Canım doktora boşuna gidip kendini de bebeği de yorma hiç çare bulamıyor yolluyor doktorlar, en önemlisi gergin olmamaya dikkat et Bebek bu gerginliği yansıtıyor çoğunlukla, sabırlı olmaya çalış aynı şeyleri yaşıyorum sakinlik bi nebze azaltıyor. Sürekli pozisyon değiştir kolik sesler aç. Biz karşı karşıya geçip battaniyede sallıyoruz çok kötü ağlayınca biraz rahatlıyor her şeyi denemek lazım
Saolun kızlar carsafı denedim onda da cok agladı şimdi yöntem geliştirdim dün işe yaradı bakayım bugün nolur bu arada gz ilacımızı deiştirdik nurse harveys colex e geçtik ii gibi geldi şimdi her emme sonurası uyusa da uyumasa da gegirtmeye calısıyorum sürekli ayaklarını karnına ittiriyorum o esnada acaip cıkarıo bi de aglama saati gelince sıcak havluya sarıp sıcak su torbasını ayaklarına koyup kucakta saatlerce pıspıslıoruz aglamazı azalıo en azından tüm bunların sonunda uyuyo ve ben pert:))BENim kızımında gece belli bi saati var. O Saatte aralıksız aglardı kıvranırdı. Careyi carsafta sallamakta bulduk malesef. BASka hiçbi sekişde susmuyodu cunkü
Ya değil mi feciKizlar 40 tan sonra iliski denedik.
Cok kotu aci cektim.
Resmn ilk geceddn daha aciliydi.
Kacacak delik ariyorum resmen...
Orta kulak enfeksiyonum devam ediyor,antibiyotikte devammm.
Bu arada ptt den alinan odenegin adi ne? Daha hic bisey almadim.
gokyuzututkusu bizde gazdan acilde almistik solugu. Sap simplex kullanmaya basladim cook cok azaldi.
Birde aglama krizinde fon mak. Sesi ve buzuki bize cok iyi geldi. Onlari acinca susuyo esniyor sonra uyuyo.5 dk icinde..
Sesli kaka var pırtlıyo gibi çıkarıyo, döküntü ve gurultu yok. Bu rota aşısı nedir hiç bilgi vermedi dr. Ondan yaptırsam mıKarın gurultusu, sesli kaka, kulak arkasında döküntü var mı?
Evet moralim cok bozuktu herkes olumsuz biseyler soyleyince sinirlendim. Ben o gunden beri oglumun goz hareketlerini istemsiz takip ediyorum elimde degil renkli basortuler salliyorum dikkatini cekiyor takip ediyor ama yoruluyor cabuk birakiyor benimde icim az da ols arahatladi. Asm deki doktor 10 sn bile bakmadi ya ama insanin icine kurt dusmeye gorsun. Ben pişmanım asm deki doktora ugradigima en azindan sikinti etmeyecektim kendime gergin oluyrmm cunku annem de diyorki 2 aylik cocuk nereyi gorurmuste teste götürdün 5 aylik falan olunca anlasilir goz takibi diyor. Oda rahatlatti beni biraz. Bence goturme bosuna damla sıkıyorlar bebege.Geçmiş olsun canım. Inş bi sıkıntı olmaz strese sokma kendini bebiş de etkilenir senin ruh halinden.
O gün moralin bozuk olduğu için herkesi fırçslamışsın. Hakediyorlar bazen. Güzel şeyler söylemez ki bizim toplum teyzeleri. Boşver o lüzumsuzları bebeğin iyi olsun yeter inş.
Biz muayene olduk 25 günlükken kadın doğru düzgün bakmadı bile ağlıyordu oğlum o sırada. Yalandan ışık tutar gibi yaptı tmm dedi yolladı bizi.sen böyle deyince kafam karıştı bi daha muayene ettirsem mi ki oğlumu. Pff
Erkekler ne yazık ki çok anlayışsız. Ben duymuyorum takmıyorum hiç bide onla uğraşamamgokyuzututkusu bizdede sinir başladı artık, dün akşam eşimle tartıştık hastaneye gitmeden önce. Ne yedin, bebeği düşürdün mü, bir yere mi çarptın gibi abuk sabuk şeyler sorup sinir etti
600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?Günaydın hanımlar... doğum paramı aldım.600 tl... 5 haziranda doğum yapmıştım. Doğum tarihi bana yakın olanlar Sizler de ptt ye uğrayın
Tam uyuyor biraz kendimize vakit ayıralım çay filan içelim diyoruz kendimizi yatakta baygın buluyoruz biz de . İlaç kullanıyorsan saati saatine kullan fayda göstermesini o sağlıyormuş ben Nurseden bi süre fayda gördüm sonra etkisi azaldı, biogaiayageçtim öyle aman aman fayda görmedim. Rezene en iyisiydiSaolun kızlar carsafı denedim onda da cok agladı şimdi yöntem geliştirdim dün işe yaradı bakayım bugün nolur bu arada gz ilacımızı deiştirdik nurse harveys colex e geçtik ii gibi geldi şimdi her emme sonurası uyusa da uyumasa da gegirtmeye calısıyorum sürekli ayaklarını karnına ittiriyorum o esnada acaip cıkarıo bi de aglama saati gelince sıcak havluya sarıp sıcak su torbasını ayaklarına koyup kucakta saatlerce pıspıslıoruz aglamazı azalıo en azından tüm bunların sonunda uyuyo ve ben pert:))
600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?
Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz
Teşekkürler
Bende konuşmuyorum, sürekli yazıyor işten gönlümü almaya çalışıyor ama çok kızgınım, insan nasıl katil oluyor anlamaya başladım, kafasına pat diye bişey indiresim geldi artık :)Erkekler ne yazık ki çok anlayışsız. Ben duymuyorum takmıyorum hiç bide onla uğraşamam
5. Haftamız bitiyor, inşallah bizim derdimizde biterKızlar bebeğim neden bu sıralar uyumuyor neden huysuz ya da bi süre huyları değiştirdi olayı olan varsa uyku atağıymış, haftaları da şöyleymiş
Haftalar:
5.Hafta
8.Hafta-(bazı bebeklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkaç gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34.Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkaç günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)
Canım bizde karın gurultusu var özellikle emerken sonra gürültülü kaka da yapıyor kulak arkası da çok kuru sürekli nemlendiriyorum bunlar neyin belirtisi bi arkadaşa sormuşsun bizde hepsi varKarın gurultusu, sesli kaka, kulak arkasında döküntü var mı?
Rota mide bulantısı ishal vs yapan bir virüs. Hastanelik etmeden bırakmıyor, ama herkes yakalanacak diye bir şey yok. Alerjik bebeklerde alerjiyi tetiklediğini söylüyorlar, ama bilemiyorum.Sesli kaka var pırtlıyo gibi çıkarıyo, döküntü ve gurultu yok. Bu rota aşısı nedir hiç bilgi vermedi dr. Ondan yaptırsam mı
Besin alerjisi belirtisi. Mukuslu kaka da var mı?Canım bizde karın gurultusu var özellikle emerken sonra gürültülü kaka da yapıyor kulak arkası da çok kuru sürekli nemlendiriyorum bunlar neyin belirtisi bi arkadaşa sormuşsun bizde hepsi var
Kaş döküntüsü normal, ağzını yediğim bebek ne tatlıbeatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
Yok canım mukuslu yapmıyor sarı renkte içinde beyaz küçük tanecikleri olan bı kakasi var sence alerji mi oldu kiBesin alerjisi belirtisi. Mukuslu kaka da var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?