Biz Çarşamba günü veremi olduk, bu Çarşamba da diğer ikisini olacağız. Doktorumuz özellikle aynı gün yapmayalım, iki canlı aşı aynı anda çok sarsıyor dedi..2. Ay aşısını yaptıran varmı 3 tane iğne birden yapılacakmiş ateş yapıyormuş hiç kıyamıyorum Bn kızima ya nasıl olup bitecek strese girdim şimdiden
Canım çok geçmiş olsun doktorunuz çok iyi düşünmüş inşallah diğer ikiside ateş yapmaz kolaylikla atlatırsıniz banada rica etsem haber verirmisin nasıl gectigini ateş yapıp yapmadığınıBiz Çarşamba günü veremi olduk, bu Çarşamba da diğer ikisini olacağız. Doktorumuz özellikle aynı gün yapmayalım, iki canlı aşı aynı anda çok sarsıyor dedi..
veremden sonra sıkıntı olmadı ateş falan, bakalım diğerlerini göreceğiz bu hafta canım...
Aynen uyguladım anlattıklarını, Allah razı olsun, acı çok çok azdı. Ben üst kısımdan içeri itmiyordum, dudaklar dışa dönük mü ona bakıyordum hep. Vesile oldun sağolasın, bebişler mutlu biz mutluElimle meme ucunu tutup, ağzını açtığı zaman itebildiğim kadar ileri itiyorum. Yine birazı dışarıda kalıyor. Onu da üst dudağının ordan parmağımla içeri itiyorum. İlk tutarken yapabiliyorum ama bu itme işini, sonradan ağzını vakumladığı için sıkı oluyor itmek mümkün olmuyor. Yani Bebek ilk hamlede bir kısmını alıyor, sonra hemen gevşekken daha tam kilitlenmeden üst dudağının ordan parmağımla içeri itiyorum orda kalan kahverengiyi. Anlatabildim mi tam bilmiyorum.
Bir de bunu yapabilmek için şuan bebeği dizlerimin üzerine koyduğum yastığa yatırıyorum, yüzü bana dönük olacak şekilde. Bebek meme hizasına gelecek gibi olmalı yastık yüksekliği. Hemşire de hastanede öyle yaptırdı. Emzirme yastığı da olur muhtemelen. Böylece kolunla bebeği tutmadığın için daha rahat oluyor. Bir elimle bebeği ensesinden bastırmak üzere tutuyorum, diğer elimle de meme ucunu tutuyorum. Bebeğin kafasını da ben kontrol edince anca yapabiliyorum. Hemşire de öyle gösterdi.
Hangi pozisyonda olursa olsun ensesinden bebeği kontrol edince, bebeğin kendi istediği an değil, ensesinden iterek senin tamam dediğin zaman, memenin ucunu hazırladığın zaman tutmasını sağlıyorsun. Böylece ucunu kapmıyor. Sen ittiğin için büyük bir kısmını ağzına sokabiliyorsun. Sonra da üst dudağın orda kalanları hemen içeri itiyorsun.
Olmazsa, yanlış tutarsa serçe parmağını bebeğin ağzının yanından ağzına sokuyorsun, ağzı açılıyor. Memenin ucunu acıtmadan çıkartıyorsun böylece, birdaha deniyorsun.
İnşallah anlatabilmişimdir canım.Bebişlerini öpüyorum, güzel tutsunlar annelerinin memelerini
Hadi yaaBen iki aydır dikkatlice kullanıyorum contratubexi henüz bir etki görmedim.
