Ohal olduğu için rapor vermiyorlar. Keşke verseler deneriz olmazsa mecbur ücretsiz izin. Zaten seminer dönemi il hafta kurban bayramına denk geliyor ben seminere gideceğim eğitim öğretim başladığında ayrılırım dilekçeyi o şekilde yazacağım. En azından 2 hafta maaşımdan kesilmesin ilk haftası zaten bayram seminerde de çok kalmıyoruz idare edilebilirBende ogretmenim ilk donem izin dusunuyorum ama rapor alabildigim kadar alıp alamadıgımda mı ucretsize donsem diyorum siz ne dusunuyorsunuz rapor konusunda
Bende heyey degil de 40gün rapor hakkımız var bebiş bakımı için kullansam yine de hak olur mu diyorum kafa karısıyo:) ya direk ücretsiz alcam bi donem ya da rapor ücretsiz seklinde ama bakalm :)Ben de Eylül'de ayrılacağım ücretsiz izne.bi seminerler kalıyor ya gitmeyip o tarihlerde İzne ayrılıp ağustos maaşından farkı vereceğim,ya da bi şekilde gideceğim-okul da 55-60 m var -uzun süreli Rapor ya da heyet raporunu uygun bulmuyorum kendim için,hak etmediğim maaşı almak gibi geliyor
Bnde gdecegim seminerlere alırım veleti takılırız okulda:) bilmem bizim burda rapor almış okuldaki arkadaslar o yuzden alma dusuncesi var bende deOhal olduğu için rapor vermiyorlar. Keşke verseler deneriz olmazsa mecbur ücretsiz izin. Zaten seminer dönemi il hafta kurban bayramına denk geliyor ben seminere gideceğim eğitim öğretim başladığında ayrılırım dilekçeyi o şekilde yazacağım. En azından 2 hafta maaşımdan kesilmesin ilk haftası zaten bayram seminerde de çok kalmıyoruz idare edilebilir
Valla bulan buluyor. Ben bulabileceğimi sanmıyorum bide hak geçer düşüncesi bende de var. Helalimize haram bulaşmasın. Bi taraftan da baya bir kayıp olacak. Şimdiden para biriktirmekte fayda varBnde gdecegim seminerlere alırım veleti takılırız okulda:) bilmem bizim burda rapor almış okuldaki arkadaslar o yuzden alma dusuncesi var bende de
Ya keyfiyattan almıyoruz ki bebek bakımı da cok onemli bir sebep rapor için ben besliyorum sonucta onu bana muhtac bilmiyorum kafam karısık bi diyanete sormalı:)) ay valla dogumu sunneti akika kurbanı derken para biriktirmek hiç mumkun olmadı ya biriktirebilseydik dert etmezdim bu kadar:)Valla bulan buluyor. Ben bulabileceğimi sanmıyorum bide hak geçer düşüncesi bende de var. Helalimize haram bulaşmasın. Bi taraftan da baya bir kayıp olacak. Şimdiden para biriktirmekte fayda var
Kepegin islatilarak yogunlastirilmis sıkıştirilmis hali. Yada yara kabugu gibi gorunumlu kafa derisinde olusan biseyCanım konak ne oluyor? Cahilliğime ver hiç bilmiyorum
GecmisolsunBenim yavrumunda troid falan hepsine bakıldı 3 tüp kan alındı ne kadar kanı varki sanki, sen neden böyle bir istekte bulundun, bizden dr istedi sarılığı geçmek bitmeyince 7 diydi 1. Ayında ve acaba başka bir hastalık mı neden oluyor diye baktı..
Kizlar ya gunaydinn birsey soracagim ozellikle sezeryan olanlar ben kucuk tualetimin geldigini farketmiuorum dogumdan beri ne zaman karnim agriyo o zaman anliyorum ki cisim gelmis ve iyice sikismisim bu normal mi
İlerde kazitamayiz buyudugu icin.Daha erken değil mi kesmek için. Ben 1 yaşındam önce kesmeyi düşünmüyorum belki sonrada duruma bağlı. Yaşında belinde olur heralde bir de uzuyor. Gören herkes saçlarına takılıyor :) konak bizde de yok bilmiyorum sonradan oluşur mu?
Bak bu durym biraz hassas ama sen böyle yaparsan hastalığı cagırırsın, lohusalıkta mı böyle oldun önceden de böyle bir huyun var mıydı? Önceden de varsa lohusalıkla birleşmiştir kendni çok yorarsın, sen de bir psikiyatr a görünebilirsin. Ne olacak ki rahatlatır swni biraz..Gecmisolsun
Ben cok pimpirikliyim.
Ya dusukse hemen ogrenilsin istiyorum.B12 bakilmadi aklim orda simdi. Haa hatta norolojiden rand. Aldim ,bebegimin ataklari falan varmi epilepsi falan diye bi bakilsin istedimm.
