2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hamilelikten önce sigara içiyordum, hamileyken hiç içmedim o zaman zorda gelmiyordu içmemel açıkçası ama şimdi bir haftadır fena halde canım sigara içmek istiyor. Canım sıkılıyor bu duruma
Canım biliyosun kimsenin işine karışma huyum yok. Ama hamileyken/ emzirirken sigara içen kaç arkadaşım varsa, hepsinin çocuğu alerjik astım, krupp vs gibi hastalıkları var. Hep ciğerleri problemli. Az dayan, olmaz mı?

beatrices bana bir yorum yap...,
ayaklarım 38.5 du normalde.
bugun 39 denedım hala dar malesef ayakkabılar ve sandaletler.
bu durum canımı cok sıkıyor. ev terliği bile 41 numara aldım...
45gunluk bebiş... sence hala ödem var mıdır.. nolur olsunnn

kızlar dıyet baslığının linkini sayfaya kopyalayabilir misiniz, yine kaybettim..

Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah

Canım kilo gidince 1 numara farkeder dediler. 39 olur yakında merak etme. Sen güzel beslen, onlar küçülür

Vicdanım el vermiyor canım, yoksa içerdim kıyamıyorum kıza. Sigara içen anne hiç emzirmesin daha iyi gibi yorumlar okudum. 2 yıl emerse yandım :)

Naçizhane tavsiyem Soobe marka. Hem kalıpları geniş hem de fiyatları iyi. Modelleri de çok tatlı.

Kesinlikle soobe bin ürünleri çok güzel bende zibinlari hep oradan aldım hem yumuşak hem çok güzel

Ben ilk kizimdan önce 39 giyerdim doğum hamilelikte 40 oldu ve malesef sonra hep 40 kaldı ve dün ayakkabıları değiştirmek zorunda kaldım.insallah seninki sadece odemdir ve gecer

Bizim dr uyardı, göğüs uçları şiş olabilir eskiler ovalarmış hatta sıkarmış sakın yapmayın böyle birşey dedi. Keşke yazsaymışım önceden ama aklıma gelmedi hiç

Ahah ben inanmıyorum öyle şeylere. Eski bir pagan geleneği:)
Bende inanmam cnm oyle seylere
Espiri yaptim zaten
Gece azda olsa uyurdu simdi uyku saatleri buyudukce azaldigi icin uyanik zamanlari gece maalesef
Bakalim bu gecemiz nasil gecicekk
Ya bnm yuzum cok kasiniyor anlam veremedim
Ozellikle boyun cevrem cenem falan

Kızlar moralim çok bozuk. Bugüne kadar sürekli ağlayan, huzursuz uyumayan bir bebeğim vardı. Genelde uyanık geçiriyordu saatlerimi. Uyusa bile en fazla 1 saate uyanıyor ve sürekli ama istiyordu. Ama dün geceden beri bu saate sürekli uyudu aralıksız. Emzirmek için zorla uyandırdığımda gözleri kapalı 10 dk emip devam etti uykusuna. Çok ağır uyuyor zor uyandırıyorum. Neden böyle oldu anlamadım bi anda huy değişir mi yoksa hastta mı acaba ? Ateşi de yok

Sıcaktan olabilir belki sıcakta benimde kaşınır boynum çünkü..

Bizim dr uyardı, göğüs uçları şiş olabilir eskiler ovalarmış hatta sıkarmış sakın yapmayın böyle birşey dedi. Keşke yazsaymışım önceden ama aklıma gelmedi hiç
Ya bizim ki hiç söylemedi ,yap diyen de annem olunca güvendim.. Allah tan o kadar aklıma gelmedi yapmak toplasam 4-5 kere yapmışımdır..

Bir de biz burnu güzel olsun diye burnunu sıkıyoruz ara ara,onun bir zararı yoktur inşallah ?

Kızlar bi de ben ne cahilmişim, bu bıngıldağı ben hiç bilmiyodum burda konuşulunca okudum. Ben banyodan sonra bebeğimin saçları uzun olduğu için havluyla baya bastıra bastıra kuruluyodum bebeğimin kafasını. Bi de kafasını da çok okşuyorum. Bikaç kez kafasını çeneme çarptı göğsümde yatatken aniddn kafayı kaldırınca. Bıngıldağa zarar vermiş miyimdir ? Kurulurken mutlaka bastırmışımdır ve hergün yıkadığım için hergün zarar verdim sanırım

Yorgun düşmüş olabilir mi canım yarın da bi kontrol et bakalım benim de bebeğim üç dört gündür çok kısa uykular la geçiriyordu gündüzleri dün sabahtan saat 4e kadar arada bir saat uyanık kaldı geri kalan zamanda sürekli uyudu emdi uyudu bugün de yine gündüz toplasan 2saat etmedi uykusu sonunda 1.5 saat önce pes etti

seninbenimgibi selam, bu kanguru olayını ben biraz araştırdım seninle paylaşayım bulduklarımı;
Şimdi slingler var yenidogan bile giyiyor, neko wrap sling, huggyberry sling hatta huggyberry de adı didytai mei tai lerde vvar.
Cok sarıp sarmalanıyor sıcakta bunaltabilir ve baglamak çözmek zor olabilir başlarda.
Emeibaby kullanıyor beatrices o da fikrin söylemiş.
Boba 4G var kanguru olarak, yenidoğan kullanabilir, 2. Eli 300 civarı kendisi 500 civarı. Ben alacaktım ama kanvas kumaşmış yine bu aylarda sıcak olur diye vazgeçtim.
Neko kangurular çok güzel ve hesaplı kumaşları da çok beğeniliyor ama 4 aydan sonra kullanıma uygun diye biliyorum aynı şekilde huggyberry lerde.
Ben huggyberry çok sevdim desenleri güzel bence, todler lar var(büyükler için) ama az önce Esra hanımla konuştum ((huggyberry sahibesi) haftaya babysize lar çıkıyormuş yani yenidoğandan başlayarak kullanılabilinir, fiyatları da 290 civarı olacak.
Ben haftayı bekliyorum huggyberry baby size alacağım karar verdim.

Bastırınca yumuşak yumuşak eline gelir rahatsız olursun zaten otomatik olarak takma kafana bence bişey olmamıştır Allah korur inşallah minik kuzuları

Çok fazla bastırmadıkça zarar gelmesi imkansız yazıyor internette. Arka bıngıldağına baktın mı öndeki gibi boşluk var mı

Onu da ben beceremiyorum ama çok özeniyorum
Yaparsin cnm ya gorundugu kdr zor degil. B
Hastanede bebek hemsiresi genel bilgilendirme yaparken kesinlikle dokunmayin buyukler genelde ovalamak iyidir derler ama zararli kendi haline birakin demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…