2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar olacak iş değil. 5 gündür artarak devam eden kulak ağrım vardı.acile gıtmıstım. emin olamadı dr.parol verip yollamıstı bende kullanmamıstım nasıl olsa bir işe yaramıyor dıye: )
bugun kulak burun boğaza gıttım. nurtopu gibi orta kulak iltıhabım olmuş.
havuza falanda gırmedım.duş alırken su kaçırdım sanırım.
1000lık antıbıyotık ve 2 farklı damla verdi.
antıbıyotıgın içinde kesınlıkle emzıren kullanmasın yazıyor.kullanırsa emzirmeye ara versin yaazıyor.anlamıyorum bu işi.
bende içmedim ama öyle böyle bır agrı değil. umarım gecer.

Aslinda dogmadan once sunnettir diye dusunuyordum. 7 sini kacirinca yani kestiremeyince kaldi oyle.
Ama şu çok kokma olayi olmaz belki kestirince diyorum.
Geçior ya, benim eşimin annesi adak adamış eşime, 3 yaşına kadar kesmemiş saçlarını Araplarda böyle adaklar var, saçları uzun sarı lülee lüleymiş fotoğrafları var kız çocugu gibi güzel :) şimdide gayet gür ve koku falan yok, yni canın ne istiyorsa onu yap gerisi boş bence herşey genlerle oluyor.

Bizim de bi sünnet eksik burdan kızımız var ama para biriktirmek hayal oldu gerçekten

Elektronik sigara deneyebilirsiniz

öğretmen anneler, bu dönem işe başlayacak mısınız yoksa ara verecek misiniz. Seminer dönemine giderek bi maaş daha alabilme gibi bi olay duydum bilgisi olan var mı ona göre seminerlere gider öyle izne ayrılırım

Bacım geçmiş olsun ama sağır filan olursun, içmen lazım. Bitene kadar sağıp atarsın, mama verirsin. Ya da sağ, dolaba at, sonra başla ilaca.
Çekme öyle.

Ne zaman içtin? 24 saatte geçiyor anne sütüne yenenler:)
Az mukus sorun değil, 3 gün daha kahve iç aynısını, yeni bir şey ekleme, kötüye giderse bakarsın.
Her mukuslu kaka alerji değil:)
Pazartesi içmiştim canım, dün akşamda kalasında mukus gördüm ama çok azdı. Başka birşeyin belirtisi olabilir mi, üşüttümü acaba?

Pazartesi içmiştim canım, dün akşamda kalasında mukus gördüm ama çok azdı. Başka birşeyin belirtisi olabilir mi, üşüttümü acaba?
Yok üşütme başka belirti veriyor. Kahveden olabilir. Ama dokunmuştur olur öyle. İçme bakalım. Başka olursa döküntüsü filan var mı bakarız.

Yok üşütme başka belirti veriyor. Kahveden olabilir. Ama dokunmuştur olur öyle. İçme bakalım. Başka olursa döküntüsü filan var mı bakarız.
Döküntüsü yok canım sadece alın bölgesi deri değiştiriyor. Sarıydı alnı yavaş yavaş düzeliyor. Onun dışında görmedim.
Kahve keyfide gitti yani :)
Çok ağır gelmeye başladı bu kısıtlamalar artık bana. En zayıf halka benim galiba burada dayanamıyorum

Çok çok geçmiş olsun, feci birşeydir bilirim ve ilaçsız geçmesi çok zor canım. Çocuk dr ile görüşmeni tavsiye ederim belki enziren anne için daha uygun bir ilaç tavsiye eder

Ben ilk donem gtmeyi dusunmuyorum canm ama seminer donemine gidicem en azndan 15günlk maaş alır egtm odenegi alırm. Maas alınıyor ama ayı tam çalışmadgın için çalışmadıgın gün kadarını geri odemen gerekiyo diye biliyorum

Canım seninkinde alerji belirtisi yok ki. Ye iç istediğini. Kaçınman gereken şeyler içinde ne olduğunu bilmediklerin. Salam sosis vs.
Ben yumurta hariç herşeyi yiyorum artık. Ama içinde yumurta olan poğaça yedim geçen gün kayınvalide yapmış, yine mukus oldu, aldım cevabımı mesela iç bugün kahveni, yine mukud olursa bakarsın.

Kepegin islatilarak yogunlastirilmis sıkıştirilmis hali. Yada yara kabugu gibi gorunumlu kafa derisinde olusan bisey
Benim bebekte o kadar yoğun bişey yok da kepek gibi çok çok küçük arada bir görüyorum. Onlar mı konak acaba? Nasıl geçer?

Yok canım yalnız değilsin, ben artık isyan etmeyi bıraktım. Arkadaşları bunaltmıyım diye. Dünden beri sütüm azaldı zaten. Ama ondan ağlamıyo bu çocuk başka bişey var çözemedim. Çözemedikçe geriliyorum.
Bilmiyorum sonum ne olcak

Alerjik insanın çocuğı da öyle oluyo heralde. Senin de işin zor valla.

Çok geçmiş olsun öncelikle.Prki süt durumun nasıl şimdi.

Ben herseyi yiyorum dozunu abartmadan günde 1 türk kahvesi keyfi yapıyrm sıkıntı yokyani arada kaka rengi değişiyor ama keyfi yerinde cok takılmıyorum annem diyoki ne bu iki saattte bir emZirme süt olsun diye ekstra cay içmeler bizde yoktu böle seyler ben az yerdim sütüm taşardı siz uyanınca emzirirdim sanırım biraz abartıyorsunuz dedi :)
Bende pişik sorunu var 1 haftayı geçti

Kızlar benim kız memede yaşıyor. Yalancı meme ile bu sorunu aşan, memnun olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…