2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Teşekkür ederşm öncelikle. Sling istemiyorum. Üşenirim ben uğraşamam. Nekolara baktım güzel,zaten sıcakta giyemem bebeği.
Son söylediğine de bakıcam

Çok fazla bastırmadıkça zarar gelmesi imkansız yazıyor internette. Arka bıngıldağına baktın mı öndeki gibi boşluk var mı
Yok bakamadım uyuyor şimdi uyanınca bakıcam. Arkada da varsa daha kötü ben hep bebeği kafasının arkasından tutuyorum emzirirken ya da kucağımq alırken

Persembe gunu k dogumcuya kontole gidecegim
Cok korkuyrm
Tavsiye verecek olan var mi
Nasil tekrar catala cikcam ben off
Dogumum cok fenaydi cok aciydi
Korkuyrm
Ustelik spiral taktircam
Adet olmadan istemedim canım Spiralden vazgeçerek bugün eczaneden almış olduğum 3 aylık koruyucu iğneyi anasağlıkta vurundum. 15 gün korun sonra gerek yok dedi. koruyucu iğneyle hamile kalan var mi ki acep. Aman daha açılır yapmadık kociş istemeden de niyetim yok yani.

Yakışmış güzel anne harikasın

Fitili attıktan sonra 4-5 dakika popo yanaklarını birleştirip deliği kapatıp bekle dedi bizim oğlanın doktoru. Erimesini bekliyorsun yani. Aklında bulunsun. Geçmiş olsun tekrar.
Evet yaptım canım da erimeden çıktı geri. Bazıları hiç kabul etmezmiş böyle bilemedim.

Kızlar lohusalığımın bugün 38nci günü.Kanamam başladı.Bu sizce adet başlangıcı mıdır ?

Arkadaşlar kızım bu akşam üstünden beri huysuz. Hep emmek istiyor, emzik falab avutmadı. HErneyse, tabi benim de şarıl şarıl sütüm yok, sanırım yetmiyoe. NE kadar olduğunu anlamak için sağdım bi öğününde normalde 10 dk da 90 cc raha tdolardı. 60 cc 18 dakkada çıktı. Onu verdim biraz uyur gibi yaptı uyandı. Ben o kadar açlıktan ağladığımı düşünmüyorum ama bilemedim.evde mama da yok
Doymasıyla ilgili değikdir dimi ya.

Kızlar gece gece çok mutluyum yaaa. Sünnet için araştırma yapıyordum iyi bir dr ve sünnet için. Uzman sünnet kliniği keçiören/Ankara. Keçiören belediyesi karşısında imiş. Vedat Ali Canoğlu dr. Face aracılığı ile az önce bilgi aldık ve kredi kartına 450. Nakit 400. Çocuk sayısı çok olursa 350 çocuk başına. Randevu Alacaz ileri ki günlerde inş hayırla sonuçlanır arkadaşlar. Içim ferahladı az da olsa. Sünnet olduktan sonra ki yırmları da yazarım inş :)

Genelde doymasıyla ilgili oluyor benimkilerde. Tam doymayınca huzursuz oluyorlar. Normalde mama takviyesi veriyor musunuz?

Ben daha çok sagdigim için biliyorum benimki 60 cc le doymaz. Aynı seninki gibi zırt pırt kalkar huysuz olur.

Sağman da dakikayla alakalı değil bebek daha güçlü çekiyor. Göğüslerin tamamen boşaldığında kaç cc çıkıyor o önemli bence. Tabi bebek de hepsini boşalabiliyor mu?

Yok bakamadım uyuyor şimdi uyanınca bakıcam. Arkada da varsa daha kötü ben hep bebeği kafasının arkasından tutuyorum emzirirken ya da kucağımq alırken
Sanmam ki bir sıkıntı olsun ben bildiğim halde o kadar dikkat etmiyorum valla.

Doktoru arastirdiniz mi veya tavsiyemi??bnde baktim dun.elif sumnet merkezini dusundum..600 tl klips ve lokal..ilk oglumu ferda senel de yaptirmistim..cok iyiydi ama cok pahali.

Doktoru arastirdiniz mi veya tavsiyemi??bnde baktim dun.elif sumnet merkezini dusundum..600 tl klips ve lokal..ilk oglumu ferda senel de yaptirmistim..cok iyiydi ama cok pahali.
Canım hem tavsiye hem araştırdım. Ben paradan ziyade dr a çok önem verdim. Kadir mutlu da var araştırdım ama tavsiye yok ve de uzaktı bizim muhite.. Vedat Ali Canoğlu ile ilgili facebook adrrsinde bir çok video var o içimi rahatlattı. Eşimde para yöndende iyi dedi. Kadir mutlu sünnet kliniğinden bilgi aldık 1100 lira dedi. Benim için iyi bi yer olsun da çocuk başı varsın 1000 lira da olsun dedim. Niyetim öyleydi ama burası içime sindi. Inş hayırla sonuçlanır

İşte normalde 90 oldumu bırakıyorum sağmayı. Belki biraz daha devam eder galiba.
Bugün bişey oldu 60 zor çıktı. Kahvaltı yapamamıştım dığru düzgün ondan olabilir mi. Moralim iyiydi çünkü.
Diyorum artık kafama takmıcam. Yok arkadaş ya.

Mükemmel bir özet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…