2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sanırım biz de atak dönemine takıldık. Geceleri mışıl mışıl uyuyan oğlum ne gece bıraktı ne gündüz.uzun süre uykuya dalamıyor yemek yerken ağlıyor hep huzursuz. Yani umarım ataktır yoksa ben atak geçirmek üzereyim

Bizimde gaz sorunumuz var aşırınderecede. Gaz yapan hiç bişey yemiyorum ilaç kullanıyoruz falan ama hepsi boş . Gece gündüz ağlamaklıyız. Gaz çıkarırken kaka yaparken huzursuz sürekli . Of valla ne zormuş böyle. Artık şu gaz muhabbetinin bittiği döneme ışınlanmak istiyorum.

Derdimizi anlattığımız herkes zaman diyor zaman. Ama gel gör ki geçmiyor insan gece dakika dakika saate bakıyor uykusuz gecelerde, nasıl geçsin

46 günlüğüz 7sinde doğmuştu benim minnoş:) nelerden konuşuyorduk yok mide yanması yok kasık ağrısı şimdi kaka çiş gaz:)))
Siz ne kadarlık oldunuz:)

Bazen 15 dakika güzelce emiyo sonra sıkınca hafif süt çıkıyo bazende bes dakika emiyo sıkıyorum bakıyorum süt yok. Ama ben cok takılmıyorum. Emdikten sonra memeyi sıkıp sütü kontrol etmeyide burda ögrendim
Bence böyle seylerle canını sıkma. Kilo alımı iyiyse çişli bez sayısı fazlaysa herhangi bir saglık sorunuda yoksa tamamdırilk kızım dört ay emdi. Mama-meme karısık. Nasıl emdigini hatırlamıyorum bile.

mmelll canım çok sağol dun akşamdan beri kataterine ile beslemeye başladım.ilk tutturana kadar çok zor ama alınca masallah cekmeye başladı.ama sana birşey sormak istiyorum her emzirme de tek meme mi veriyorsun.birde mesela normalde benimki 90 cc içerdi şimdi 60-75 arasi içince bırakıyor.geriye kalanı emerek mi karşılıyor Acaba yoksa yorulduğu icin mı az içiyor.erken dogdugu için kilosu düşük zaten birde az beslenip kilo aliminin gerilemesini istemiyorum.sende bu süreci yaşadığın için aynı şeyleri yaşayan birinin tavsiyeleri çok iyi geliyor

Benim kızım kendi göğüs ucunu alamıyor iki parmağımla sıkıştırıp ağzına sokuyorum ve emzirme boyunca öyle tutuyorum yoksa ağzından kaçırıyor sürekli
Göğüs ucum var aslında ama neden tutamıyorum hiç bilmiyorum

@beatrices ve kızlar doktorum egzersiz yapabilirsin demişti on gün önce önerebileceğiniz karın egzersizleri varmı
Benim doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi çok abartmadan. 2 ay bittiğinde 2,5 km yürümeyi öneriyoruz dedi. Geçen gün 6 km yürüdüm iç dikişlerim ağrıdı. Abartmışsın dedi. Korseyi kullan yürüyüşte dedi

Evet canım vesile oldun Allah razı olsun :)

46 günlüğüz 7sinde doğmuştu benim minnoş:) nelerden konuşuyorduk yok mide yanması yok kasık ağrısı şimdi kaka çiş gaz:)))
Siz ne kadarlık oldunuz:)
Evet ya nerden nereye... geldiler artık hayatımızın anlamı oldular :)
58günlük olduk üç gün sonra falan 2.ay aşımız var ve ben şimdiden tedirginim..

Oğlum kucakta yarım saat dans edip zıplamayınca uyumuyor bi sorun olmadı çok şükür ama dikkatli olmak lazım dediğin gibi
58 günlüğüz ve 3.günden beri gece gündüz korse takıyordum üç gün oldu bırakalı spor ve yürüyüş yaparken takmak mı lazımmış

Kızlar doğum parası ilk bir ay içinmi geçerli..ben başvurmadım henüz iki ay olcak doğum yapalı şimdi başvuramammı?

Haklısın aslında canım. Ben her ağladığında acaba aç mı diye düşünüyorum. Bu düşünceden kurtulmam lazım sanırım.

Bu sıcakta korse takana helal olsun :)
Kızlar 3gundur Göksu parkına gitmeye çalışıyoruz ama yolu yarılamadan dönüyorduk. Bizim kel oğlan çığlık çığlığa kalıyordu. Bugun başardık...
Çocuk arabasında denemiş oldum..

Gündüz uykusu bizim de kisaldi sorma. Çok muzdaribim o konuda. Kulağımda bi kusla yasiyorum sanki evde. Bari gece uykusu uzasaydi:)))) gece iki kere uyaniyo tekrar uyuması bir iki saat suruyo. (( yuvarlanıp gidemiyoruz sanki

Ben de açıkçası korkuyorum 2.ay aşılarından,inşallah ateş huysuzluk yapmadan atlatırız
Maşallah size 2 aylık olmuşsunuz bile:) Bize gelecekten biraz bahsetsene uykusu düzene giriyor mu gaz sancısı azalıyor mu:))

Gündüz uykusu bizim de kisaldi sorma. Çok muzdaribim o konuda. Kulağımda bi kusla yasiyorum sanki evde. Bari gece uykusu uzasaydi:)))) gece iki kere uyaniyo tekrar uyuması bir iki saat suruyo. (( yuvarlanıp gidemiyoruz sanki
Kıyamam ya :)) inşallah düzelirler yoksa yavrular kendileri helak oluyor lar 15dkda bir uyanarak

Mrblar
Aksam saatlerinde bebegimin agzinda beyazliklar vardi.once mama sandim. Az once dudaklarinin icindede gordum.yine mama sandim silmeye calisinca mama olmadigini anladim.dilinde degil ama on damaklarinda ve dudaklarinin icinde orda burda yapisik beyazliklar.
Sanirim pamukcuk mantari oldu.
Netten baktim bir gurup karbonat,soda ,pudrasekeri falan oneriyor ama uzman tv dr.u bunlarla mukoza bozulur,yapilmamali diyor.
Bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden

İnşallah canım :)
Gelecek dediğin sadece on gün var aramızda veya 12 hesaplayamadım :) bir haftadır gündüz uykuları çok kısa gaz sancısı çok çekmedik şükür onun dışında iyiyiz işte :) gece uykularınız nasıl?

Benim sorduklarım hep karbonat önerdiler bir iki hafta önce eltimin 18aylık kızındada oldu üç dört defa karbonatlı suyla sildi sadece ve geçti asmdekiler öyle yapmasını söylemiş

Üç gün öncesine kadar takıyordum öyle rahat hissediyordum çünkü sarkık karnımla dolaşmaktansa ve artık sporluk kısmı kaldı korse giyince çok az farkediyor

Dun emzigini yenilemistim.kaynatip temizleyip vermistim herzamanki gibi ondan mi oldu yosa surekli eli agzinda ondan mi oldu bilemiyorum. Birde omuzuma alincauzerimdeki kiyafeti yaliyor veya yanagimi omuzumu yaliyor heralde oralardan mi kapti.terliyorum cogunlukla.ne kadar dikkat etsemde demekki yetmedi. Bazen mendilini koymuyorum gaz cikarmayacaksak,etrafi seyretmeyi seviyor omuzumdayken.sonunda pamukcuk oldu yaaa off.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…