- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Gerçekten mi ya? 11 ay olacak artık yapmayalı bir de acırsa soğurum ya. Rüyalarda görür oldum kocamı artık yeminleİki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Mantıklıymış bugün fırsat bulursam çıkıp bakarım :)Küçük karton renkli kutular alıp içine lokum koydum. Kutuları yapması yarım saat sürdü. İstersen öyle bişey yapabilirsin şeker falan koyarsın ya da.
Cnm suan siradayim bekliyrmYaaa o bendede var, rahim dışarı çıkmış gibi dimi? Ben mantar ve iltihaplanma olduğu zamanlarda öyle olurdu önceden, acaba iltihap mı olduk? Yarın gidince sorcam canım sanada yazarım. Bir de aksi gibi dr başka hastaneye geçmiş yeni bir dr bulmam gerekiyor kendime.
Aynı tarif ettiğin gibi pembe pembe şeyler var.. yarın sorarım senin dr sormadan söyler belki. O zaman sende haber et banaCnm suan siradayim bekliyrm
Erkek dr oldugu icin niye acik diye sormaya cekiniyrm cok
Rahim disarida degilde gozukuyor cok rahat, kapali degil orasi, bildigin acik yani
İcinde de bisiler var pembe pembe, herhalde o rahim oluyor
Normalde gorebilmen icin aralaman gerekir ve karanlkk gozukur
Rahim yukari mi cekilmedi acaba of
Senden hbr bekliyrm cnm
Sende de benzer sekilde olmasi, durumun normal olduggnu dusunduruyor
Bakmaz olaydim ya
İlk başta öyle oluyor. Günden güne farketti kızımda. Bi on gündür oyun halısına koyuyorum. İlk başta öylece baktı sonra ağladı. Daha sonra dokunmadı oyuncaklara ama baya bi tepindi bu da gaz çıkarmasına iyi geldi. Şimdi rastgele de olsa vuruyor çıkan sesle o da seviniyor. Bizimki Tiny love maymun adası. Kızım asıl oyuncak olan maymundan korktu biraz. Işıklı ve vurunca baya yüksek sesle şarkı söylüyor ondan korktu sanırım. Bi de halının bebeğin yattığı kısmında hışırdayan korna gibi ses çıkaran yerler var. Ben zor farkettim çocuk nasıl farkedecekseYa biz aldık ama hiç bişey anlamadı :)
Oyuncaklarını çok begenmedim fisher price aldık. Sadece piyanosu var o kısmına kanıp aldım.
İlk zamanlar oylebakiyorlar sadeceİlk başta öyle oluyor. Günden güne farketti kızımda. Bi on gündür oyun halısına koyuyorum. İlk başta öylece baktı sonra ağladı. Daha sonra dokunmadı oyuncaklara ama baya bi tepindi bu da gaz çıkarmasına iyi geldi. Şimdi rastgele de olsa vuruyor çıkan sesle o da seviniyor. Bizimki Tiny love maymun adası. Kızım asıl oyuncak olan maymundan korktu biraz. Işıklı ve vurunca baya yüksek sesle şarkı söylüyor ondan korktu sanırım. Bi de halının bebeğin yattığı kısmında hışırdayan korna gibi ses çıkaran yerler var. Ben zor farkettim çocuk nasıl farkedecekse
Cnm simdi anlamazYa biz aldık ama hiç bişey anlamadı :)
Oyuncaklarını çok begenmedim fisher price aldık. Sadece piyanosu var o kısmına kanıp aldım.
Ya ben onlarin farklilarina..Kızlar dün devlete kalça ultrason u için randevu aldım daha doğrusu çocuk doktorundan. Kendisi yönlendirir diye. O kadar pişman oldum ki dayak yermiş gibi muayene oldum hiçbirşey anlamadım. Asabi dengesiz bir doktora denk geldim. Neyse ki kızım bütün odaya yerlere ve sedyeye isedi de biraz için soğudu.
