biz hiç göz muayenesi yaptırmadık çocuklarımıza... yani bir şikayet yokken kontrol amaçlı hiç göz doktoruna götürmedik. Hiçbirine işitme testi de yaptırmadık... çok mu rahatız ne...Biz 63 gunluk olduk isiga tepki vermiyor diyince cok korktum. Benim oglumda yeni yeni besikte bi yandan bi yana gecerken takip ediyor beni yoksa banami oyle geliyor anlamiyrm. Doktora guvenmek istiyorum cok ilgiliydi detaylica bakti sorun yok dediyse yoktur insaallah. Karanlikta isigi acinca gozlerini bi kac kere kistiginida farketmistim. Yuzune sessizce oyunlar yaptigimdada arada gulumsuyor. Aman ne bilim ya doktora guvenmeyi tercih edip bu konuyu dusunmemeye calisacgm.
E lilipit bir miktar açıklık olması normal tabii. İki tane normal doğumun ardından tamamen toparlanmayabilir de... ama son durum için daha erken... 6-7 ay sonra belli olur anca...Normal dogum yapan arkadaslarim
Ben hic ayna ile bakmamistim malum bolgeye, ilk dogumumda bile
Yarin dr gidicem bir bakayim dedim
Dr cok iyi dikis mikis kesik mesik hic bisey gozukmuyor, yalniz bende aciklik var
Sok oldum, resmen icerisi gozukuyor
Moralim bozuldu
Ne zaman toparlayacak kendini
Ya da bende mi sorun var
Baktiniz mi hic?
Aslinda isitme testinde ilk etapta gecemedi diye goturdm goz icinde hemsire yapilmasi gerek biz kaydini aliyrz falan dedi rutin sandim asm deki doktor tepki vermiyor diyince o yuzden gittim hastaneye yoksa aklimda bile yoktu gorme testi. Simdi aklimda takili kalcak evham yapmamaya calisacagimbiz hiç göz muayenesi yaptırmadık çocuklarımıza... yani bir şikayet yokken kontrol amaçlı hiç göz doktoruna götürmedik. Hiçbirine işitme testi de yaptırmadık... çok mu rahatız ne...
Bence de evham yapma... aslında çok gevşeklik de iyi değil çok pimpiriklik de... sorun olsa mutlaka farkedilirdi. Bence gayet iyi annesi...Aslinda isitme testinde ilk etapta gecemedi diye goturdm goz icinde hemsire yapilmasi gerek biz kaydini aliyrz falan dedi rutin sandim asm deki doktor tepki vermiyor diyince o yuzden gittim hastaneye yoksa aklimda bile yoktu gorme testi. Simdi aklimda takili kalcak evham yapmamaya calisacagim
Sonucta ne yaptigini bilen kisiler dr.lar.Biz 63 gunluk olduk isiga tepki vermiyor diyince cok korktum. Benim oglumda yeni yeni besikte bi yandan bi yana gecerken takip ediyor beni yoksa banami oyle geliyor anlamiyrm. Doktora guvenmek istiyorum cok ilgiliydi detaylica bakti sorun yok dediyse yoktur insaallah. Karanlikta isigi acinca gozlerini bi kac kere kistiginida farketmistim. Yuzune sessizce oyunlar yaptigimdada arada gulumsuyor. Aman ne bilim ya doktora guvenmeyi tercih edip bu konuyu dusunmemeye calisacgm.
Ben esk.dev.hastanesinde dogum yaptim.Kimse bize goz kontrol icin randevu vermedi..doktorda soylemedi...ben de yaptirmadim yani..vaarmi baska yaptiran
Bende hamilelikten önce içiyordum hamileyken canım hiç istemedi..şimdi benimde acayip içesim geliyor napıcazHamilelikten önce sigara içiyordum, hamileyken hiç içmedim o zaman zorda gelmiyordu içmemel açıkçası ama şimdi bir haftadır fena halde canım sigara içmek istiyor. Canım sıkılıyor bu duruma
biz hiç göz muayenesi yaptırmadık çocuklarımıza... yani bir şikayet yokken kontrol amaçlı hiç göz doktoruna götürmedik. Hiçbirine işitme testi de yaptırmadık... çok mu rahatız ne...
Bnmmki gozune bakmadi hic..kulagina fln bakti..2. Ay kontrolunfde detayli sorarim artik..ama gormesinde problem yok gibi..Benim oğlanın doktoru her gittiğimizde bakıyor gözüne ışıkla. Bebek doktorlarınız bakmıyor mu?
