62-63 iki üç haftadr hep böyle karnım zaten dokunduğunda eti puf gibi yumuşacık. Ne bileyim ya canım sıkıldı...Kız ben diğer anneleri okuduğum için biliyorum, gitmiyor kilo, yapışıyor adama.
Ben de birkaç haftadır veremiyorum emzirmeme rağmen, spor istiyor beden. Hamile kaldığım kilomun altına düştüm ama hissediyorum yağlıyım, sırtımda kollarımda yumuşaklık var.
Verirsin seen merak etmee
40mız çıktı sanki eşiminde kırkı çıktı..resmen lohusa depresyonuna o girmiş çok şükür hem bana hem bebeğe karşı çok daha ilgili artık..onunda psikolojisi bozulmuş resmen demekki erkeklerde giriyomuş lohusa depresyonuna onu anladım çok zor günlerdi..Canim esinle durumlar nasil alisabildimi bebise
Ewt, göz dru muayene etti . Hatta bizimkinin de 3 aylik bebeği varmış. Şu göz pinarlarina yapılan msjdan da bahsetti. "Ben hic yapmadim mesela ;çok da önemli diil, problem olursa zaten sulanır kendini belli eder" dediTesekkur ederim..goz doktoru dimi muayene eden..cocuk doktoru dgl yani...bnde gotureyim pazartesi olmazsa
Kanaman bitti mi
Koku ondan olmasin ya da iltihap falan
Ben dr gidicem diye uyuyamadim ya
Off catala oturmak ne fena ya
Benim de raporum 22 Ağustos'ta bitiyor ama hiçbir ödeme almadım henüz...Peki ben nasil aldim ozaman benim ki 22 agustosta bitiyo rapor ama ikikez para aldim biri yarim biri tam ay maas seklinde
Ne konuda iddiaları var canım. Biberondan bahsediyprsun değil miMedela kullanıyorum 3 farklı doktor tavsiyesi. Çok memnunum.
Canım doktora boşuna gidip kendini de bebeği de yorma hiç çare bulamıyor yolluyor doktorlar, en önemlisi gergin olmamaya dikkat et Bebek bu gerginliği yansıtıyor çoğunlukla, sabırlı olmaya çalış aynı şeyleri yaşıyorum sakinlik bi nebze azaltıyor. Sürekli pozisyon değiştir kolik sesler aç. Biz karşı karşıya geçip battaniyede sallıyoruz çok kötü ağlayınca biraz rahatlıyor her şeyi denemek lazımSlm kızlar ya bu gaz nası zor bişe öldük öldük 3 gündür cok gazlıyız cocuk yırtıo kendini solugu acilde alıyoruz rezene papatya damlalar socak su torbası kimyon herşeyi deniyoruz yok yok yok
Eşim almisti ben hastanedeyken,onu al demistim.dar agizlisini getirmisti.biraz zor oluyor mamayi dokmek ama kullaniyorum iste.Kesinlikle öyledir canım ben çok tavsiye aldım ama böyle çareleri olduğunu bilmiyordum avent ve lansinoh kullandım. Bir de yeni öğrendim mamayı asla çalkalamamak gerekiyormuş onu da bıraktım. Dr browns un geniş ağızlı olanı mı kullanıyorsun, benim oğlan pek sevmedi gibi alışır mı
Bez 30 dkyı geçmiyor değişiyor, çok sidikli. Hastaneye gittik 2 gündür kala yapmıyordu lavman yaptılar ve kakasında yine mukus var. Paylaşıyorum, ekte.. lavmandan sonra mama verdim mışıl mışıl uyuyor şimdi. Mukuslu kaka neye delalet ediyor şimdi, alerji midir ne yapmayalım? Çok paylaştınız zamanında ama benimlede bilgi paylaşırsanız sevinirim :)Benim enik de böyleydi, kıyafet sorunuymuş. Hava 30 derecenin altında diye kısa kollu şortlu badi giydirmiştim, mık mık durmadı. Atletli ince kumaş bir badi ile değiştirdim, saniyesine uyudu gariban. Bezi de kontrol etmek lazım sık sık.
Canım bizimki sabah 10 can beri uyumuyor şimdi yeni yeni dalıyor uykuya. Bende anlamıyorum artık nedeniniKizlae bebegim 28 gunluk..6 saattir uyumuyor...uyku gozunden akiyor ama uyumuyor..gun icinde sureklu bu sekildeydi..karni ac dgl..gazi yok..anlamiyorum buyume atagimi acaba?
Daha hiç vermedim üçüncü ayın içindeyiz. Ateş çıktığında bile gerek yok dedi doktor.Kızlar su veriyor musunuz .. ne Zaman vermeye basliycaz Bn daha hiç vermedim susuz kalcak diye korkuyorum daha 43 günlüğüz
Bende ödeneklerle ilgili bilgi alayım artık dedim bugün 171 i aradım sigarayı bıraktırma hattı çıktıCnm bnm arkadas 171 cagri merkezinde calisiyor
O bana isyeri nasil bildirim yptiysa ona gore yatiyor para demisti
Bazisi aylik bazisi toplu veriyor
Doğdu doğalı hoşafı hiç eksik etmedim sanırım kişiden kişiye değişirListeye ekleyebileceğim marul ve hoşaf var.. ilk günden itibaren çok şükür iyi geliyor sütüm,şekerli olmayan kayısı hoşafı içip bol marul ve soğanlı salata yedim hep
Canım geçen hafta aldım saç kesme makinasını 3 numaraya vurdum oğlanın saçlarını o da ben de rahat ettim. Kokmuyorda önceki gibi. Şiddetle tavsiye ederim :)Aslinda dogmadan once sunnettir diye dusunuyordum. 7 sini kacirinca yani kestiremeyince kaldi oyle.
Ama şu çok kokma olayi olmaz belki kestirince diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?