2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
62-63 iki üç haftadr hep böyle karnım zaten dokunduğunda eti puf gibi yumuşacık. Ne bileyim ya canım sıkıldı...

Canim esinle durumlar nasil alisabildimi bebise
40mız çıktı sanki eşiminde kırkı çıktı..resmen lohusa depresyonuna o girmiş çok şükür hem bana hem bebeğe karşı çok daha ilgili artık..onunda psikolojisi bozulmuş resmen demekki erkeklerde giriyomuş lohusa depresyonuna onu anladım çok zor günlerdi..

Tesekkur ederim..goz doktoru dimi muayene eden..cocuk doktoru dgl yani...bnde gotureyim pazartesi olmazsa
Ewt, göz dru muayene etti . Hatta bizimkinin de 3 aylik bebeği varmış. Şu göz pinarlarina yapılan msjdan da bahsetti. "Ben hic yapmadim mesela ;çok da önemli diil, problem olursa zaten sulanır kendini belli eder" dedi

Slm kızlar ya bu gaz nası zor bişe öldük öldük 3 gündür cok gazlıyız cocuk yırtıo kendini solugu acilde alıyoruz rezene papatya damlalar socak su torbası kimyon herşeyi deniyoruz yok yok yok

Slm kızlar ya bu gaz nası zor bişe öldük öldük 3 gündür cok gazlıyız cocuk yırtıo kendini solugu acilde alıyoruz rezene papatya damlalar socak su torbası kimyon herşeyi deniyoruz yok yok yok
Canım doktora boşuna gidip kendini de bebeği de yorma hiç çare bulamıyor yolluyor doktorlar, en önemlisi gergin olmamaya dikkat et Bebek bu gerginliği yansıtıyor çoğunlukla, sabırlı olmaya çalış aynı şeyleri yaşıyorum sakinlik bi nebze azaltıyor. Sürekli pozisyon değiştir kolik sesler aç. Biz karşı karşıya geçip battaniyede sallıyoruz çok kötü ağlayınca biraz rahatlıyor her şeyi denemek lazım

Eşim almisti ben hastanedeyken,onu al demistim.dar agizlisini getirmisti.biraz zor oluyor mamayi dokmek ama kullaniyorum iste.
Hayir mama calkalaninca kopuk oluyor,o da gaz yapar heralde.dairesel hareketlerle nazikce karistiriyorum.yani biberonu ceviriyorum

Bez 30 dkyı geçmiyor değişiyor, çok sidikli. Hastaneye gittik 2 gündür kala yapmıyordu lavman yaptılar ve kakasında yine mukus var. Paylaşıyorum, ekte.. lavmandan sonra mama verdim mışıl mışıl uyuyor şimdi. Mukuslu kaka neye delalet ediyor şimdi, alerji midir ne yapmayalım? Çok paylaştınız zamanında ama benimlede bilgi paylaşırsanız sevinirim :)

Eklentiler

• IMG_8648.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 115
Kizlae bebegim 28 gunluk..6 saattir uyumuyor...uyku gozunden akiyor ama uyumuyor..gun icinde sureklu bu sekildeydi..karni ac dgl..gazi yok..anlamiyorum buyume atagimi acaba?

Kizlae bebegim 28 gunluk..6 saattir uyumuyor...uyku gozunden akiyor ama uyumuyor..gun icinde sureklu bu sekildeydi..karni ac dgl..gazi yok..anlamiyorum buyume atagimi acaba?
Canım bizimki sabah 10 can beri uyumuyor şimdi yeni yeni dalıyor uykuya. Bende anlamıyorum artık nedenini

Cnm bnm arkadas 171 cagri merkezinde calisiyor
O bana isyeri nasil bildirim yptiysa ona gore yatiyor para demisti
Bazisi aylik bazisi toplu veriyor
Bende ödeneklerle ilgili bilgi alayım artık dedim bugün 171 i aradım sigarayı bıraktırma hattı çıktı kendi kendime kızdım neremden uydurdum diye,meğer senin msjını görmüşüm .. neyse sonradan 144 ve 170 i arayarak hallettşm işlerimi

Çok yorgunum kızlar. İki gündür akşam saat 10 dan sonra başlayan çığlıklarımız ağlamalarımız bitmiyor. Dün gece apar topar acile gittik gaz dedi doktor fitil yaptı yolladı biraz sakinleşti. Bugün kendi doktoruma götürdüm. Aynı şekilde gaz dedi. Zaten gaz sancılarımkz vardı ama böyle değildi bildiğin etini koparıyormuşum gibi ağlıyor neler yaptım neler denedim yok susmuyor. Tek sustuğu yer araba. 3 gündür biogaia kullanıyorduk bugün ek olarak doktor sub simplex verdi. Ve dediki 3 hafta daha bu şekilde geçecek sabırlı olun ve sakin olun dedi. Zaten sakinim ve inan sabırlı olmaya dikkat ediyorum. Çnkü ben sinirlendiğimde ekstra bi çığlıklae başlıyo. Göğsümğ yalancı emzik niyetine kullanan bebe o çığlık vakitlerinde memeyide tutmuyor. Bu akşamda aynı şey olunca soluğu arabada aldık. İki tur attık ve uyudu şimdi evdeyim beşiğe yatırdım yatırdığım gibi kendini tokatlamaya başladı uyandırmak için inşallah uyanmayacak. Başında dua ediyorum. 3 hafta içinde kafaya huniyi takmassam iyidir. Ne illet şeymiş bu gaz sancısı. 2 gün öncesine kadar çiçek gibi çocukmuş evladım da haberim yokmuş. Tez zamanda geçer bu gaz muhabbeti inşallah. Bu sub simplex ve biogaia yı kullanan varmı kızlar kullananlar bi fayda gördülermi . Tek umudum bu damlalar.

Kizlar 40 tan sonra iliski denedik.
Cok kotu aci cektim.
Resmn ilk geceddn daha aciliydi.
Kacacak delik ariyorum resmen...

Orta kulak enfeksiyonum devam ediyor,antibiyotikte devammm.

Bu arada ptt den alinan odenegin adi ne? Daha hic bisey almadim.

gokyuzututkusu bizde gazdan acilde almistik solugu. Sap simplex kullanmaya basladim cook cok azaldi.
Birde aglama krizinde fon mak. Sesi ve buzuki bize cok iyi geldi. Onlari acinca susuyo esniyor sonra uyuyo.5 dk icinde..

Aslinda dogmadan once sunnettir diye dusunuyordum. 7 sini kacirinca yani kestiremeyince kaldi oyle.
Ama şu çok kokma olayi olmaz belki kestirince diyorum.
Canım geçen hafta aldım saç kesme makinasını 3 numaraya vurdum oğlanın saçlarını o da ben de rahat ettim. Kokmuyorda önceki gibi. Şiddetle tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…