2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
biz hiç göz muayenesi yaptırmadık çocuklarımıza... yani bir şikayet yokken kontrol amaçlı hiç göz doktoruna götürmedik. Hiçbirine işitme testi de yaptırmadık... çok mu rahatız ne...

E lilipit bir miktar açıklık olması normal tabii. İki tane normal doğumun ardından tamamen toparlanmayabilir de... ama son durum için daha erken... 6-7 ay sonra belli olur anca...

biz hiç göz muayenesi yaptırmadık çocuklarımıza... yani bir şikayet yokken kontrol amaçlı hiç göz doktoruna götürmedik. Hiçbirine işitme testi de yaptırmadık... çok mu rahatız ne...
Aslinda isitme testinde ilk etapta gecemedi diye goturdm goz icinde hemsire yapilmasi gerek biz kaydini aliyrz falan dedi rutin sandim asm deki doktor tepki vermiyor diyince o yuzden gittim hastaneye yoksa aklimda bile yoktu gorme testi. Simdi aklimda takili kalcak evham yapmamaya calisacagim

Bence de evham yapma... aslında çok gevşeklik de iyi değil çok pimpiriklik de... sorun olsa mutlaka farkedilirdi. Bence gayet iyi annesi...

Sonucta ne yaptigini bilen kisiler dr.lar.
Yok demisse yoktur sorun bencede.
Ama kafaya takacaksaniz surekli baska bir dr.a daha goturun iciniz rahat etsin
Gecmisolsun

Kimse bize goz kontrol icin randevu vermedi..doktorda soylemedi...ben de yaptirmadim yani..vaarmi baska yaptiran
Ben esk.dev.hastanesinde dogum yaptim.
Valla hastanenin tum bolumlerinden cok memnunum.
Radyolojide bile ilgiyle cevaplayarak,bilgilendirerek rahatlatiyorlar insani.usg kalca cikiginda falan.
Cocuk kan alma bolumundede 14 yasindaki kizimdan kan tahlili icin koluna kelebek set takarak aldilar. Dikkat ettim diger cocuklarada aynisini yapiyorlardi.
Bebeklere degil ama.onlara igneyi takip el ustunden aliyorlar.

Hamilelikten önce sigara içiyordum, hamileyken hiç içmedim o zaman zorda gelmiyordu içmemel açıkçası ama şimdi bir haftadır fena halde canım sigara içmek istiyor. Canım sıkılıyor bu duruma
Bende hamilelikten önce içiyordum hamileyken canım hiç istemedi..şimdi benimde acayip içesim geliyor napıcaz

Acikcasi yenidogan bebeg icin goz,isitme benimde aklima gelmazdi ama cikista elime randevu tarihlerinin yazili oldugu kagidi tutusturdular.once bizde bir sorun var sandim.degilmis.tum dogumlara rutinmis

Benim oğlanın doktoru her gittiğimizde bakıyor gözüne ışıkla. Bebek doktorlarınız bakmıyor mu?
Bnmmki gozune bakmadi hic..kulagina fln bakti..2. Ay kontrolunfde detayli sorarim artik..ama gormesinde problem yok gibi..

Bwn cesaret edip bakamadim.ama dikis yerlerim bacagimi fln ayirdigimda igne gibi batiyor..sizliyor..biyuk tuvaletimi yaparken elimi surdugumde aciklik gelmiyor elime

Bende hamilelikten önce içiyordum hamileyken canım hiç istemedi..şimdi benimde acayip içesim geliyor napıcaz
Memeyi bırakana kadar mecbur içmicez, artık 6 ay mı olur 2 yıl mı olur bilemem..
Ama benim 2 yıl sürmez öyle hissediyorum :)

arkadaslar aramizda ogretmen olanlar kimler merak ettim kendimden basliyim ben turkce ogretmeniyim bu sene ucretsiz izin alicm sizler ne yapmayi dusunuyorsunuz
Ben ingilizce öğretmeniyim. Ücersiz izin alamıyorum malesef. Ev kredimiz var. Bir süre raporlarla idare edicem

Bwn cesaret edip bakamadim.ama dikis yerlerim bacagimi fln ayirdigimda igne gibi batiyor..sizliyor..biyuk tuvaletimi yaparken elimi surdugumde aciklik gelmiyor elime
lilipit bende baktım aynayla pek bişey anlamadım ama kesinlikle eskisi gibi değil. Klitoris kısmındada pelvik hareketi yapınca bir garip oluyor anlamadım. Cuma günü kontrole gidicem bende, bu durum hiç hoşuma gitmedi valla

Biz de bugün 2.ay kontrolü ve verem aşısı için doktordaydık...
Her şey yolunda şükür...
Doktorumuz ilk ay kontrolünde göz kontrolü, kalça ultrasonu, kardiyoloji muayenesi ve hormon tahlillerini istemişti. Ay içerisinde hepsini yaptırdık.
S Sosyologg_anne göz muayenesinde bize de aynı uygulamayı yaptı doktor. Sol gözünde çapak oluyordu, kanallarda tıkanıklık olabiliyormuş. Onun için masaj yapmamız gerekiyormuş onu gösterdi. (Nitekim geçti 1 haftada) bir de göz doktoru odasına kırmızı-turuncu renkli objeler asın dedi,dikkatini çekmesi için.
Ufak ufak takip etmeye de başladı kızım gözü ile...
Bu ay iki aşı daha varmış, onları da haftaya yapacak. Hepsi aynı günde ağır gelebilir dedi.
Bir de hergün kaka yapmıyor kızım, bir gün var bir gün yok... onun için de her gün 1 çay kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı vermemi söyledi dr.
Oyun halısı, müzikli oyuncaklar önerdi...
Bakalım aşıdan sonra günü biraz mızmızlanarak geçirdik, gece bizi neler bekliyor merak ediyorum...

Kızlar benim kız memede yaşıyor. Yalancı meme ile bu sorunu aşan, memnun olan var mı?
Benim ki memeye hiç istekli değil yalancı meme olarak alsa gene razıyım
Ben emzik olarak avent smoothie kullanıyorum şimdilik bunu alıyor
Damaklilari sevmedi benim kız

Bize hastaneden çıkarken söylediler bir aylık olunca göz muayenesi var diye.ama bizimki farklı rop muayenesi olduk biz 28 gün erken dogdugu için.

Ben hiç bakmadım ama geçen hafta kontrol vardı rahim eski haline gelmiş dedi.bende o bölgede hiçbir farklılık hissetmiyorum.dikisler tamamen geçti.gerci bize artık serbest olmasına rağmen daha normal e dönemedik

eshma bizde 20 gun erken dogduk doktor onun icinde tepki vermeyebilecegini söyledi yani zamaninda dpgsa 40miz yeni cikmis olacakti bunuda goz onu de bulundurursak bi sorun görünmüyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…