2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Romatizma ağrılarım tavan yaptı. Şu an ağrımayan yerim sağ kalçam ve ayak bileğim.bebeği kucağıma alamıyorum. ALLahtan bugin tek değildim.Kötürüm gibiyim.
tencerekapakmisali canım senin romatizma ne durumda. Ben doğum yaptığımdan beri iyi günlerim sayılı.
Doktora gitsem ilaç başlamak isticek diye gitmiyorum. İdare etmeye çalışıyorum

İki başarısız deneme bir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.

Oglumda sevi bebe kullanmistim cok güzeldi
Hepsi buradadan yine ondan aldim ancak kilifi bol bol kenar yastiklari dik durmuyor yikiliyor
Hic begenmedim bu sefer
Ben de ilk bir ay kullandım reflü yastığını. Kayıp aşağıya inmeye başladılar bıraktım çok hareketli bebekler maşallah :)

Benim gece dolu dolu oluyor uyuyoruz ya iyi doluyor sabah da iyi öğlen idare eder akşama bitiyor zaten tepiniyor bebek ordan anlarsın.

Benim de feci kaşınıyor yüzümün bir kısmı, çenem, çenealtım falan ama öyle aman aman sütüm de yok ki bulaşsın neden böyle bilmiyorum çok tuhaf.
Ay evet ya
Hormonal bisey mi
Bulamadim
Hergun yikaniyrm
Sampuan mi alerjı yapti diyrm
Sampuansiz yikaniyrm yine ayni

Cenem boynum gidim oluyrm
Kasintidan

Kanaman bitti mi
Koku ondan olmasin ya da iltihap falan
Ben dr gidicem diye uyuyamadim ya
Off catala oturmak ne fena ya

Doğum yaptığımdan beri lactamax diye bir besin desteği alıyordum günde 2 kere süt için, geceleri sütüm yatağa kadar taşmış oluyordu gece de emzirmeme rağmen. Cumartesiden beri unuttum, akşamüstü sütüm azalıyor, oğlan tepiniyor.
Günde bir kere almaya karar verdim yine.
Sütü olsun isteyenler bir denesin isterseniz.

Kızlar dün devlete kalça ultrason u için randevu aldım daha doğrusu çocuk doktorundan. Kendisi yönlendirir diye. O kadar pişman oldum ki dayak yermiş gibi muayene oldum hiçbirşey anlamadım. Asabi dengesiz bir doktora denk geldim. Neyse ki kızım bütün odaya yerlere ve sedyeye isedi de biraz için soğudu.
Bana iki bez bağlamamı ve 182den ortopedi ye randevu almamı söyledi. Bir sorun mi var dedim biraz farkli lik görmüş. Bu ne demek şimdi kalça çıktığı mi var kizimda kızlar

Benim de feci kaşınıyor yüzümün bir kısmı, çenem, çenealtım falan ama öyle aman aman sütüm de yok ki bulaşsın neden böyle bilmiyorum çok tuhaf.
Benimki emerken hep agzindan gogsumun altina akitiyo. Gogsun ustunde bisey ykkama alt taraf kipkirmizi. Isilik oldu hep. Sut bebislere yariyo da bize tam ters etki

Maalesef cogu devlet hastanesindeki ilgi cok kotu..iyi muamele gormek icin mecbur ozel hastaneyi tercih ediyoruz..kalca ult. Yaptirmadim henuz ama umarim sorun yoktur

Ya bnm dr erkek bide
Adama soramam ki
Ya normalde nedir bir prmak ucu kadar aciktir hani
O kisim bildigin uc parmak acik duruyor ve icinde bisiler var rahim mi gozukuyor nedir
Kendimden tiksindim
Bakmaz olaydim
Yaaa o bendede var, rahim dışarı çıkmış gibi dimi? Ben mantar ve iltihaplanma olduğu zamanlarda öyle olurdu önceden, acaba iltihap mı olduk? Yarın gidince sorcam canım sanada yazarım. Bir de aksi gibi dr başka hastaneye geçmiş yeni bir dr bulmam gerekiyor kendime.

Allah kabul etsin
Bizde ctesi yapicaz
Atlatsak da rahatlasam
Ya telas cok oluyor
Evi temizledim ben komple
Bugun bitti
Su boregi ben disaridan bi tepsi siparis ettim
Yeter umarim
Sizin kac tepsi oldu
Bende kokulu tas ayetel kursi yaptirdim sadece
Su böreğini ben ev yemekleri yapan bi yere sipariş verdim. 30 kişi geliyordu. 50 dilim olacak şekilde istedim. Tepsi olarak değilde kilogram olarak satıyorlar. 3750 gr tuttu 50 dilim.

Allah kabul etsin
Bizde ctesi yapicaz
Atlatsak da rahatlasam
Ya telas cok oluyor
Evi temizledim ben komple
Bugun bitti
Su boregi ben disaridan bi tepsi siparis ettim
Yeter umarim
Sizin kac tepsi oldu
Bende kokulu tas ayetel kursi yaptirdim sadece
alya90 allah kabul etsin canım, bizimde cumartesi. Kurban kestirdi annemler dün, dinlensin diye erkenden lestirdiler. Kavurma, pilav, su böreği, sarma hepsini annem yapacak. Tatlıyıda bir akrabamız kendi yapıp getirmek istedi. Hediyelik hiç birşey yaptıramadım, unuttum sonrada yetişmez diye sipariş etmedim.

İyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Ben de babyjem reflü yatağı var. 2 aydır bebeğin altına, battaniyesini sererek kullanıyorum gayet memnunum.

Ya biz aldık ama hiç bişey anlamadı :)
Oyuncaklarını çok begenmedim fisher price aldık. Sadece piyanosu var o kısmına kanıp aldım.

Küçük karton renkli kutular alıp içine lokum koydum. Kutuları yapması yarım saat sürdü. İstersen öyle bişey yapabilirsin şeker falan koyarsın ya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…