- 11 Aralık 2015
- 635
- 1.182
- 43
- 33
Başhekim onaylamış raporu dedi alo 170 i aradığımda. Hastane bildirmesi başhekimin onaylamasıysa bildirilmiş canımAlı 170'i ara, sor bakalım hastahane doğumunu bildirmiş mi? Benimki bildirilmemişti. Bildirmedilerse, hastahaneyi arayıp, raporu bildirmelerini söyleyeceksin.
Rapor parası maaş parasıysa, rapor bitiminde yatar, ona daha vardır bence.
O zaman yatmış olması lazım doğum bildirildiyse. Belki geç bildirilmiştir benimki gibi.Başhekim onaylamış raporu dedi alo 170 i aradığımda. Hastane bildirmesi başhekimin onaylamasıysa bildirilmiş canım
Evet iste dogum parasi masimizn bilmem kacta kaci yani adi herneyse :))Ödenek dediğin nedir anlamadım ki :) iş göremezlik ödemesi mi?
Peki ben nasil aldim ozaman benim ki 22 agustosta bitiyo rapor ama ikikez para aldim biri yarim biri tam ay maas seklindeO zaman yatmış olması lazım doğum bildirildiyse. Belki geç bildirilmiştir benimki gibi.
İki rapor oluyor, biri emzirme, öbürü iş göremezlik. 170'ten onay görünüyorsa emzirme yatar, işgöremezlik rapor bitiş tarihinin devamında yatar.
Mesela 10 Eylül ise bitişin, Ekim 8-14 arası alabilirsin gibi.
Hadi bakalim kurtuldun..hayirli olsun..Evet cnm
Muayene oldum
Spiral istiyrm dedim
Takalim dedi
Reçete gibi bisey yazdi dogum katina git dedi
Ben alip mi gelicem dedim
yok dedi sen cik hazir olunca hemsireler cagircak beni dedi
Benim bilgim yok nasil oluyor dedim
On yil koruyuculugu var dedi (amma aciklama yapti sorma)
Ben ciktim iste, ucretivar 350 tl dediler, oze sigortam karsilamiyormus olsun dedim
Dogum yaptigim odayagoturduler psikolojim alt ust oldu, bide catalda doktorun gelmesini bekledim allahim dogum ani aklima geldi, hala kendime gelemedim, bida dogurmak istemiyorum
Sonra dr geldi, igne yapacagim dedi, yapti guya lokal anestezi, o olmasa nasil acıyacakti acaba
Derin nefes aldim, kendimi deniz kenarinda falan hissettim oyle sakinlestirdim
Sonra dr gecmis olsun dedi
Bende dedim agri falan olur mu
Apranax verdi bide antibiyotik
Kanaman olur bi kac gun dedi
Temas olabilir dedi (iliskiyi kastediyor)
Peki dedim arada kanama yapar mi
Olmaz ama asiri kanaman olursa agrin olursa gel dedi
Bi ay sonra kontrole cagirdi
Bu yani
Bnm dr cok odun
Sirf adamin tecrubesi ve cerrahisi iyi diye gidiyrm
Ya antibiyotik yazio, emziriyorum diyrm aa o zaman degsitirelim dio
E bastan sorsana bana
Tesekkur ederim..goz doktoru dimi muayene eden..cocuk doktoru dgl yani...bnde gotureyim pazartesi olmazsaBize yaptırdık ancak öyle damla filan damlatilmadi. 1. Ayda yapılıyor ihmal etmeyin demişlerdi. Ancak bize 6. Ay değil 1 yaşında tekrar kontrol yeterli dedi dr
Sen dusunuyormuydun cnmHadi bakalim kurtuldun..hayirli olsun..
Cnm 171 arayip rapor parasini sorabilirsinBenmde emzirme param yatmamış canım. Ne yapmam lazım? Birde rapor parası 8 ile 14 ü arasında yatacak dediler oda yatmamış ?
Ben devlet memuruyum dolayisiyla sadece aile pol.bak.400 tl aliyorum dimi?bu 400 liraicin esim bisiler verdi kurumuna..bu para onun maasina yatacak bildigim kadariyla..burada ptt den alanlar kendilerimi ilgilendiler bu islerle cnm??O zaman yatmış olması lazım doğum bildirildiyse. Belki geç bildirilmiştir benimki gibi.
İki rapor oluyor, biri emzirme, öbürü iş göremezlik. 170'ten onay görünüyorsa emzirme yatar, işgöremezlik rapor bitiş tarihinin devamında yatar.
Mesela 10 Eylül ise bitişin, Ekim 8-14 arası alabilirsin gibi.
Cnm bnm arkadas 171 cagri merkezinde calisiyorPeki ben nasil aldim ozaman benim ki 22 agustosta bitiyo rapor ama ikikez para aldim biri yarim biri tam ay maas seklinde
Yok ben dusunmuyorum..alt takimi kurcalattigim yeter..daha da elletmem..Sen dusunuyormuydun cnm
Tesekkur ederim
Himm benim ki aylikms demekki aamaann zaten onuda dogru yapamamislar bi suru ugrastik duzeltmek.icinCnm bnm arkadas 171 cagri merkezinde calisiyor
O bana isyeri nasil bildirim yptiysa ona gore yatiyor para demisti
Bazisi aylik bazisi toplu veriyor
Toplu yatıyor normalde, parçalı yattığı zaman takibi nasıl okur bilmiyorum ki:) Alo 170'e bir sor bakalım istersen. Hangi şehirdesin bir de sen?Evet iste dogum parasi masimizn bilmem kacta kaci yani adi herneyse :))
Hayır onun maaşına değil, PTT'ye anne adına yatıyor. Başkası kesinlikle alamaz.Ben devlet memuruyum dolayisiyla sadece aile pol.bak.400 tl aliyorum dimi?bu 400 liraicin esim bisiler verdi kurumuna..bu para onun maasina yatacak bildigim kadariyla..burada ptt den alanlar kendilerimi ilgilendiler bu islerle cnm??
Yok ben dusunmuyorum..alt takimi kurcalattigim yeter..daha da elletmem..
Peki bunu e devletten mi bakiyorum..bi de esim islemleri baslatmis olabilir mi?ben bisey vermedim aile pol.bak.naHayır onun maaşına değil, PTT'ye anne adına yatıyor. Başkası kesinlikle alamaz.
Bnmki gece usurse fln sabah burnu tikanmis uyaniyor..bnde anne sutu damlatiyirum..sonra yumusayip aciliyor.onun disinda burnunda akinti yok yani..Mrb kizlar uaun zamandir yazamadim bebrekle ilgilenmekten size bi sorum olucak biz bugun 50 gunluk olduk benim oglumun burnunda hep sumuk var temizliyorum iki gun sonra yine ayni sizdede var mi acaba usutuyormuyum bebegimi yoksa normal mi sormak istedim
Akinti benimde yok cnm ama burnuna bakinca hep goruyorum boyle kuruyorlarBnmki gece usurse fln sabah burnu tikanmis uyaniyor..bnde anne sutu damlatiyirum..sonra yumusayip aciliyor.onun disinda burnunda akinti yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?