Üç çocuklu hayat benim hayalimdi... çok şükür iyi gidiyor... ama bunda çocukların yaşı da çok egkili. Kızım 7.5 oğlum 5.5 yaşında... artık özbakım becerilerini tamamen kazanmış durumdalar ve o anlamda benden beklentileri yok. Duygusal yönden bağımız ikisiyle de çok kuvvetli hala...babanın evde olduğu saatlerde özellikle diğer ikisiyle vakit geçiriyorum.ayrı ayrı başbaşa olmuyor ama üçümüz eğlenceli şeyler yapıyoruz.kardeşi kendileri de çok istedikleri için sorun olmadı bizde çok şükür. Ya da en azından şimdilik öyle.Uc cocukla
Hayat nasil gidiyor
Ucuncu cocugu tavsiye ediyor musun :)
Ben niye gaza geliosam
Uc diye :)
Acaba kaç ay kullanmak gerekiyor? Belki de etki için aylarca kullanmak gerekiyordur. Acaba var mı kullanıp sonuç alan KKda araştırmak gerek.Hadi yaa. Kadın pek methedince ümitlenmiştim
Tam bizim hemşirenin anlattığı bu cnm tebrikler..Bende böyle yol katettim oğlumla :)
Çok güzel anlatmışsın canım çok teşekkür ederim.
Benimde ucu ezilmiş yassılaşmış çıkıyor emzirdiğimde. Ağzını kocaman açmıyor bizimki çok kibarbütün hamilelik doğum bebek bakımı vs. emzirme en çok zorlayan kısım oldu benim için. Adak adayacağım az kaldı acısız emzirince..
Aynen uyguladım anlattıklarını, Allah razı olsun, acı çok çok azdı. Ben üst kısımdan içeri itmiyordum, dudaklar dışa dönük mü ona bakıyordum hep. Vesile oldun sağolasın, bebişler mutlu biz mutlu
Aynen uyguladım anlattıklarını, Allah razı olsun, acı çok çok azdı. Ben üst kısımdan içeri itmiyordum, dudaklar dışa dönük mü ona bakıyordum hep. Vesile oldun sağolasın, bebişler mutlu biz mutlu
Üst dudak zaten dönüyor, alt dudağı da emmeye başladığı anda eğer dönmemişse,bazen kendi döndüdmüş oluyor, parmağımla çenesinin altından çekiştiriyorum. Benim göğüslerimde kanama fln olmadı hiç ama hep acıyor her emişte. Şimdi bayağı iyi durumdayız, inşallah seninde tamamen iyileşir..Ben de dudaklarını dışarı döndürmeyi beceremiyorum onu nasıl yapıyorsun canım?
Mastit mi ne o olabilir mi?Kizlar gunaydin dunden beri gogsum aciyi neden acaba ozellikle bu gogsun sismeye basladigi duz yer anlatabildim mi bilmiyirum birde yumusak sut geliyor ama neden boyle oldu sutum mu azaliyor acaba hic agrimazdi gogsum
Üst dudak zaten dönüyor, alt dudağı da emmeye başladığı anda eğer dönmemişse,bazen kendi döndüdmüş oluyor, parmağımla çenesinin altından çekiştiriyorum. Benim göğüslerimde kanama fln olmadı hiç ama hep acıyor her emişte. Şimdi bayağı iyi durumdayız, inşallah seninde tamamen iyileşir..
Günaydın canım, ya benim bebektede üst dudal dışa dönük değil, gögsüm kıyu kısmının hepsini almıyor zaten koyu halka kısmı bende çok geniş o yüzden hepsini almasını beklemiyorum aslındaBaktım alt dudağı dışa dönüktü ama üst dudağı dönmüyor. Elimle de yapmaya çalıştım başaramadım. Bir de dudağının üst kısmında kalan memenin kahverengisi gözükmüyor ama ağzının yanından gözüküyor biraz. Ben yine yanlış bişey mi yapmaya başladım acaba ya
Canım kahverenginin birazı bendede görünüyo özellikle yanlardan. Normal bi durumBaktım alt dudağı dışa dönüktü ama üst dudağı dönmüyor. Elimle de yapmaya çalıştım başaramadım. Bir de dudağının üst kısmında kalan memenin kahverengisi gözükmüyor ama ağzının yanından gözüküyor biraz. Ben yine yanlış bişey mi yapmaya başladım acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?