Yaradı bileİnşallah işine yarar canım
ateşi verem aşısı değilde 5 li karma aşısı yapıyor. içinde tetanozda olduğu içinBiz Çarşamba günü veremi olduk, bu Çarşamba da diğer ikisini olacağız. Doktorumuz özellikle aynı gün yapmayalım, iki canlı aşı aynı anda çok sarsıyor dedi..
veremden sonra sıkıntı olmadı ateş falan, bakalım diğerlerini göreceğiz bu hafta canım...
Gece uyumaması fena.Evett kizim buyuyor,uykusu azaliyor.gece 12-05 arasi uyumadi.ilk gece uykusu olmadan sabahladik.oyunumuz emzigini atacak,ben agzina geri verecegim.vermezsem aglamaya basliyor.
Gercekten cok zormus uykusuzluk..5 de uyudu.9 da mamaya kalkti.9 bucuktan beri uyyyor.bense yataktan cikamiyorum.sersem gibiyim.uyuyamiyorumda.
Birazdan mamaya uyanirsa napacam.korkuyorum resmen.
Benim de kahverengi kısmın hepsini alamıyor alamaz baya geniş, tariflerde 2.5cmlik alanı alması yeterli deniyor. Acı ve ağrı hissi azalmışsa devam et bence. Senin sıfır acı hissetmen biraz zaman alabilir yaralardan dolayı. Azmettik olacak az kaldıBaktım alt dudağı dışa dönüktü ama üst dudağı dönmüyor. Elimle de yapmaya çalıştım başaramadım. Bir de dudağının üst kısmında kalan memenin kahverengisi gözükmüyor ama ağzının yanından gözüküyor biraz. Ben yine yanlış bişey mi yapmaya başladım acaba ya
Günaydın canım, ya benim bebektede üst dudal dışa dönük değil, gögsüm kıyu kısmının hepsini almıyor zaten koyu halka kısmı bende çok geniş o yüzden hepsini almasını beklemiyorum aslında
Bütün emziren arkadaşlar bir el atsın aydınlatsın biziGünaydın canım, ben de öyle diyordum, büyük diye alamıyor herhalde diyordum, ta ki hemşire hepsini ağzına aldırana kadar. Canın acıyor mı peki? Meme ucun ezilmiş çıkıyor mu?
Belki de dediğin gibi senin kahverengi kısmı daha geniştir. Canın acımıyorsa emerken sıkıntı yoktur canım.
Canım kahverenginin birazı bendede görünüyo özellikle yanlardan. Normal bi durum
Yaradı bile
Benim de bitiremiyor yumuşuyor ama hala süt çıkıyor sıkınca..Sağol canım sevindim. Memenin hepsini bitiremiyor sanki. Ondan dolayı şüpheye düşüyorum acaba tam düzgün veremiyorum da tüm kanalları ememiyor mu diye. Sizin memeyi emzirdiğiniz zaman sıkınca süt çıkıyor mu? Yoksa hiç akmıyor mu?
Hastanedekiler dedi ki bebek 5 dkda memeyi bitirir. Benimki 5 dkda bitiremiyor.
Benim de kahverengi kısmın hepsini alamıyor alamaz baya geniş, tariflerde 2.5cmlik alanı alması yeterli deniyor. Acı ve ağrı hissi azalmışsa devam et bence. Senin sıfır acı hissetmen biraz zaman alabilir yaralardan dolayı. Azmettik olacak az kaldıbir de çeneden kuvvet uyguladığı için esas acıtan kısım alt kısım, alt dudaklar dışa dönükse tamam bence
Oldu tabiAyy ne kadar sevindim anlatamam. Bebişlerine sana bir faydam olduysa ne mutlu bana
Ben kullanıyorum ikinci pakete geçtim. Simdilik iyi. Bide ıslak mendilini kullanıyorum. Her alt değiştirmede sudokrem sürüyorm. Simdilik bi sıkıntı olmadıYardımmmm
BENİmkinin pişiği gecer gibi olmustu desitin kremle ama şimdi tekrar başa döndük üzülüyorum kızarık görünce ne yapabilirim?? Bim in bezini deneyen oldu mu birkaç kişi iyi dedi bilemiyorum
Sert degil canim bombos sanki yumusacikMastit mi ne o olabilir mi?
Sert mi peki..
Ek bilgi vereyim eger mastit olursanız genel cerrahiden randevu almanız gerekir.
Yok başlarda çok acıyordu yara olmuştu hatta ama uzun zamandır hiç ağrı sızım ypk. Ezilmiş çıkmıyor bazen çok nadir eziyorGünaydın canım, ben de öyle diyordum, büyük diye alamıyor herhalde diyordum, ta ki hemşire hepsini ağzına aldırana kadar. Canın acıyor mı peki? Meme ucun ezilmiş çıkıyor mu?
Belki de dediğin gibi senin kahverengi kısmı daha geniştir. Canın acımıyorsa emerken sıkıntı yoktur canım.
Yok canım hepsini alamaz benceBaktım alt dudağı dışa dönüktü ama üst dudağı dönmüyor. Elimle de yapmaya çalıştım başaramadım. Bir de dudağının üst kısmında kalan memenin kahverengisi gözükmüyor ama ağzının yanından gözüküyor biraz. Ben yine yanlış bişey mi yapmaya başladım acaba ya
İyi canım çok şükür dediğin gibi uyku gaz kaka :) ne kadarlık oldunuz?Canım iyiyiz biz bebişle uykusuyla gazıyla kakasıyla uğraşıyoruz:))
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor annelik:))
Yok canım hepsini alamaz bence
Benim de sağ göğsüm alt kısmı yani ucunun birleşme yeri kesik gibi olmuş et gözüküyor iki gündür sağ göğsümü emzirirken çığlık atıyordum beş on defa çekene kadar emmeye başladığında dün senin msj okuyunca kahverengi kısmı hepsini vermeye çalıştım ağrım azaldı baya sağolasın :) daha önce de veriyordum ama yine azcık gözüküyordu hepsini verince baya azaldı ama dedigin gibi yanlardan gözüküyor oda normaldir herhalde
İyi canım çok şükür dediğin gibi uyku gaz kaka :) ne kadarlık oldunuz?
Yok başlarda çok acıyordu yara olmuştu hatta ama uzun zamandır hiç ağrı sızım ypk. Ezilmiş çıkmıyor bazen çok nadir eziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?