2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Başhekim onaylamış raporu dedi alo 170 i aradığımda. Hastane bildirmesi başhekimin onaylamasıysa bildirilmiş canım

Başhekim onaylamış raporu dedi alo 170 i aradığımda. Hastane bildirmesi başhekimin onaylamasıysa bildirilmiş canım
O zaman yatmış olması lazım doğum bildirildiyse. Belki geç bildirilmiştir benimki gibi.
İki rapor oluyor, biri emzirme, öbürü iş göremezlik. 170'ten onay görünüyorsa emzirme yatar, işgöremezlik rapor bitiş tarihinin devamında yatar.
Mesela 10 Eylül ise bitişin, Ekim 8-14 arası alabilirsin gibi.

Peki ben nasil aldim ozaman benim ki 22 agustosta bitiyo rapor ama ikikez para aldim biri yarim biri tam ay maas seklinde

Hadi bakalim kurtuldun..hayirli olsun..

Bize yaptırdık ancak öyle damla filan damlatilmadi. 1. Ayda yapılıyor ihmal etmeyin demişlerdi. Ancak bize 6. Ay değil 1 yaşında tekrar kontrol yeterli dedi dr
Tesekkur ederim..goz doktoru dimi muayene eden..cocuk doktoru dgl yani...bnde gotureyim pazartesi olmazsa

Ben devlet memuruyum dolayisiyla sadece aile pol.bak.400 tl aliyorum dimi?bu 400 liraicin esim bisiler verdi kurumuna..bu para onun maasina yatacak bildigim kadariyla..burada ptt den alanlar kendilerimi ilgilendiler bu islerle cnm??

Peki ben nasil aldim ozaman benim ki 22 agustosta bitiyo rapor ama ikikez para aldim biri yarim biri tam ay maas seklinde
Cnm bnm arkadas 171 cagri merkezinde calisiyor
O bana isyeri nasil bildirim yptiysa ona gore yatiyor para demisti
Bazisi aylik bazisi toplu veriyor

Ben devlet memuruyum dolayisiyla sadece aile pol.bak.400 tl aliyorum dimi?bu 400 liraicin esim bisiler verdi kurumuna..bu para onun maasina yatacak bildigim kadariyla..burada ptt den alanlar kendilerimi ilgilendiler bu islerle cnm??
Hayır onun maaşına değil, PTT'ye anne adına yatıyor. Başkası kesinlikle alamaz.

Mrb kizlar uaun zamandir yazamadim bebrekle ilgilenmekten size bi sorum olucak biz bugun 50 gunluk olduk benim oglumun burnunda hep sumuk var temizliyorum iki gun sonra yine ayni sizdede var mi acaba usutuyormuyum bebegimi yoksa normal mi sormak istedim

Bnmki gece usurse fln sabah burnu tikanmis uyaniyor..bnde anne sutu damlatiyirum..sonra yumusayip aciliyor.onun disinda burnunda akinti yok yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…