Bizimde gaz sorunumuz var aşırınderecede. Gaz yapan hiç bişey yemiyorum ilaç kullanıyoruz falan ama hepsi boş . Gece gündüz ağlamaklıyız. Gaz çıkarırken kaka yaparken huzursuz sürekli . Of valla ne zormuş böyle. Artık şu gaz muhabbetinin bittiği döneme ışınlanmak istiyorum.Kızlar sanırım biz de atak dönemine takıldık. Geceleri mışıl mışıl uyuyan oğlum ne gece bıraktı ne gündüz.uzun süre uykuya dalamıyor yemek yerken ağlıyor hep huzursuz. Yani umarım ataktır yoksa ben atak geçirmek üzereyim
Derdimizi anlattığımız herkes zaman diyor zaman. Ama gel gör ki geçmiyor insan gece dakika dakika saate bakıyor uykusuz gecelerde, nasıl geçsinBizimde gaz sorunumuz var aşırınderecede. Gaz yapan hiç bişey yemiyorum ilaç kullanıyoruz falan ama hepsi boş . Gece gündüz ağlamaklıyız. Gaz çıkarırken kaka yaparken huzursuz sürekli . Of valla ne zormuş böyle. Artık şu gaz muhabbetinin bittiği döneme ışınlanmak istiyorum.
Yok canım hepsini alamaz bence
Benim de sağ göğsüm alt kısmı yani ucunun birleşme yeri kesik gibi olmuş et gözüküyor iki gündür sağ göğsümü emzirirken çığlık atıyordum beş on defa çekene kadar emmeye başladığında dün senin msj okuyunca kahverengi kısmı hepsini vermeye çalıştım ağrım azaldı baya sağolasın :) daha önce de veriyordum ama yine azcık gözüküyordu hepsini verince baya azaldı ama dedigin gibi yanlardan gözüküyor oda normaldir herhalde
İyi canım çok şükür dediğin gibi uyku gaz kaka :) ne kadarlık oldunuz?
Bazen 15 dakika güzelce emiyo sonra sıkınca hafif süt çıkıyo bazende bes dakika emiyo sıkıyorum bakıyorum süt yok. Ama ben cok takılmıyorum. Emdikten sonra memeyi sıkıp sütü kontrol etmeyide burda ögrendimSağol canım sevindim. Memenin hepsini bitiremiyor sanki. Ondan dolayı şüpheye düşüyorum acaba tam düzgün veremiyorum da tüm kanalları ememiyor mu diye. Sizin memeyi emzirdiğiniz zaman sıkınca süt çıkıyor mu? Yoksa hiç akmıyor mu?
Hastanedekiler dedi ki bebek 5 dkda memeyi bitirir. Benimki 5 dkda bitiremiyor.
Benim doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi çok abartmadan. 2 ay bittiğinde 2,5 km yürümeyi öneriyoruz dedi. Geçen gün 6 km yürüdüm iç dikişlerim ağrıdı. Abartmışsın dedi. Korseyi kullan yürüyüşte dedi@beatrices ve kızlar doktorum egzersiz yapabilirsin demişti on gün önce önerebileceğiniz karın egzersizleri varmı
Evet canım vesile oldun Allah razı olsun :)Çok sevindim canım yaBenimki de öyle oluyordu işte, ilk orayı ezip ezip sonra ağzının içine kadar uzayınca meme ucu, acısı geçiyordu. Ne güzel sen de halletmişsin sorununu. Bana doktor vesile oldu Allah razı olsun. Ben de burda bir kaç kişiye vesile olabildim sanırım çok şükür. Kimse çekmesin o acıyı. Bebişinle mutlu emmeler
Ne kadar mutlu oldum anlatamam.
