2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Brn kaldigim yerden devam etmisim gibi bende cok aci cekecegimi dusunmustum ama bekledigim gibi olmadi suam sorunsuz devam ediyor mantar olmam disinda. Devamli sirkeli su kullaniyorum sirke kokusundanda nefret ederim
Gyno-lomexin verdi bana doktor 2 fitil hün aşırı kullandım. Süte etki etmiyor ve şak diye kesti mantarı, dr una bir sor istersen.

Benimki emerken hep agzindan gogsumun altina akitiyo. Gogsun ustunde bisey ykkama alt taraf kipkirmizi. Isilik oldu hep. Sut bebislere yariyo da bize tam ters etki
Allah Allah bende durum farklı, sıcakta alerjik bir derim var altın gümüş platin vs dışında metale alerjim var?, imitasyon takıları taktığım an biterim. Bir boncuk kolye takmıştım bsğlantı yeri bütün boynumu kabarttı, kaşındırdı sıcakta daha çok kaşınıyorum süt sürünce geçiyor kaşıntım ama :)

bebegin cok tatli yaa minik poposuna bak masallah

kizlar ya dogumdan sonra biraz idrarimi tutuyim ayaklarim biraz ususun hemen orasi aciyo yaniyo suyu cok icerim zaten su icince geciyo yanmasi hiç boyle hassas degildim 45 gunluk oldum hala corapla duruyorum kendim terliyorum ayaklarim usuyo annem lohusaliktan diyo sizin nasıl

Seninki daha iyiymis bosver sut alerji yapmasın bi de. Emzirirken kusarken her yanimiz sut oluyo zaten kurtulus yok. Goguslere bakasim gelmiyo kipkirmizi nasil kotu duruyo

Oy yerim ne tatli duruo kivrilmis
Masallah

Kizlar 350 tl karsiliginda spiralimi taktirdim
Lokal anestezi ile
Cnm cok acıdı
Zaten dogum katinda, dogum yaptigim catalda
Orda durup doktoru beklemek iskenceydi bnm icin
Resmen travma geciriyrm ya
Bir ay sonra kontrole cagirdi
Ara ara kanaman olabilir dedi

Toplanmaz mi ya
Of boyle nasil olur ki
Bakmaz olaydim
Resmen cok iceride biseyler gozukuyor
İgrenc kendimden nefret ettim
Lilicim moral bozmak gibi olmasın ama toparlanma süreci 6-7 haftaymış(( daha sonra estetik dikiş ile daraltma yaptırabilirmişsin. Vajinoplasti ameliyatı imiş adı. Bir başka ihtimal dikişlerin açılmış olmasıymış ama sen kontrol olmuştun yanlış hatırlamıyorsam dikişlerden

Mesajların hepsini okumadan yazmıştım lilipit sorun olmadığına sevindim

Benimki emerken hep agzindan gogsumun altina akitiyo. Gogsun ustunde bisey ykkama alt taraf kipkirmizi. Isilik oldu hep. Sut bebislere yariyo da bize tam ters etki
Aaa çok acaip halbuki kendi sütün işe bak. Benim süt az hiç akmıyor.

Cnm kirkin cikinca mi gittin kontrole...bnm doktor niye cagirmadi anlamadim..ben suan 27 gunlugum..kanamam baya bitti sayilir..pazartesi gitsemmi acaba doktora yoksa kirkimin cikmasini mi beklesem

Bnmde ayni..usutunce direk alt tarafim agriyor..arada dikislerim sizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…