- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Vicdanım el vermiyor canım, yoksa içerdim kıyamıyorum kıza. Sigara içen anne hiç emzirmesin daha iyi gibi yorumlar okudum. 2 yıl emerse yandım :)
seninbenimgibi selam, bu kanguru olayını ben biraz araştırdım seninle paylaşayım bulduklarımı;
Şimdi slingler var yenidogan bile giyiyor, neko wrap sling, huggyberry sling hatta huggyberry de adı didytai mei tai lerde vvar.
Cok sarıp sarmalanıyor sıcakta bunaltabilir ve baglamak çözmek zor olabilir başlarda.
Emeibaby kullanıyor beatrices o da fikrin söylemiş.
Boba 4G var kanguru olarak, yenidoğan kullanabilir, 2. Eli 300 civarı kendisi 500 civarı. Ben alacaktım ama kanvas kumaşmış yine bu aylarda sıcak olur diye vazgeçtim.
Neko kangurular çok güzel ve hesaplı kumaşları da çok beğeniliyor ama 4 aydan sonra kullanıma uygun diye biliyorum aynı şekilde huggyberry lerde.
Ben huggyberry çok sevdim desenleri güzel bence, todler lar var(büyükler için) ama az önce Esra hanımla konuştum ((huggyberry sahibesi) haftaya babysize lar çıkıyormuş yani yenidoğandan başlayarak kullanılabilinir, fiyatları da 290 civarı olacak.
Ben haftayı bekliyorum huggyberry baby size alacağım karar verdim.
Yok bakamadım uyuyor şimdi uyanınca bakıcam. Arkada da varsa daha kötü ben hep bebeği kafasının arkasından tutuyorum emzirirken ya da kucağımq alırkenÇok fazla bastırmadıkça zarar gelmesi imkansız yazıyor internette. Arka bıngıldağına baktın mı öndeki gibi boşluk var mı
Adet olmadan istemedim canım Spiralden vazgeçerek bugün eczaneden almış olduğum 3 aylık koruyucu iğneyi anasağlıkta vurundum. 15 gün korun sonra gerek yok dedi. koruyucu iğneyle hamile kalan var mi ki acep.Persembe gunu k dogumcuya kontole gidecegim
Cok korkuyrm
Tavsiye verecek olan var mi
Nasil tekrar catala cikcam ben off
Dogumum cok fenaydi cok aciydi
Korkuyrm
Ustelik spiral taktircam
Diktiklerini at canım bizde görelim. :)Evet inanamıyorum ben de:) neyse demin kumaşlarım geldi, büyük kalıplı tulumları gelsin dikerim biraz. Hatta şu anda kendime bir atlet kestim onu dikiyorum :)
Yakışmış güzel anne harikasınE bebek sürekli kucağımda, sıkılıyorum :) geçen haftaya kadar bilgisayar başında çalışıyordum kucakta bebeyle, işlerim de azaldı. Neyse bi bluz diktim kendime yakaya dikiş yapmadım, meme vereceğim diye indir kaldır mahvolacak zaten :) iki yandan 2 omuzdan elde diktim oh canım da sıkılmadı:)
Evet yaptım canım da erimeden çıktı geri. Bazıları hiç kabul etmezmiş böyle bilemedim.Fitili attıktan sonra 4-5 dakika popo yanaklarını birleştirip deliği kapatıp bekle dedi bizim oğlanın doktoru. Erimesini bekliyorsun yani. Aklında bulunsun. Geçmiş olsun tekrar.
Genelde doymasıyla ilgili oluyor benimkilerde. Tam doymayınca huzursuz oluyorlar. Normalde mama takviyesi veriyor musunuz?Arkadaşlar kızım bu akşam üstünden beri huysuz. Hep emmek istiyor, emzik falab avutmadı. HErneyse, tabi benim de şarıl şarıl sütüm yok, sanırım yetmiyoe. NE kadar olduğunu anlamak için sağdım bi öğününde normalde 10 dk da 90 cc raha tdolardı. 60 cc 18 dakkada çıktı. Onu verdim biraz uyur gibi yaptı uyandı. Ben o kadar açlıktan ağladığımı düşünmüyorum ama bilemedim.evde mama da yok
Doymasıyla ilgili değikdir dimi ya.