Yazik yaşim ileri diye kiramiyorlar beni dr.lar.ne istiyorsam tamam diyirlar. Gorunurde biseyi yokmus.cokk normalmis ama yineede eeg den rand.aldim. 3 Ekime.
Sebebide esnerken basini cook geriye cekiyirdu.dr. bu normal aslinda dedi.
Evet canım benimde az oluyor tuvalet ihtiyacım çok su içmeme rağmen süt üretimi ve terle atıldığı içindir diye düşünüyorumBu hafta sonu cikiyor canim ayrica gun icerisinde belki 2 kez wc isstegim oluyo emzrdiim icin mi acaba gelmiyo tualetim
Gür olsun diye mi kazıtıyorsun neden kazıtıyorsun canım?İlerde kazitamayiz buyudugu icin.
Ben kesmek derken kazitmayi kastetmistim de.
Aynen bizimde ilk saclari dikkat cekiyor. Aaaa ne kadar uzun siyah saclari var bebegin diyirlar.
Suyu az mi iciyorsun acaba?Bu hafta sonu cikiyor canim ayrica gun icerisinde belki 2 kez wc isstegim oluyo emzrdiim icin mi acaba gelmiyo tualetim
Bak bu durym biraz hassas ama sen böyle yaparsan hastalığı cagırırsın, lohusalıkta mı böyle oldun önceden de böyle bir huyun var mıydı? Önceden de varsa lohusalıkla birleşmiştir kendni çok yorarsın, sen de bir psikiyatr a görünebilirsin. Ne olacak ki rahatlatır swni biraz..
Başak mısın?Olaylari birkac adim onceden yasamayi aliskanlik edinmisim huyum kurusun.
Yani belkie de burcumun ozelliklerini tam yansitiyorum.ornek.suan yaz ayindayiz. Ben sonbahar i yasiyorum gibi birsey bu durum.5-7 aylik zamanlarini planliyorum
Aslinda dogmadan once sunnettir diye dusunuyordum. 7 sini kacirinca yani kestiremeyince kaldi oyle.Gür olsun diye mi kazıtıyorsun neden kazıtıyorsun canım?
Kova yengeçBaşak mısın?
Kızlar bi de ben ne cahilmişim, bu bıngıldağı ben hiç bilmiyodum burda konuşulunca okudum. Ben banyodan sonra bebeğimin saçları uzun olduğu için havluyla baya bastıra bastıra kuruluyodum bebeğimin kafasını. Bi de kafasını da çok okşuyorum. Bikaç kez kafasını çeneme çarptı göğsümde yatatken aniddn kafayı kaldırınca. Bıngıldağa zarar vermiş miyimdir ? Kurulurken mutlaka bastırmışımdır ve hergün yıkadığım için hergün zarar verdim sanırım
Arkadaşlar kızım bu akşam üstünden beri huysuz. Hep emmek istiyor, emzik falab avutmadı. HErneyse, tabi benim de şarıl şarıl sütüm yok, sanırım yetmiyoe. NE kadar olduğunu anlamak için sağdım bi öğününde normalde 10 dk da 90 cc raha tdolardı. 60 cc 18 dakkada çıktı. Onu verdim biraz uyur gibi yaptı uyandı. Ben o kadar açlıktan ağladığımı düşünmüyorum ama bilemedim.evde mama da yok
Doymasıyla ilgili değikdir dimi ya.
Bugün kalça ultrason u için randevumuz var o sırada doktora bunu da sorarım canım tesekkurlerHalsiz mi peki? Ağrısı olsa ağlar, ateşi vs de yoksa takip et istersen. Baktın hepten sessizleşti, doktora sor istersen.
Benzer olay bende de var hamilelikte icmedim zor da gelmedi şimdi bazen kendimi plan yaparken buluyorum ek gıdaya geçince günde bir tane içebilir miyim nr zaman günde 2 tane icsem olir ki gibi.. sonra sacmalama diyorum emerken icemezsin diyorum. eşim de sen sutten kesmeden ben sigarayı birakicam diyor ben de he diyorum.. Ben hamile kalınca da birakackti sonra ramazanda bırakacaktı sonra çocuk dogunca birakackti.. isim ona kalırsa yandık.Hamilelikten önce sigara içiyordum, hamileyken hiç içmedim o zaman zorda gelmiyordu içmemel açıkçası ama şimdi bir haftadır fena halde canım sigara içmek istiyor. Canım sıkılıyor bu duruma
Sezeryansan sonra birkaç gün ben de yasadim onu bir anda tuvaletimin geldiğini hissediyordum ama o da son raddede.. doğrultup yataktan kalkıp kaplumbağa hızıyla tuvalete yürürken tuvaletimi tutmaya calisacagima depend beze birakiveriyordimKizlar ya gunaydinn birsey soracagim ozellikle sezeryan olanlar ben kucuk tualetimin geldigini farketmiuorum dogumdan beri ne zaman karnim agriyo o zaman anliyorum ki cisim gelmis ve iyice sikismisim bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?