- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Bilmiyirum ki sutten diye dusunuyorum. Cunku ayni şekilde agzindakileri boynuma da suruyo orda da isilik oldu hepAaa çok acaip halbuki kendi sütün işe bak. Benim süt az hiç akmıyor.
Ahahahah toprağın bol olsun ahshsh40 ımız bugün çıkıyor ohhhhh
Kapandı benim mezar
Kız bu benim oğlandan bile saçlıÇok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..
Canım, normalde sol tarafın 60 olması lazıımmış bizim kızın 59 çıktı. Önümüzde ki ay tekrar gidicez. Çift bez bağla dedi dr bizede ama bağlamadım daha. İlk ayda çıkabilirmiş fark normalmiş. 2. Aya toparlar bebeklermiz
lgiÇok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..
Gören şoka giriyor bilemedim bende :)Kız bu benim oğlandan bile saçlıçok tatlı
Kusmuştur belki de , ben yeni öğrendiğim için eskiden yaptığım şeyler. O zaman bilmediğim için dikkat etmiyordum ama benim kızım bi ara çok kusuyordu bi dönem acaba bu yüzden mi ? Korktum şimdi. Nasıl bir zarar vermiş olabilirim peki ?
Öyleymiş evet, bakalım biz ne yaşayacağız...kimilerinde oluyor hormonlardan dolayı.
Doğum yaptığımdan beri lactamax diye bir besin desteği alıyordum günde 2 kere süt için, geceleri sütüm yatağa kadar taşmış oluyordu gece de emzirmeme rağmen. Cumartesiden beri unuttum, akşamüstü sütüm azalıyor, oğlan tepiniyor.
Günde bir kere almaya karar verdim yine.
Sütü olsun isteyenler bir denesin isterseniz.
Çok komik bir bakıyorum aşağıya yığılmış. Poposuna destek koymama ragmen. Çözümü kısmen de olsa yüzüstü yatırmakta buldum. yüzüstü yatırınca ellerini çok hareket ettiremiyor, daha rahat kullanıyor, kafası yamulmuyor, gazını rahat çıkarıyor, bir de ileride emeklemeye yardımcı oluyormuş, yüzüstünü seviyorum ben reflü yastığında..
Bende ilk gece hiç ağrı olmamıştı ama doğum sonrası ilk hep ağrılı oluyor baya ağrıdı hatta yanma bile olduKızlar bugün 40ımız uçuyor çok şükür yanlıız korktuğum birşey var . Doğum sonrası ilk bi kaç ilişki çok acılı olurmuşbi kaç kişi öyle yazmış bi sayfaya.Sizin deneyiminiz nasıl . İlk gece gibi mi
Valla her ihtimale karşı mama var evde ama koca korkusundan bende veremiyorum 1 dk lık lık sesten sonra yutkunma duymuyorum meme desen hamur gibi sıkıyorum o kadar sıkmaya 1 damla geliyor kızım sanırım doymuyor ama ağlamıyorda o kadar az emmeye. İlk ay 1 kg aldı 2. Ay bakacağızBu süt neye göre artıyo azalıyo cidden anlamıyorum. AKŞam 7 gibi emzirmede resmen çığlık çığlığa ağladı gelmeyince. Moralimin en iyi uykusuz ginimde süt azaldı.
NORmalde ben bir seferde tek meme emziriyorum. Dİğerini bir sonrakinde şeklinde. Anca doluyo. Çok ağlayınca iki memede be carsa emzirdim.
ÇOk bilen eşim almadı mama. TAMAm doydu bu diyo. Bİ de onla uğraşıyorum.
Bence ter. Yüzüm çok terliyor o yüzden kaşınıyorBenim de feci kaşınıyor yüzümün bir kısmı, çenem, çenealtım falan ama öyle aman aman sütüm de yok ki bulaşsınneden böyle bilmiyorum çok tuhaf.
