Bende daha bakmadim.pazartesi gidip bir sorayim ptt ye.nufuskimligini cikarirken esim o basvuruyu yapmisti.haziran sonu gelip alsin demisler.temmuz bitecek.ben daha gitmedim.iptal olursa da artik yapacak birsey yok.nasipPeki başvuru tarihi var mı geç mi kaldım acaba? 12 Mayıs doğumlular.
Ah canım çok geçmiş olsun şükür atlatmışsın darisi bizlerin başınaSabah 11:30 gibi üçünü arka arkaya vuruldular. Gün boyu biraz huzursuzdular ama çok değil. Akşam dokuz gibi ateş çıkmaya başladı. Alından 39 kulaktan 40 ölçtüm. 4 saat arayla iki kere ilaç verdim. Bolca koltuk altlarını alınlarını ıslak bezle ovaladım, tamamen soyup öyle bıraktım sabaha iyileşmişlerdi. Bu arada doktor arkadaşım var onu arayıp sordum falan o yüzden biraz rahattım.
Bn de ayrı günde istiycem bu ne öyle hiç kıyamam Bn kuzumaBizim saglik ocagi veremi farkli gun vuruyor sadece
Yaa Allah korusun.. benimde yeğenlerim var ,ablam da hemen hemen hergün geliyor aklım gidiyor bişey yapacaklar diye.. sözde seviyor ama çaktırmadan karnını falan bastırmaya çalışıyor@lilipit
Maşallah pofuduğa, bende çocukken hiç kıskançlık yapmamışım, çok severmişim ilgilenirmişim kardeşimle belki kuz çocuğu olmakla ilgili de olabilir 4 yaş var aramızda, sonra ergenlikte kedi köpek olduk ama, şimdi de İstanbulda burnumda tütüyor...
Bu arada sizi biraz korkutayım arkadaşlar bu iş ihmale gelmiyor çünkü arkadaşımın kendisinden 2 yaş küçük kuz kardeşi oluyor, gözleri yeşil. Kendisinin kahverengi, her gelen ne güzel gözler vs.. bir gün annesi arkdasımı elinde bıçakla yatağın başında yakalıyor, kızım ne yapıyorsun diyor? Diyorki anne korkma, bebeğin gözlerini alacağım kendime takacağım benimkileride ona takacağım!!!Yani dikkatli olun bence...
ALLAH MUHABBETINIZI ARTIRSIN :)Bugun o kadar huzurluyum ki su görme testi sacmaligindan sonra istemsiz oglumun gozlerini takip ediyordum. Dunde yapisik gibiydi gogsumde uyudu hep gecede oyleydi sabaha karsi ayrildi benden. Cok yoruldum. Bugun iyiyiz dune gore. Uzun zamandir muzik dinlemiyrdm actim bi tvyi harun kolcak cikti giiir kanimaaa diye. Bende dans etmeye basladim oglumda yattigi yerden resmen beni izledi ben nerede dans edersem gozu bendeydi offf o huzuru anlatamam. Hem oynadim hem sukrettim:) yaa bide guzel guzel gulmez mi sipa aşık oldum tekrar tekrar ogluma
Evet bana da nakit 400 tl dediler..ben eylulde dusunuyorum..3 aylik oluncaEşimin köyüne gideceğiz canım 9 ağustos ta 2 aylık aşımız var. Ateş yapar belki onun için baya bi erteledim gibi. Ama gün alırsam buraya yazarım canım. Sen ne zamana düşünüyorsun. Arayıp bilgi aldın mı?
Canım yara bandı yaptım ama kesik kısmı açıkta kalacak şekilde. Anlatabildim insallah. Ama Çabuk iyileşiyorum.
Fotoyu görünce benim kıza baktım o da böyle duruyor. Ama bütün bebeklerin böyle durduğunu düşünüyorum oğlumda böyleydi kız gibi sütun bacakları var hahaha
Bende nerdeyse tüm meyveleri yiyorum kavun karpuz kayısı armut şeftali bile yedim şükür kızım çok gazlı değil. Benim bebişler çok.şükür sakin olduSanırım evet ama ben dayanamayıp yiyorum
Günaydın kızlar. eshma ben de kızımı meme +mama şeklinde beslemek zorunda kaldım. Ama geçen hafta çocuk sadece memeyi değil beni reddetti. Korkunç bir haftaydı. Çocuğumu beslemeliyim, ama süt az, biberon artık kullanamazdım tamamen benden kopardı. Fincan ya da kaşıkla beslenmek saatler sürüyor çocuğa ve bana eziyet oluyor derken beslenme destek sistemini gördüm. Bir haftadır uyguluyoruz ve sanırım başardık . Bunlar da linkleri. Umarım işine yarar.http://www.lllturkiye.org/2015/09/emzirme-destekleyici-sistem.html?m=1
Salı günü 1. Ay aşısı ve kalça usg cekilcek öneriniz varsa dinliyorum
Peki başvuru tarihi var mı geç mi kaldım acaba? 12 Mayıs doğumlular.
kizlar bebegim kucagimdayken kafasini arkaya atti agladi biraz simdi de kucagima alirken boynundan tuttum gene oyle agladi emince sustu cok acimis midir zarari olmus mudur doktora gotureym mi sizce bi ablik dalginligima geldi cok uzuldum ya(
mmelll bende kataterine aldım bu gun geldi temizledim ama bir kere denedim yapamadım tekrar deneyecegim inşallah beceririim çok üzülüyorum bebekler annede sakinlerken benimki bende cyak ciyak ağlıyor.biberondan lıkır lıkır iciyor meme için daha yatırırken agliyor
Tatlım vazgeçme, mutlaka yaparsın. Meme ye alırken ağzına biraz mama damlat, sakinleşince tutar. Bebek emerken ağzının kenarından yerleştir. Delikli kısım ağzına girince mama gelmeye başlıyor.
mmelll bende kataterine aldım bu gun geldi temizledim ama bir kere denedim yapamadım tekrar deneyecegim inşallah beceririim çok üzülüyorum bebekler annede sakinlerken benimki bende cyak ciyak ağlıyor.biberondan lıkır lıkır iciyor meme için daha yatırırken agliyor
Sakın ola asi ateş yapması çok düşük ihtimal öyle çok huzursuzlukta yapmaz kalça ultrasonu 5 dakika bile sürmüyor bebek hissetmiyor bile
Yok canım benim arkadaşım Şubat'ta doğum yaptı haziranda başvurdu sorun yok yani
Bsy olmaz..bnmkide devamli ayni hareketu yapiyor..esnek onlarkizlar bebegim kucagimdayken kafasini arkaya atti agladi biraz simdi de kucagima alirken boynundan tuttum gene oyle agladi emince sustu cok acimis midir zarari olmus mudur doktora gotureym mi sizce bi ablik dalginligima geldi cok uzuldum ya(
Maşallah onlara..Bende nerdeyse tüm meyveleri yiyorum kavun karpuz kayısı armut şeftali bile yedim şükür kızım çok gazlı değil. Benim bebişler çok.şükür sakin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?