- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Benim de feci kaşınıyor yüzümün bir kısmı, çenem, çenealtım falan ama öyle aman aman sütüm de yok ki bulaşsınHadi ya bak bu olabilir mantikli cnm
İki başarısız denemeKızlar bugün 40ımız uçuyor çok şükür yanlıız korktuğum birşey var . Doğum sonrası ilk bi kaç ilişki çok acılı olurmuşbi kaç kişi öyle yazmış bi sayfaya.Sizin deneyiminiz nasıl . İlk gece gibi mi
Ben de ilk bir ay kullandım reflü yastığını. Kayıp aşağıya inmeye başladılar bıraktım çok hareketli bebekler maşallah :)Oglumda sevi bebe kullanmistim cok güzeldi
Hepsi buradadan yine ondan aldim ancak kilifi bol bol kenar yastiklari dik durmuyor yikiliyor
Hic begenmedim bu sefer
Benim gece dolu dolu oluyor uyuyoruz ya iyi doluyor sabah da iyi öğlen idare eder akşama bitiyor zaten tepiniyor bebek ordan anlarsın.Bu süt neye göre artıyo azalıyo cidden anlamıyorum. AKŞam 7 gibi emzirmede resmen çığlık çığlığa ağladı gelmeyince. Moralimin en iyi uykusuz ginimde süt azaldı.
NORmalde ben bir seferde tek meme emziriyorum. Dİğerini bir sonrakinde şeklinde. Anca doluyo. Çok ağlayınca iki memede be carsa emzirdim.
ÇOk bilen eşim almadı mama. TAMAm doydu bu diyo. Bİ de onla uğraşıyorum.
Ay evet yaBenim de feci kaşınıyor yüzümün bir kısmı, çenem, çenealtım falan ama öyle aman aman sütüm de yok ki bulaşsınneden böyle bilmiyorum çok tuhaf.
Kanaman bitti miBen de baktım geçen iz olarak kırmızılık var. Acısı da geçti gibi. Bazen yerini hisswdiyorum kaşınma gibi oluyo. O da normal geliyo.koku vardı bir haftadır , benim de canım ona sıkkın. İntim yıkama jeli aldım iki gündür koku gelmiyo ama. Tam takip edemedim onu da çıcukla ilgilenmekten.
Ama şekli değişmiş biraz anlamadım, korkuma inceleyemedim zaten.
Şu ağda işini halledersem doktora gitcem.
Benimki emerken hep agzindan gogsumun altina akitiyo. Gogsun ustunde bisey ykkama alt taraf kipkirmizi. Isilik oldu hep. Sut bebislere yariyo da bize tam ters etkiBenim de feci kaşınıyor yüzümün bir kısmı, çenem, çenealtım falan ama öyle aman aman sütüm de yok ki bulaşsınneden böyle bilmiyorum çok tuhaf.
Erkekler nefret etmez merak etme.hamileyken temizlenmek iicin baktigimda bana da igrenc geliyotdu..Toplanmaz mi ya
Of boyle nasil olur ki
Bakmaz olaydim
Resmen cok iceride biseyler gozukuyor
İgrenc kendimden nefret ettim
Sizin sezaryan degilmiy di?sezeryan da da da mi aciyor iceri?İki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Kızlar dün devlete kalça ultrason u için randevu aldım daha doğrusu çocuk doktorundan. Kendisi yönlendirir diye. O kadar pişman oldum ki dayak yermiş gibi muayene oldum hiçbirşey anlamadım. Asabi dengesiz bir doktora denk geldim. Neyse ki kızım bütün odaya yerlere ve sedyeye isedi de biraz için soğudu.
