Denesem mi bende.uzman tv.dr.kafami karistirdi.soyledikleri de mantikli.Benim sorduklarım hep karbonat önerdiler bir iki hafta önce eltimin 18aylık kızındada oldu üç dört defa karbonatlı suyla sildi sadece ve geçti asmdekiler öyle yapmasını söylemiş
Geçmiş olsun canım bir fincan kaynamış suya bir kaşık karbonat at soğuyunca pamukla iyice sil gördüğün yerleri.Dun emzigini yenilemistim.kaynatip temizleyip vermistim herzamanki gibi ondan mi oldu yosa surekli eli agzinda ondan mi oldu bilemiyorum. Birde omuzuma alincauzerimdeki kiyafeti yaliyor veya yanagimi omuzumu yaliyor heralde oralardan mi kapti.terliyorum cogunlukla.ne kadar dikkat etsemde demekki yetmedi. Bazen mendilini koymuyorum gaz cikarmayacaksak,etrafi seyretmeyi seviyor omuzumdayken.sonunda pamukcuk oldu yaaa off.
Genelde herkes karbonatli suyla siliyo ama bize hastanede bebek hemsiresi karbonat kullanilmasi artik onerilmiyo gazli bez ve temiz suyla sil gecer baska bisey yapmaya gerek yok dediDun emzigini yenilemistim.kaynatip temizleyip vermistim herzamanki gibi ondan mi oldu yosa surekli eli agzinda ondan mi oldu bilemiyorum. Birde omuzuma alincauzerimdeki kiyafeti yaliyor veya yanagimi omuzumu yaliyor heralde oralardan mi kapti.terliyorum cogunlukla.ne kadar dikkat etsemde demekki yetmedi. Bazen mendilini koymuyorum gaz cikarmayacaksak,etrafi seyretmeyi seviyor omuzumdayken.sonunda pamukcuk oldu yaaa off.
Bana da sarılık için kan aldırırken hemşire kaynamış soğumuş suya karbonat at sil demişti. Hatta olmadan sil dedi. Olunca emme olayında sıkıntı yaşanıyormuş.Denesem mi bende.uzman tv.dr.kafami karistirdi.soyledikleri de mantikli.
Olmazsa emzigini karbonatli suya batirip vereyim
Kızlar doğum parası ilk bir ay içinmi geçerli..ben başvurmadım henüz iki ay olcak doğum yapalı şimdi başvuramammı?
Mrblar
Aksam saatlerinde bebegimin agzinda beyazliklar vardi.once mama sandim. Az once dudaklarinin icindede gordum.yine mama sandim silmeye calisinca mama olmadigini anladim.dilinde degil ama on damaklarinda ve dudaklarinin icinde orda burda yapisik beyazliklar.
Sanirim pamukcuk mantari oldu.
Netten baktim bir gurup karbonat,soda ,pudrasekeri falan oneriyor ama uzman tv dr.u bunlarla mukoza bozulur,yapilmamali diyor.
Bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden
Denesem mi bende.uzman tv.dr.kafami karistirdi.soyledikleri de mantikli.
Merhaba nasılsınızDenesem mi bende.uzman tv.dr.kafami karistirdi.soyledikleri de mantikli.
Mrb.iyim.siz? Oglunuz nasil.buyudu mu.ablasi seviyor mu.Merhaba nasılsınız
Benim de bildiğim karbonatli su iyi gelir
Teşekkürler çok yoğun ve doluyuz iki çocuk gerçekten çok zor oluyor bu yüzden kvalidemde kaliyozMrb.iyim.siz? Oglunuz nasil.buyudu mu.ablasi seviyor mu.
Heekesin onerisi bu yonde.demekki işe yariyor.deneyeyim ben de.
Himmm tadı ağır olduğu için midesi bulanmistirTeşekkurler
Etiketlemeyi bilmiyorum.cevap veren herkese tesekkur ederim.
Emzigini karbonatli suya batirip verdim birkac kez az once ve butun ictigi sutu cikardi.simdi de saati olmadigi halde kakasini yapiyor.ici bosaldi resmen.
Saglikla buyusunlerTeşekkürler çok yoğun ve doluyuz iki çocuk gerçekten çok zor oluyor bu yüzden kvalidemde kaliyoz
Kızım kardeşini çok seviyor hiç kiskanmiyo fakat eşyalarını kiskandi diyebilirim
Beşiği ana kucagi gibi bayağı içine girip yattı yani uyuttugum zaman inadına yapar gibi uyandiriyo biraz zorladı beni oglumda gazlı olunca kvalidem sağolsun hepimize bakıyor
Oğlum bu hafta 2 aylık oluyo dr kontrolumuz var
Evtt,silmek gerekiyormus.anladimkiHimmm tadı ağır olduğu için midesi bulanmistir
Sadece silseniz
Senin bebeğin hareketlerini benim oğlan da yapıyor elini emiyor omzumu yalıyor vs.Denesem mi bende.uzman tv.dr.kafami karistirdi.soyledikleri de mantikli.
Temiz havanin tadina varaa hic girmyecek eve ama sipa inatcilik yapiyo isteBu sıcakta korse takana helal olsun :)
Kızlar 3gundur Göksu parkına gitmeye çalışıyoruz ama yolu yarılamadan dönüyorduk. Bizim kel oğlan çığlık çığlığa kalıyordu. Bugun başardık...
Çocuk arabasında denemiş oldum..
Öncelikle mantarın oluşma nedeni iyi sterilizasyon yapılmaması. Senin kuzun mama alıyor, biberon ve emzik için makina var mj bilmiyorum sizde ama, yoksa bile iyi bir kaynatma şart.Mrblar
Aksam saatlerinde bebegimin agzinda beyazliklar vardi.once mama sandim. Az once dudaklarinin icindede gordum.yine mama sandim silmeye calisinca mama olmadigini anladim.dilinde degil ama on damaklarinda ve dudaklarinin icinde orda burda yapisik beyazliklar.
Sanirim pamukcuk mantari oldu.
Netten baktim bir gurup karbonat,soda ,pudrasekeri falan oneriyor ama uzman tv dr.u bunlarla mukoza bozulur,yapilmamali diyor.
Bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden
Ayyy oda dogruu bizimde bugun 40miz cikti evde durmaktan artik fittrmak uzereyim bebek arabasida almadik sen ne yaptin o isi cikal desek bile cikamayiz yani biz hafta sonuna kadarMerve cim pek temiz hava olamadı pazar olduğunu unutmuşum... Çocukcağız mangal kokusu içinde kaldı.. Ama yinede olsun çıkardık ya:) zafer bizim...
Ohh sefan olsun.. sen iradelisin arada kaçamak olur.. kangurun yanında mıydı onu merak ettim ben?Hanımlar selam:₺ Haftasonu fatihi olarak aranızdayım:) oğlanla dağ bayır gezdik sağolsun hiç sorun çıkartmadı sürekli benim yanımda durmak istemesi dışında:) Hatta iki saat kadar mahsur kaldık bir yerde, bizi götüren adamın arabası bozulunca, orada bile sefa yaptı:)
Haftasonu dana gibi yediğim için 1 kg aldım, dayaklığım ama halledicem :))
Siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?