Canım benim, kızım ilk ay kilo alamadı süt az olduğu için. Ben hızlı gitmesin diye kateteri biraz kıvırıyorum ki beni daha çok emsin diye. Senin sütünü de aldığı için hepsini bitirmiyordur. Aç olsa zaten anlarsın. Ben cuma kilo kontrolüne götüreceğim başlayalı 2 hafta olmuş olacak . İstersen sen de 10 gün dene ve kilo kontrolü yaptır. Ben inanıyorum güzel olacak. Benim sol memeden süt az geliyor o yüzden sola ağırlık veriyorum ama beslenme uzun sürerse diğerine alıyorum ki tahriş olmasın diye.mmelll canım çok sağol dun akşamdan beri kataterine ile beslemeye başladım.ilk tutturana kadar çok zor ama alınca masallah cekmeye başladı.ama sana birşey sormak istiyorum her emzirme de tek meme mi veriyorsun.birde mesela normalde benimki 90 cc içerdi şimdi 60-75 arasi içince bırakıyor.geriye kalanı emerek mi karşılıyor Acaba yoksa yorulduğu icin mı az içiyor.erken dogdugu için kilosu düşük zaten birde az beslenip kilo aliminin gerilemesini istemiyorum.sende bu süreci yaşadığın için aynı şeyleri yaşayan birinin tavsiyeleri çok iyi geliyor
Bebek küçük olduğu için tutamıyor olabilir mi tatlım. İstersen emzirme pozisyonları ile ilgili videolara bi bak. Ama sakın pes etme. :)Benim kızım kendi göğüs ucunu alamıyor iki parmağımla sıkıştırıp ağzına sokuyorum ve emzirme boyunca öyle tutuyorum yoksa ağzından kaçırıyor sürekli
Göğüs ucum var aslında ama neden tutamıyorum hiç bilmiyorum
Bizde daha geçen hafta aldık arabayı. Bende cocuk ufak çıkmayız evde kalabalık olmasın diye almamıştım. Ama gerekliymiş.. Port bebe bi yere kadar:)Ayyy oda dogruu bizimde bugun 40miz cikti evde durmaktan artik fittrmak uzereyim bebek arabasida almadik sen ne yaptin o isi cikal desek bile cikamayiz yani biz hafta sonuna kadar
Ha sen baston almadin gule gule kullanin canim benim ben okdar bile veremem uhuu cok pahali arabalarBizde daha geçen hafta aldık arabayı. Bende cocuk ufak çıkmayız evde kalabalık olmasın diye almamıştım. Ama gerekliymiş.. Port bebe bi yere kadar:)
İstanbul yolu gimarttaki ebebek babymall Toker hepsine baktık. Aldığımız model babyhope Enzo marka çok beğendik. Çok sağlam. Üstelik iki pusetimiz vardı bu arabanınkiyle pusetimiz 3oldu. Pusetlere oturtamadığımız bebek evde bunun pusetinde uyuyo:)
Aldığımız gün indirimde 1000tl idi fiyatı.
Daha fazla parada vermek istemedim açıkçası..
Baston alsaydım Chicco liteway alacaktım.Ha sen baston almadin gule gule kullanin canim benim ben okdar bile veremem uhuu cok pahali arabalar
Kesinlikle emzirirken baş dönmesi yaşayanlardanım ve evet Demir eksikliğindenmiş canım, kan ilacını ihmal etme benim gibiGünaydın arkadaşlar.
Ortalama aynı şeyleri yaşıyoruz.
Biraz büyüdüler ele avuca geldiler daha bş sevimli oldular sanki dimi..
Bu arada emzirirken midesi bulanan var mı? Ben öyleyim. Galiba demir eksikliğindenmiş.. başlayayım gyno ferro mu içmeye bari
o mide bulantisi bende de oluyo acliktan dedim ilk basta tokken de acken arada bi bulanti geliyo demirim cok dusuk degil benim cok kisiye sordum kimsenin bulanmiyomus bi sen soyledin 2 olduk :)Günaydın arkadaşlar.
Ortalama aynı şeyleri yaşıyoruz.
Biraz büyüdüler ele avuca geldiler daha bş sevimli oldular sanki dimi..
Bu arada emzirirken midesi bulanan var mı? Ben öyleyim. Galiba demir eksikliğindenmiş.. başlayayım gyno ferro mu içmeye bari
benim basim dönmüyor hani boyle cok yersin miden bulanır ya oyle oluyoKesinlikle emzirirken baş dönmesi yaşayanlardanım ve evet Demir eksikliğindenmiş canım, kan ilacını ihmal etme benim gibi
Neden oyle dedin canim ne eksisi var simdi bak kafam karstiBaston alsaydım Chicco liteway alacaktım.
Sen sımdi Baston alırsan kullanabilecek misin.
Bide oto koltuğu olayı var daha..
Yok çok sıcaktı hava pişik olurdu oğlan. Sağolasın canımOhh sefan olsun.. sen iradelisin arada kaçamak olur.. kangurun yanında mıydı onu merak ettim ben?
Oy canm Allah korumus ya aman kontrol et bi sure sen yine ama skntı olmamıstır yakalamıssın sukur. O da kucuk annesi bilerek yapmamıs ama o panikle kızman da normal alırsın sen gönlünü:)Kizlar cok korktum
Bebegim reflu yastigi ile dizlerimdeydi
Uyutmaya calisiyrdum
Buyuk oglan yanima oturdu
Birden ayagi ile yastiga bi vurdu
Bebek kaydi, ayaklarimi uzattim refleksle, bacaklarindan kaptim tam kafasi yere vurmak uzereyken
Allah korudu
İnsallah bacagini incitmemisimdir
Bir cirladim o an
Ogluma da kizdim
Of ya
Günaydın kuzum:) sağolasın. Sen nasılsın, İpek kız nasıl?beatrices günaaydın canım, güzel geçmesine sevindim :)
Ucuz atlatmışsın canım yakalamışsın ya bişey olmaz.Kizlar cok korktum
Bebegim reflu yastigi ile dizlerimdeydi
Uyutmaya calisiyrdum
Buyuk oglan yanima oturdu
Birden ayagi ile yastiga bi vurdu
Bebek kaydi, ayaklarimi uzattim refleksle, bacaklarindan kaptim tam kafasi yere vurmak uzereyken
Allah korudu
İnsallah bacagini incitmemisimdir
Bir cirladim o an
Ogluma da kizdim
Of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?