- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
Ankaradayim da orasi beni pek aydinlatamiyor karman cormam pisiler soyluyolar puffToplu yatıyor normalde, parçalı yattığı zaman takibi nasıl okur bilmiyorum ki:) Alo 170'e bir sor bakalım istersen. Hangi şehirdesin bir de sen?
Normal bnceAkinti benimde yok cnm ama burnuna bakinca hep goruyorum boyle kuruyorlar
BEnim de eşim yaptı işlemleri aile bakanlığı ofisinden. Ama para sadece anne hesabına ptt'ye yatıyor. 144'ten ya da ptt'ye uğrayıp öğreniliyor.Peki bunu e devletten mi bakiyorum..bi de esim islemleri baslatmis olabilir mi?ben bisey vermedim aile pol.bak.na
Insallah cnm hasta okur diye korkuyorum Rabbim korusun evlatlarimiziNormal bnce
Hmm anladığım senin muhasebe aylık eksik gün/ rapor bildirimi yapıyor, ona göre ödeniyor. İkinci rapor doğumdan sonra çıkıyor, ve ne zaman başlayıp- biteceği yazıyor.Ankaradayim da orasi beni pek aydinlatamiyor karman cormam pisiler soyluyolar puff
Bende promalt içiyorum pek faydalı geldi diyemem açıkçasıEbebekteki promalt da iyi süt yapıyormuş denemedim ama bana uyku çok iyi süt yapıyor.
Herkes farklı demekki. Belki de psikolojik birşey neye inanıyorsan o...Bende promalt içiyorum pek faydalı geldi diyemem açıkçası
144 u aradim mesgul...e devlette ise yardim yatmamis gorunuyor..neyse bekleyelim biraz daha..tesekkulerBEnim de eşim yaptı işlemleri aile bakanlığı ofisinden. Ama para sadece anne hesabına ptt'ye yatıyor. 144'ten ya da ptt'ye uğrayıp öğreniliyor.
Uzatabilirsiniz..hatta devlet memmurlari 2 yil olarak almak zorunda ilk etapta..sonra istersn 3 ayda kes basla..yani 2 yillik aliniyorbeatrices bende birşey sormak istiyorum :)
Mesela ücretsiz izne başta 2 ay çıkıcaö diye iş yerine bildirdim diyelim ama o sırada vazgeçtim 4 ay daha kullanmak istiyorum diyelim, uzatabilir miyim yoksa işyerine ne bildirdiysem onu mu kullanabilirim?
Allah alla.. nie ki yaa...İki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Kız ben diğer anneleri okuduğum için biliyorum, gitmiyor kilo, yapışıyor adama.Birgün bu kanamam geçecek mi?
Bir gün kilo verebilecek miyim?
Sana çok kızıyordumbeatrices az kilo alarak böbürlenmenle ammaaa velhasıl haklıymışssın 7 kilo gitti 8 kilo nasıl gidecek çok iştahlıyımm çoook
Nerden alıyorsun lactamaxı?Doğum yaptığımdan beri lactamax diye bir besin desteği alıyordum günde 2 kere süt için, geceleri sütüm yatağa kadar taşmış oluyordu gece de emzirmeme rağmen. Cumartesiden beri unuttum, akşamüstü sütüm azalıyor, oğlan tepiniyor.
Günde bir kere almaya karar verdim yine.
Sütü olsun isteyenler bir denesin isterseniz.
Canım benim oğlumunda burnu gece hep tıkanıyor hatta doktor özel bi karşım bile vermişti fayda etmedi..serum fizyolijk kullanıuorum hepMrb kizlar uaun zamandir yazamadim bebrekle ilgilenmekten size bi sorum olucak biz bugun 50 gunluk olduk benim oglumun burnunda hep sumuk var temizliyorum iki gun sonra yine ayni sizdede var mi acaba usutuyormuyum bebegimi yoksa normal mi sormak istedim
Aaaa dr.browns en basindan beri kullaniyorum.hic gaz sorunu yasamadik.sut bittigi halde memeyide unutmadi bir turlu.ondan mi acaba.dogru o zaman.Merhabalar nasılsınız kızlar daha dün burada nst fotoğrafları paylaşıyorduk şimdi bebeğin kakası, konağı uyulmamasını konuşuyoruz. Bu Bebek ne zaman doğacak diyorduk şimdi ne zaman büyüyecek diyoruzbizim büyük bir gaz problemimiz oluyor uzun zamandır, bugün çok tavsiye aldığım dr browns biberonu edindim gaz önleyici ve anne memesini unutturmama uzmanıymış görelim bakalım ne kadar başarılı. Siz gaz için neler yapıyorsunuz ben yaptıklarımı yazsam burdan köye yol olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?