Bwn cesaret edip bakamadim.ama dikis yerlerim bacagimi fln ayirdigimda igne gibi batiyor..sizliyor..biyuk tuvaletimi yaparken elimi surdugumde aciklik gelmiyor elimeNormal dogum yapan arkadaslarim
Dr cok iyi dikis mikis kesik mesik hic bisey gozukmuyor, yalniz bende aciklik var
Moralim bozuldu
Ya da bende mi sorun var
Baktiniz mi hic?
Memeyi bırakana kadar mecbur içmicez, artık 6 ay mı olur 2 yıl mı olur bilemem..Bende hamilelikten önce içiyordum hamileyken canım hiç istemedi..şimdi benimde acayip içesim geliyor napıcaz
Ben ingilizce öğretmeniyim. Ücersiz izin alamıyorum malesef. Ev kredimiz var. Bir süre raporlarla idare edicemarkadaslar aramizda ogretmen olanlar kimler merak ettim kendimden basliyim ben turkce ogretmeniyim bu sene ucretsiz izin alicm sizler ne yapmayi dusunuyorsunuz
Bwn cesaret edip bakamadim.ama dikis yerlerim bacagimi fln ayirdigimda igne gibi batiyor..sizliyor..biyuk tuvaletimi yaparken elimi surdugumde aciklik gelmiyor elime
Ya sana da kaç kere yazdırdık ama öğretmeler birini alıyodu dimi?Arkadaşlar hatırlatma olsun:)
Benim ki memeye hiç istekli değil yalancı meme olarak alsa gene razıyımKızlar benim kız memede yaşıyor. Yalancı meme ile bu sorunu aşan, memnun olan var mı?
Bugun 2. Ay asimizi olmak icin asm ye gittik. Asilari olduk hemsire gorme testini sordu yaptirmadim diyince aile hekimi yapar git yapsin yapilmasi lazim 2.ay dedi. Gittik doktor isikla bakti tepki vermiyor goz doktoruna goturun diyince elim ayagim bosaldi. Arabada yok hemen dolmusla hastaneye gittim goz doktoruna. Doktor erken daha niye getirdiniz diyince anlattim asm deki doktoru. Neyse bakti gozlerine tepkisi az ama normal 20 gun erken dogmus sonucta dedi. Bi damla damlatti goz bebeklerinin buyumesi icin yarim saat bekledik ama o yarim saat gecmedi ya basim dondu ayaklarimin cani gitti. Tekrar bi aletle bakti sinirler iyi bi sikinti gorunmuyr diyince gozlerim doldu. Sinirler olusmamis olsaydi tip fakultesine sevk edecekti. Var mi gorme testi yaptiran. Ne bileyim erken mi degil mi tecrubesizim. Telaslanmasinlar diyede kimseyi aramadim. Herzaman degil ama besikte uyuturken bi tarftan bi tarfa sessizce geciyorum kafasini ceviriyor gormese cevirmez heralde. Hala icim rahat degil. Tekrar getirmene gerek yok dedi doktor. Bide dolmusta yolda hastanede kendini bilmez kadinlardan yildim resmen. Zaten moralim bozuk kadinin biri yolda kangurunun icindeki pglumim yanagini koparacakti resmen neymis sevmismis dedimki sen kimsinde seviyorsn benim cocugumu kadin hakli gibi bi ton soylendi. Dolmustaki kadin sari bu cocuk sariligi atlatamamis diyor dedim ki sarilik bile olmadi neresi sari. Hastanedeki kadin niye cikardin bu cocugu kucucuk otursana evde dedi, benim en buyuk zevkim oglumla hastanede gezmek teyze ondan geldim dedim annaovvv niye oyle dedin ak guzum ver bakim su cocugu nesi varmis bi bakayim dedi. Uzman bakacak birazdan gerek yok dedim. Ben normalde boyle ters biri degilim yasca buyuklere konusmam kendimi taniyamadim. Offf cok uzun ve karmasik oldu. Goz takibi ve temasi ne zaman yapar ki bebekler. Tecrubeli anneler ses verin
Normal dogum yapan arkadaslarim
Moralim bozuldu
Ya da bende mi sorun var
Baktiniz mi hic?
Dikis yeri sizliyor mu sizin??lilipit bende baktım aynayla pek bişey anlamadım ama kesinlikle eskisi gibi değil. Klitoris kısmındada pelvik hareketi yapınca bir garip oluyor anlamadım. Cuma günü kontrole gidicem bende, bu durum hiç hoşuma gitmedi valla
Benimkide sürmez çünkü şuan bile zorla emiyo malesefMemeyi bırakana kadar mecbur içmicez, artık 6 ay mı olur 2 yıl mı olur bilemem..
Ama benim 2 yıl sürmez öyle hissediyorum :)
Evet sadece PTT'ye yatan doğum parasını. Onun için de başvuru lazım:)Ya sana da kaç kere yazdırdık ama öğretmeler birini alıyodu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?