2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sevindim güzel haber. Benim de acıyor muhtemelen benim de tam almıyor. Elinle mi soktun tüm ucu ağzına? Nasıl yaptın?

Elimle meme ucunu tutup, ağzını açtığı zaman itebildiğim kadar ileri itiyorum. Yine birazı dışarıda kalıyor. Onu da üst dudağının ordan parmağımla içeri itiyorum. İlk tutarken yapabiliyorum ama bu itme işini, sonradan ağzını vakumladığı için sıkı oluyor itmek mümkün olmuyor. Yani Bebek ilk hamlede bir kısmını alıyor, sonra hemen gevşekken daha tam kilitlenmeden üst dudağının ordan parmağımla içeri itiyorum orda kalan kahverengiyi. Anlatabildim mi tam bilmiyorum.
Bir de bunu yapabilmek için şuan bebeği dizlerimin üzerine koyduğum yastığa yatırıyorum, yüzü bana dönük olacak şekilde. Bebek meme hizasına gelecek gibi olmalı yastık yüksekliği. Hemşire de hastanede öyle yaptırdı. Emzirme yastığı da olur muhtemelen. Böylece kolunla bebeği tutmadığın için daha rahat oluyor. Bir elimle bebeği ensesinden bastırmak üzere tutuyorum, diğer elimle de meme ucunu tutuyorum. Bebeğin kafasını da ben kontrol edince anca yapabiliyorum. Hemşire de öyle gösterdi.
Hangi pozisyonda olursa olsun ensesinden bebeği kontrol edince, bebeğin kendi istediği an değil, ensesinden iterek senin tamam dediğin zaman, memenin ucunu hazırladığın zaman tutmasını sağlıyorsun. Böylece ucunu kapmıyor. Sen ittiğin için büyük bir kısmını ağzına sokabiliyorsun. Sonra da üst dudağın orda kalanları hemen içeri itiyorsun.
Olmazsa, yanlış tutarsa serçe parmağını bebeğin ağzının yanından ağzına sokuyorsun, ağzı açılıyor. Memenin ucunu acıtmadan çıkartıyorsun böylece, birdaha deniyorsun.
İnşallah anlatabilmişimdir canım. Bebişlerini öpüyorum, güzel tutsunlar annelerinin memelerini

Kizlar selamlar
..oglumun 2. Ay asisinda sehir disinda olucam..oradki herhangi bir asm bu asilari yapar mi ucretsiz? Acil cvp yazarsaniz ona gore ucak bileti alcaz..saolun

Ben hamile takibi yaparlarken tetanoz aşımı başka bir şehirde yaptırmıştım. Kayıtları görebiliyorlar. Sorun çıkarmadan yaptılar. Bebeğe de yaparlar bence.

Tam bizim hemşirenin anlattığı bu cnm tebrikler.. Bende böyle yol katettim oğlumla :)

Çok güzel anlatmışsın canım çok teşekkür ederim.

Benimde ucu ezilmiş yassılaşmış çıkıyor emzirdiğimde. Ağzını kocaman açmıyor bizimki çok kibar bütün hamilelik doğum bebek bakımı vs. emzirme en çok zorlayan kısım oldu benim için. Adak adayacağım az kaldı acısız emzirince..

Kızlar aile hekimi çatlaklar için jel önerdi bana.. aranızda şuan kullanan var mı? Ben hepi topu 10 kilo aldım ama acayip çatladım da
adı ne kreminin bende toplamda 13 kilo aldım ama çatladım malesef şuan eski kiloma iki kilo kaldı çatlaklar dışında bir şikayetim yok lierac kullandım gebelik döneminde şimdi bıraktım çokta faydası olmadı çatır çatır gitti malesef

Uykusuz her gece
Yorgun ölesiye
...
:))))) bu arada tosbaaam büyüdü teyzesi. sen napiyosun?bebisi anlat biraz :)
@Asi4261 canim sen nasilsin nerelerdesin?
Maşallah tosbaa ya :) niye uykusuz gece uyumuyor mu?
Bizde büyüyoruz iyiyiz teyzesi biraz sesi kısıldı dün nasıl oldu anlamadım bugün daha iyiydi geçer inşallah tamamen gündüzleri uykuları çok kısa kısa kesiyor bizim sıpa bir haftadır onun dışında iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz :)))

Jillian Michaels 30day shred. Çok ağır ama çok etkili bir spor.
Sağolasın bakayım bi

Contractubex .. kadın kendisi de yeni Doğum yaptığı için epey bilgili..hazır çatlaklar tazeyken ihmal etmeden sürdedi, tam geçirmesede epey azaltır dedi.

Elma yağıda etkili canım dene bir istersen ayak tabanlarına özellikle topuklarına sürüyorsun...kimi bebekte işe yarıyor bir dene isterssen
Ayak tabanlarına da masaj yapıyorum ama kolik olduğu için çözümler hep geçici. Az kaldı diyip sabrediyoruz

Cnm
Annem pyle hemen adet olmus
Sanki adet oldun sen

Sagol cnm bilgi verdigin icin
Bizim saftimiz kaymis yani eheheh
Toparlariz ya
Ben zayiflama ve spor konusunda cok kararliyim
Hadibakalim
Kegel onemli
Annemde ve ananemde rahim sarkmasi var
Ayni kaderi yasamak istemiyrm
Ya kadin olmakNedenbu kadar zorr

Ya sanki benim büyük kızı anlatmıssın. Aynılarını yasıyorum ve iyice sinirlerim bozulmuş durumda. Okulun acılmasını dört gözle beklşyorum. O da küçük anlıyorum ama yinede sabrım kalmamış hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…