Yok canım niye olsun. Bu sorduklarım mukuslu kaka varsa, alerji belirtisi olabilir diye diğer semptomlar.Yok canım mukuslu yapmıyor sarı renkte içinde beyaz küçük tanecikleri olan bı kakasi var sence alerji mi oldu ki
memlekete gelmişken komsumuzun oglu docent doktor. Cocuk doktoru. Hemen götürdüm bi akşam yanına. Aklıma takılan herseyi sordum. Göz muayenesi için henüz erken dedi. Benim kızımda cok fazla şaşı bakıyo. Gayet normal oldugunu söyledi. O yuzden boş yere kendini yıpratma. Dört aylıkken net belli olur dedi gözünde sorun olup olmadıgıEvet moralim cok bozuktu herkes olumsuz biseyler soyleyince sinirlendim. Ben o gunden beri oglumun goz hareketlerini istemsiz takip ediyorum elimde degil renkli basortuler salliyorum dikkatini cekiyor takip ediyor ama yoruluyor cabuk birakiyor benimde icim az da ols arahatladi. Asm deki doktor 10 sn bile bakmadi ya ama insanin icine kurt dusmeye gorsun. Ben pişmanım asm deki doktora ugradigima en azindan sikinti etmeyecektim kendime gergin oluyrmm cunku annem de diyorki 2 aylik cocuk nereyi gorurmuste teste götürdün 5 aylik falan olunca anlasilir goz takibi diyor. Oda rahatlatti beni biraz. Bence goturme bosuna damla sıkıyorlar bebege.
Ohh iyi bari tamam canımcim sağol haziran annelerinin bilgeniYok canım niye olsun. Bu sorduklarım mukuslu kaka varsa, alerji belirtisi olabilir diye diğer semptomlar.
Kakası normalse sıkıntı yok:)
Yaaa kizllar korkutuyosunz beni bide sen hamileyken ara vermemistin dusun ben hamile kaldimdan beri hic yakinlasmadik ne aciyacak kimbikir@mavimli aci fenaydiii. Anlatilmaz yasanir. Odum kopuyo esim yanasacak diye .pufgfg
Evet benimde spinal sezeryan.
Banyo yapti dun. Ancak dunden bu yana cocuga bi haller oldu...uyumuyor bir turlu..uyusada yarim saat kestirip uyaniyor..huzursuzlugu yok..anlamadim gitti..Ben kesfettim banyo yaptrmadigim gun uyumuyo canim bi dene istersen
Oyyyy masallah ipek kiz gozleri kizim gibi keske boyle kalsalar degsmesebeatrices canım kulak arkasında dökülme yok ama doğduğu zamandan itibaren kaş bölgesin katman gibi birşey vardı bu aralar o dökülüyor, de normal demişti.
3.cocuga 600 tl..ilki 300 tl..22 haziran benim yatmadi600 cok değil mi 300 diye biliyodum sizin kacıncı cocuk onla mı ilgili?
Doğum parası yatanlar yazarsa tarihimize göre takip ederiz
Teşekkürler
Oldu canim bana da allahim cocuk sabah bi uyandi gece 11 de anca uyuttk delirecektim artik nazar da olabilr ben onada inaniyorum cunku ne zaman guzel.giydrp birilerine foto atsam cocuk ogun uyumuyo ayaktaBanyo yapti dun. Ancak dunden bu yana cocuga bi haller oldu...uyumuyor bir turlu..uyusada yarim saat kestirip uyaniyor..huzursuzlugu yok..anlamadim gitti..
Bnmki de kafayi yedi..gicigima gidiyor baya..sorumsuz bi ise yaradigi yok...resmen yuzunu gormek istemiyorumBende konuşmuyorum, sürekli yazıyor işten gönlümü almaya çalışıyor ama çok kızgınım, insan nasıl katil oluyor anlamaya başladım, kafasına pat diye bişey indiresim geldi artık :)
Dün bütün gün ağladı İpek, annemle pert olduk resmen, beyimizde arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş iş çıkışı, ben wcye gidemiyorum, rahat rahat banyo bile yapamıyorum beyefendi keyife gidecekmiş. Tabiki göndermedi, eve geldi ve hastaneye gittik. O sırada yok vurdunuz mu, düşürdünüz mü gibi sorular sorduğu için annemde kırıldı. İki arada bir derede kaldım
Gerçekten mi ya ://İki başarısız denemebir noktadan sonra çok acıyor şok oldum.
