2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Memlekete geldim. Kayınvalidede kalıyorum. Komsusu dediki bebeginiz cok aglıyo aç galiba mama verin
Kayınvalide yetmiyodu zaten bide hiç tanımadıgım komsu çıktı başıma
Aglarken bacaklarını kendine dogru cekmese ve pırt deyince aglaması kesilmese gercekten bende aç derim ama deil işte

Benim oğlumda ağlıyor ikiniyor sonra gaz kaka çıkınca bi rahatlama oluyo
Aç da değil 48 günlük iki kilo almış anne sütü ile

Günaydınlaaarrr,
Bizde dün akşam kakada çok az mukus gördük. 3 ü 1 arada nescafe dışında yediklerimde hiç birşey değişmemişti.
Nescafe yapmış olabilir mi sizce?

Benimde canim ben sutten oldugunu dusnuyorum bebegin gazini cikartmak icin omzuma algimda hep sutu yuzume suruyor o yuzden oldigunu dusuniyorum

Kizlar ya gunaydinn birsey soracagim ozellikle sezeryan olanlar ben kucuk tualetimin geldigini farketmiuorum dogumdan beri ne zaman karnim agriyo o zaman anliyorum ki cisim gelmis ve iyice sikismisim bu normal mi

Kizlar ya gunaydinn birsey soracagim ozellikle sezeryan olanlar ben kucuk tualetimin geldigini farketmiuorum dogumdan beri ne zaman karnim agriyo o zaman anliyorum ki cisim gelmis ve iyice sikismisim bu normal mi
Allah Allah bende yok öyle bişey kırkın çıktımı? Bidaha kontrole git bakalım çıkınca
Ben gittim kırkım çıkınca ultrasonda baktı ve idrar kesende normal diye üstüne basa basa söyledi

Hadi bakalim ins..tecrubelerini yazarsin

Hadi bakalim ins..tecrubelerini yazarsin

@zeyden ben de sınıf öğretmeniyim devlette. Kedin değil ama büyük ihtimalle ben de ücretsiz izne ayrılacağım
Bende ogretmenim ilk donem izin dusunuyorum ama rapor alabildigim kadar alıp alamadıgımda mı ucretsize donsem diyorum siz ne dusunuyorsunuz rapor konusunda

Kizlar acil bakar misiniz bebegim sol gogsumu emmedi hic doktorum ve bebegimin doktoru sag ver dedi anne sutunden mahrum kalmasin hep sagdim az once kan geldi biberona korktum bu normal bisey mi basina gelen varmi ?

Bende ogretmenim ilk donem izin dusunuyorum ama rapor alabildigim kadar alıp alamadıgımda mı ucretsize donsem diyorum siz ne dusunuyorsunuz rapor konusunda

Ben de Eylül'de ayrılacağım ücretsiz izne.bi seminerler kalıyor ya gitmeyip o tarihlerde İzne ayrılıp ağustos maaşından farkı vereceğim,ya da bi şekilde gideceğim-okul da 55-60 m var -uzun süreli Rapor ya da heyet raporunu uygun bulmuyorum kendim için,hak etmediğim maaşı almak gibi geliyor

Kizlar acil bakar misiniz bebegim sol gogsumu emmedi hic doktorum ve bebegimin doktoru sag ver dedi anne sutunden mahrum kalmasin hep sagdim az once kan geldi biberona korktum bu normal bisey mi basina gelen varmi ?

Allah Allah bende yok öyle bişey kırkın çıktımı? Bidaha kontrole git bakalım çıkınca
Ben gittim kırkım çıkınca ultrasonda baktı ve idrar kesende normal diye üstüne basa basa söyledi
Bu hafta sonu cikiyor canim ayrica gun icerisinde belki 2 kez wc isstegim oluyo emzrdiim icin mi acaba gelmiyo tualetim

Günaydınlaaarrr,
Bizde dün akşam kakada çok az mukus gördük. 3 ü 1 arada nescafe dışında yediklerimde hiç birşey değişmemişti.
Nescafe yapmış olabilir mi sizce?
Ne zaman içtin? 24 saatte geçiyor anne sütüne yenenler:)
Az mukus sorun değil, 3 gün daha kahve iç aynısını, yeni bir şey ekleme, kötüye giderse bakarsın.
Her mukuslu kaka alerji değil:)

Ee hayır? Benim öyle olmuyor en azından.
Yoğunluktan farkedemiyor olmayasın? Analık çok çılgın çünkü, hep kendini ikinci plana atıyorsun

Yok bakamadım uyuyor şimdi uyanınca bakıcam. Arkada da varsa daha kötü ben hep bebeği kafasının arkasından tutuyorum emzirirken ya da kucağımq alırken
Öyle tutmayla bişey olmaz merak etme hepimiz tutuyoruz özellikle güç.uygulamaktan bahsediyor nette koruyucu bir zar varmış korkma birşey olmadı bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…