdanım el vermiyor canım, yoksa içerdim kıyamıyorum kıza. Sigara içen anne hiç emzirmesin daha iyi gibi yorumlar okudum. 2 yıl emerse yandım :)
Naçizhane tavsiyem Soobe marka. Hem kalıpları geniş hem de fiyatları iyi. Modelleri de çok tatlı.
beatrices bana bir yorum yap...,
ayaklarım 38.5 du normalde.
bugun 39 denedım hala dar malesef ayakkabılar ve sandaletler.
bu durum canımı cok sıkıyor. ev terliği bile 41 numara aldım...
45gunluk bebiş... sence hala ödem var mıdır.. nolur olsunnn
kızlar dıyet baslığının linkini sayfaya kopyalayabilir misiniz, yine kaybettim..
Bizim dr uyardı, göğüs uçları şiş olabilir eskiler ovalarmış hatta sıkarmış sakın yapmayın böyle birşey dedi. Keşke yazsaymışım önceden ama aklıma gelmedi hiçKızlar benim annem bebeğin meme uçlarına masaj yap ara ara dedi,bende aklıma geldikçe yapıyordum.şimdi temmuz annelerinde kesinlikle sıkılmaması ve masaj yapılmaması gerektiğini okudum ,sebebi belirtilmemiş ama sakıncalıymış.. sizin bilginiz var mı bu konuda? Benim dr hiç uyarmadı beni
Bende inanmam cnm oyle seylereAhah ben inanmıyorum öyle şeylere. Eski bir pagan geleneği:)
Sıcaktan olabilir belki sıcakta benimde kaşınır boynum çünkü..Bende inanmam cnm oyle seylere
Espiri yaptim zaten
Gece azda olsa uyurdu simdi uyku saatleri buyudukce azaldigi icin uyanik zamanlari gece maalesef
Bakalim bu gecemiz nasil gecicekk
Ya bnm yuzum cok kasiniyor anlam veremedim
Ozellikle boyun cevrem cenem falan
Ya bizim ki hiç söylemedi ,yap diyen de annem olunca güvendim.. Allah tan o kadar aklıma gelmedi yapmak toplasam 4-5 kere yapmışımdır..Bizim dr uyardı, göğüs uçları şiş olabilir eskiler ovalarmış hatta sıkarmış sakın yapmayın böyle birşey dedi. Keşke yazsaymışım önceden ama aklıma gelmedi hiç
Yorgun düşmüş olabilir mi canım yarın da bi kontrol et bakalım benim de bebeğim üç dört gündür çok kısa uykular la geçiriyordu gündüzleri dün sabahtan saat 4e kadar arada bir saat uyanık kaldı geri kalan zamanda sürekli uyudu emdi uyudu bugün de yine gündüz toplasan 2saat etmedi uykusu sonunda 1.5 saat önce pes ettiKızlar moralim çok bozuk. Bugüne kadar sürekli ağlayan, huzursuz uyumayan bir bebeğim vardı. Genelde uyanık geçiriyordu saatlerimi. Uyusa bile en fazla 1 saate uyanıyor ve sürekli ama istiyordu. Ama dün geceden beri bu saate sürekli uyudu aralıksız. Emzirmek için zorla uyandırdığımda gözleri kapalı 10 dk emip devam etti uykusuna. Çok ağır uyuyor zor uyandırıyorum. Neden böyle oldu anlamadım bi anda huy değişir mi yoksa hastta mı acaba ? Ateşi de yok
Bastırınca yumuşak yumuşak eline gelir rahatsız olursun zaten otomatik olarak takma kafana bence bişey olmamıştır Allah korur inşallah minik kuzularıKızlar bi de ben ne cahilmişim, bu bıngıldağı ben hiç bilmiyodum burda konuşulunca okudum. Ben banyodan sonra bebeğimin saçları uzun olduğu için havluyla baya bastıra bastıra kuruluyodum bebeğimin kafasını. Bi de kafasını da çok okşuyorum. Bikaç kez kafasını çeneme çarptı göğsümde yatatken aniddn kafayı kaldırınca. Bıngıldağa zarar vermiş miyimdir ? Kurulurken mutlaka bastırmışımdır ve hergün yıkadığım için hergün zarar verdim sanırım
Çok fazla bastırmadıkça zarar gelmesi imkansız yazıyor internette. Arka bıngıldağına baktın mı öndeki gibi boşluk var mıKızlar bi de ben ne cahilmişim, bu bıngıldağı ben hiç bilmiyodum burda konuşulunca okudum. Ben banyodan sonra bebeğimin saçları uzun olduğu için havluyla baya bastıra bastıra kuruluyodum bebeğimin kafasını. Bi de kafasını da çok okşuyorum. Bikaç kez kafasını çeneme çarptı göğsümde yatatken aniddn kafayı kaldırınca. Bıngıldağa zarar vermiş miyimdir ? Kurulurken mutlaka bastırmışımdır ve hergün yıkadığım için hergün zarar verdim sanırım
Yaparsin cnm ya gorundugu kdr zor degil. BOnu da ben beceremiyorum ama çok özeniyorum
Hastanede bebek hemsiresi genel bilgilendirme yaparken kesinlikle dokunmayin buyukler genelde ovalamak iyidir derler ama zararli kendi haline birakin demistiKızlar benim annem bebeğin meme uçlarına masaj yap ara ara dedi,bende aklıma geldikçe yapıyordum.şimdi temmuz annelerinde kesinlikle sıkılmaması ve masaj yapılmaması gerektiğini okudum ,sebebi belirtilmemiş ama sakıncalıymış.. sizin bilginiz var mı bu konuda? Benim dr hiç uyarmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?