Mutlulugunuz daim olsun..evlilikte 10 yil bitince hele ki lohusalikta tahammulum yok bnm..bnmki sorumsuz ve bi ise yaradigi da yok zaten..hergun kavga cikariuor..sabir cekiyorum@zehrayalcin87 Bacım ben adamı kendi isteğimle spaya, masaja yolluyorum arkadaşlarıyla ayda iki kere.
Günde en az bir saat sadece beyimle ilgileniyorum. Dizi bakıyoruz, ne bileyim meyve soyuyorum, olmadı sadece bırakıyorum kendi başına ipad filan takılsın.
Zaten benim hayatım kaydı, bari onunki hepten mahvolmasın diye:)
Bunun karşılığında hep yanımda oluyor, hep yardımcı olmaya çalışıyor.
Buna rağmen bazen ben de bunalıyorum, ama gırtlak dokuz boğum, yutuyorum lafın çoğunu.
Sende bir de anne var, hem yardımcı oluyordur ama evdeki dengeleri de bozuyor olabilir. Yeni bebek, anne, lohusa kadın derken, ev de curcunadır sanırım.
Sonuçta fikir sormadın, yardım istemedin ama bazen kendinden vazgeçmek ortamı iyi hale getiriyor. Biliyorsun ben iki aileyi de yanaştırmıyorum öyle haftada 1-2 saat bırakıyorum bazen dışarı çıkmak için. Bunun bedelini de kendimden feragat ile ödüyorum:)
Bende inaniyorum nazara..annenin kendi nazari bile değiyor...cocuk uysal dedikce boyle oldu..Oldu canim bana da allahim cocuk sabah bi uyandi gece 11 de anca uyuttk delirecektim artik nazar da olabilr ben onada inaniyorum cunku ne zaman guzel.giydrp birilerine foto atsam cocuk ogun uyumuyo ayakta
Canım ilk 6ay sadece anne sutu yda formül mama su yok yani. Zatn anne sutunun %80-90ı su hiç ihtiyacı yok yani suya:)Kızlar su veriyor musunuz .. ne Zaman vermeye basliycaz Bn daha hiç vermedim susuz kalcak diye korkuyorum daha 43 günlüğüz
Benim oldu doktor enfeksiyon dedi antibiyotik ile fitil verdi.kullaninca geçti
Geçmezse bende gideyim kontrole madem
Sağol canım çok şükür:)Ahh cok sevindim.canim desne guzel gunler geldi artik ohh hadi simdi tadini cikartma zamani :)
Bizimki başta anlattım burda burnumdan getirdi tam kırk gün..sanırım anca kabullendi..ama tabi ki yine en çok ben ilgileniyorum bebekle akşam yorgun geldiği için yatana kadar yardım ediyor..birde benim oğlan kolik yardıma çok ihtiyacım oluyor..ablasına atmış desene sana sormadanmı çağırmış pekiOh çok şükür kurtuldunuzbenimki de tam tersi başta inanılmaz ilgiliydi şimdi yoruluyor ablasını çağırmış yatılı.
Benim oğlumda sesli yapıyo kakasını alerji belirtisimiymiş?Sesli kaka var pırtlıyo gibi çıkarıyo, döküntü ve gurultu yok. Bu rota aşısı nedir hiç bilgi vermedi dr. Ondan yaptırsam mı
Bende hep diyorum bu oğlan büyüyene kadar kafaya huniyi takmassam iyidir diyeBende konuşmuyorum, sürekli yazıyor işten gönlümü almaya çalışıyor ama çok kızgınım, insan nasıl katil oluyor anlamaya başladım, kafasına pat diye bişey indiresim geldi artık :)
Dün bütün gün ağladı İpek, annemle pert olduk resmen, beyimizde arkadaşlarıyla buluşmaya gidecekmiş iş çıkışı, ben wcye gidemiyorum, rahat rahat banyo bile yapamıyorum beyefendi keyife gidecekmiş. Tabiki göndermedi, eve geldi ve hastaneye gittik. O sırada yok vurdunuz mu, düşürdünüz mü gibi sorular sorduğu için annemde kırıldı. İki arada bir derede kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?