2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya canım benim, o kadar sevindim ki anlatamam. Geçen gün açelya akkoyunun prog. Ayşe öner katıldı, yanlış emzirmeden dolayı gögüs yaralarından bahsetti ve aynı dediğin gibi anlattı, o zaman aklımdan geçtin, acaba bu kızda aynı sorun mu var diye, sonra yanlış anlaşılırım diye yazamadım sana.. Allaha şükür kendi memem gibi sevindim :)

Kızlaaarr benim bebek galiba kolik oldu 5 gündür aynı saatte nedensiz yere bas bas ağlıyor. Saat 6 da başlıyor akşam 9-10 a kadar devam ediyor ve aynı şekilde sabah uyandıktan sonra gün boyu çok az uyuyor nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa anlamadım

Canım benim bebeğimde öyle gündüz 15dk en fazla yarım saat uyuyor ve bütün günü toplasan 2-3 saat anca ediyor galiba böyle olacak napalım

beatrices ve kızlar doktorum egzersiz yapabilirsin demişti on gün önce önerebileceğiniz karın egzersizleri varmı

Bide kızlar hani mama yiyen bebek daha uzun uyurmus süte göre diyorlar. Ama benim ki 120cc içiyor ayni süt içmiş gibi 3 saati bulmuyor uykusu. Acaba mamayi çabuk mu sindiriyor sut gibi. Herkes az veriyor 4 veya 5saat uyuyor bizimki hemen uyanıyor bi daha içiyor

Senin adına sevindim, benim de zaman zaman acıyor hala. Sanırım tutuş bozukluğu oluyor. Bende bir ebeye görüneyim göstersin bakalım. İzlemediğim video, okumadığım tarif kalmadı ,teorikle pratik tutmuyor

Ne güzel bir kalbin var. Çok teşekkür ederim.

Kesinlikle canım. Ne kadar fark ettiğini tahmin bile edemezsin. Emzirirken kahverengi kısım hiç gözükmüyor dudağının üstünden. Ben eskiden emzirirken gözüküyordu.
Tereddütün varsa muhakkak ebeye göster. Benimki gibi olmasın sonra Allah korusun.

su_dee Ben hastanedeki Doğum katındakilerden yardım aldım bu arada. İlk Doğum yaptığımızda gelip bebeğe memeyi tutturanlar oluyor ya, ebe mi hemşire mi tam bilmiyorum. Onlar yardım etti. Onlar sağlık ocağındakilere göre daha tecrübelidir diye tahmin ediyorum bu konuda. Hergün bir çok bebeğe meme tutturuyorlar.

Öyle yapacağım, gidip gösterin bakiyim yanlış nerde diyeceğim. Artık acımasın bi rahatça emziremedim kızımı..

Çok sevindim güzel haber. Benim de acıyor muhtemelen benim de tam almıyor. Elinle mi soktun tüm ucu ağzına? Nasıl yaptın?

Kizlar selamlar
..oglumun 2. Ay asisinda sehir disinda olucam..oradki herhangi bir asm bu asilari yapar mi ucretsiz? Acil cvp yazarsaniz ona gore ucak bileti alcaz..saolun

Kizlar istanbul avrupa yakasinda oturanlar bebeklerimiz buyuyunce bulusmalar ayarlayalim diyorum hem onlar hem biz sosyalleselim ve haziranin ilk pazar gunu musait olursak bir yas kutlamalari yapalim hepsinin ayni anda uygun bir cafede bulusabiliriz

Kızlar aile hekimi çatlaklar için jel önerdi bana.. aranızda şuan kullanan var mı? Ben hepi topu 10 kilo aldım ama acayip çatladım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…