2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun canım. Inş bi sıkıntı olmaz strese sokma kendini bebiş de etkilenir senin ruh halinden.

O gün moralin bozuk olduğu için herkesi fırçslamışsın. Hakediyorlar bazen. Güzel şeyler söylemez ki bizim toplum teyzeleri. Boşver o lüzumsuzları bebeğin iyi olsun yeter inş.

Biz muayene olduk 25 günlükken kadın doğru düzgün bakmadı bile ağlıyordu oğlum o sırada. Yalandan ışık tutar gibi yaptı tmm dedi yolladı bizi.sen böyle deyince kafam karıştı bi daha muayene ettirsem mi ki oğlumu. Pff

Ahhh canım ben dikişler yeniyken baktım bakmaz olaydım dedim. Benim kesik yoktu bu doğumum da ama yırtıkları bi ordan bi burdan dikmişler açıklıkta vardı çok moralim bozulmuştu. Dikişler iyileştikten sonra baktım eh dedim önce ki haline göre. Ama ilk halinden bin kat iyi geldi gözüme. Geçiyo yani zamanla canım. Inş sıkıntı olmaz.

Maşallah barekallah canım saçlarına kendisine yavrunun :)

Geçmiş olsun canım atlattın valla öyle ya da böyle inş senin için iyi olur.
Ben korktum iyice sen böyle anlatınca
Taktıramam artık ben kociş kendi korunsun her şeyi de ben mi düşüncem yaa

Çok sağol canım inş bizede etki eder. Bizimki o seslerde sakinleşmiyo malesef asece arabada sakinleşiyor

Normal doğum yapan arkadaşlar sizdede sarı akıntı oluyor mu? Normalmi acaba yoksa emfeksiyon olabilirmi bugün 55gün oldu doğum yapalı..

Benim oldu doktor enfeksiyon dedi antibiyotik ile fitil verdi.kullaninca geçti

Kızlar su veriyor musunuz .. ne Zaman vermeye basliycaz Bn daha hiç vermedim susuz kalcak diye korkuyorum daha 43 günlüğüz

Ben Mamadan sonra mutlaka veriyorum 2-3 çay kaşığı.pamikcuk olduğunda doktor söyledi ağzı temizlensin diye.ama emdikten sonra sonra su asla çünkü anne sütü ağız için çok faydalı

Biogaia ben fayda görmedim ama süper simplex çok fayda etti.ama doktor biogaia i bıraktırmadi o prebiyotik bağırsak gelişimine iyi gelir dedi.bu ara gokyuzututkusu emzik olarak avent smoothie var biraz pahalı ama ben bı tek onu tutturabildim

Cok geçmiş olsun PTT ye yatan doğum parası aile ve sosyal politikalar bürosunu başvuru yapıyorsun bı ay sonra senin adina PTT ye yatıyor

Canım biz kullanıyoruz başta bio gaia azaltmıştı gazı sonra tek başına yeterli gelmeyince sab simplex verdi. O da iyi gelmişti ama 2 gündür bizde eziyet çekiyoruz. Dün gece hastanede soluğu aldık bizde bas bas ağlayan kız yolda beni enerek gitti ve arabadan indiğimizde gıkı çıkmıyordu dra ne şikayet diyeceğimi şaşırdım. Lavman yaptılar eve gelince besledim, uyudu henen. 5 saat uyandırmadım valla korkudan.. dr da aynı şeyi dedi bu aralar böyle olcakmış yapcak bişey yok diyo

Böyle durumda sabır etmek çok zor gerçekten. Bio gaia kullanıyorum ben. Onla birlikte dr bize nurse harveys ve zincı vermişti.
Bzim de başımıza geldi bi kere bu durum. Napcamızı şaşırmıştık. Battaniyede sallayarak sakinleştirdik. Yediklerin çok önemli bu ara biraz dikkat et. Yeme bi kaç gün gaz yapan şeyler, dene bakalım nolcak.bende iş yaradı. Çiğ meyve sebze hertürlisi, süt yooğurt, baklagil pirinç pilavı hariç. Et yiyebilirsin. Umarım bi daha öyle çok ağlamaz bebekler

Slm kızlar ya bu gaz nası zor bişe öldük öldük 3 gündür cok gazlıyız cocuk yırtıo kendini solugu acilde alıyoruz rezene papatya damlalar socak su torbası kimyon herşeyi deniyoruz yok yok yok
BENim kızımında gece belli bi saati var. O Saatte aralıksız aglardı kıvranırdı. Careyi carsafta sallamakta bulduk malesef. BASka hiçbi sekişde susmuyodu cunkü

gokyuzututkusu bizdede sinir başladı artık, dün akşam eşimle tartıştık hastaneye gitmeden önce. Ne yedin, bebeği düşürdün mü, bir yere mi çarptın gibi abuk sabuk şeyler sorup sinir etti

Günaydınlar, bebeği idrar yolu enfeksiyonuna yakalanan kimdi hatırlayamadım. Belirtileri nelerdi?

Karın gurultusu, sesli kaka, kulak arkasında döküntü var mı?

Ahh cok sevindim.canim desne guzel gunler geldi artik ohh hadi simdi tadini cikartma zamani :)

Oh çok şükür kurtuldunuz benimki de tam tersi başta inanılmaz ilgiliydi şimdi yoruluyor ablasını çağırmış yatılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…