Taktirdin mi spirali..kendi doktorun mu takti?Kirk cikinca cnm
İlkindede oyleydi
Taktirdin mi spirali..kendi doktorun mu takti?Kirk cikinca cnm
İlkindede oyleydi
Gece benim de çok.iyi gündüz çok.az.nasıl artıracağız gündüzü de. Bir akıl verin bana moralim bozulmaya başladı moral sütü artırıyor ama sütüm yok düşüncesi ister istemez oluyor bende. Bol su için diyorlar yaz günü en fazla içtiğimiz günler en az 3 lt içiyorum süt falan yaptığı yok. Sütlü tatlı tahin rezene soğan bulgur aklınıza ne gelirse yedim bu zamana kadar hep ya az ya yetecek kadar oldu. Kuzenimin eşi de benden 3 gün sonra doğum yaptı maşallah 1600 gr dan fazla aldırmış. Millet nasıl beceriyor şu süt yapma işini anlamış değilim. Ona sordum ne yiyorsun diye maydanoz pekmez şerbeti ve yerfıstığı dedi yedim değişen bişey olmadı. Bu süt.işini anlamadım gittiBenim gece dolu dolu oluyor uyuyoruz ya iyi doluyor sabah da iyi öğlen idare eder akşama bitiyor zaten tepiniyor bebek ordan anlarsın.
Listeye ekleyebileceğim marul ve hoşaf var.. ilk günden itibaren çok şükür iyi geliyor sütüm,şekerli olmayan kayısı hoşafı içip bol marul ve soğanlı salata yedim hepGece benim de çok.iyi gündüz çok.az.nasıl artıracağız gündüzü de. Bir akıl verin bana moralim bozulmaya başladı moral sütü artırıyor ama sütüm yok düşüncesi ister istemez oluyor bende. Bol su için diyorlar yaz günü en fazla içtiğimiz günler en az 3 lt içiyorum süt falan yaptığı yok. Sütlü tatlı tahin rezene soğan bulgur aklınıza ne gelirse yedim bu zamana kadar hep ya az ya yetecek kadar oldu. Kuzenimin eşi de benden 3 gün sonra doğum yaptı maşallah 1600 gr dan fazla aldırmış. Millet nasıl beceriyor şu süt yapma işini anlamış değilim. Ona sordum ne yiyorsun diye maydanoz pekmez şerbeti ve yerfıstığı dedi yedim değişen bişey olmadı. Bu süt.işini anlamadım gitti
Maydanoz sut azaltir yemeGece benim de çok.iyi gündüz çok.az.nasıl artıracağız gündüzü de. Bir akıl verin bana moralim bozulmaya başladı moral sütü artırıyor ama sütüm yok düşüncesi ister istemez oluyor bende. Bol su için diyorlar yaz günü en fazla içtiğimiz günler en az 3 lt içiyorum süt falan yaptığı yok. Sütlü tatlı tahin rezene soğan bulgur aklınıza ne gelirse yedim bu zamana kadar hep ya az ya yetecek kadar oldu. Kuzenimin eşi de benden 3 gün sonra doğum yaptı maşallah 1600 gr dan fazla aldırmış. Millet nasıl beceriyor şu süt yapma işini anlamış değilim. Ona sordum ne yiyorsun diye maydanoz pekmez şerbeti ve yerfıstığı dedi yedim değişen bişey olmadı. Bu süt.işini anlamadım gitti
Ayrica sut isi beceri degil vucut yapio bunuGece benim de çok.iyi gündüz çok.az.nasıl artıracağız gündüzü de. Bir akıl verin bana moralim bozulmaya başladı moral sütü artırıyor ama sütüm yok düşüncesi ister istemez oluyor bende. Bol su için diyorlar yaz günü en fazla içtiğimiz günler en az 3 lt içiyorum süt falan yaptığı yok. Sütlü tatlı tahin rezene soğan bulgur aklınıza ne gelirse yedim bu zamana kadar hep ya az ya yetecek kadar oldu. Kuzenimin eşi de benden 3 gün sonra doğum yaptı maşallah 1600 gr dan fazla aldırmış. Millet nasıl beceriyor şu süt yapma işini anlamış değilim. Ona sordum ne yiyorsun diye maydanoz pekmez şerbeti ve yerfıstığı dedi yedim değişen bişey olmadı. Bu süt.işini anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?