2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende ogretmenim ilk donem izin dusunuyorum ama rapor alabildigim kadar alıp alamadıgımda mı ucretsize donsem diyorum siz ne dusunuyorsunuz rapor konusunda
Ohal olduğu için rapor vermiyorlar. Keşke verseler deneriz olmazsa mecbur ücretsiz izin. Zaten seminer dönemi il hafta kurban bayramına denk geliyor ben seminere gideceğim eğitim öğretim başladığında ayrılırım dilekçeyi o şekilde yazacağım. En azından 2 hafta maaşımdan kesilmesin ilk haftası zaten bayram seminerde de çok kalmıyoruz idare edilebilir

Bende heyey degil de 40gün rapor hakkımız var bebiş bakımı için kullansam yine de hak olur mu diyorum kafa karısıyo:) ya direk ücretsiz alcam bi donem ya da rapor ücretsiz seklinde ama bakalm :)

Bnde gdecegim seminerlere alırım veleti takılırız okulda:) bilmem bizim burda rapor almış okuldaki arkadaslar o yuzden alma dusuncesi var bende de

Bnde gdecegim seminerlere alırım veleti takılırız okulda:) bilmem bizim burda rapor almış okuldaki arkadaslar o yuzden alma dusuncesi var bende de
Valla bulan buluyor. Ben bulabileceğimi sanmıyorum bide hak geçer düşüncesi bende de var. Helalimize haram bulaşmasın. Bi taraftan da baya bir kayıp olacak. Şimdiden para biriktirmekte fayda var

Valla bulan buluyor. Ben bulabileceğimi sanmıyorum bide hak geçer düşüncesi bende de var. Helalimize haram bulaşmasın. Bi taraftan da baya bir kayıp olacak. Şimdiden para biriktirmekte fayda var
Ya keyfiyattan almıyoruz ki bebek bakımı da cok onemli bir sebep rapor için ben besliyorum sonucta onu bana muhtac bilmiyorum kafam karısık bi diyanete sormalı:)) ay valla dogumu sunneti akika kurbanı derken para biriktirmek hiç mumkun olmadı ya biriktirebilseydik dert etmezdim bu kadar:)

Gecmisolsun
Ben cok pimpirikliyim.
Ya dusukse hemen ogrenilsin istiyorum.B12 bakilmadi aklim orda simdi. Haa hatta norolojiden rand. Aldim ,bebegimin ataklari falan varmi epilepsi falan diye bi bakilsin istedimm.
Yazik yaşim ileri diye kiramiyorlar beni dr.lar.ne istiyorsam tamam diyirlar. Gorunurde biseyi yokmus.cokk normalmis ama yineede eeg den rand.aldim. 3 Ekime.
Sebebide esnerken basini cook geriye cekiyirdu.dr. bu normal aslinda dedi.

Kizlar ya gunaydinn birsey soracagim ozellikle sezeryan olanlar ben kucuk tualetimin geldigini farketmiuorum dogumdan beri ne zaman karnim agriyo o zaman anliyorum ki cisim gelmis ve iyice sikismisim bu normal mi

Ben de ilk zamanlar hissetmiyordum. Özellikle ilk günler hiç. Tuvalete saat tutup gidiyordum. Gittiğimde de sıkışmış oluyordum. Yani hissizlik vardı. Doktora sordum normal dedi. Artık hissediyorum ama düzeldi.

İlerde kazitamayiz buyudugu icin.
Ben kesmek derken kazitmayi kastetmistim de.
Aynen bizimde ilk saclari dikkat cekiyor. Aaaa ne kadar uzun siyah saclari var bebegin diyirlar.

Bak bu durym biraz hassas ama sen böyle yaparsan hastalığı cagırırsın, lohusalıkta mı böyle oldun önceden de böyle bir huyun var mıydı? Önceden de varsa lohusalıkla birleşmiştir kendni çok yorarsın, sen de bir psikiyatr a görünebilirsin. Ne olacak ki rahatlatır swni biraz..

Bu hafta sonu cikiyor canim ayrica gun icerisinde belki 2 kez wc isstegim oluyo emzrdiim icin mi acaba gelmiyo tualetim
Evet canım benimde az oluyor tuvalet ihtiyacım çok su içmeme rağmen süt üretimi ve terle atıldığı içindir diye düşünüyorum

Olaylari birkac adim onceden yasamayi aliskanlik edinmisim huyum kurusun.
Yani belkie de burcumun ozelliklerini tam yansitiyorum.ornek.suan yaz ayindayiz. Ben sonbahar i yasiyorum gibi birsey bu durum.5-7 aylik zamanlarini planliyorum

Etkilendigi anda kusar zaten.o anda kusmamissa etkilenmemistir.

bir gece bizimki çığlık çığlığa kalmıştı.
süt sağıyorum 1 damla gelmiyordu. oysa beslenme saatiydi.
gece gece mama aradık neyse bulduk.bebiş hemen içti. uyudu. o gunden beri gunde genelde 2 bazen 3 kullanıyorum

Halsiz mi peki? Ağrısı olsa ağlar, ateşi vs de yoksa takip et istersen. Baktın hepten sessizleşti, doktora sor istersen.
Bugün kalça ultrason u için randevumuz var o sırada doktora bunu da sorarım canım tesekkurler

Hamilelikten önce sigara içiyordum, hamileyken hiç içmedim o zaman zorda gelmiyordu içmemel açıkçası ama şimdi bir haftadır fena halde canım sigara içmek istiyor. Canım sıkılıyor bu duruma
Benzer olay bende de var hamilelikte icmedim zor da gelmedi şimdi bazen kendimi plan yaparken buluyorum ek gıdaya geçince günde bir tane içebilir miyim nr zaman günde 2 tane icsem olir ki gibi.. sonra sacmalama diyorum emerken icemezsin diyorum. eşim de sen sutten kesmeden ben sigarayı birakicam diyor ben de he diyorum.. Ben hamile kalınca da birakackti sonra ramazanda bırakacaktı sonra çocuk dogunca birakackti.. isim ona kalırsa yandık.
Icmesek iyi olur emzirirken zaten icmeyelim de sonrasında da ıcmesek keşke..

Kizlar ya gunaydinn birsey soracagim ozellikle sezeryan olanlar ben kucuk tualetimin geldigini farketmiuorum dogumdan beri ne zaman karnim agriyo o zaman anliyorum ki cisim gelmis ve iyice sikismisim bu normal mi
Sezeryansan sonra birkaç gün ben de yasadim onu bir anda tuvaletimin geldiğini hissediyordum ama o da son raddede.. doğrultup yataktan kalkıp kaplumbağa hızıyla tuvalete yürürken tuvaletimi tutmaya calisacagima depend beze birakiveriyordim sadece bu yüzden bile depend sen çok memnun kaldım. Ama bu kadar uzun sürmesi normal olmayabilir canım kontrole gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…