- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Benim doktor evde nem azdir az havalandiriyosundur ondan tikanir serum fizyolojik kullan diyoMrb kizlar uaun zamandir yazamadim bebrekle ilgilenmekten size bi sorum olucak biz bugun 50 gunluk olduk benim oglumun burnunda hep sumuk var temizliyorum iki gun sonra yine ayni sizdede var mi acaba usutuyormuyum bebegimi yoksa normal mi sormak istedim
Çok sağol canımO zaman yatmış olması lazım doğum bildirildiyse. Belki geç bildirilmiştir benimki gibi.
İki rapor oluyor, biri emzirme, öbürü iş göremezlik. 170'ten onay görünüyorsa emzirme yatar, işgöremezlik rapor bitiş tarihinin devamında yatar.
Mesela 10 Eylül ise bitişin, Ekim 8-14 arası alabilirsin gibi.
Ehehe gayet iyi görünüyor, gerçi ben sünnetsiz halini daha sevimli buluyordum ya neyseEmirin pipisi nasil iyilestimi tamamen :)
Kesinlikle öyledir canım ben çok tavsiye aldım ama böyle çareleri olduğunu bilmiyordum avent ve lansinoh kullandım. Bir de yeni öğrendim mamayı asla çalkalamamak gerekiyormuş onu da bıraktım. Dr browns un geniş ağızlı olanı mı kullanıyorsun, benim oğlan pek sevmedi gibi alışır mıAaaa dr.browns en basindan beri kullaniyorum.hic gaz sorunu yasamadik.sut bittigi halde memeyide unutmadi bir turlu.ondan mi acaba.dogru o zaman.
Çalkalamadan nasıl eriyor canım ben çalkalıyorumKesinlikle öyledir canım ben çok tavsiye aldım ama böyle çareleri olduğunu bilmiyordum avent ve lansinoh kullandım. Bir de yeni öğrendim mamayı asla çalkalamamak gerekiyormuş onu da bıraktım. Dr browns un geniş ağızlı olanı mı kullanıyorsun, benim oğlan pek sevmedi gibi alışır mı
Ben de çalkalıyordum canım ama çalkalayınca oluşan o köpükler hep gazmış. Artık kaşıkla karıştırıyorum ben sen de öyle yap derimÇalkalamadan nasıl eriyor canım ben çalkalıyorum
Hım bilmiyordum tamam kaşıkla karıştırıyım bendeBen de çalkalıyordum canım ama çalkalayınca oluşan o köpükler hep gazmış. Artık kaşıkla karıştırıyorum ben sen de öyle yap derim
Medela kullanıyorum 3 farklı doktor tavsiyesi. Çok memnunum.Kesinlikle öyledir canım ben çok tavsiye aldım ama böyle çareleri olduğunu bilmiyordum avent ve lansinoh kullandım. Bir de yeni öğrendim mamayı asla çalkalamamak gerekiyormuş onu da bıraktım. Dr browns un geniş ağızlı olanı mı kullanıyorsun, benim oğlan pek sevmedi gibi alışır mı
6 ila8. Hafta arası büyüme atağı haftası olabilir, benimki de 2 gündür aynı durumda..Bugün sabahdan bu saate kadar uyumadi miniğim her zaman uyuyan kuzuma bugün ne oldu anlamadım uyutuyorum 5 dk ya kalmadan uyanıyor yoruldum artık
Ala alah daha mı hızlı büyücek yani6 ila8. Hafta arası büyüme atağı haftası olabilir, benimki de 2 gündür aynı durumda..
Bizde 44 günluguz ben veriyorum arada düzenli vermiyorum amaKızlar su veriyor musunuz .. ne Zaman vermeye basliycaz Bn daha hiç vermedim susuz kalcak diye korkuyorum daha 43 günlüğüz
Benim enik de böyleydi, kıyafet sorunuymuş. Hava 30 derecenin altında diye kısa kollu şortlu badi giydirmiştim, mık mık durmadı. Atletli ince kumaş bir badi ile değiştirdim, saniyesine uyudu gariban. Bezi de kontrol etmek lazım sık sık.Ay 2 gündür çok huysuz İpek, karnı tok gazı yok, kucak istiyo kucağa alıyorum biraz susuyor sonra ağlamaya devam. Atak dönemlerinden birini mi yaşıyoruz acaba? Sizin bebekler ne alemde?
Eczaneden almış bizimkiler ben ameliyattayken çocuk doktoru vermiş. Laktamax olacak yanlış yazmışım. Ama @blackseea arkadaşıma yaramamış, gaz yapmış.Nerden alıyorsun lactamaxı?
Uzatabilirsin, 6 ay hakkın var:) Ama baştan 6 ay demek iyidir. İşverenle bu konuda sıkıntı yaşanabilir, uzatma isteği zamanında ulaşmazsa mesela 3 gün üstüste işe gelmedi denip, fesih yapılabilir. Zor işler.beatrices bende birşey sormak istiyorum :)
Mesela ücretsiz izne başta 2 ay çıkıcaö diye iş yerine bildirdim diyelim ama o sırada vazgeçtim 4 ay daha kullanmak istiyorum diyelim, uzatabilir miyim yoksa işyerine ne bildirdiysem onu mu kullanabilirim?
Benim gitti 12 kilo kaldi 3 kilo baslangic kiloma donmeme :)Kız ben diğer anneleri okuduğum için biliyorum, gitmiyor kilo, yapışıyor adama.
Ben de birkaç haftadır veremiyorum emzirmeme rağmen, spor istiyor beden. Hamile kaldığım kilomun altına düştüm ama hissediyorum yağlıyım, sırtımda kollarımda yumuşaklık var.
Verirsin seen merak etmee
Canim esinle durumlar nasil alisabildimi bebiseHım bilmiyordum tamam kaşıkla karıştırıyım bende
Tamam sağol canım.Eczaneden almış bizimkiler ben ameliyattayken çocuk doktoru vermiş. Laktamax olacak yanlış yazmışım. Ama @blackseea arkadaşıma yaramamış, gaz yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?