2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm suan siradayim bekliyrm
Erkek dr oldugu icin niye acik diye sormaya cekiniyrm cok
Rahim disarida degilde gozukuyor cok rahat, kapali degil orasi, bildigin acik yani
İcinde de bisiler var pembe pembe, herhalde o rahim oluyor
Normalde gorebilmen icin aralaman gerekir ve karanlkk gozukur
Rahim yukari mi cekilmedi acaba of
Senden hbr bekliyrm cnm
Sende de benzer sekilde olmasi, durumun normal olduggnu dusunduruyor
Bakmaz olaydim ya

Aynı tarif ettiğin gibi pembe pembe şeyler var.. yarın sorarım senin dr sormadan söyler belki. O zaman sende haber et bana

Ya biz aldık ama hiç bişey anlamadı :)
Oyuncaklarını çok begenmedim fisher price aldık. Sadece piyanosu var o kısmına kanıp aldım.
İlk başta öyle oluyor. Günden güne farketti kızımda. Bi on gündür oyun halısına koyuyorum. İlk başta öylece baktı sonra ağladı. Daha sonra dokunmadı oyuncaklara ama baya bi tepindi bu da gaz çıkarmasına iyi geldi. Şimdi rastgele de olsa vuruyor çıkan sesle o da seviniyor. Bizimki Tiny love maymun adası. Kızım asıl oyuncak olan maymundan korktu biraz. Işıklı ve vurunca baya yüksek sesle şarkı söylüyor ondan korktu sanırım. Bi de halının bebeğin yattığı kısmında hışırdayan korna gibi ses çıkaran yerler var. Ben zor farkettim çocuk nasıl farkedecekse

Doktor muayene etti
Hersey normalmis
Rahim agzi, dikisler falan
Spiral istedigimi soyledim
Bugun takabilir miyiz dedim
Takalim dedi
Dogum katina gonderdi beni
Ben sokkk
Lokal anestezi ile yapilacakmis
Bakirli imis on yil koruculugu varmis
Veee sigortam karsilamiyor
350 tl fiyati var
Korkuyrm ya

İlk zamanlar oylebakiyorlar sadece
Sonra kesfedip dokunmayacalisip oyle egleniyorlar ki
Gulucukler atiyorlar o oyuncaklara
Hisirdayan kisimla oglum oyle oynardi ki

Ya ben onlarin farklilarina..
Bnm ogluma ozel olmasina ragmen hakaret etcem etmek istemiyrm, doktor bakti aciklik gordum sanki dedi bida gelin bida bakalim dedi, aglio cis yapti diye durmuuo bu bilmem ne
Bida gidene kadar biz akla karayi sectik
Moralimiz bozuldu
Cift bez bagladik
Gittik ki bise yokmus
Duzgun olcememis
Sen her ihtimale karşı cift bez bagla ve en kisa surede baska bi dr baktir cnm
İnsallah yoktur

Yaa bende maymun adasıyla bu aldığım arasında kalmıştım. Sonra maymun adası alsaydım keşke diye üzülüyordum. Şimdi sen böyle anlatınca keşkem gitti :)

Korkma canım ya, sen 2 tane normal doğum yapmış birisin. Çok cesaretli birisin korkma bu senin için sinek ısırığı :)

İyi geceler arkadaslar. Reflü yastıgı almam gerekiyo. Hangi site yada hangi markayı önerirsiniz. Netten baktım ama pek bişey anlamadım acıkcası
Bende sevi bebe nünki var kullanıyorum tanıdık verdi bi sıkıntı yok alabilirsin ebebekte görmüştüm 45 tl idi sanırım ama nette belki daha ucuzdur

Normal Doğumlular ;
Ben dogumdan 2hafta sonra eşim baktı bir yer kaynamamış açık dedi doktora gittik normal sadece daha kurumamıs dikişler dedi ama daha 1 dikiş atmıstı şimdi baktı bir dikiş kalmıs atmayan ama diğer yerler kaynamıs artık dedi haftaya ptesi de kontrllum var 1 ay olcak yazarım ama bir şüpheniz varsa doktora gidin rahatlayın derim
Kızlar pişik vardı bebişte sudocrem kullandım gecmemişti evde doğum kursundan verdikleri desitiini kullandım sanki geciyor gibi bakalım 2 gün daha kullanayım sizlere tavsiye edicem

Maalesef cogu devlet hastanesindeki ilgi cok kotu..iyi muamele gormek icin mecbur ozel hastaneyi tercih ediyoruz..kalca ult. Yaptirmadim henuz ama umarim sorun yoktur
Evlat cok farklı birseymis o kadar masumlar ki hiçbirşey olmasın onlara hiç canları acimasin inşallah

Umarım benim kizimda da bişey yoktur canım. Allah hiçbirimiz hastanelere muhtaç etmesin nefret ediyorum ilgisiz aşağı burnu havada doktorlardan. Ya bir de ordan çıkarken kızım ağlamaya başladı. Acıkmış rmzirmek istedim çocuk hastanesinin emzirme odasına gireyim dedim saat 3 buçuk. Temizlikçi emzirme odasi kapandı temizlik yapılacak diyor. Çocuk yanımda aglamaktan catliyor beni içeri almadı . Oturdum hastanede bulduğum yere emzirdim kızımı. Doktorundan temizlkcisine hastaneden nefret etme gunumdu dün.
Senin operasyonun inşallah çok iyi geçer canım.. bu korkma sen normal doğum yapmış bir kadinsin önünde spiral mi duracak

Canım, normalde sol tarafın 60 olması lazıımmış bizim kızın 59 çıktı. Önümüzde ki ay tekrar gidicez. Çift bez bağla dedi dr bizede ama bağlamadım daha. İlk ayda çıkabilirmiş fark normalmiş. 2. Aya toparlar bebeklermiz

İki başarısız deneme bir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Brn kaldigim yerden devam etmisim gibi bende cok aci cekecegimi dusunmustum ama bekledigim gibi olmadi suam sorunsuz devam ediyor mantar olmam disinda. Devamli sirkeli su kullaniyorum sirke kokusundanda nefret ederim

Ben de ilk bir ay kullandım reflü yastığını. Kayıp aşağıya inmeye başladılar bıraktım çok hareketli bebekler maşallah :)
Çok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..

Eklentiler

• 20170720_091700.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 106
Gerçekten mi ya? 11 ay olacak artık yapmayalı bir de acırsa soğurum ya. Rüyalarda görür oldum kocamı artık yeminle
Bizimde o kadar uzun zaman gecti ustelik biz esimle ayriydik gebelik oncesinde de baska sehirlerdeydik is dolayisiyla tam bi araya geldim gebe kaldim sonra sorunlar basladi gebelikle ilgili unuttuk resmen ama 40 cikinca hoop eski moda donduk. Sezeryan oldum ondan mi bilmiyorum ama hic aci hissetmedim korktugum gibi olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…