Gyno-lomexin verdi bana doktor 2 fitil hün aşırı kullandım. Süte etki etmiyor ve şak diye kesti mantarı, dr una bir sor istersen.Brn kaldigim yerden devam etmisim gibi bende cok aci cekecegimi dusunmustum ama bekledigim gibi olmadi suam sorunsuz devam ediyor mantar olmam disinda. Devamli sirkeli su kullaniyorum sirke kokusundanda nefret ederim
Allah Allah bende durum farklı, sıcakta alerjik bir derim var altın gümüş platin vs dışında metale alerjim var?, imitasyon takıları taktığım an biterim. Bir boncuk kolye takmıştım bsğlantı yeri bütün boynumu kabarttı, kaşındırdı sıcakta daha çok kaşınıyorum süt sürünce geçiyor kaşıntım ama :)Benimki emerken hep agzindan gogsumun altina akitiyo. Gogsun ustunde bisey ykkama alt taraf kipkirmizi. Isilik oldu hep. Sut bebislere yariyo da bize tam ters etki
Hemem sorarim bikmak uzereyim yoksa ne berbat biseymis hic basima gelmemisti dogurdum her tarafim perte cikti:)Gyno-lomexin verdi bana doktor 2 fitil hün aşırı kullandım. Süte etki etmiyor ve şak diye kesti mantarı, dr una bir sor istersen.
bebegin cok tatli yaa minik poposuna bak masallahÇok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..
Seninki daha iyiymis bosver sut alerji yapmasın bi de. Emzirirken kusarken her yanimiz sut oluyo zaten kurtulus yok. Goguslere bakasim gelmiyo kipkirmizi nasil kotu duruyoAllah Allah bende durum farklı, sıcakta alerjik bir derim var altın gümüş platin vs dışında metale alerjim var?, imitasyon takıları taktığım an biterim. Bir boncuk kolye takmıştım bsğlantı yeri bütün boynumu kabarttı, kaşındırdı sıcakta daha çok kaşınıyorum süt sürünce geçiyor kaşıntım ama :)
Oy yerim ne tatli duruo kivrilmisÇok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..
Lilicim moral bozmak gibi olmasın ama toparlanma süreci 6-7 haftaymışToplanmaz mi ya
Of boyle nasil olur ki
Bakmaz olaydim
Resmen cok iceride biseyler gozukuyor
İgrenc kendimden nefret ettim
Geçmiş doğum sonrası tecrübelerime dayanarak kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneririm. Hormonlar ve emzirme nedeniyle ıslanma azalıyor maalesef.İki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Mesajların hepsini okumadan yazmıştımLilicim moral bozmak gibi olmasın ama toparlanma süreci 6-7 haftaymış(( daha sonra estetik dikiş ile daraltma yaptırabilirmişsin. Vajinoplasti ameliyatı imiş adı. Bir başka ihtimal dikişlerin açılmış olmasıymış ama sen kontrol olmuştun yanlış hatırlamıyorsam dikişlerden
Aaa çok acaip halbuki kendi sütün işe bak. Benim süt az hiç akmıyor.Benimki emerken hep agzindan gogsumun altina akitiyo. Gogsun ustunde bisey ykkama alt taraf kipkirmizi. Isilik oldu hep. Sut bebislere yariyo da bize tam ters etki
Evet doktor yazdı bir tane de eczanede yoktu. Deneyeceğim.Geçmiş doğum sonrası tecrübelerime dayanarak kayganlaştırıcı jel kullanmanızı öneririm. Hormonlar ve emzirme nedeniyle ıslanma azalıyor maalesef.
Evet sormaSizin sezaryan degilmiy di?sezeryan da da da mi aciyor iceri?
Herkesin başına gelmiyormuş endişelenmeGerçekten mi ya? 11 ay olacak artık yapmayalı bir de acırsa soğurum ya. Rüyalarda görür oldum kocamı artık yeminle
Sezeryanda da mı acı olıyor demeeee
Cnm kirkin cikinca mi gittin kontrole...bnm doktor niye cagirmadi anlamadim..ben suan 27 gunlugum..kanamam baya bitti sayilir..pazartesi gitsemmi acaba doktora yoksa kirkimin cikmasini mi beklesemYa ben onlarin farklilarina..
Bnm ogluma ozel olmasina ragmen hakaret etcem etmek istemiyrm, doktor bakti aciklik gordum sanki dedi bida gelin bida bakalim dedi, aglio cis yapti diye durmuuo bu bilmem ne
Bida gidene kadar biz akla karayi sectik
Moralimiz bozuldu
Cift bez bagladik
Gittik ki bise yokmus
Duzgun olcememis
Sen her ihtimale karşı cift bez bagla ve en kisa surede baska bi dr baktir cnm
İnsallah yoktur
Bnmde ayni..usutunce direk alt tarafim agriyor..arada dikislerim sizliyorkizlar ya dogumdan sonra biraz idrarimi tutuyim ayaklarim biraz ususun hemen orasi aciyo yaniyo suyu cok icerim zaten su icince geciyo yanmasi hiç boyle hassas degildim 45 gunluk oldum hala corapla duruyorum kendim terliyorum ayaklarim usuyo annem lohusaliktan diyo sizin nasıl
İkizler hep hareketli oluoBen de ilk bir ay kullandım reflü yastığını. Kayıp aşağıya inmeye başladılar bıraktım çok hareketli bebekler maşallah :)
Kirk cikinca cnmCnm kirkin cikinca mi gittin kontrole...bnm doktor niye cagirmadi anlamadim..ben suan 27 gunlugum..kanamam baya bitti sayilir..pazartesi gitsemmi acaba doktora yoksa kirkimin cikmasini mi beklesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?