2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızımın mevlüdünü yaptık. Hem yorucu hem güzel geçti. Kayınvalidem yaptı çoğu şeyi. Kavurma pilav, sarma, su böreği, baklava ve ayran ikram ettik. Kokulu taş ve tesbih yaptırmıştım onları dağıttım. Çok güzel dualar edildi. 30 kişiydik çok kalabalık değildi. Bebek görmeye gelecek herkesi çağırdım bi günde bitti gitti iyi oldu. Böyle yazınca harbi günlük gibi oluyor.

İyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası

Etkilendigi anda kusar zaten.o anda kusmamissa etkilenmemistir.
Kusmuştur belki de , ben yeni öğrendiğim için eskiden yaptığım şeyler. O zaman bilmediğim için dikkat etmiyordum ama benim kızım bi ara çok kusuyordu bi dönem acaba bu yüzden mi ? Korktum şimdi. Nasıl bir zarar vermiş olabilirim peki ?

Kızlar bugün 40ımız uçuyor çok şükür yanlıız korktuğum birşey var . Doğum sonrası ilk bi kaç ilişki çok acılı olurmuş bi kaç kişi öyle yazmış bi sayfaya.Sizin deneyiminiz nasıl . İlk gece gibi mi

İyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Bn dogumdan itibaren kullaniyorum. Bnmkinin markasi moje. Tek sikintimiz artik tam geliyo boyu. Yakinda kullanamayizherhalde

Ben cok korkuyordum
İlk gece gibiydi
Yine korkuyrm istemiyrm hic

E lilipit bir miktar açıklık olması normal tabii. İki tane normal doğumun ardından tamamen toparlanmayabilir de... ama son durum için daha erken... 6-7 ay sonra belli olur anca...
Toplanmaz mi ya
Of boyle nasil olur ki
Bakmaz olaydim
Resmen cok iceride biseyler gozukuyor
İgrenc kendimden nefret ettim

Ya bnm dr erkek bide
Adama soramam ki
Ya normalde nedir bir prmak ucu kadar aciktir hani
O kisim bildigin uc parmak acik duruyor ve icinde bisiler var rahim mi gozukuyor nedir
Kendimden tiksindim
Bakmaz olaydim

Cnm bende hissetmiyrdum ama ynada bakinca sok oldum
Sende bi baksana
Kork gunde toplamaz mi vajina kendini ya of

Bwn cesaret edip bakamadim.ama dikis yerlerim bacagimi fln ayirdigimda igne gibi batiyor..sizliyor..biyuk tuvaletimi yaparken elimi surdugumde aciklik gelmiyor elime
Sizlamasi bnm yeni gecti sayilir
Bnm dr cerrhisi cok iyi
Dikis izi bile yok
Adam nereyi kesti anlaşılmıyor bile
Ama benim vajinanin durumu fena
Resmen rahim gozukuyor ya
Cildircam
Bu arada endiselendigim icin rahat yziyrm buraya ama kusura bakmayin arkadaslar

Mutlaka oyun halisi kullanil derim
Turuncu kırmızı yesil renkli oyuncaklari oluyor
Belki kullaniyorsundur ama tam zamani
Yoksa al
Kas gelişimi icinde cok onemli
İs yaparken falan da cok rahat
ut

Arkadaslar bebeklerimizin oyun halisi donemi geliyor
Gereksiz diyen kesim olacaktir mutlaka
Ama bence dehset gerekli seylerden biridir kendisi
Yoksa alin
Hem oyuncak sayisina bakildiginda daha ekonomik oluyor
Bi tane guzel bir bebek oyuncagi 30-35lira
Mesea bnmkinin 6 oyuncagi var
Markasi bondigo
Bebek icinden emekliyip ya da donerek kacana kadar kullanılıyor:)
Bnm oglum bes aylik emekledi
2-5 ay doneminde kullandik

Allah kabul etsin
Bizde ctesi yapicaz
Atlatsak da rahatlasam
Ya telas cok oluyor
Evi temizledim ben komple
Bugun bitti
Su boregi ben disaridan bi tepsi siparis ettim
Yeter umarim
Sizin kac tepsi oldu
Bende kokulu tas ayetel kursi yaptirdim sadece

Oglumda sevi bebe kullanmistim cok güzeldi
Hepsi buradadan yine ondan aldim ancak kilifi bol bol kenar yastiklari dik durmuyor yikiliyor
Hic begenmedim bu sefer

Fiyatini merak ettim bu ignelerin bende dusunuyrum. Biz acilisi yapali cok oldu korkuyorum bi kaza olcak diye
Canım ilişki olmadan yapılması geliyormuş. Hemşire bana ilişki olduysa gebelik testi yapmamız gerek dedi. e bizde de olmadı malum iş. eczaneden 9 liraya aldım inan markası neydi bakmadım bile 2 çocukla yola çıkmak biraz zor oldu. Iğneyi aldım adam poşete koymuştu gider gitmez vurundum. Emzirme eğitimi veren bi görevli gelmiş onun yanına gir bilgi vr dediler o yüzden. Iğnenin markası neydi bakamadım bile.

Ben de baktım geçen iz olarak kırmızılık var. Acısı da geçti gibi. Bazen yerini hisswdiyorum kaşınma gibi oluyo. O da normal geliyo.koku vardı bir haftadır , benim de canım ona sıkkın. İntim yıkama jeli aldım iki gündür koku gelmiyo ama. Tam takip edemedim onu da çıcukla ilgilenmekten.
Ama şekli değişmiş biraz anlamadım, korkuma inceleyemedim zaten.
Şu ağda işini halledersem doktora gitcem.

süt durumum gunden gune düştü

onceleri 120-130 sağıyorken suan 30cclere kadar düştü
hem sağıyorum hem emziriyorum hemde mama veriyorum

Bu süt neye göre artıyo azalıyo cidden anlamıyorum. AKŞam 7 gibi emzirmede resmen çığlık çığlığa ağladı gelmeyince. Moralimin en iyi uykusuz ginimde süt azaldı.
NORmalde ben bir seferde tek meme emziriyorum. Dİğerini bir sonrakinde şeklinde. Anca doluyo. Çok ağlayınca iki memede be carsa emzirdim.
ÇOk bilen eşim almadı mama. TAMAm doydu bu diyo. Bİ de onla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…