2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim sorduklarım hep karbonat önerdiler bir iki hafta önce eltimin 18aylık kızındada oldu üç dört defa karbonatlı suyla sildi sadece ve geçti asmdekiler öyle yapmasını söylemiş
Denesem mi bende.uzman tv.dr.kafami karistirdi.soyledikleri de mantikli.
Olmazsa emzigini karbonatli suya batirip vereyim

Geçmiş olsun canım bir fincan kaynamış suya bir kaşık karbonat at soğuyunca pamukla iyice sil gördüğün yerleri.

Genelde herkes karbonatli suyla siliyo ama bize hastanede bebek hemsiresi karbonat kullanilmasi artik onerilmiyo gazli bez ve temiz suyla sil gecer baska bisey yapmaya gerek yok dedi

Bana da sarılık için kan aldırırken hemşire kaynamış soğumuş suya karbonat at sil demişti. Hatta olmadan sil dedi. Olunca emme olayında sıkıntı yaşanıyormuş.

Kızlar doğum parası ilk bir ay içinmi geçerli..ben başvurmadım henüz iki ay olcak doğum yapalı şimdi başvuramammı?

Başvuru yapabilirsiniz

A Aydebal En yakın yaşayan benim ikinci hafta oldu hala tam geçmedi.bizim doktor biberonla beslenen ve emzik alan çocuklarda olabilir dedi.gunde 2-3 defa yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı karbonat köy temiz i tülbentle arkadan öne doğru kazı dedi
Birde mikostatin diye bı damla var 6 saatte bir yarım damlalık ağzının özellikle pamukçuk olan yerlerine sıkıyorum.bizim doktor bir kere mor bı ilaç sürdü ağzına adını bilmiyorum o bayağı etki yaptı. Birde eger meme de alıyorsa mutlaka senin meme ucuna da karbonat bakımı yapıp mantar kremi kullanman gerekiyor yoksa tekrarlıyor sürekli .

Merhaba benim oğlumda çok gazliydi bu yüzden emmek istemedi biberonla yine çok zordu zincoyla biraz rahatladık uyku yapiyo denemenizi tavsiye ederim

Teşekkurler
Etiketlemeyi bilmiyorum.cevap veren herkese tesekkur ederim.
Emzigini karbonatli suya batirip verdim birkac kez az once ve butun ictigi sutu cikardi.simdi de saati olmadigi halde kakasini yapiyor.ici bosaldi resmen.

Mrb.iyim.siz? Oglunuz nasil.buyudu mu.ablasi seviyor mu.
Heekesin onerisi bu yonde.demekki işe yariyor.deneyeyim ben de.
Teşekkürler çok yoğun ve doluyuz iki çocuk gerçekten çok zor oluyor bu yüzden kvalidemde kaliyoz
Kızım kardeşini çok seviyor hiç kiskanmiyo fakat eşyalarını kiskandi diyebilirim
Beşiği ana kucagi gibi bayağı içine girip yattı yani uyuttugum zaman inadına yapar gibi uyandiriyo biraz zorladı beni oglumda gazlı olunca kvalidem sağolsun hepimize bakıyor
Oğlum bu hafta 2 aylık oluyo dr kontrolumuz var

Teşekkurler
Etiketlemeyi bilmiyorum.cevap veren herkese tesekkur ederim.
Emzigini karbonatli suya batirip verdim birkac kez az once ve butun ictigi sutu cikardi.simdi de saati olmadigi halde kakasini yapiyor.ici bosaldi resmen.
Himmm tadı ağır olduğu için midesi bulanmistir
Sadece silseniz

Saglikla buyusunler

Senin bebeğin hareketlerini benim oğlan da yapıyor elini emiyor omzumu yalıyor vs.
Dikkat etmek lazım hiç öyle aklıma gelmemişti... Başlarda bizim sadece dilinde vardı beyazlık sade suyla kürdanla sildim iyice dibine ulaşabileyim diye ama düzenli yapmadım toplasan 3-4 defa yaptım ve şimdi baştaki kadar çok olmuyor ara sıra hafif beyazlıyor sonra geçiyor sende istersen karbonatlı ve normal su şeklinde dene eğer çocuk rahatsız olduysa karbonattan

Temiz havanin tadina varaa hic girmyecek eve ama sipa inatcilik yapiyo iste

Merve cim pek temiz hava olamadı pazar olduğunu unutmuşum... Çocukcağız mangal kokusu içinde kaldı.. Ama yinede olsun çıkardık ya:) zafer bizim...

Öncelikle mantarın oluşma nedeni iyi sterilizasyon yapılmaması. Senin kuzun mama alıyor, biberon ve emzik için makina var mj bilmiyorum sizde ama, yoksa bile iyi bir kaynatma şart.
Mikostatin damla veriyor doktorlar. Geçmiş olsun

Hanımlar selam:₺ Haftasonu fatihi olarak aranızdayım:) oğlanla dağ bayır gezdik sağolsun hiç sorun çıkartmadı sürekli benim yanımda durmak istemesi dışında:) Hatta iki saat kadar mahsur kaldık bir yerde, bizi götüren adamın arabası bozulunca, orada bile sefa yaptı:)
Haftasonu dana gibi yediğim için 1 kg aldım, dayaklığım ama halledicem :))
Siz nasılsınız?

Merve cim pek temiz hava olamadı pazar olduğunu unutmuşum... Çocukcağız mangal kokusu içinde kaldı.. Ama yinede olsun çıkardık ya:) zafer bizim...
Ayyy oda dogruu bizimde bugun 40miz cikti evde durmaktan artik fittrmak uzereyim bebek arabasida almadik sen ne yaptin o isi cikal desek bile cikamayiz yani biz hafta sonuna kadar

Ohh sefan olsun.. sen iradelisin arada kaçamak olur.. kangurun yanında mıydı onu merak ettim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…