Bana iki bez bağlamamı ve 182den ortopedi ye randevu almamı söyledi. Bir sorun mi var dedim biraz farkli lik görmüş. Bu ne demek şimdi kalça çıktığı mi var kizimda kızlar
Yaa bende maymun adasıyla bu aldığım arasında kalmıştım. Sonra maymun adası alsaydım keşke diye üzülüyordum. Şimdi sen böyle anlatınca keşkem gitti :)İlk başta öyle oluyor. Günden güne farketti kızımda. Bi on gündür oyun halısına koyuyorum. İlk başta öylece baktı sonra ağladı. Daha sonra dokunmadı oyuncaklara ama baya bi tepindi bu da gaz çıkarmasına iyi geldi. Şimdi rastgele de olsa vuruyor çıkan sesle o da seviniyor. Bizimki Tiny love maymun adası. Kızım asıl oyuncak olan maymundan korktu biraz. Işıklı ve vurunca baya yüksek sesle şarkı söylüyor ondan korktu sanırım. Bi de halının bebeğin yattığı kısmında hışırdayan korna gibi ses çıkaran yerler var. Ben zor farkettim çocuk nasıl farkedecekse
Korkma canım ya, sen 2 tane normal doğum yapmış birisin. Çok cesaretli birisin korkma bu senin için sinek ısırığı :)Doktor muayene etti
Hersey normalmis
Rahim agzi, dikisler falan
Spiral istedigimi soyledim
Bugun takabilir miyiz dedim
Takalim dedi
Dogum katina gonderdi beni
Ben sokkk
Lokal anestezi ile yapilacakmis
Bakirli imis on yil koruculugu varmis
Veee sigortam karsilamiyor
350 tl fiyati var
Korkuyrm ya
Ay sagol cnm yaKorkma canım ya, sen 2 tane normal doğum yapmış birisin. Çok cesaretli birisin korkma bu senin için sinek ısırığı :)
Bende sevi bebe nünki var kullanıyorum tanıdık verdi bi sıkıntı yok alabilirsin ebebekte görmüştüm 45 tl idi sanırım ama nette belki daha ucuzdurİyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Evlat cok farklı birseymis o kadar masumlar ki hiçbirşey olmasın onlara hiç canları acimasin inşallahMaalesef cogu devlet hastanesindeki ilgi cok kotu..iyi muamele gormek icin mecbur ozel hastaneyi tercih ediyoruz..kalca ult. Yaptirmadim henuz ama umarim sorun yoktur
Umarım benim kizimda da bişey yoktur canım. Allah hiçbirimiz hastanelere muhtaç etmesin nefret ediyorum ilgisiz aşağı burnu havada doktorlardan. Ya bir de ordan çıkarken kızım ağlamaya başladı. Acıkmış rmzirmek istedim çocuk hastanesinin emzirme odasına gireyim dedim saat 3 buçuk. Temizlikçi emzirme odasi kapandı temizlik yapılacak diyor. Çocuk yanımda aglamaktan catliyor beni içeri almadı . Oturdum hastanede bulduğum yere emzirdim kızımı. Doktorundan temizlkcisine hastaneden nefret etme gunumdu dün.Ya ben onlarin farklilarina..
Bnm ogluma ozel olmasina ragmen hakaret etcem etmek istemiyrm, doktor bakti aciklik gordum sanki dedi bida gelin bida bakalim dedi, aglio cis yapti diye durmuuo bu bilmem ne
Bida gidene kadar biz akla karayi sectik
Moralimiz bozuldu
Cift bez bagladik
Gittik ki bise yokmus
Duzgun olcememis
Sen her ihtimale karşı cift bez bagla ve en kisa surede baska bi dr baktir cnm
İnsallah yoktur
Canım, normalde sol tarafın 60 olması lazıımmış bizim kızın 59 çıktı. Önümüzde ki ay tekrar gidicez. Çift bez bağla dedi dr bizede ama bağlamadım daha. İlk ayda çıkabilirmiş fark normalmiş. 2. Aya toparlar bebeklermizKızlar dün devlete kalça ultrason u için randevu aldım daha doğrusu çocuk doktorundan. Kendisi yönlendirir diye. O kadar pişman oldum ki dayak yermiş gibi muayene oldum hiçbirşey anlamadım. Asabi dengesiz bir doktora denk geldim. Neyse ki kızım bütün odaya yerlere ve sedyeye isedi de biraz için soğudu.
Bana iki bez bağlamamı ve 182den ortopedi ye randevu almamı söyledi. Bir sorun mi var dedim biraz farkli lik görmüş. Bu ne demek şimdi kalça çıktığı mi var kizimda kızlar
Sezeryanda da mı acı olıyor demeeeeİki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Brn kaldigim yerden devam etmisim gibi bende cok aci cekecegimi dusunmustum ama bekledigim gibi olmadi suam sorunsuz devam ediyor mantar olmam disinda. Devamli sirkeli su kullaniyorum sirke kokusundanda nefret ederimİki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Çok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..Ben de ilk bir ay kullandım reflü yastığını. Kayıp aşağıya inmeye başladılar bıraktım çok hareketli bebekler maşallah :)
Bizimde o kadar uzun zaman gecti ustelik biz esimle ayriydik gebelik oncesinde de baska sehirlerdeydik is dolayisiyla tam bi araya geldim gebe kaldim sonra sorunlar basladi gebelikle ilgili unuttuk resmen ama 40 cikinca hoop eski moda donduk. Sezeryan oldum ondan mi bilmiyorum ama hic aci hissetmedim korktugum gibi olmadiGerçekten mi ya? 11 ay olacak artık yapmayalı bir de acırsa soğurum ya. Rüyalarda görür oldum kocamı artık yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?