2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kız bu benim oğlandan bile saçlı çok tatlı

Çift bez neden o kısmı kacırdım biizmde 25"nde kalca usg
Oyun halısına baktım siz söyleyince hosuma gitti 2 aylık için değil mi kac aya kadar kullanır?

Bu bilgi cok doğru kaslarını geliştiriyormus emeklemeye haZırlık gaz da cıkarabiliyor ovustıruyorum sırtını hafif vuruyorum
lgi

Acikcasi zararini bilmiyorum.ama sizi rahatlatmak icin soyliyim gecenlerde nörologa goturdum kasilmalari falan var mi diye.usg istedi.usg yi kafasindan cektilerve tepedeki acik bingildagi kullandilar.probu ooraya bastirarak bakti.kapanmismi bingildak dedim.hayir kapansa boyle rahat bakamayiz.hatta goruntuleyemeyiz dedi.cok rahat goruntu aldi.ustelikte hamileyken karnimiza bastirdigi gibi bastirarak bakildi.sorun yoktu.cik ac kustu kizim

Daha once sizden duymustum aldim.bana cok gaz yapti ve sytumede arttirmadi.
Oysa duydugumda cok sevinmisttim.nasip degilmis.saglik olsun.
Baskalarinin sutu varsa denesinler tabi.cunku benum sut zaten bitmisti.arrik sadece mama

masallah

Bende ilk gece hiç ağrı olmamıştı ama doğum sonrası ilk hep ağrılı oluyor baya ağrıdı hatta yanma bile oldu

Valla her ihtimale karşı mama var evde ama koca korkusundan bende veremiyorum 1 dk lık lık sesten sonra yutkunma duymuyorum meme desen hamur gibi sıkıyorum o kadar sıkmaya 1 damla geliyor kızım sanırım doymuyor ama ağlamıyorda o kadar az emmeye. İlk ay 1 kg aldı 2. Ay bakacağız

Benim gece dolu dolu oluyor uyuyoruz ya iyi doluyor sabah da iyi öğlen idare eder akşama bitiyor zaten tepiniyor bebek ordan anlarsın.
Gece benim de çok.iyi gündüz çok.az.nasıl artıracağız gündüzü de. Bir akıl verin bana moralim bozulmaya başladı moral sütü artırıyor ama sütüm yok düşüncesi ister istemez oluyor bende. Bol su için diyorlar yaz günü en fazla içtiğimiz günler en az 3 lt içiyorum süt falan yaptığı yok. Sütlü tatlı tahin rezene soğan bulgur aklınıza ne gelirse yedim bu zamana kadar hep ya az ya yetecek kadar oldu. Kuzenimin eşi de benden 3 gün sonra doğum yaptı maşallah 1600 gr dan fazla aldırmış. Millet nasıl beceriyor şu süt yapma işini anlamış değilim. Ona sordum ne yiyorsun diye maydanoz pekmez şerbeti ve yerfıstığı dedi yedim değişen bişey olmadı. Bu süt.işini anlamadım gitti

Listeye ekleyebileceğim marul ve hoşaf var.. ilk günden itibaren çok şükür iyi geliyor sütüm,şekerli olmayan kayısı hoşafı içip bol marul ve soğanlı salata yedim hep

Maydanoz sut azaltir yeme
Ne yapiyorsun biliyor musun
Bebisi alip cikiyorsun disari hava aliyorsun
Gidip dondurma tatli yiyorsun
Keyif aldigin bisiler yapiyorsun mesela alisveris yapmak gibi :)
Psikoloji iyiyse sut iyi oluyor
Onun haricinde ben tahin helvasini bilirim cok iyi sut yapan

Ayrica sut isi beceri degil vucut yapio bunu
Kilo konusuna gelince sutun yagiyla alakali
Herkesin bunyesi bir degil
Sakin ola kiyas yapma oyle
Ayrica uzulme de
Bebegin iyi olsun yeter
Mama icse ne olur
Bosveer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…