2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

BENim kızımında gece belli bi saati var. O Saatte aralıksız aglardı kıvranırdı. Careyi carsafta sallamakta bulduk malesef. BASka hiçbi sekişde susmuyodu cunkü
Saolun kızlar carsafı denedim onda da cok agladı şimdi yöntem geliştirdim dün işe yaradı bakayım bugün nolur bu arada gz ilacımızı deiştirdik nurse harveys colex e geçtik ii gibi geldi şimdi her emme sonurası uyusa da uyumasa da gegirtmeye calısıyorum sürekli ayaklarını karnına ittiriyorum o esnada acaip cıkarıo bi de aglama saati gelince sıcak havluya sarıp sıcak su torbasını ayaklarına koyup kucakta saatlerce pıspıslıoruz aglamazı azalıo en azından tüm bunların sonunda uyuyo ve ben pert:))

Ya değil mi feci Sen de mi sezeryan yapmıştın?

Evet moralim cok bozuktu herkes olumsuz biseyler soyleyince sinirlendim. Ben o gunden beri oglumun goz hareketlerini istemsiz takip ediyorum elimde degil renkli basortuler salliyorum dikkatini cekiyor takip ediyor ama yoruluyor cabuk birakiyor benimde icim az da ols arahatladi. Asm deki doktor 10 sn bile bakmadi ya ama insanin icine kurt dusmeye gorsun. Ben pişmanım asm deki doktora ugradigima en azindan sikinti etmeyecektim kendime gergin oluyrmm cunku annem de diyorki 2 aylik cocuk nereyi gorurmuste teste götürdün 5 aylik falan olunca anlasilir goz takibi diyor. Oda rahatlatti beni biraz. Bence goturme bosuna damla sıkıyorlar bebege.

mavimli aci fenaydiii. Anlatilmaz yasanir. Odum kopuyo esim yanasacak diye .pufgfg
Evet benimde spinal sezeryan.

Günaydın hanımlar... doğum paramı aldım.600 tl... 5 haziranda doğum yapmıştım. Doğum tarihi bana yakın olanlar Sizler de ptt ye uğrayın
600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?

Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz
Teşekkürler

Tam uyuyor biraz kendimize vakit ayıralım çay filan içelim diyoruz kendimizi yatakta baygın buluyoruz biz de . İlaç kullanıyorsan saati saatine kullan fayda göstermesini o sağlıyormuş ben Nurseden bi süre fayda gördüm sonra etkisi azaldı, biogaiayageçtim öyle aman aman fayda görmedim. Rezene en iyisiydi

Kızlar bebeğim neden bu sıralar uyumuyor neden huysuz ya da bi süre huyları değiştirdi olayı olan varsa uyku atağıymış, haftaları da şöyleymiş
Haftalar:
5.Hafta
8.Hafta-(bazı bebeklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkaç gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34.Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkaç günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)

Erkekler ne yazık ki çok anlayışsız. Ben duymuyorum takmıyorum hiç bide onla uğraşamam
Bende konuşmuyorum, sürekli yazıyor işten gönlümü almaya çalışıyor ama çok kızgınım, insan nasıl katil oluyor anlamaya başladım, kafasına pat diye bişey indiresim geldi artık :)
Dün bütün gün ağladı İpek, annemle pert olduk resmen, beyimizde arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş iş çıkışı, ben wcye gidemiyorum, rahat rahat banyo bile yapamıyorum beyefendi keyife gidecekmiş. Tabiki göndermedi, eve geldi ve hastaneye gittik. O sırada yok vurdunuz mu, düşürdünüz mü gibi sorular sorduğu için annemde kırıldı. İki arada bir derede kaldım

5. Haftamız bitiyor, inşallah bizim derdimizde biter

Karın gurultusu, sesli kaka, kulak arkasında döküntü var mı?
Canım bizde karın gurultusu var özellikle emerken sonra gürültülü kaka da yapıyor kulak arkası da çok kuru sürekli nemlendiriyorum bunlar neyin belirtisi bi arkadaşa sormuşsun bizde hepsi var

Sesli kaka var pırtlıyo gibi çıkarıyo, döküntü ve gurultu yok. Bu rota aşısı nedir hiç bilgi vermedi dr. Ondan yaptırsam mı
Rota mide bulantısı ishal vs yapan bir virüs. Hastanelik etmeden bırakmıyor, ama herkes yakalanacak diye bir şey yok. Alerjik bebeklerde alerjiyi tetiklediğini söylüyorlar, ama bilemiyorum.
Ben yaptıracağım, 2.ay ctesi olacak, o gün doktora gidicez zaten, belki gitmişken yapar. Sağlık ocağı 2. Ay aşılarına toplu olarak çağırıyomuş, o ne zaman olur bilemem.

Canım bizde karın gurultusu var özellikle emerken sonra gürültülü kaka da yapıyor kulak arkası da çok kuru sürekli nemlendiriyorum bunlar neyin belirtisi bi arkadaşa sormuşsun bizde hepsi var
Besin alerjisi belirtisi. Mukuslu kaka da var mı?

@zehrayalcin87 Bacım ben adamı kendi isteğimle spaya, masaja yolluyorum arkadaşlarıyla ayda iki kere.
Günde en az bir saat sadece beyimle ilgileniyorum. Dizi bakıyoruz, ne bileyim meyve soyuyorum, olmadı sadece bırakıyorum kendi başına ipad filan takılsın.
Zaten benim hayatım kaydı, bari onunki hepten mahvolmasın diye:)
Bunun karşılığında hep yanımda oluyor, hep yardımcı olmaya çalışıyor.
Buna rağmen bazen ben de bunalıyorum, ama gırtlak dokuz boğum, yutuyorum lafın çoğunu.
Sende bir de anne var, hem yardımcı oluyordur ama evdeki dengeleri de bozuyor olabilir. Yeni bebek, anne, lohusa kadın derken, ev de curcunadır sanırım.
Sonuçta fikir sormadın, yardım istemedin ama bazen kendinden vazgeçmek ortamı iyi hale getiriyor. Biliyorsun ben iki aileyi de yanaştırmıyorum öyle haftada 1-2 saat bırakıyorum bazen dışarı çıkmak için. Bunun bedelini de kendimden feragat ile ödüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…