Bana iki bez bağlamamı ve 182den ortopedi ye randevu almamı söyledi. Bir sorun mi var dedim biraz farkli lik görmüş. Bu ne demek şimdi kalça çıktığı mi var kizimda kızlar
Maalesef cogu devlet hastanesindeki ilgi cok kotu..iyi muamele gormek icin mecbur ozel hastaneyi tercih ediyoruz..kalca ult. Yaptirmadim henuz ama umarim sorun yokturKızlar dün devlete kalça ultrason u için randevu aldım daha doğrusu çocuk doktorundan. Kendisi yönlendirir diye. O kadar pişman oldum ki dayak yermiş gibi muayene oldum hiçbirşey anlamadım. Asabi dengesiz bir doktora denk geldim. Neyse ki kızım bütün odaya yerlere ve sedyeye isedi de biraz için soğudu.
Bana iki bez bağlamamı ve 182den ortopedi ye randevu almamı söyledi. Bir sorun mi var dedim biraz farkli lik görmüş. Bu ne demek şimdi kalça çıktığı mi var kizimda kızlar
Bulursan cevabını beni de haberdar et. Ben de bi tek bende var sanıyordum.Ay evet ya
Hormonal bisey mi
Bulamadim
Hergun yikaniyrm
Sampuan mi alerjı yapti diyrm
Sampuansiz yikaniyrm yine ayni
Cenem boynum gidim oluyrm
Kasintidan
Yaaa o bendede var, rahim dışarı çıkmış gibi dimi? Ben mantar ve iltihaplanma olduğu zamanlarda öyle olurdu önceden, acaba iltihap mı olduk? Yarın gidince sorcam canım sanada yazarım. Bir de aksi gibi dr başka hastaneye geçmiş yeni bir dr bulmam gerekiyor kendime.Ya bnm dr erkek bide
Adama soramam ki
Ya normalde nedir bir prmak ucu kadar aciktir hani
O kisim bildigin uc parmak acik duruyor ve icinde bisiler var rahim mi gozukuyor nedir
Kendimden tiksindim
Bakmaz olaydim
Su böreğini ben ev yemekleri yapan bi yere sipariş verdim. 30 kişi geliyordu. 50 dilim olacak şekilde istedim. Tepsi olarak değilde kilogram olarak satıyorlar. 3750 gr tuttu 50 dilim.Allah kabul etsin
Bizde ctesi yapicaz
Atlatsak da rahatlasam
Ya telas cok oluyor
Evi temizledim ben komple
Bugun bitti
Su boregi ben disaridan bi tepsi siparis ettim
Yeter umarim
Sizin kac tepsi oldu
Bende kokulu tas ayetel kursi yaptirdim sadece
Allah kabul etsin
Bizde ctesi yapicaz
Atlatsak da rahatlasam
Ya telas cok oluyor
Evi temizledim ben komple
Bugun bitti
Su boregi ben disaridan bi tepsi siparis ettim
Yeter umarim
Sizin kac tepsi oldu
Bende kokulu tas ayetel kursi yaptirdim sadece
Ben de babyjem reflü yatağı var. 2 aydır bebeğin altına, battaniyesini sererek kullanıyorum gayet memnunum.İyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Ya biz aldık ama hiç bişey anlamadı :)Arkadaslar bebeklerimizin oyun halisi donemi geliyor
Gereksiz diyen kesim olacaktir mutlaka
Ama bence dehset gerekli seylerden biridir kendisi
Yoksa alin
Hem oyuncak sayisina bakildiginda daha ekonomik oluyor
Bi tane guzel bir bebek oyuncagi 30-35lira
Mesea bnmkinin 6 oyuncagi var
Markasi bondigo
Bebek icinden emekliyip ya da donerek kacana kadar kullanılıyor:)
Bnm oglum bes aylik emekledi
2-5 ay doneminde kullandik
Küçük karton renkli kutular alıp içine lokum koydum. Kutuları yapması yarım saat sürdü. İstersen öyle bişey yapabilirsin şeker falan koyarsın ya da.alya90 allah kabul etsin canım, bizimde cumartesi. Kurban kestirdi annemler dün, dinlensin diye erkenden lestirdiler. Kavurma, pilav, su böreği, sarma hepsini annem yapacak. Tatlıyıda bir akrabamız kendi yapıp getirmek istedi. Hediyelik hiç birşey yaptıramadım, unuttum sonrada yetişmez diye sipariş etmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?