2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki bunu e devletten mi bakiyorum..bi de esim islemleri baslatmis olabilir mi?ben bisey vermedim aile pol.bak.na
BEnim de eşim yaptı işlemleri aile bakanlığı ofisinden. Ama para sadece anne hesabına ptt'ye yatıyor. 144'ten ya da ptt'ye uğrayıp öğreniliyor.

Ankaradayim da orasi beni pek aydinlatamiyor karman cormam pisiler soyluyolar puff
Hmm anladığım senin muhasebe aylık eksik gün/ rapor bildirimi yapıyor, ona göre ödeniyor. İkinci rapor doğumdan sonra çıkıyor, ve ne zaman başlayıp- biteceği yazıyor.
Sen e devletten takip edeceksin, başka çare yok..

Ay 2 gündür çok huysuz İpek, karnı tok gazı yok, kucak istiyo kucağa alıyorum biraz susuyor sonra ağlamaya devam. Atak dönemlerinden birini mi yaşıyoruz acaba? Sizin bebekler ne alemde?

beatrices bende birşey sormak istiyorum :)
Mesela ücretsiz izne başta 2 ay çıkıcaö diye iş yerine bildirdim diyelim ama o sırada vazgeçtim 4 ay daha kullanmak istiyorum diyelim, uzatabilir miyim yoksa işyerine ne bildirdiysem onu mu kullanabilirim?

BEnim de eşim yaptı işlemleri aile bakanlığı ofisinden. Ama para sadece anne hesabına ptt'ye yatıyor. 144'ten ya da ptt'ye uğrayıp öğreniliyor.
144 u aradim mesgul...e devlette ise yardim yatmamis gorunuyor..neyse bekleyelim biraz daha..tesekkuler

Uzatabilirsiniz..hatta devlet memmurlari 2 yil olarak almak zorunda ilk etapta..sonra istersn 3 ayda kes basla..yani 2 yillik aliniyor

İki başarısız deneme bir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Allah alla.. nie ki yaa... Boşuna kırk dolsun diye beklemeyelim yani Hadi normal olsa, bi nebze anlicam da bi de senin ki de sezaryendi yanılmıyorsam ... Bu hiç hoşuma gitmedi yaauuw

Kız ben diğer anneleri okuduğum için biliyorum, gitmiyor kilo, yapışıyor adama.
Ben de birkaç haftadır veremiyorum emzirmeme rağmen, spor istiyor beden. Hamile kaldığım kilomun altına düştüm ama hissediyorum yağlıyım, sırtımda kollarımda yumuşaklık var.
Verirsin seen merak etmee

Normal doğum yapan arkadaşlar sizdede sarı akıntı oluyor mu? Normalmi acaba yoksa emfeksiyon olabilirmi bugün 55gün oldu doğum yapalı..

Nerden alıyorsun lactamaxı?

Canım benim oğlumunda burnu gece hep tıkanıyor hatta doktor özel bi karşım bile vermişti fayda etmedi..serum fizyolijk kullanıuorum hep

Ya ben ne kadar aptalim ya
Dr spiral takarken lokal anestezi yapti
Emziriyrm demek aklima gelmedi
Yaa bisey olur mu
Dr umrunda degil cunku antibiyotigi bile ben diyincd degsitirdi
Of ya

Aaaa dr.browns en basindan beri kullaniyorum.hic gaz sorunu yasamadik.sut bittigi halde memeyide unutmadi bir turlu.ondan mi acaba.dogru o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…