- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Sızlama yok canım ama şişlik var halaDikis yeri sizliyor mu sizin??
Bende de başlarda vardı aynı sorun. Şimdi düzeldi. Gün içinde iki defa anca gidiyordum.Bu hafta sonu cikiyor canim ayrica gun icerisinde belki 2 kez wc isstegim oluyo emzrdiim icin mi acaba gelmiyo tualetim
Kusmuştur belki de , ben yeni öğrendiğim için eskiden yaptığım şeyler. O zaman bilmediğim için dikkat etmiyordum ama benim kızım bi ara çok kusuyordu bi dönem acaba bu yüzden mi ? Korktum şimdi. Nasıl bir zarar vermiş olabilirim peki ?Etkilendigi anda kusar zaten.o anda kusmamissa etkilenmemistir.
Bn dogumdan itibaren kullaniyorum. Bnmkinin markasi moje. Tek sikintimiz artik tam geliyo boyu. Yakinda kullanamayizherhaldeİyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Bnm sızlamıyorDikis yeri sizliyor mu sizin??
Ben cok korkuyordumKızlar bugün 40ımız uçuyor çok şükür yanlıız korktuğum birşey var . Doğum sonrası ilk bi kaç ilişki çok acılı olurmuşbi kaç kişi öyle yazmış bi sayfaya.Sizin deneyiminiz nasıl . İlk gece gibi mi
Toplanmaz mi yaE lilipit bir miktar açıklık olması normal tabii. İki tane normal doğumun ardından tamamen toparlanmayabilir de... ama son durum için daha erken... 6-7 ay sonra belli olur anca...
Ya bnm dr erkek bidelilipit bende baktım aynayla pek bişey anlamadım ama kesinlikle eskisi gibi değil. Klitoris kısmındada pelvik hareketi yapınca bir garip oluyor anlamadım. Cuma günü kontrole gidicem bende, bu durum hiç hoşuma gitmedi valla
Cnm bende hissetmiyrdum ama ynada bakinca sok oldumBenim ki memeye hiç istekli değil yalancı meme olarak alsa gene razıyım
Ben emzik olarak avent smoothie kullanıyorum şimdilik bunu alıyor
Damaklilari sevmedi benim kız
Bize hastaneden çıkarken söylediler bir aylık olunca göz muayenesi var diye.ama bizimki farklı rop muayenesi olduk biz 28 gün erken dogdugu için.
Ben hiç bakmadım ama geçen hafta kontrol vardı rahim eski haline gelmiş dedi.bende o bölgede hiçbir farklılık hissetmiyorum.dikisler tamamen geçti.gerci bize artık serbest olmasına rağmen daha normal e dönemedik
Sizlamasi bnm yeni gecti sayilirBwn cesaret edip bakamadim.ama dikis yerlerim bacagimi fln ayirdigimda igne gibi batiyor..sizliyor..biyuk tuvaletimi yaparken elimi surdugumde aciklik gelmiyor elime
utBiz de bugün 2.ay kontrolü ve verem aşısı için doktordaydık...
Her şey yolunda şükür...
Doktorumuz ilk ay kontrolünde göz kontrolü, kalça ultrasonu, kardiyoloji muayenesi ve hormon tahlillerini istemişti. Ay içerisinde hepsini yaptırdık.
@Sosyologg_anne göz muayenesinde bize de aynı uygulamayı yaptı doktor. Sol gözünde çapak oluyordu, kanallarda tıkanıklık olabiliyormuş. Onun için masaj yapmamız gerekiyormuş onu gösterdi. (Nitekim geçti 1 haftada) bir de göz doktoru odasına kırmızı-turuncu renkli objeler asın dedi,dikkatini çekmesi için.
Ufak ufak takip etmeye de başladı kızım gözü ile...
Bu ay iki aşı daha varmış, onları da haftaya yapacak. Hepsi aynı günde ağır gelebilir dedi.
Bir de hergün kaka yapmıyor kızım, bir gün var bir gün yok... onun için de her gün 1 çay kaşığı soğuk sıkım zeytinyağı vermemi söyledi dr.
Oyun halısı, müzikli oyuncaklar önerdi...
Bakalım aşıdan sonra günü biraz mızmızlanarak geçirdik, gece bizi neler bekliyor merak ediyorum...
Allah kabul etsinKızımın mevlüdünü yaptık. Hem yorucu hem güzel geçti. Kayınvalidem yaptı çoğu şeyi. Kavurma pilav, sarma, su böreği, baklava ve ayran ikram ettik. Kokulu taş ve tesbih yaptırmıştım onları dağıttım. Çok güzel dualar edildi. 30 kişiydik çok kalabalık değildi. Bebek görmeye gelecek herkesi çağırdım bi günde bitti gitti iyi oldu. Böyle yazınca harbi günlük gibi oluyor.
Oglumda sevi bebe kullanmistim cok güzeldiİyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Canım ilişki olmadan yapılması geliyormuş. Hemşire bana ilişki olduysa gebelik testi yapmamız gerek dedi. e bizde de olmadı malum iş. eczaneden 9 liraya aldım inan markası neydi bakmadım bile 2 çocukla yola çıkmak biraz zor oldu. Iğneyi aldım adam poşete koymuştu gider gitmez vurundum. Emzirme eğitimi veren bi görevli gelmiş onun yanına gir bilgi vr dediler o yüzden. Iğnenin markası neydi bakamadım bile.Fiyatini merak ettim bu ignelerin bende dusunuyrum. Biz acilisi yapali cok oldu korkuyorum bi kaza olcak diye
Sizlamasi bnm yeni gecti sayilir
Bnm dr cerrhisi cok iyi
Dikis izi bile yok
Adam nereyi kesti anlaşılmıyor bile
Ama benim vajinanin durumu fena
Resmen rahim gozukuyor ya
Cildircam
Bu arada endiselendigim icin rahat yziyrm buraya ama kusura bakmayin arkadaslar
süt durumum gunden gune düştü
onceleri 120-130 sağıyorken suan 30cclere kadar düştü
hem sağıyorum hem emziriyorum hemde mama veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?