2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim doktor evde nem azdir az havalandiriyosundur ondan tikanir serum fizyolojik kullan diyo

Çok sağol canım

Emirin pipisi nasil iyilestimi tamamen :)
Ehehe gayet iyi görünüyor, gerçi ben sünnetsiz halini daha sevimli buluyordum ya neyse bu kadar karmaşık bir dönemde (kolik,gaz,süt,taşınma) bana hiç sorun çıkarmadı. Eriyen dikişlerden yalnızca bir tane kaldı silerken naif davranmıyorum artık

Aaaa dr.browns en basindan beri kullaniyorum.hic gaz sorunu yasamadik.sut bittigi halde memeyide unutmadi bir turlu.ondan mi acaba.dogru o zaman.
Kesinlikle öyledir canım ben çok tavsiye aldım ama böyle çareleri olduğunu bilmiyordum avent ve lansinoh kullandım. Bir de yeni öğrendim mamayı asla çalkalamamak gerekiyormuş onu da bıraktım. Dr browns un geniş ağızlı olanı mı kullanıyorsun, benim oğlan pek sevmedi gibi alışır mı

lilipit canım anestezi süte geçer, etkisi geçene kadar mama verilmesi tavsiye ediliyor diye okumuştum bir araştır öyle emzir istersen zarar görmesin tosuduk

Çalkalamadan nasıl eriyor canım ben çalkalıyorum

Medela kullanıyorum 3 farklı doktor tavsiyesi. Çok memnunum.

Bugün sabahdan bu saate kadar uyumadi miniğim her zaman uyuyan kuzuma bugün ne oldu anlamadım uyutuyorum 5 dk ya kalmadan uyanıyor yoruldum artık

Kızlar su veriyor musunuz .. ne Zaman vermeye basliycaz Bn daha hiç vermedim susuz kalcak diye korkuyorum daha 43 günlüğüz

Ay 2 gündür çok huysuz İpek, karnı tok gazı yok, kucak istiyo kucağa alıyorum biraz susuyor sonra ağlamaya devam. Atak dönemlerinden birini mi yaşıyoruz acaba? Sizin bebekler ne alemde?
Benim enik de böyleydi, kıyafet sorunuymuş. Hava 30 derecenin altında diye kısa kollu şortlu badi giydirmiştim, mık mık durmadı. Atletli ince kumaş bir badi ile değiştirdim, saniyesine uyudu gariban. Bezi de kontrol etmek lazım sık sık.

Uzatabilirsin, 6 ay hakkın var:) Ama baştan 6 ay demek iyidir. İşverenle bu konuda sıkıntı yaşanabilir, uzatma isteği zamanında ulaşmazsa mesela 3 gün üstüste işe gelmedi denip, fesih yapılabilir. Zor işler.

Benim gitti 12 kilo kaldi 3 kilo baslangic kiloma donmeme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…