2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın arkadaşlar.
Ortalama aynı şeyleri yaşıyoruz.
Biraz büyüdüler ele avuca geldiler daha bş sevimli oldular sanki dimi..
Bu arada emzirirken midesi bulanan var mı? Ben öyleyim. Galiba demir eksikliğindenmiş.. başlayayım gyno ferro mu içmeye bari

Canım benim, kızım ilk ay kilo alamadı süt az olduğu için. Ben hızlı gitmesin diye kateteri biraz kıvırıyorum ki beni daha çok emsin diye. Senin sütünü de aldığı için hepsini bitirmiyordur. Aç olsa zaten anlarsın. Ben cuma kilo kontrolüne götüreceğim başlayalı 2 hafta olmuş olacak . İstersen sen de 10 gün dene ve kilo kontrolü yaptır. Ben inanıyorum güzel olacak. Benim sol memeden süt az geliyor o yüzden sola ağırlık veriyorum ama beslenme uzun sürerse diğerine alıyorum ki tahriş olmasın diye.

Bebek küçük olduğu için tutamıyor olabilir mi tatlım. İstersen emzirme pozisyonları ile ilgili videolara bi bak. Ama sakın pes etme. :)

Ayyy oda dogruu bizimde bugun 40miz cikti evde durmaktan artik fittrmak uzereyim bebek arabasida almadik sen ne yaptin o isi cikal desek bile cikamayiz yani biz hafta sonuna kadar
Bizde daha geçen hafta aldık arabayı. Bende cocuk ufak çıkmayız evde kalabalık olmasın diye almamıştım. Ama gerekliymiş.. Port bebe bi yere kadar:)
İstanbul yolu gimarttaki ebebek babymall Toker hepsine baktık. Aldığımız model babyhope Enzo marka çok beğendik. Çok sağlam. Üstelik iki pusetimiz vardı bu arabanınkiyle pusetimiz 3oldu. Pusetlere oturtamadığımız bebek evde bunun pusetinde uyuyo:)
Aldığımız gün indirimde 1000tl idi fiyatı.
Daha fazla parada vermek istemedim açıkçası..

Ha sen baston almadin gule gule kullanin canim benim ben okdar bile veremem uhuu cok pahali arabalar

Ha sen baston almadin gule gule kullanin canim benim ben okdar bile veremem uhuu cok pahali arabalar
Baston alsaydım Chicco liteway alacaktım.
Sen sımdi Baston alırsan kullanabilecek misin.
Bide oto koltuğu olayı var daha..

Kesinlikle emzirirken baş dönmesi yaşayanlardanım ve evet Demir eksikliğindenmiş canım, kan ilacını ihmal etme benim gibi

o mide bulantisi bende de oluyo acliktan dedim ilk basta tokken de acken arada bi bulanti geliyo demirim cok dusuk degil benim cok kisiye sordum kimsenin bulanmiyomus bi sen soyledin 2 olduk :)

Kizlar cok korktum
Bebegim reflu yastigi ile dizlerimdeydi
Uyutmaya calisiyrdum
Buyuk oglan yanima oturdu
Birden ayagi ile yastiga bi vurdu
Bebek kaydi, ayaklarimi uzattim refleksle, bacaklarindan kaptim tam kafasi yere vurmak uzereyken
Allah korudu
İnsallah bacagini incitmemisimdir
Bir cirladim o an
Ogluma da kizdim
Of ya

Oy canm Allah korumus ya aman kontrol et bi sure sen yine ama skntı olmamıstır yakalamıssın sukur. O da kucuk annesi bilerek yapmamıs ama o panikle kızman da normal alırsın sen gönlünü:)

Ucuz atlatmışsın canım yakalamışsın ya bişey olmaz.
Off birazdan aşıya gidecez. Hiç sevmiyorum şu işi. Morarana kadar ağlıyor bizim kız.
Bi de rota aşısı için hangisini tercih ediyorsunuz? Eczacımda rotarix varmış. Tek dozu 175 TL dedi.

Kafama göre takılıyorum ama merAk ediyorum 2saatte bir emzirdiğimizde emzirmeye başladıgınız saati mi yoksa bitiş saatini mi sayıyorsunuz

Rota virüsü aşısı nedir bizim yaşadığımız ilde sağlık Allah a emanet olduğu için bununla ilgili bişey söylenmedi
Bilgisi olan varmı sizin doktorlar bu konu ile ilgili ne söylüyorlar

Kızlar bu asıları günü gününe yaptırmak sartmı. Bizimki 22sineydi ama hafta sonuna denk geldi. Bugunde esim işten izin alamadı. Yarına kaldı. Umarım sorun olmaz

Kızlar bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor?ne yapmam lazım zeytinyağı ile sildim poposunu ama fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…