2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
2. Ay aşısını yaptıran varmı 3 tane iğne birden yapılacakmiş ateş yapıyormuş hiç kıyamıyorum Bn kızima ya nasıl olup bitecek strese girdim şimdiden
Biz Çarşamba günü veremi olduk, bu Çarşamba da diğer ikisini olacağız. Doktorumuz özellikle aynı gün yapmayalım, iki canlı aşı aynı anda çok sarsıyor dedi..
veremden sonra sıkıntı olmadı ateş falan, bakalım diğerlerini göreceğiz bu hafta canım...

Canım çok geçmiş olsun doktorunuz çok iyi düşünmüş inşallah diğer ikiside ateş yapmaz kolaylikla atlatırsıniz banada rica etsem haber verirmisin nasıl gectigini ateş yapıp yapmadığını

Aynen uyguladım anlattıklarını, Allah razı olsun, acı çok çok azdı. Ben üst kısımdan içeri itmiyordum, dudaklar dışa dönük mü ona bakıyordum hep. Vesile oldun sağolasın, bebişler mutlu biz mutlu

Kızlar artık foruma 3günde bir girebiliyorum.
Bizim kolik bebek sayesinde...
Bugun sabah 5te kalktık uyuması aksam 10u buldu...
Bari uyumuyor dışarı çıkaralım parkta gezdirelim dedik iki seferdir yolu bile yarılamadan dönüyoruz. Çığlık çığlığa kalıyor.
Eşime çatıyorum tahammülsüz olmaya başladım...
Gerçekten evin anneye yakın olması çok önemliymiş. Bebekten sonra annem çok yumuşadı, bazen kalmaya gidiyorum resmen dünya varmış diyorum. Dinleniyorum...
Kv yakınız ama kadın 3kez bile görmedi bebeği.. Onun bu kadar umursamaz olması canımı cok sıkıyor. Hala tatilde. İnsan bir kere arar foto ister. Yok... Gerçi eşimde ilk kez çok üzüldü. Benim çocuğum bu kadar mı değersiz diyor. Beklemezdim bizimkilerden diyor...
Amannn gece gece doldum yine..

İyi haber kulak agrım geçti. Muhtemelen damlattığım sütten.. Dunya varmışşşş

Uc cocukla
Hayat nasil gidiyor
Ucuncu cocugu tavsiye ediyor musun :)
Ben niye gaza geliosam
Uc diye :)
Üç çocuklu hayat benim hayalimdi... çok şükür iyi gidiyor... ama bunda çocukların yaşı da çok egkili. Kızım 7.5 oğlum 5.5 yaşında... artık özbakım becerilerini tamamen kazanmış durumdalar ve o anlamda benden beklentileri yok. Duygusal yönden bağımız ikisiyle de çok kuvvetli hala...babanın evde olduğu saatlerde özellikle diğer ikisiyle vakit geçiriyorum.ayrı ayrı başbaşa olmuyor ama üçümüz eğlenceli şeyler yapıyoruz.kardeşi kendileri de çok istedikleri için sorun olmadı bizde çok şükür. Ya da en azından şimdilik öyle.

İşte benim de öyle yassı çıkıyordu. Aman canım dikkat et. Gerekirse memeyi ağzının ucunda tutup vermeden ağlamasını bekliyorum ağzının açılması için.

Ayy çok sevindim canım. Maşallah.
İki gündür bebek de daha huzurlu biliyor musun. Memeyi doğru tutmadığı için güzel ememiyormuş onun için durmadan mıkırdanıp meme istiyormuş. Üstten üstten kolay sütü emiyormuş anca.
Bir de yalancı memeye başladık on numara oldu

Ben de dudaklarını dışarı döndürmeyi beceremiyorum onu nasıl yapıyorsun canım?

An itibariyle tuvalette dikisim dustu..31 gun oldu dogum yapali ve cok sasirdim suana kdr coktan dustugunu saniyordum..ilk parca 7. Gun ikinci parca 20. Gun civari dustu ve son parca sanirim bgn..iyilesmenin bu kdr uzun zmn aldigini bilmiyordum.siz de durumlar nasil?

Ben de dudaklarını dışarı döndürmeyi beceremiyorum onu nasıl yapıyorsun canım?
Üst dudak zaten dönüyor, alt dudağı da emmeye başladığı anda eğer dönmemişse,bazen kendi döndüdmüş oluyor, parmağımla çenesinin altından çekiştiriyorum. Benim göğüslerimde kanama fln olmadı hiç ama hep acıyor her emişte. Şimdi bayağı iyi durumdayız, inşallah seninde tamamen iyileşir..

Kizlar gunaydin dunden beri gogsum aciyi neden acaba ozellikle bu gogsun sismeye basladigi duz yer anlatabildim mi bilmiyirum birde yumusak sut geliyor ama neden boyle oldu sutum mu azaliyor acaba hic agrimazdi gogsum

Kizlar gunaydin dunden beri gogsum aciyi neden acaba ozellikle bu gogsun sismeye basladigi duz yer anlatabildim mi bilmiyirum birde yumusak sut geliyor ama neden boyle oldu sutum mu azaliyor acaba hic agrimazdi gogsum
Mastit mi ne o olabilir mi?
Sert mi peki..
Ek bilgi vereyim eger mastit olursanız genel cerrahiden randevu almanız gerekir.

Baktım alt dudağı dışa dönüktü ama üst dudağı dönmüyor. Elimle de yapmaya çalıştım başaramadım. Bir de dudağının üst kısmında kalan memenin kahverengisi gözükmüyor ama ağzının yanından gözüküyor biraz. Ben yine yanlış bişey mi yapmaya başladım acaba ya

Günaydın canım, ya benim bebektede üst dudal dışa dönük değil, gögsüm kıyu kısmının hepsini almıyor zaten koyu halka kısmı bende çok geniş o yüzden hepsini almasını beklemiyorum aslında

Canım kahverenginin birazı bendede görünüyo özellikle yanlardan. Normal bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…