2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evett kizim buyuyor,uykusu azaliyor.gece 12-05 arasi uyumadi.ilk gece uykusu olmadan sabahladik.oyunumuz emzigini atacak,ben agzina geri verecegim.vermezsem aglamaya basliyor.
Gercekten cok zormus uykusuzluk..5 de uyudu.9 da mamaya kalkti.9 bucuktan beri uyyyor.bense yataktan cikamiyorum.sersem gibiyim.uyuyamiyorumda.
Birazdan mamaya uyanirsa napacam.korkuyorum resmen.

ateşi verem aşısı değilde 5 li karma aşısı yapıyor. içinde tetanozda olduğu için

Gece uyumaması fena. İnsan çok yoruluyor. Bende de biri yatıyor diğeri kalkıyor gece çok uyuyamıyorum. Deliksiz uyuduğum günler çok uzakta kaldı.

Benim de kahverengi kısmın hepsini alamıyor alamaz baya geniş, tariflerde 2.5cmlik alanı alması yeterli deniyor. Acı ve ağrı hissi azalmışsa devam et bence. Senin sıfır acı hissetmen biraz zaman alabilir yaralardan dolayı. Azmettik olacak az kaldıbir de çeneden kuvvet uyguladığı için esas acıtan kısım alt kısım, alt dudaklar dışa dönükse tamam bence

Yardımmmm

BENİmkinin pişiği gecer gibi olmustu desitin kremle ama şimdi tekrar başa döndük üzülüyorum kızarık görünce ne yapabilirim?? Bim in bezini deneyen oldu mu birkaç kişi iyi dedi bilemiyorum

Günaydın canım, ben de öyle diyordum, büyük diye alamıyor herhalde diyordum, ta ki hemşire hepsini ağzına aldırana kadar. Canın acıyor mı peki? Meme ucun ezilmiş çıkıyor mu?
Belki de dediğin gibi senin kahverengi kısmı daha geniştir. Canın acımıyorsa emerken sıkıntı yoktur canım.

Bütün emziren arkadaşlar bir el atsın aydınlatsın bizi

Canım kahverenginin birazı bendede görünüyo özellikle yanlardan. Normal bi durum

Sağol canım sevindim. Memenin hepsini bitiremiyor sanki. Ondan dolayı şüpheye düşüyorum acaba tam düzgün veremiyorum da tüm kanalları ememiyor mu diye. Sizin memeyi emzirdiğiniz zaman sıkınca süt çıkıyor mu? Yoksa hiç akmıyor mu?
Hastanedekiler dedi ki bebek 5 dkda memeyi bitirir. Benimki 5 dkda bitiremiyor.

Benim de bitiremiyor yumuşuyor ama hala süt çıkıyor sıkınca..

Acı yok çok şükür canım. O zaman sıkıntı yoktur herhalde. Sadece ağzının kenarlarında kahverengi kalıyor. Bir de sanki memeyi tam bitirmiyor. Emmesi bitince sıkıyorum süt çıkıyor yine. Öbür memeyi de veriyorum memede uyukluyor diye çünkü doymuyor. Senin de emdikten sonra sıkınca süt çıkıyor mu?

Yardımmmm

BENİmkinin pişiği gecer gibi olmustu desitin kremle ama şimdi tekrar başa döndük üzülüyorum kızarık görünce ne yapabilirim?? Bim in bezini deneyen oldu mu birkaç kişi iyi dedi bilemiyorum
Ben kullanıyorum ikinci pakete geçtim. Simdilik iyi. Bide ıslak mendilini kullanıyorum. Her alt değiştirmede sudokrem sürüyorm. Simdilik bi sıkıntı olmadı

Kızlar bir tecrübemi daha paylaşmak istiyorum. Meyvelerden hoşaf yapıp içiyordum ben. Kayısı ve şeftali de koymuştum içine. Bol bol içiyordum. Daha önce yazmışım hatırlarsınız bebek çok sulu kaka yapıyor ve 7-8 sefer kaka yapıyor ishal mi acaba diye. Ve çok gazı oluyordu. Hoşaf içmeyi bıraktım. Bebek inanılmaz değişti. Gazı azaldı artık kıvranıp durmuyor yavrum eskisi gibi. Kaka sayısı azaldı. Artık çok sulu yapmıyor. Meyve gerçekten etkiliyormuş.
Annelik ve acemilik ne enteresanmış. Hergün birşey keşfediyor insan.

Yok başlarda çok acıyordu yara olmuştu hatta ama uzun zamandır hiç ağrı sızım ypk. Ezilmiş çıkmıyor bazen çok nadir eziyor

Yok canım hepsini alamaz bence
Benim de sağ göğsüm alt kısmı yani ucunun birleşme yeri kesik gibi olmuş et gözüküyor iki gündür sağ göğsümü emzirirken çığlık atıyordum beş on defa çekene kadar emmeye başladığında dün senin msj okuyunca kahverengi kısmı hepsini vermeye çalıştım ağrım azaldı baya sağolasın :) daha önce de veriyordum ama yine azcık gözüküyordu hepsini verince baya azaldı ama dedigin gibi yanlardan gözüküyor oda normaldir herhalde

Canım iyiyiz biz bebişle uykusuyla gazıyla kakasıyla uğraşıyoruz:))
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor annelik:))
İyi canım çok şükür dediğin gibi uyku gaz kaka :) ne kadarlık oldunuz?

Çok sevindim canım ya Benimki de öyle oluyordu işte, ilk orayı ezip ezip sonra ağzının içine kadar uzayınca meme ucu, acısı geçiyordu. Ne güzel sen de halletmişsin sorununu. Bana doktor vesile oldu Allah razı olsun. Ben de burda bir kaç kişiye vesile olabildim sanırım çok şükür. Kimse çekmesin o acıyı. Bebişinle mutlu emmeler
Ne kadar mutlu oldum anlatamam.

Yok başlarda çok acıyordu yara olmuştu hatta ama uzun zamandır hiç ağrı sızım ypk. Ezilmiş çıkmıyor bazen çok nadir eziyor

Naçizane tavsiyem, ezdiğini anladığın an ağzının kenarına serçe parmağını sokup ağzını açtır memeyi çıkar, tekrar vermeyi dene. Parçalanınca çok kötü oluyor. Benim ucu kopan mememden şıpır şıpır süt akıyor mesela ucunu açık bırakınca. Allah kimseye yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…