Evet ya nerden nereye... geldiler artık hayatımızın anlamı oldular :)46 günlüğüz 7sinde doğmuştu benim minnoş:) nelerden konuşuyorduk yok mide yanması yok kasık ağrısı şimdi kaka çiş gaz:)))
Siz ne kadarlık oldunuz:)
Oğlum kucakta yarım saat dans edip zıplamayınca uyumuyor bi sorun olmadı çok şükür ama dikkatli olmak lazım dediğin gibiBenim doktorum yürüyüş yapabilirsin dedi çok abartmadan. 2 ay bittiğinde 2,5 km yürümeyi öneriyoruz dedi. Geçen gün 6 km yürüdüm iç dikişlerim ağrıdı. Abartmışsın dedi. Korseyi kullan yürüyüşte dedi
Bazen 15 dakika güzelce emiyo sonra sıkınca hafif süt çıkıyo bazende bes dakika emiyo sıkıyorum bakıyorum süt yok. Ama ben cok takılmıyorum. Emdikten sonra memeyi sıkıp sütü kontrol etmeyide burda ögrendim
Bence böyle seylerle canını sıkma. Kilo alımı iyiyse çişli bez sayısı fazlaysa herhangi bir saglık sorunuda yoksa tamamdırilk kızım dört ay emdi. Mama-meme karısık. Nasıl emdigini hatırlamıyorum bile.
Gündüz uykusu bizim de kisaldi sorma. Çok muzdaribim o konuda. Kulağımda bi kusla yasiyorum sanki evde. Bari gece uykusu uzasaydi:)))) gece iki kere uyaniyo tekrar uyuması bir iki saat suruyo.Maşallah tosbaa ya :) niye uykusuz gece uyumuyor mu?
Bizde büyüyoruz iyiyiz teyzesi biraz sesi kısıldı dün nasıl oldu anlamadımbugün daha iyiydi geçer inşallah tamamen gündüzleri uykuları çok kısa kısa kesiyor bizim sıpa bir haftadır onun dışında iyiyiz işte yuvarlanıp gidiyoruz :)))
Sağolasın bakayım bi
Evet canım vesile oldun Allah razı olsun :)
Evet ya nerden nereye... geldiler artık hayatımızın anlamı oldular :)
58günlük olduk üç gün sonra falan 2.ay aşımız var ve ben şimdiden tedirginim..
Oğlum kucakta yarım saat dans edip zıplamayınca uyumuyor bi sorun olmadı çok şükür ama dikkatli olmak lazım dediğin gibi
58 günlüğüz ve 3.günden beri gece gündüz korse takıyordum üç gün oldu bırakalı spor ve yürüyüş yaparken takmak mı lazımmış
Kıyamam ya :)) inşallah düzelirler yoksa yavrular kendileri helak oluyor lar 15dkda bir uyanarakGündüz uykusu bizim de kisaldi sorma. Çok muzdaribim o konuda. Kulağımda bi kusla yasiyorum sanki evde. Bari gece uykusu uzasaydi:)))) gece iki kere uyaniyo tekrar uyuması bir iki saat suruyo.(( yuvarlanıp gidemiyoruz sanki
İnşallah canım :)Ben de açıkçası korkuyorum 2.ay aşılarından,inşallah ateş huysuzluk yapmadan atlatırız
Maşallah size 2 aylık olmuşsunuz bile:) Bize gelecekten biraz bahsetsene uykusu düzene giriyor mu gaz sancısı azalıyor mu:))
Benim sorduklarım hep karbonat önerdiler bir iki hafta önce eltimin 18aylık kızındada oldu üç dört defa karbonatlı suyla sildi sadece ve geçti asmdekiler öyle yapmasını söylemişMrblar
Aksam saatlerinde bebegimin agzinda beyazliklar vardi.once mama sandim. Az once dudaklarinin icindede gordum.yine mama sandim silmeye calisinca mama olmadigini anladim.dilinde degil ama on damaklarinda ve dudaklarinin icinde orda burda yapisik beyazliklar.
Sanirim pamukcuk mantari oldu.
Netten baktim bir gurup karbonat,soda ,pudrasekeri falan oneriyor ama uzman tv dr.u bunlarla mukoza bozulur,yapilmamali diyor.
Bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden
Üç gün öncesine kadar takıyordum öyle rahat hissediyordum çünkü sarkık karnımla dolaşmaktansa ve artık sporluk kısmı kaldı korse giyince çok az farkediyorBu sıcakta korse takana helal olsun :)
Kızlar 3gundur Göksu parkına gitmeye çalışıyoruz ama yolu yarılamadan dönüyorduk. Bizim kel oğlan çığlık çığlığa kalıyordu. Bugun başardık...
Çocuk arabasında denemiş oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?