Kalça çıkığı olmasın diye canım, bacakları açık olsun diyeÇift bez neden o kısmı kacırdım biizmde 25"nde kalca usg
Oyun halısına baktım siz söyleyince hosuma gitti 2 aylık için değil mi kac aya kadar kullanır?
Evet cnmTaktirdin mi spirali..kendi doktorun mu takti?
Evet cnmTaktirdin mi spirali..kendi doktorun mu takti?
Hahaha:)) cidden tam oyle olduSelam hanımlar, burada raporlarınızı takip edin dedim dedim, benim hastahane raporumun durumunu değiştirmedi diye emzirme ödeneğim çıkmamış :) ahahha tam bir terzi kendi söküpünü dikemez olduarayayım da halledeyim:)
Emirin pipisi nasil iyilestimi tamamen :)Merhabalar nasılsınız kızlar daha dün burada nst fotoğrafları paylaşıyorduk şimdi bebeğin kakası, konağı uyulmamasını konuşuyoruz. Bu Bebek ne zaman doğacak diyorduk şimdi ne zaman büyüyecek diyoruzbizim büyük bir gaz problemimiz oluyor uzun zamandır, bugün çok tavsiye aldığım dr browns biberonu edindim gaz önleyici ve anne memesini unutturmama uzmanıymış görelim bakalım ne kadar başarılı. Siz gaz için neler yapıyorsunuz ben yaptıklarımı yazsam burdan köye yol olur
Bize yaptırdık ancak öyle damla filan damlatilmadi. 1. Ayda yapılıyor ihmal etmeyin demişlerdi. Ancak bize 6. Ay değil 1 yaşında tekrar kontrol yeterli dedi drKimse bize goz kontrol icin randevu vermedi..doktorda soylemedi...ben de yaptirmadim yani..vaarmi baska yaptiran
Ptt yatmıştır:) sgk'dan gelenler yok:)Hahaha:)) cidden tam oyle oldu
Ben gittim ptt kimlik verdim 400 tl verdiler :)
Kamerayı koyuyorum yanına canım, Allah korusun haklısın dikkat ediyorum. Bir de ara ara kafasını çeviriyordum. Geçenn bir baktım kendisi çevirdi gayet güzel ama nefes alamama riski olabilir tabi..uzines maşallah bebişe ya, o saçlar hele bayıldım :)
Bebeklerde yüzüstü yatma evet çok rahatlatıyor ama asla yalnız bırakma canım, dikkat et. Uzmanlar ve dr lar önermiyorlar, bizde sadece gözümüzün önündeyse biraz yatırıyoruz rahatlasın ye sonra yine sırtüstü
Ödenek dediğin nedir anlamadım ki :) iş göremezlik ödemesi mi?beatrices selam canim birsey soracagim simdi ben bir ay tam bir ayda yarim odenek aldim yarim olan odenegi 16hazirandan sonrasini yani ne zaman alacagim 170 aradim onlar isvren onay verdimi bi sorun dedi eger verdiyse sosyal guvenlik kurumunda siradadr dedi burdan basvuruda yapabilirsnz dedi yani yinr net birsey anlatmadilar kafam karman corman oldu ne yapmaliyim simdi
10 günden az çalıştırılan yardımcılar için ödenecek tutar günlük 0,85 tl. E devletten ev hizmetleri yazınca çıkan menüden başvuru yapılıyor.beatrices sana birşey sorabilirmiyim hani bu eve yardımcı alınıyor ya temizlik için falan onlara sigorta yaptırmak istesek ne yapmamiz gerekiyor.ne kadar ücreti olur bu konuda bilgin var mı acaba
Ebebekteki promalt da iyi süt yapıyormuş denemedim ama bana uyku çok iyi süt yapıyor.Maydanoz sut azaltir yeme
Ne yapiyorsun biliyor musun
Bebisi alip cikiyorsun disari hava aliyorsun
Gidip dondurma tatli yiyorsun
Keyif aldigin bisiler yapiyorsun mesela alisveris yapmak gibi :)
Psikoloji iyiyse sut iyi oluyor
Onun haricinde ben tahin helvasini bilirim cok iyi sut yapan
Benmde emzirme param yatmamış canım. Ne yapmam lazım? Birde rapor parası 8 ile 14 ü arasında yatacak dediler oda yatmamış ?Selam hanımlar, burada raporlarınızı takip edin dedim dedim, benim hastahane raporumun durumunu değiştirmedi diye emzirme ödeneğim çıkmamış :) ahahha tam bir terzi kendi söküpünü dikemez olduarayayım da halledeyim:)
Alı 170'i ara, sor bakalım hastahane doğumunu bildirmiş mi? Benimki bildirilmemişti. Bildirmedilerse, hastahaneyi arayıp, raporu bildirmelerini söyleyeceksin.Benmde emzirme param yatmamış canım. Ne yapmam lazım? Birde rapor parası 8 ile 14 ü arasında yatacak dediler oda yatmamış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?