Arkadaşlar kızım bu akşam üstünden beri huysuz. Hep emmek istiyor, emzik falab avutmadı. HErneyse, tabi benim de şarıl şarıl sütüm yok, sanırım yetmiyoe. NE kadar olduğunu anlamak için sağdım bi öğününde normalde 10 dk da 90 cc raha tdolardı. 60 cc 18 dakkada çıktı. Onu verdim biraz uyur gibi yaptı uyandı. Ben o kadar açlıktan ağladığımı düşünmüyorum ama bilemedim.evde mama da yok
Doymasıyla ilgili değikdir dimi ya.
Sanmam ki bir sıkıntı olsun ben bildiğim halde o kadar dikkat etmiyorum valla.Yok bakamadım uyuyor şimdi uyanınca bakıcam. Arkada da varsa daha kötü ben hep bebeği kafasının arkasından tutuyorum emzirirken ya da kucağımq alırken
Doktoru arastirdiniz mi veya tavsiyemi??bnde baktim dun.elif sumnet merkezini dusundum..600 tl klips ve lokal..ilk oglumu ferda senel de yaptirmistim..cok iyiydi ama cok pahali.Kızlar gece gece çok mutluyum yaaa. Sünnet için araştırma yapıyordum iyi bir dr ve sünnet için. Uzman sünnet kliniği keçiören/Ankara. Keçiören belediyesi karşısında imiş. Vedat Ali Canoğlu dr. Face aracılığı ile az önce bilgi aldık ve kredi kartına 450. Nakit 400. Çocuk sayısı çok olursa 350 çocuk başına. Randevu Alacaz ileri ki günlerde inş hayırla sonuçlanır arkadaşlar. Içim ferahladı az da olsa. Sünnet olduktan sonra ki yırmları da yazarım inş :)
Canım hem tavsiye hem araştırdım. Ben paradan ziyade dr a çok önem verdim. Kadir mutlu da var araştırdım ama tavsiye yok ve de uzaktı bizim muhite.. Vedat Ali Canoğlu ile ilgili facebook adrrsinde bir çok video var o içimi rahatlattı. Eşimde para yöndende iyi dedi. Kadir mutlu sünnet kliniğinden bilgi aldık 1100 lira dedi. Benim için iyi bi yer olsun da çocuk başı varsın 1000 lira da olsun dedim. Niyetim öyleydi ama burası içime sindi. Inş hayırla sonuçlanırDoktoru arastirdiniz mi veya tavsiyemi??bnde baktim dun.elif sumnet merkezini dusundum..600 tl klips ve lokal..ilk oglumu ferda senel de yaptirmistim..cok iyiydi ama cok pahali.
Genelde doymasıyla ilgili oluyor benimkilerde. Tam doymayınca huzursuz oluyorlar. Normalde mama takviyesi veriyor musunuz?
Ben daha çok sagdigim için biliyorum benimki 60 cc le doymaz. Aynı seninki gibi zırt pırt kalkar huysuz olur.
Sağman da dakikayla alakalı değil bebek daha güçlü çekiyor. Göğüslerin tamamen boşaldığında kaç cc çıkıyor o önemli bence. Tabi bebek de hepsini boşalabiliyor mu?
Sen beslenmeni azaltma canım ona ek mama vermiyorsan.bol bol süt yapıcı şeyler ye. Bir de uyu dinlen mutlaka. Sevgiler.Mama vermiyorum normalde. Zor uyuttuk. Of gece gece ne zor.
Mükemmel bir özet :)seninbenimgibi selam, bu kanguru olayını ben biraz araştırdım seninle paylaşayım bulduklarımı;
Şimdi slingler var yenidogan bile giyiyor, neko wrap sling, huggyberry sling hatta huggyberry de adı didytai mei tai lerde vvar.
Cok sarıp sarmalanıyor sıcakta bunaltabilir ve baglamak çözmek zor olabilir başlarda.
Emeibaby kullanıyor beatrices o da fikrin söylemiş.
Boba 4G var kanguru olarak, yenidoğan kullanabilir, 2. Eli 300 civarı kendisi 500 civarı. Ben alacaktım ama kanvas kumaşmış yine bu aylarda sıcak olur diye vazgeçtim.
Neko kangurular çok güzel ve hesaplı kumaşları da çok beğeniliyor ama 4 aydan sonra kullanıma uygun diye biliyorum aynı şekilde huggyberry lerde.
Ben huggyberry çok sevdim desenleri güzel bence, todler lar var(büyükler için) ama az önce Esra hanımla konuştum ((huggyberry sahibesi) haftaya babysize lar çıkıyormuş yani yenidoğandan başlayarak kullanılabilinir, fiyatları da 290 civarı olacak.
Ben haftayı bekliyorum huggyberry baby size alacağım karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?