2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bende me
memlekete gelmişken komsumuzun oglu docent doktor. Cocuk doktoru. Hemen götürdüm bi akşam yanına. Aklıma takılan herseyi sordum. Göz muayenesi için henüz erken dedi. Benim kızımda cok fazla şaşı bakıyo. Gayet normal oldugunu söyledi. O yuzden boş yere kendini yıpratma. Dört aylıkken net belli olur dedi gözünde sorun olup olmadıgı

Kızlar bebislerinizin gözleri artık görüyor demi bizim ki maşallah takip ediyor hele dönen oyuncağını saatlerce izliyor ben odaya girince direk bana bakıyor kucakta gezdirince inceliyor evin her yerini

Banyo yapti dun. Ancak dunden bu yana cocuga bi haller oldu...uyumuyor bir turlu..uyusada yarim saat kestirip uyaniyor..huzursuzlugu yok..anlamadim gitti..
Oldu canim bana da allahim cocuk sabah bi uyandi gece 11 de anca uyuttk delirecektim artik nazar da olabilr ben onada inaniyorum cunku ne zaman guzel.giydrp birilerine foto atsam cocuk ogun uyumuyo ayakta

Bnmki de kafayi yedi..gicigima gidiyor baya..sorumsuz bi ise yaradigi yok...resmen yuzunu gormek istemiyorum

Mutlulugunuz daim olsun..evlilikte 10 yil bitince hele ki lohusalikta tahammulum yok bnm..bnmki sorumsuz ve bi ise yaradigi da yok zaten..hergun kavga cikariuor..sabir cekiyorum

Oldu canim bana da allahim cocuk sabah bi uyandi gece 11 de anca uyuttk delirecektim artik nazar da olabilr ben onada inaniyorum cunku ne zaman guzel.giydrp birilerine foto atsam cocuk ogun uyumuyo ayakta
Bende inaniyorum nazara..annenin kendi nazari bile değiyor...cocuk uysal dedikce boyle oldu..

kizlar ya cocugunu tuvalete alistiran anneler bi yardim edin kizim 28 aylik tuvalet egitimine basladim 4 gun oldu hic bez takmadim gece altina kacirmiyo ama tuvalette yarim saat bekliyoruz su oynuyoruz yapmiyo cikinca altina yapiyo lazimlik klozet her seyi denedim en iyi normal tuvalete comelerek yapiyo tuvaletinin geldigini söylemesi icin ne yapmaliyim butun gun tuvaletteyiz yorulmaya basladim artik

Kızlar su veriyor musunuz .. ne Zaman vermeye basliycaz Bn daha hiç vermedim susuz kalcak diye korkuyorum daha 43 günlüğüz
Canım ilk 6ay sadece anne sutu yda formül mama su yok yani. Zatn anne sutunun %80-90ı su hiç ihtiyacı yok yani suya:)

Oh çok şükür kurtuldunuz benimki de tam tersi başta inanılmaz ilgiliydi şimdi yoruluyor ablasını çağırmış yatılı.
Bizimki başta anlattım burda burnumdan getirdi tam kırk gün..sanırım anca kabullendi..ama tabi ki yine en çok ben ilgileniyorum bebekle akşam yorgun geldiği için yatana kadar yardım ediyor..birde benim oğlan kolik yardıma çok ihtiyacım oluyor..ablasına atmış desene sana sormadanmı çağırmış peki

Bende hep diyorum bu oğlan büyüyene kadar kafaya huniyi takmassam iyidir diye valla ben hiç bi yere göndermiyorum sonuçta çocuğu yalnız yapmadım. Birde bizimki 2. 3. Çocuktan bahsediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…